ExpressVPN: Recension 2024

ExpressVPN

ExpressVPN är en av de äldsta och mest populära VPN-tjänsterna på marknaden. Och det är en av mina favoriter. Varför? Först och främst erbjuder den en snabb uppkoppling. För det andra täcker den en rad olika länder (över 94 länder när jag skrev denna ExpressVPN recension).

Och för det tredje är VPN-apparna användarvänliga och tillgängliga på de flesta plattformarna. Låt oss nu titta närmare på detaljerna kring VPN Express, så som kostnad per månad och precis vad ExpressVPN erbjuder. Läs min ExpressVPN recension nedan för att få reda på allt du behöver veta om denna populära VPN tjänst.

Prova ExpressVPN
Använd ExpressVPN, ett av de bästa VPN nätverket på marknaden - 49% RABATT

Skaffa ExpressVPN idag för att skydda din integritet online och njuta av alla dina onlineaktiviteter. Slösa inte bort tid, prenumerera på ExpressVPN i 1 år och få 3 månader gratis och 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti nu

Artikeln har uppdaterats: 19 juni 2024

ExpressVN recension – Presentation

I många år har VPN Express erbjudit snabbt och säkert internet tak vare deras privata nätverk. Dessa år har fått tjänsten att klättra till toppen av nästan alla VPN listor. Vad är det som gör Express VPN till en så älskad VPN?

ExpressVPN grundades 2009 genom ett partnerskap mellan Dan Pomerantz och Peter Burchhardt. ExpressVPN  jurisdiktion är baserad från Brittiska Jungfruöarna, vars lagar ger användarna större integritet och anonymitet som innebär att din data inte lämnas ut till regeringen eller andra länder.

ExpressVPN uppdrag är att du skall ha möjligheten att ta kontrollen och uppleva ett internet som är gratis och öppet, där personer är skyddade samt har makten att utforma sina egna online upplevelser. ExpressVPN värdesätter intelligens och ödmjukhet lika mycket, det är en plats där människor får saker gjorda snabbt!

Express VPN erbjuder många olika funktioner nedanstående har vi gjort en lista på några av dom viktigaste:

 • Kill Switch och Split Tunneling.
 • Network lock, som även är ExpressVPNs egna version av en kill switch.
 • ExpressVPNs hothanterare.
 • Läckageskydd.
 • Inbyggt hastighetstest.
 • ExpressVPN nycklar.

Express VPN täcker många länder: 94 stycken (inklusive 145 städer)… och antalet ökar hela tiden! Du kan surfa från USA, Kanada, Australien eller Indien med flera. Du kan ansluta med applikationer för både datorer (Windows, Mac OS, Linux) och mobila enheter (Android, iOS). Om du föredrar att inte använda en applikation, kan du ansluta manuellt. Men applikationen tillåter att du använder OpenVPN-protokollet, vilket är det bästa protokollet.

Vad sägs om detta? VPN Express erbjuder obegränsat med surf i höga hastigheter, datakryptering, strömning av video så som Netflix från en annan plats, P2P och tillgänglighet till torrentsidor! Vill du titta på BBC iPlayer? Inga problem. Det finns nästan ingen tjänst du inte kan få tillgång till genom att använda dig av Express VPN och koppla upp dig till rätt server.

VPN Express tillämpar en strikt policy helt utan loggar. Och deras integritetspolicy gör det tydligt vilken information som samlas in och vilken som inte samlas in. Den loggar alltså inte din surfhistorik, din trafiks plats eller innehåll, IP-adresserna som används för att ansluta mot VPN, eller DNS-förfrågningarna. Vad du gör på nätet förblir din ensak och din integritet skyddas. Den samlar endast in minimalt med data som behövs för att köra tjänsten.

ExpressVPN recension – Videoöversikt

ExpressVPN recension – ExpressVPN Priser och Abonnemang

VPN Express erbjuder tre alternativa abonnemang: du kan betala månatligen, två gånger per år eller en gång per år. Abonnemanget med årlig betalning är ekonomiskt sett mest fördelaktigt, eftersom du då får en rabatt på VPN Express.

ExpressVPN recension priser

ExpressVPN erbjuder en gratis period på 7 dagar där du kan få tillgång till alla deras tjänster och testa dom. Nackdelen är att du enbart kan testa deras erbjudande gratis på mobilen.

Express VPN är perfekt för hela familjen då dom tillåter att du kan vara upp till 5 användare uppkopplade samtidig. Deras premium erbjudande kostar $12,95 / per månad , binder du upp dig 6 månader kostar det $9,99 / per månad, binder du upp dig 15 månader kostar det bara $6,67 / per månad.

Hos Express VPN kan du betala hos dom med dom allra största betalningslösningar. Bland annat kan du betala med kort med Visa, Mastercard, American Express, Discover m.fl. Du kan även betala med Paypal eller Klarna.

Det finns många aktörer på VPN marknaden gladeligen berättar om sina 30-dagars pengarna tillbaka garanti. ExpressVPN särskiljer sig från de andra VPN-tjänsterna eftersom dom inte ställer några frågor till kunden om den vill göra en återbetalning.

ExpressVPN tenderar att erbjuda sina mest betydande rabatter kring Black Friday och Cyber ​​Monday så det finns en stor chans att du kan få en extra bra deal då. Du kan klicka här för att använda våra ExpressVPN rabatt kuponger.

Du kan prova ExpressVPN gratis i 30 dagar med pengarna tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du enkelt avsluta abonnemanget och få pengarna tillbaka. Erbjudandet kan förändras, klicka på bilden för att besöka deras webbsida och se det senaste erbjudandet!

Prova ExpressVPN nu

Sammanfattande tabell angående Express VPN omdöme

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login 5 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 94+
Enheter som stöds Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Pengar tillbaka garanti? 30 dagar
Protokoll Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar 3 000+

Användning av tjänsten

ExpressVPN recension – Netflix & Streaming

ExpressVPN är perfekt vid streaming av Netflix du kan enkelt få tillgång till innehåll som finns tillgängliga i andra länder och du kan enkelt streama i hd, uhd och 4k utan några som helst problem.

Detta VPN fungerar bra med Netflix! Det tillgängliggör allt innehåll och erbjuder hög hastighet för bästa möjliga videokvalitet. Du kan exempelvis se amerikanska Netflix. Här nedan ser du hur bra det fungerar.

ExpressVPN Strömning

Netflix och andra streamingtjänster är ett område där VPN Express verkligen gör bra ifrån sig. Denna tjänst kan avblockera nästan vilken streamingplatform som helst. Vare sig du vill låsta upp alla serier hos Netflix eller få tillgång till någonting som Hulu, eller en annan tjänst som inte är tillgänglig där du befinner dig så är den här VPN:en ett bra val. Detta är en av de vanligaste användningarna för tjänsten.

Torrentsidor och P2P tillåts – INGA loggar (Express VPN Torrent)

När du laddar ner saker på internet bör du alltid hålla dig säker. Denna VPN fungerar alldelles utmärkt för att ladda ner torrenter. Eftersom tjänsten är snabb, och håller dig anonym, kommer du kunna ladda ner torrenter utan avbrott eller långsamma hastigheter.

VPN-tjänsten VPN Express har obegränsad bredbandstillgång vilket innebär en riktigt snabb anslutning. Därför kan användarna använda P2P och torrentsidor.

Det sparas inga loggar när det gäller din användning av VPN-tjänsten, och inga loggar sparas heller när det gäller vilken typ av trafik som du utbyter online, vilket gör att du inte lämnar några spår alls. Dessutom sparar deras system ingen känslig data om användare. Så även om de var tvungna så skulle VPN Express inte kunna lämna ut någon data, för det finns ingen.

Hur som helst är det, precis som med de flesta VPN-tjänster, olagligt att ägna sig åt förbjudna aktiviteter via tjänsten. Nu har du blivit varnad!

Användning i Kina

Alla vet att Kina är fyllt med censur. De flesta VPN:er fungerar inte i Kina, men jag har bra nyheter för dig. VPN Express gör det! Om du reser till Kina är VPN Express en av de enda VPN:erna som kommer att fungera för dig.

VPN för spel

Slutligen behöver vi självklart tala om denna VPN fungerar för att spela. Jag kan inte tala för alla spel i hela världen, men för de jag provade fungerade fint. Jag märkte inte något lagg eller andra problem, utan kunde spela precis som vanligt. Jag kan varmt rekommendera VPN Express för TV-spel eller andra liknande aktiviteter.

ExpressVPN recension – Funktioner i detalj

Kill Switch

Självklart erbjuder Express VPN (kom ihåg att det är den bästa VPN-tjänsten) en Kill Switch-funktion . Vad är det? Funktionen ser till att inte internettrafik flödar ut utanför VPN-tunneln om din VPN-anslutning oväntat skulle gå ned. Så din IP-adress exponeras aldrig och din integritet är säkrad. Detta Network Lock ser till att ingen främling får tag på din information.

Delade tunnlar

Till sist, VPN Express har lagt till en ny funktion i sin mjukvara: Delade tunnlar (tillgängligt på router och Mac). Kort sagt, är det en process som tillåter dig att avgöra vilken trafik som ska använda VPN-anslutningen. VPN är absolut det bästa sättet att säkra din integritet. Men du kan hamna i situationer när din VPN-anslutningen inte tillåter dig att:

 • Komma åt främmande och lokala webbtjänster samtidigt
 • Komma åt LAN-enheter (exempelvis skrivare)

Men om du slår på funktionen Delade tunnlar, kan du komma förbi dessa begränsningar och använda alla tjänster samtidigt som du behåller din integritet.

Proffs-tips från Viktor

Här är konfiguration nyckeln. För det mesta vill du självklart säkerställa att all din trafik går genom ditt VPN. Men här kan du skapa undantag. Så se till att du ställer in de delade tunnlarna på rätt sätt för att undvika risken att synliggöra din data… all din känsliga trafik och dina nedladdningar ska alltid ske via din VPN-uppkoppling!

Loggningspolicy

ExpressVPNs loggningspolicy innebär att de inte behåller några som helst aktivitetsloggar eller anslutningsloggar från deras användare. Detta innebär med att inga aktivitetsloggar sparas är att dom lagrar ingen information gällande vilka webbplatser du ser eller besöker.

Delad tunnling

Delad tunnling eller split-tunneling gör att du har möjlighet att omdirigera trafik från specifika appar eller enheter genom din VPN-tjänst samtidigt medans andra enheter eller appar kan fortsätta att ha direkt åtkomst till internet.

DNS integrerad

DNS integrerad innebär att du använder dig av ExpressVPNs egna privata och säkra dns servrar.

Threat Manager

Express VPN hot manager eller Threat Manager funktionaliteten innebär att dom begränsar din data från att delas till någon tredjepartsföretag som finns på ExpressVPNs blockeringslista.

Parallella anslutningar

Med parallella anslutningar innebär det att istället för att applikationen försöker att ansluta till olika anslutningsmetoder i följd, så försöker den istället flera metoder samtidigt för att effektivisera och spara tid.

Dedikerad IP

Express VPN erbjuder ingen dedikerad IP adress utan dom använder sig av dynamiska IP adresser som byts ut regelbundet för sina användare, detta för att ingen skall kunna spåra din online aktivitet tillbaka till dig.

Privat DNS

När du använder dig av ExpressVPN så hanteras dina DNS förfrågningar direkt av Express VPN, utan att det går genom någon tredje part. VPNExpress använder sin egna privata DNS som är krypterad på varje server, vilket möjliggör att dina anslutningar alltid är snabbare och säkrare.

Kryptering

Din data är alltid krypterat hos ExpressVPN genom deras säkra tunnel med AES 256 kryptering som är samma krypteringsstandard som används av amerikanska regeringen och av säkerhetsexperter över hela världen för att skydda sekretessbelagd information. Det är omöjligt att bli hackad av angripare eller av andra tredje parter, vilket innebär att din online aktivitet alltid är privat.

Pålitlig server

Pålitlig server innebär att ExpressVPNs VPN servrar endast kör på flyktigt minne, eller RAM. Eftersom RAM inte lagrar någon data när det är avstängt, så försvinner all information när servern stängs av.

Besegra ISP-strypningen

ExpressVPN är perfekt för att gå runt bandbreddsbegränsningar eller ISP-strypning. Om din internetleverantör stryper din bandbredd och vid byte av leverantör inte är ett val, är den bästa lösningen att ansluta till ExpressVPN. Detta gör så att din internetleverantör inte kommer att kunna se din data som sänds och kommer då inte kunna att strypa den trafiken baserat på vilken tjänst du använder dig av.

ExpressVPN Keys

Med Express VPN keys  kan du lagra obegränsat antal lösenord som fylls i automatisk i valfri app eller webbplats. Den är även perfekt för att generera starka lösenord samt synkronisera obegränsat antal enheter hos ExpressVPN.

Express VPN Lightway Protokoll

Express VPN kommer med ett nytt VPN protokoll som är minst lika säkert som andra – men snabbare än något annat protokoll! 

Express VPN Lightway är otroligt snabbt, säkert och pålitligt. Att koppla upp dig tar bara några få sekunder, och när du är uppkopplad till en server kan du surfa nätet med den snabbaste möjliga hastigheten. 

Så hur kan Lightway vara så bra? De flesta VPN-tjänster använder sig av standardprotokoll som har både svagheter och styrkor. Visst är många av dessa protokoll bra, men inget av dem kan leva upp till samma nivå som Express VPN Lightway.

Utvecklarna bakom Express VPN bestämde sig för att skapa ett nytt protokoll som var bättre än de som tidigare fanns på marknaden, och de lyckades. Lightway har kodats från grunden med två väldigt specifika prioriteringar: säkerhet och hastighet. Express VPN Lightway innehåll ingen onödig kod utan är skriven för att vara så effektiv som möjligt.

Massor användare har redan upptäckt hur fantastiskt detta nya protokoll är. Användare hyser massor av positiva ord om Express VPN Lightway och påstår att ExpressVPN, tack vare Lightway, erbjuder högre hastigheter än någon annan VPN.

Prova ExpressVPN nu

ExpressVPN recension – Windows klient

Gränssnitt – Minimalistisk och enkel att använda

VPN Express är väldigt lätt att använda och erbjuder en mängd väldigt trevliga funktioner för att hålla dig säker. Det är extremt lätt att utföra grundläggande uppgifter för första gången i ExpressVPN och snabbar även på att göra uppgifter. Gränssnittet i Express VPN gör det även lätt att återställa från fel och såklart även väldigt trevlig design med fokus på användaren.

VPN Express har en nedladdningsbar app för alla plattformar, inklusive PC (Windows, Mac och Linux), mobiltelefoner (Android och iPhone), surfplattor (Android och iPad) och andra enheter. Alla dessa varianter är verkligen enkla att använda: allt du behöver göra är att starta appen, ansluta till valfritt lands server och voilà! Sedan kan du njuta av att surfa tryggt. Du kan ladda ner och installera ExpressVPN apparna superenkelt!

ExpressVPN windows klient

Jag brukar använda deras funktion Smart Lokalisering, för att hitta den snabbaste servern. Men om du föredrar att se detaljerna för varje VPN-plats så går det också bra. VPN Express erbjuder ett hastighetstest som visar Hastighetsindex, Fördröjningar och Nedladdningshastighet för varje server.

På det sättet kan du välja den bästa servern för varje plats. Förutom det så erbjuder Express VPN även split tunneling; alltså att du kan välja precis vilka uppkopplingar som ska krypteras.

Om du vill kan du ändra några inställningar. Exempelvis kan avancerade användare ändra VPN-protokollet till något som passar dem bättre. Dyker några problem upp så finns kundtjänst tillgänglig för att hjälpa dig dygnet runt.

VPN Express erbjuder användarna sina egna DNS-servrar som standard, vilket är perfekt för att ansluta mot ett obegränsat internet i länder där internet censureras.

Bonus: tillägg i webbläsaren (Express VPN Windows)

ExpressVPN finns dessutom tillgängligt för Chrome och Firefox. Detta påminner om delade tunnlar, där all trafik via webbläsaren använder din VPN-uppkoppling. Medan din dator och resten av din trafik använder din riktiga IP-adress.

ExpressVPN chrome klient

Tilläggen till webbläsarna är enkla att använda och ger dig tillgång till alla servrar. Dessutom är viktiga funktioner som Kill Switch och skydd mot DNS-läckor tillgängliga.

Inställningar – Nedladdningsbara appar

I inställningarna kan du justera klienten utifrån dina egna preferenser, eller om du vill att klienten skall hantera de flesta funktioner helt automatiskt.

Alla moderna mobila enheter låter dig manuellt sätta upp och ställa in alla tänkbara VPN-uppkopplingar på marknaden. Precis som några av konkurrenterna, har VPN Express gjord det hela ännu enklare genom att erbjuda en anpassad nedladdningsbar app för alla operativsystem – så att du kan använda OpenVPN på alla dina enheter.

ExpressVPN ios klient

VPN-klienten för iPad är ett perfekt exempel på det hårda arbete som VPN Express lägger ner för att erbjuda en enkel och intuitiv app till användarna. Det är faktiskt väldigt enkelt att använda appen. Du behöver bara välja ett land, sedan ansluter du – det är allt.

ExpressVPN recension – Andra applikationer

ExpressVPN fungerar med följande operativ system: Android iOS, Linux, macOS, Microsoft Windows.

expressvpn recension

ExpressVPN recension Testresultat: Vilken är den snabbaste VPN-tjänsten?

Hastighet

Vilken hastighet en VPN-tjänst är väldigt viktig för din upplevelse när du använder dig av tjänsten. Du vill ha så snabb hastighet som möjligt för att exempelvis kunna streama film i hd eller 4k utan några problem.

Det finns dock många faktorer som kan påverka hastigheten. Bland annat kan det bero på avståndet mellan enheten och VPN-servern, antal användare på VPN-servern, regionala bandbreddsbegränsningar, interleverantör eller processorkraft.

Vi har gjort ett test att använda ExpressVPN hos en amerikansk server vi lyckades komma upp i en nedladdningshastighet på drygt 83 Mbps och en uppladdningshastighet på 65 Mbps med ca 350 ms ping.

När vi testade att använda ExpressVPN med en server i Europa  så lyckades vi komma upp i en nedladdningshastighet 85 Mbps och en uppladdningshastighet på 83 Mpbs med ca 125 ms ping.

Detta är särskilt viktigt om du har planerat att t.ex. streama från Netflix, eller om du vill ladda ner många torrenter åt gången. Om din VPN saktar ner din hastighet blir detta snabbt irriterande, och förstår upplevelsen. Lyckligtvis är VPN Express inte en av de tjänster som stör dig medan du underhåller dig på nätet. Du skyddas, kan emulera vilken fysisk plats som helst, och al.lt detta utan avbrott.

DNS-läckage

ExpressVPN är experter på säkerhet och integriet, och därför är de naturligtvis även experter på att skydda från DNS-läckage.

ExpressVPN blockerar DNS-förfrågningar som inte är dess egna, och ser på så sätt till att din information inte hamnar i andra människors händer. Som en av de säkraste VPN-tjänsterna där ute är dessa VPN-tjänser också bland de bästa på att skydda dig från DNS-läckage tack vare snabba servrar och stark kryptering. Om Express VPN applikationen anger att du är skyddad så är du det.

Vår granskningsprocess för att identifiera ifall vi har DNS-läckor, IP-adressläckor (IPv4 och IPv6) och WebRTC-läckor gör vi med tjänsten IPleak.net, som fungerar perfekt för att se ifall vi har DNS-läckage.

Prova ExpressVPN nu

ExpressVPN recension – Kundtjänst

Hur bra kundtjänsten är hos en VPN är ett avgörande faktor. Vad händer annars om du stöter på problem och inte kan få tag i hjälp? Det kan orsaka riktiga problem. Lyckligtvis finns bra kundtjänst tillgänglig på flera olika sätt. Vare sig du föredrar att leta efter hjälpartiklar i ett FAQ, mejla eller livechatta finns dessa alternativ.

Du behöver inte vara en kund för att få tillgång till kundtjänsten, så om du har frågor innan du bestämmer dig för att göra köpet kan du fråga dem och få svar blixtsnabbt.

Jag har aldrig haft några problem med denna VPN, men jag provade ändå kundtjänsten för att kunna ge en ordentlig ExpressVPN recension. Jag fick svar inom några få minuter, och kundtjänsten var mycket vänlig och trevlig. Absolut att rekommendera!

Är ExpressVPN bättre än andra VPN-tjänster?

ExpressVPN vs CyberGhost

Vi har gjort ett grundligt test mellan ExpressVPN vs CyberGhost. ExpressVPN var den solklara vinnaren i denna jämförelse. ExpressVPN var betydligt mycket snabbare än CyberGhost och erbjuder många fler säkerhetsfunktioner samt även bättre appar och bättre stöd för olika streamingtjänster.

Även om ExpressVPN är den dyrare VPN-tjänsten så är den absolut den bästa. Du kan läsa vår artikel om CyberGhost.

ExpressVPN vs Private Internet Access

Vi testade även ExressVPN vs Private Internet Access och vårt slutliga resultet var att ExpressVPN var den bättre VPN-tjänsten överlag. Den är betydligt snabbare än Private Internet Access på långdistansanslutningar, perfekt vid streaming och även säkrare på grund av ExpressVPNs disklösa server teknologi. Du kan läsa vår artikel om Private Internet Access.

Självklart vill du hitta det bästa alternativet för en VPN. VPN Express råkar vara en av de bästa alternativen, och många ExpressVPN recensioner och tester visar denna tjänst som den snabbaste. Inte säker på vilken som är för dig än? Prova riskfritt tack vara pengarna-tillbaka garantin. Det förlorar du ingenting på att göra.

Prova ExpressVPN nu

FAQ: Vanliga frågor

Innan vi avslutar den här artikeln vill jag också svara på några vanliga frågor som du kanske har om tjänsten. Om det är något jag inte inkluderat i denna recension kan du alltid lämna en kommentar nedan så ska jag göra mitt bästa för att svara på alla dina frågor. Här är några vanliga frågor och svar.

Vad kostar Express VPN?

Den exakta kostnaden kommer att bero på vilken plan du väljer. Den enda skillnaden på de tre tillgängliga planerna är hur länge du förbinder dig. För ett månadsabonnemang blir kostnaden 12,95 USD per månad , för ett 6-månadersabonnemang betalar du 9,99 USD per månad, och väljer du en 1-årsplan behöver du endast betala 6,67 USD per månad.

Kan man få denna tjänst gratis?

Svaret är både ja och nej. Du kan prova på VPN:en gratis tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka garantin, men det finns ingen gratis plan att välja. För att använda denna VPN gratis, köp en plan, prova tjänsten helt risk-fritt och begär sedan pengarna tillbaka inom 30 dagar om du inte är nöjd med den.

Kan tjänsten blockera annonser?

Express VPN blockerar inte annonser direkt, men VPN:en håller undan skadliga och inträngande annonser. När du använder VPN behöver du vanligtvis inte behöva blockera annonser eftersom din information inte kan sparas och du inte kommer drabbas av irriterande annonser som förstör din surfingupplevelse.

Vilken server är den snabbaste?

Alla servrar som tjänsten har att erbjuda är utvecklade för att vara så snabba som möjligt, men de servrar som är närmre dig kommer alltid att vara snabbare. Om du använder en VPN för anonymitet bör du koppla upp dig till ern server i det land du finns för att få snabbaste möjliga hastigheter.

Är ExpressVPN lagligt och säkert?

ExpressVPN är helt lagligt att använda i Sverige och de tjänster som de hjälper till med. Det finns många svenska som använder sig av en VPN-tjänst och ExpressVPN är en av de mest säkra för att skydda både dig och din personliga data från att hackare skall få åtkomst till det eller skadliga hemsidor.

Är ExpressVPN tillgängligt i Kina?

ExpressVPN är tillgängligt i Kina utan några problem. Det som är bra att veta är att dessutom har ExpressVPN även många servrar som angränsar till Kina som exempelvis servrar i Japan, Malaysia och Thailand. Detta ger dig möjlighet att kunna få både ett snabbt och censurfritt internet.

Kommer ExpressVPN att kringgå Netflix?

ExpressVPN kommer med enkelhet kunna kringgå Netflix geo-blockeringar. ExpressVPN är även perfekt för streaming av filmer i hd eller 4k tack vare deras snabba hastigheter som gör det perfekt att använda tillsammans med Netflix.

Kommer ExpressVPN att sakta ner min internetanslutning?

Det kan hända med alla VPN-tjänster att internetanslutningen kan sänkas, oftast är dock skillnaden inte märkbar. Det kan istället vara så att ifall din internetleverantör stryper vissa typer av trafik så kan ExpressVPN öka hastigheten istället. ExpressVPN använder ett högkvalitativt premiumnätverk med både hög hastighet och bandbredd från ett Tier 1 leverantör.

ExpressVPN recension – Slutgiltiga tankar

Efter att ha forskat och provat tjänsten har jag en ganska stark åsikt om VPN Express. Och vad är denna? Jo, jag anser att VPN Express är en av de absolut bästa tjänsterna som finns där ute. Trots allt har tjänsten allt man behöver, och ingenting som man inte behöver.

Massa servrar. Otroliga hastigheter. Obegränsat med data. Ett rimligt pris. Kompatibilitet med nästan alla enheter. Detta är allt saker som denna populära tjänst erbjuder. Det är av denna anledningen som denna tjänst är en av mina favoriter och den jag vanligtvis väljer att använda när jag ska streama, ladda ner torrenter eller helt enkelt surfa på nätet. Glöm aldrig hur viktigt det är med integritet!

Jag hoppas att denna ExpressVPN recension har gett dig en tydlig bild av tjänsten.

9.8 Totalpoäng
Recension av Express VPN: Utmärkt 2024

ExpressVPN är en av de äldsta och mest populära VPN-tjänsterna på marknaden. Och det är en av mina favoriter. Varför? Först och främst erbjuder den en snabb uppkoppling. För det andra täcker många länder. Och för det tredje är VPN-apparna användarvänliga och tillgängliga på de flesta plattformarna.

ExpressVPN är en komplett VPN-lösning som möter de flesta behov. Lösningen passar alla de som behöver en enkel VPN-lösning för att streama TV och använda torrentsidor på alla sina enheter helt utan begränsningar. Du får vad du betalar för!

Sekretess och säkerhet
10
Funktioner
10
Hastighet och prestanda
10
Valuta för pengarna
9
Lätt att använda
9.5
Fördelar
 • Snabb uppkoppling
 • Täcker många länder
 • Nedladdningsbar app för iPhone och Android
 • P2P och BitTorrent tillåts, utan loggar
 • Användarvänlig
Nackdelar
 • Kostar mer än andra VPN-tjänster
 • Ett fåtal möjligheter att göra inställningar
 • Ingen inbyggd brandvägg (NAT-brandvägg)
 • Ingen bindande IP
Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se