Hotspot Shield: Recension 2024

Klicka här för att läsa en **recension** av Hotspot Shield VPN. Detta är en spännande möjlighet för dig som vill skydda din internetanslutning och surfa anonymt online. Ta reda på mer om varför Hotspot Shield är ett bra val för att säkra din online-aktivitet. Besök länken nu för att få all den information du behöver för att fatta det rätta beslutet och skydda din integritet på nätet.

Hotspot Shield VPN är känt över hela världen och skryter 600 miljoner användare. Varför? Eftersom de brukade tillhandahålla en gratis VPN-tjänst som var väldigt lätt att använda. Och gratis. Dessa dagar erbjuder de bara en gratis provperiod. Men har fortfarande miljoner nöjda användare. Så du vill veta om Hotspot VPN är pålitlig och lämplig för alla? Placeringen av sitt huvudkontor i USA måste faktiskt väcka misstanke, eftersom de är en del av Five Eye-länderna och en fiende från Internet … Fortsätt läsa min Hotspot Shield recension i detaljer för att få reda på det.

Hotspot Shield rencension, en minimalistisk VPN för nybörjare

En holländsk vän av mig, som inte är en erfaren användare (långt ifrån), har använt Hot Shield ett tag. Så jag var nyfiken på att veta orsakerna till hans val. Han berättade för mig att han helt enkelt hittade den på Google. Och efter att ha läst en recension på en holländsk webbplats bestämde han sig för att ge det ett försök med Hotspot Shield test gratis nedladdning. Eftersom du enkelt kan få det gratis, till skillnad från andra leverantörer. Och sedan dess har han lyckligtvis använt den. Eftersom miljontals människor använder denna VPN, bestämde jag mig för att prova.

VPN Hotspot erbjuds av AnchorFree, ett företag med kontor i Redwood City, Kalifornien och i Zürich, Schweiz. Och deras team består av branschledare, teknikinvesterare, entreprenörer och ingenjörer.

Det första jag noterade är deras bra marknadsföringsstrategi. I själva verket fokuserar de tydligt på tillfälliga användare. Människor (som du kanske?) som vill ha en plug-and-play VPN-tjänst. För dem är det enda som betyder något att avblockera begränsade webbplatser och skydda deras integritet. Och de vill inte veta hur en VPN fungerar.

Hur skyddar Hotspot Shield VPN dig?

De vill bara prenumerera på en VPN och installera den på sina enheter för att använda den dagligen. Eftersom de är medvetna om riskerna på Internet. Och de hittar den perfekta lösningen med deras Hotspot Shield-nedladdning. Jag har redan nämnt riskerna med gratis WiFi, många gånger. Och dessa nybörjare representerar perfekta mål för snoopers och hackare. En VPN som är lätt att använda, snabb, säker och pålitlig är det perfekta verktyget för dem. Dessutom erbjuder Hotspot Shield inbyggda appar för de flesta plattformar. Och de är verkligen enkla att använda! Eftersom du inte ens behöver välja en server för att skydda din mobila enhet hanterar appen det här för dig.

VPN Hotspot: Prenumerationer och prissättning

Hotspot Shield VPN prenumerationer

Nu när Hotspot Shield gratis VPN-proxy inte längre är möjligt, låt oss börja med Hotspot Shield-gratisversion. På deras hemsida kan du faktiskt få Hotspot-nedladdningen och använda deras VPN gratis, med sin 7-dagars gratis prövperiod. Och om det inte räcker för dig, kan du fortsätta använda det utan riskavbrott i 45 dagar med sin pengarna-tillbaka garanti. Så du kan verkligen ha tid att göra ett hotspot shield test.

HotspotShield erbjuder i allmänhet 4 paket: 1 månad, 6 månader, 1 år eller 3 år. Och ju längre du prenumererar desto högre rabatt. Men de har gett mig och läsarna av den här bloggen ett exklusivt erbjudande med över 76% rabatt på ett 2-årigt kontrakt, vilket är deras bästa affär naturligtvis. För att njuta av detta begränsade erbjudande, måste du klicka här och prenumerera.

Dessutom kan tjänsten användas på upp till fem enheter, med en licens. Så du kan skydda alla dina enheter. Men du kan inte dela VPN-anslutningen med dina vänner och familj …

Sammanfattning av Hotspot Shield test

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US
Multi-login 5 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 80+
Enheter som stöds Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV
Pengar tillbaka garanti? 45 dagar
Protokoll Catapult Hydra
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar 3 200+

Hur använder du Hotspot Shield VPN

Netflix streaming

Goda nyheter! VPN tillåter användare att titta på amerikanska Netflix, med fantastisk bildkvalitet. Men det fungerar inte med det brittiska biblioteket. Så om du är en expat kan detta vara den bästa lösningen för att få UK Netflix.

Titta på Netflix USA med Hotspot Shield

Hämtar torrenter

Och en annan bra nyhet: Tjänsten är torrent-friendly. Så du kan ansluta för att ladda ner torrenter anonymt. Och jag påminner dig om att användarna har obegränsad data bandbredd. Så du kan ladda ner så mycket du vill! Företaget erbjuder också en policy om ingen loggning: De loggar inte eller lagrar din IP-adress och tar bort den i farten.

ShieldVPN i detaljer

Hotspot Shield recension riktar sig till personer som inte är tekniskt kunniga. Och personer som letar efter en lättanvänd, snabb, säker och tillförlitlig VPN- och proxy-tjänst för anonym och säker surfning, snabb streaming, tillgång till globalt innehåll och Wi-Fi-säkerhet.

Minimalistiskt gränssnitt

Det är extremt enkelt att installera och ställa in en Hotspot Shield VPN gratis: Ingen konfiguration krävs. Allt du behöver göra är att ansluta med ett klick. Och som sagt, klienten som är lätt att använda. Och jag var imponerad av hur snabbt det ansluter till servrarna, med den senaste versionen. När du startar programvaran kopplas den automatiskt till den amerikanska servern. Och du kan koppla av genom att klicka på Stop – reconnect igen genom att klicka på Start. Så enkelt är det!

Minimalistiskt gränssnitt med Hotspot Shield VPN

Härifrån kan du snabbt och enkelt ändra din serverplats när du vill, och se hur mycket data som laddas upp och laddas ner. Om anslutningen är oskyddad visas en röd stapel över skärmen för att meddela dig detta.

Medan du kan ändra servern kan du bara göra det när du är ansluten, från listrutan på höger sida av klienten. Och när du klickar på en annan server kopplas den till dig inom några sekunder.

Inställningar, strikt minimum

Inställningarna för VPN HotSpot är verkligen begränsade – du kan inte ändra protokollet. MEN jag uppskattade verkligen att IP läckage och osäkra WiFi-funktioner är aktiverade som standard. Eftersom dessa är viktiga och informella användare kanske inte ens vet om dessa! Kanske kan de ha gjort detsamma med Kill Switch.

Hotspot Shield VPN Inställningar

Lista över funktioner

Tjänsten levereras med inbyggd skadlig malware, phishing och skräppostskydd som automatiskt blockerar kända skadliga webbplatser. Så du kan vara säker på att din enhet inte kommer att utsättas för virus när du använder Hotspot Shield Premium. Och här är sammanfattningen av de viktigaste funktionerna:

Katapult Hydra

Först av allt, bli inte för upphetsad. Eftersom det bara är namnet på deras proprietära VPN-protokoll. Och inte någon katapult att kasta bort Hydra-brottslingar … De har arkiverat över 30 patent för detta protokoll. Och det förbättrar prestanda över långdistansförbindelser, genom att komprimera dina data. Som ett resultat kan du njuta av användarvänlighet och minskad tid för att upprätta VPN-anslutningen.

Medan de inte delar den ”hemliga såsen” i protokollet, berättade de för mig att deras prestationsfördel kommer från hur nyttolasten levereras inuti de säkra tunnlarna mellan klienten och servern.

Kill switch

Jag har nämnt Kill Switch-funktionen ovan, i inställningarna, som inte är aktiverad som standard. Och det är en viktig funktion för användare som laddar ner torrenter och tittar på strömmande videoklipp. Eftersom det blockerar internettrafiken om din VPN-anslutning sjunker oväntat. Och det kan hända, tyvärr, även med det bästa VPN. Så om du befinner dig i denna situation, förhindrar Kill Switch att din IP-adress ska vara klar. Och din integritet är säker.

IP läckskydd

Hotspot Shield VPN innehåller ett effektivt skydd mot DNS läckor, som är aktiverat som standard. Och det förhindrar att operativsystemet skickar förfrågningar utanför den krypterade tunneln. För annars skulle din IP vara klart, även med VPN-anslutningen … Men förhindra IP läckage inställningen säkerställ att alla dina anmodan passerar genom VPN tunnelen.

Apps för mobil

Du kan få Hotspot Shield-appen från iTunes, Google Play för att använda tjänsten på iOS och Android-enheter. Och för din dator kan du hämta det och skapa ett konto för din Windows eller Mac. Den mycket goda nyheten är att mobilapplikationen alltid är väldigt enkel. Det är i grunden detsamma som det jag har beskrivit ovan för alla plattformar. Så, även om användaren är en noob, är det inte en kamp att ansluta till denna VPN på mobilen.

Hotspotshield Android VPN

Hotspot VPN Android

Android Hotspot Shield VPN

Hotspot VPN Android-inställningar

Kundsupport

Hotspot Shield har ett dedikerat live-chat teknisk support. Men det är inte öppet hela tiden. Du kan också kontakta dem via e-post, där jag fick användbara svar. Och det finns en FAQ-sida, där du hittar användbar information om proxyservicen och dess användning. Slutligen hittar du detaljerade instruktioner som går igenom uppsättning, användning och avinstallation av tjänsten i deras onlineforum.

7 Totalpoäng

Sekretess och säkerhet
8
Funktioner
8
Hastighet och prestanda
8
Valuta för pengarna
8
Lätt att använda
8
Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se