Få en HBO VPN för både Now och Go – de bästa rankade leverantörerna

Att få ett VPN för streaming av filmer är mycket populärt nuförtiden. Jag menar, när du är i ett annat land, skulle du fortfarande kunna ha bekvämligheterna i hemmet. Detta inkluderar att titta på alla dina favoritprogram på HBO Sverige. Men som du antagligen vet är det lättare sagt än gjort. I vissa länder kan du faktiskt inte se vissa program på grund av irriterande geobegränsningar. Men med en HBO Go VPN kan du enkelt komma runt problemet.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Den bästa VPN för HBO Now and Go 2022

HBO är förmodligen en av de största TV-leverantörerna i USA, om inte, världen. Alla har hört talas om sina berömda shower som Game of Thrones, Euphoria, Big Little Lies och så mycket mer. Det lyckas alltid producera kvalitetsinnehåll OCH ger oss också alla de bästa filmerna.

Tyvärr, när vi åker utanför USA, eller för personer som befinner sig utanför landet, har vi inte tillgång till HBO. Detta beror på en sak som kallas geobegränsning.

Vad är geobegränsning? I grunden kan HBO endast täcka regionerna i USA på grund av upphovsrättsavtal. Så när HBO Go-servern tittar på din IP-adress och ser att du inte är i landet blockerar den dig automatiskt. Det är därför du behöver den bästa VPN HBO Now.

Och fruktar aldrig för jag har den enklaste och säkraste lösningen för dig: en HBO VPN!

Här är mina bästa rekommendationer för HBO VPN:er. Om du undrar, ja, jag valde alla dessa själv. Och vara säker på att du definitivt kan lita på mitt ord. Jag har testat och testat olika leverantörer i flera år. Och dessa är överlägset de bästa av de bästa.

Jag har testat allt från de små, inte så populära tjänsterna till alla de stora namngivna varumärkena. Och det här är mina beprövade leverantörer som fungerar med HBO:

Om du vill, bör du kolla in de enskilda recensionerna så att du kan få ett helt grepp om var och en av de olika leverantörerna.

Gå och hämta ett HBO VPN

Nu när du har en VPN för strömning av VPN HBO Go Sverige var som helst, se till att ta din integritet som högsta prioritet. Välj ett VPN för HBO i utlandet med bra säkerhetsfunktioner som skyddar din personliga information framför allt. Om du behöver lite hjälp med att komma igång, här är en kort handledning:

  1. Välj ut ett HBO Now VPN från min lista med rekommendationer ovan.
  2. Tryck på knappen för att gå till den officiella sajten.
  3. Skapa ett HBO Now-konto och prenumerera.
  4. Ladda ner, installera och starta leverantören på din iOS Android-enhet eller skrivbord.
  5. Välj en server i ett land som du vill komma åt.
  6. Klicka på knappen ”Anslut”.
  7. Börja titta på dina favorit-HBO-shower! Min favorit är förresten Chernobyl.

FAQ

Kan jag få en gratis VPN för HBO?

Om du har gjort din forskning kan du ha stött på några gratis HBO Now VPN-tjänster. Och även om detta kan låta väldigt frestande rekommenderar jag det absolut inte.

Jag har inget emot det, tro mig. Jag älskar att inte behöva betala för saker lika mycket som du. Men jag drar linjen när det gäller allt som rör min personliga information.

Virtuella privata nätverk ska hålla dig säker från hackare och snoopers där ute som försöker stjäla din privata information. Men när det gäller gratis VPN-tjänster har de inte det här. Faktum är att de flesta gratisleverantörer faktiskt tar dina data och säljer dem till andra företag. Eftersom de ger dig VPN-tjänsten gratis, måste de vidta andra åtgärder för att göra vinst. Så de säljer din personliga information till reklamföretag som vill sälja sina produkter eller tjänster.

En annan dealbreaker för gratis VPN är att den inte rekommenderas för streaming. Med betalda leverantörer får du obegränsad datakonsumering eller så kan du bestämma hur mycket du vill använda. Men jag känner till några gratis tjänster som bara ger dig ett datakapacitet på 500 MB per månad. Detta är definitivt inte tillräckligt bra för att även betraktas som en HBO VPN. Så för detta ändamål föreslår jag att du undviker att prenumerera på en premium HBO Go VPN.

Hur mycket måste jag betala för ett VPN för HBO?

Och så kommer vi till den här frågan. Om du vill undvika gratisleverantörer överväger du antagligen vilka VPN HBO Go enheter som ska användas eftersom du kommer att betala för det varje månad.

Lyckligtvis för dig, att få en bra VPN HBO Now betyder inte att du måste tömma din plånbok. Alla bra leverantörer uppgår till cirka 3 till 12 USD varje månad beroende på din betalningsplan. Det här är bra eftersom du kan tänka på det som bara en extra avgift för ditt HBO Go-abonnemang.

GRATIS Premium VPN

Om du verkligen har ditt hjärta inställt på en gratis VPN som ExpressVPN, kan du fortfarande prova de bra leverantörerna gratis! Det är rätt, ExpressVPN HBO Now är till och med tillgängligt för detta.

Tricket är att helt enkelt utnyttja deras pengar-tillbaka-garanti. Och under en begränsad tid kan du testa leverantören. Sedan när du är nära slutet av den kostnadsfria prövningen kan du helt enkelt ringa en av deras kundtjänstrepresentanter för att avbryta ditt prenumeration. Jag testade det själv och jag blev förvånad över att få tillbaka min återbetalning direkt! De ser till att inte ställa några frågor så att dina pengar returneras till dig utan problem.

Och vem vet, kanske du kommer att tycka om leverantören trots allt.

Besök ExpressVPN
30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Hur fungerar en HBO Now VPN?

Innan något annat bör du förmodligen vara medveten om grunderna som går in i hela VPN-processen.

Eftersom du är här, vet du antagligen redan att VPN: er har något att göra med att ändra din plats. Och du har helt rätt! Den bästa HBO nordic VPN Go har möjlighet att dölja din riktiga IP-adress och ersätta den med en annan.

Geo-begränsningarna som vi pratade om tidigare arbetar genom att titta på din IP-adress och bestämma om den är inom räckvidd eller inte. Om den är det, får du tillgång, om den inte är det, blockeras du. Om du använder ett HBO Go VPN för detta kommer det att lura HBO-servern genom att ändra din IP-adress! Så nu kommer appen fortfarande att tro att du är i landet även om du kyler på stranden på andra sidan världen!

För att sammanfatta fungerar en VPN-server som en medlare eller en bro som ansluter dig till HBO. Och på grund av din helt nya IP-adress kan du nu komma in på appen eller webbplatsen!

Fungerar din HBO Go VPN inte?

Jag har sett många fall hända med människor som även med VPN fortfarande inte fick tillgång till HBO Now. Detta beror på att leverantören du har bara inte kan kringgå den starka väggen som HBO sätter upp. Det stämmer, många strömningstjänster (som HBO, Netflix, Amazon Prime och BBC iPlayer) för närvarande förbereder och skärper sin säkerhet för att undvika proxy-applikationer.

Det är i grund och botten HBO: s jobb att blockera de olika proxyerna från att kringgå deras servrar. Det gör detta för att göra sin del av upphovsrättsavtalet de har med filmdistributörerna.

Men detta händer bara om du inte väljer en bra HBO VPN. Så du bör du kolla mina rekommendationer för att få en VPN som fungerar med HBO.

Slutsats

Det är förmodligen allt du någonsin kan behöva veta om vad som gör en bra VPN för HBO. Även om det alltid är viktigt att ta hänsyn till priset, måste du också se till att din säkerhet ställs först.

Om du frågar mig kommer jag definitivt att rekommendera att testa ExpressVPN. Det är bra för nybörjare som inte vet det första om tjänsten. Det beror på att det är välkänt för sitt användarvänliga gränssnitt som alla från nybörjare till experter enkelt kan navigera. Dessutom tillåter det även användare att samtidigt ansluta till sju enheter! Detta innebär att med bara ett konto kan du redan ansluta alla dina enheter plus dela det med dina vänner eller familj. Och ja, det har naturligtvis också riktigt bra säkerhetsfunktioner (en av de bästa faktiskt) så att du är redo på den avdelningen.

Om du någonsin inte är redo att fullt ut engagera dig för ett fullt betalt abonnemang, har de en stor återbetalningsgaranti som du kan dra nytta av. Du kan helt enkelt pröva det i ett par veckor för att se om det passar dig. Om du vill ha dina pengar tillbaka, ring bara upp dem. Men om du verkligen gillar dem, gå vidare och prenumerera på denna mycket prisvärda VPN.

Besök ExpressVPN
30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Ursprungligen en online manager, jag lever ut min passion på denna webbplats. De flesta av mina hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver jag detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Jag lägger särskilt fokus på säkerhet och integritet i mina artiklar. Eftersom jag alltid är bekymrad för våra läsare och för mig själv. Min önskan är att alla kan surfa på internet säkert.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se