Hittat VPN tunnel gratis? Därför bör du undvika dem! – 2021

När du väl hittar en hemsida som marknadsför gratis saker väldigt hårt, så ska du använda ditt sunda förnuft och kanske undvika den – speciellt om det innebär att du delar med dig av alla dina personuppgifter i utbyte. Det kan vara så att det är farligt att använda sig av tjänsten och att du kan komma att ångra dig efteråt.

Besök ExpressVPN
Letar du efter bästa gratis VPN-tjänst?

Kolla inte vidare! Ladda ner ExpressVPN här, vilken är den bästa gratis VPN-tjänsten som finns på marknaden.

Det här var fallet för en del av de användare som använde sig av Hola, en gratis VPN-server, för att få tillgång till sin krypto-plånbok. Och som förlorade alla sina valutor, utan en möjlighet att få tillbaka dem…i slutändan, priset som de betalade för att använda sig av den här gratis VPN-proxyn var för högt för dem. Istället för att kunna spara några kronor, så var det en organiserad grupp hackers som stal deras hårt inarbetade sparpengar.

Om du inte är tillräckligt informerad, så kan något liknande enkelt hända sig, efter att du har fått en nedladdning av VPN tunnel gratis. Det är då en artikel som denna kan komma till nytta. Här nedan kommer du att hitta sanningen om gratis VPN online och anledningen till att du ska undvika dessa.

Vad är den riktiga kostnaden när du använder gratis VPN?

Vi är alla skyldiga till att uppskatta gratis produkter och tjänster. Och idag så marknadsför sig många företag med just gratisprodukter för att marknadsföra sina erbjudanden. Men är det värt det ur användarens perspektiv? Låt oss titta på sanningen bakom kulisserna…

1. Du är produkten

Ingenting – inte en enda sak – i livet är gratis.

Och om du inte betalar för en tjänst, så blir du produkten. Du har hört talas om det innan, så klar. Och det är fakta i den digitala ekonomin som vi lever in nu. Kanske betalar du inte i kronor. Men det kommer att sluta med att du betalar i vilket fall som helst. Du inser det bara inte ännu. Och du vet inte vad det kommer att kosta dig. Men du kommer att betala. Eftersom dessa återförsäljare inte får in några pengar från dig. Så, de måste komma på andra sätt att tjäna pengar på det du laddar ner.

2. Du kan kyssa ditt privatliv adjö

Vad är huvudsyftet med ett Virtual Private Network nu igen? Att skydda din data och ditt privatliv. Trots detta, så kom två av tre gratis VPN med aktivitetsspårare, enligt undersökningar gjorda av ICSI Networking and Security Group. TVÅ av TRE free VPN! I stort sätt så loggar dessa spårare all din aktivitet på nätet på sina servrar. Och företagen kan sedan sälja din data till högstbjudande. Det här är så fel! Det går emot allt som VPN står för.
En del leverantörer nämner det här i sin sekretesspolicy, men de flesta döljer detta. Och det är lätt att förstå varför…

3. Du kan även glömma din säkerhet

Det är så att en av tre gratis VPN-appar för Android innehåller malware. Ja över en tredjedel av leverantörerna har lagt in annonsrelaterade, elakartade mjukvaror på sina apps. En free VPN skyddar inte din integritet.

Annonser är irriterande, eller hur? Och en VPN tunnel gratis kommer förmodligen att göra din uppkoppling långsammare, då de behöver laddas tillsammans med sitt spårningssystem.

4. Du kan hållas ansvarig för någon annans aktivitet

VPN-leverantörer som erbjuder tjänster och VPN tunnel gratis till sina användare måste vara uppfinningsrika för att de ska återkomma. Och återigen, Hola VPN vann storvinsten med sin idé: att sälja sina gratisanvändares bandbredd till sina betalande kunder!

Med andra ord: När du installerar deras Free VPN Chrome extension, så kan andra användare surfa på nätet med din IP-adress. Eftersom de betalade för möjligheten att göra detta. Och du gick med på detta när du godkände användarvillkoren för denna free VPN.

Vad händer då om användaren bestämmer sig för att göra något olagligt? Tja, det kommer att vara din IP-adress som syns på polisrapporten. Och du måste bevisa att du inte är inblandad…lycka till med det!

5. Du kan inte njuta av en Premiumtjänst

Infrastrukturen som behövs för att köra ett Virtual Private Network är dyrt. Således så är ett pålitligt och säkert VPN inte gratis och kommer aldrig att bli det.

Även med en av de bästa gratis VPN för din PC (Windows, Mac eller Linux), så kommer du inte att kunna strömma videos eller ladda ner torrents. Detta på grund av att uppkopplingen kommer att vara för långsam och IP-adresserna bannlysta.

Så du kan glömma att kunna titta på amerikanska Netflix, Hulu, Amazon Prime, eller andra plattformar för strömmade medier. Även om det stämmer att du kan avblockera Netflix ibland, så är det turen som avgör. Och du kommer förmodligen får upp Netflix proxy error. Och du kan så klart inte lita på att din leverantör kommer att fixa problemet inom en snar framtid.

Besök ExpressVPN
gratis prövoperiod och en 30 dagars återbetalningsgaranti

Vilken är den bästa VPN du kan få gratis?

Den här hemsidan är resultatet av omfattande tester och recensioner av många VPN-tjänster och VPN tunnel gratis. Och enbart seriösa och pålitliga VPN klarade av detta får att få nå dig.

De flesta nackdelarna som nämndes i förra stycket kan undvikas. Hur? Börja helt enkelt att prenumerera på en betald VPN. Eftersom de alla kan relatera till kampen som leverantörerna har för att tjäna pengar på sina tjänster. ExpressVPN är ett jättebra val: den erbjuder en gratis prövoperiod och en 30 dagars återbetalningsgaranti, utan några frågor.

Men låt oss även titta på de andra valmöjligheterna som finns.

Löjligt billiga VPN

Det här är två VPN med premium som erbjuder stora rabatter och några gratismånader. Även fast de tekniskt sätt inte är gratis, så kommer du inte att kunna hitta några billigare på marknaden. Ge dig själv en present och prova någon av dessa VPN, UTAN KOSTNAD. De erbjuder en tjänst där dina aktiviteter inte loggas och 45 dagars återbetalningstid.

Den bästa gratis VPN du kan få: Domen

I slutändan, så är det två leverantörer av VPN som tävlar om titeln som den bästa som kan erbjuda VPN tunnel gratis. Och de erbjuder både en gratisplan som gäller för alltid – hållhaken är att de har begränsat hur mycket data som du kan använda varje månad. Så om du bara vill surfa på nätet anonymt, eller om det är en nödsituation, så är de alldeles utmärkta.

Men du kommer inte att kunna titta på många videos eller ladda ner många torrents.

MEN du kommer att kunna skydda din integritet. Och det är det som det egentligen handlar om.

Slutsats

Du letade efter den bästa gratis VPN. Kanske har du äntligen hittat den på den här sidan. Och om du gjorde det, så kan du vara försäkrad om att du valde rätt: du kommer att vara säker på nätet.

Alla borde skydda sin integritet.

Det är chockerande att se att så många människor som har råd med en iPhone som kostar ungefär 10.000 kronor, som är villiga att offra sina personuppgifter för att spara några kronor i månaden. Något är definitivt fel här.

Vill du att ditt kreditkort ska vara säkert när du betalar online, skydda din enhet när du kopplar upp dit mot ett gratis offentligt wifi, och skydda din integritet när du skriver e-post eller laddar ner torrents? Då borde du koppla alla dina enheter till en VPN, alltid.

Slutligen, glöm inte att kontrollera spartipsen för VPN där du hittar de senaste erbjudandena för de bästa VPNs på marknaden.

Viktor

Jag har skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år nu. Som internetmarknadsförare har jag fått en betydande upplevelse inom alla ämnen relaterade till Internet. Dessutom har jag utvecklat ett anständigt tekniskt kunnande. Så jag kan täcka ett brett spektrum av ämnen. Eftersom jag vet att de flesta av våra läsare inte är tekniskt kunniga, är mitt motto att hålla det enkelt!

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se