Bästa VPN-erbjudanden: VPN-Kuponger och Rabatter i 2024

bästa vpn -erbjudanden

När du väl ska köpa något är det lika bra att du kollar upp om det inte finns några prisnedsättningar för tjänsten, och i fallet för VPN är detta bästa VPN-erbjudanden. Jag känner inte någon som inte skulle säga ja till en suverän VPN rabattkod. Alla av oss älskar att få saker till ett billigare pris! När det gäller VPN:er finns det en mängder av kuponger, erbjudanden och VPN-rabattkoder där ute… Det gäller bara att hitta dem som är aktuella och låter dig spara mest pengar, de bästa VPN-erbjudanden för dig.

Vi på BestVPN.se har koll på de senaste och aktiva VPN-rabatterna eller kupongerna och den här sidan är dedikerad till att lista bästa VPN-erbjudanden och VPN-Rabatter i 2024. I den här artikeln går vi igenom de bästa VPN-erbjudanden samt allt du behöver veta för att använda dessa erbjudanden. Låt oss sätta igång och leta efter din VPN rabattkod!

De bästa VPN-erbjudanden, VPN-rabatterna och kupongerna

Vare sig du redan anser många VPN-tjänster vara billiga eller ganska dyra finns det bästa VPN-erbjudanden som gör att du kan spara pengar när du ändå ska börja prenumerera på denna typen av tjänst. I den här VPN-rabattguiden visar vi dig de bästa kupongerna och VPN-rabatterna som finns tillgängliga just nu, så att du kommer undan med det lägsta möjliga priset.

bästa vpn -erbjudanden

Alla älskar fynd och VPN-rabatter. Vare sig det är 5% eller 50% och finns det inget bättre än att betala mindre än det fulla priset. Därför samarbetar vi med de bästa VPN-tjänsterna på marknaden för att ge dig VPN-erbjudanden och VPN rabattkod på deras abonnemang. Om du vill kolla upp de bästa VPN-rabatter som finns senare kan du lägga till den här sidan som ett bokmärke och titta tillbaka, eftersom erbjudandena ständigt förändras och ingenting stannar för länge. Ofta går priserna ner extra under högtider som jul eller andra dagar då webbsidor och tjänster ofta erbjuder kampanjer! Här är de nuvarande bästa VPN-erbjudanden som är aktuella.

ExpressVPN Kupong: Spara 49%

ExpressVPN är den bästa VPN-leverantören 2024 med en ny generation säkerhetsfunktioner och otroligt snabb hastighet. Spara upp till 49 %. Betala endast 6,22€ per månad istället för saftiga 12,07€/månad. Läs vår recension.
 • 3 000 servrar i 94 länder
 • Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP protocols
 • 5 anslutningar samtidigt
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

NordVPN Kupong: Spara 66%

NordVPN är en av de bästa VPN-leverantörerna 2024. Med militär kryptering, en otroligt snabb hastighet och mängder av servrar att välja mellan. Spara upp till 66 %. Betala endast 3,49€ per månad istället för saftiga 10,49€/månad. Läs vår recension.
 • 5 601 servrar i 60 länder
 • WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec protocols
 • 6 anslutningar samtidigt
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Surfshark VPN Kupong: Spara 82%

Surfshark VPN hör till de bästa VPN-leverantörerna 2024. Med de senaste säkerhetsfunktionerna, otroligt snabb hastighet och stöd för de flesta enheterna. Spara upp till 82 %. Betala endast 2,49€ per månad istället för saftiga 12,95€/månad. Läs vår recension.
 • 3 200 servrar i 100 länder
 • WireGuard, IKEv2, OpenVPN protocols
 • anslutningar samtidigt
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Atlas VPN Kupong: Spara 81%

Atas VPN är bland de bästa VPN-leverantörerna 2024. Med avanserade säkerhetsfunktioner, snabb hastighet och en Premium-version som är skräddarsydd för spel. Spara upp till . Betala endast per månad istället för hela /månad. Läs vår recension.
 • 750 servrar i 45 länder
 • WireGuard, IKEv2/IPSec protocols
 • anslutningar samtidigt
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

PrivateVPN kupong: Spara 79%

PrivateVPN hör till topp VPN-leverantörerna 2024. En mycket användarvänlig VPN med en hög nivå på säkerhetsfunktionerna och höghastighetsanslutning. Spara upp till 79. Betala endast 2,08€ per månad istället för saftiga 10,39€/månad. Läs vår recension.
 • 200 servrar i 63 länder
 • OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec protocols
 • 10 anslutningar samtidigt
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Om du funderar på det så är priset på en VPN ganska lågt redan från början,med tanke på allt du får med tjänsten… Men med en härlig VPN rabattkod kan du få samma tjänst och betala ännu mindre. Det finns så många VPN promo för olika populära VPN-tjänster, och nu när du har listan av VPN-rabatter är det bara för dig att kolla igenom den och se vad som passar bäst för just dig. Kanske du vill hitta den billigaste möjliga VPN:en, eller så letar du efter någonting specifikt som en NordVPN rabattkod (NordVPN kupong). Oavsett vad det är så hittar du alla relevanta koder och erbjudanden i listan ovan.

Hur du får de bästa VPN-erbjudandena

Ett enkelt sätt att se till att du får det mesta av din prenumeration är att välja en längre plan.

VPN-tjänster erbjuder i allmänhet bättre VPN-rabatter ju längre du prenumererar, så jag rekommenderar att du väljer en plan som är så lång som möjligt. På så sätt kommer du få den lägsta kostnaden per månad.

vpn -rabatter

De flesta leverantörerna erbjuder också återbetalningsgarantier. Tack vare det här ”tricket” kan du prova alla VPN:s premiumtjänster på dina enheter och säga upp prenumerationen om du inte är nöjd med den. Du slipper alltså riskera att du betalar för en VPN och att den sedan inte lever upp till dina förväntningar.

Du får alla pengarna tillbaka så länge du begär dem inom den specifika tidsperioden, vilket oftast är 30 dagar. Det är också perfekt om du bara behöver använda en VPN för en kort tidsperiod.

Kan jag lita på webbplatser som erbjuder bästa VPN-erbjudanden?

Tyvärr är internet fullt av bedrägerier, och det är du säkerligen redan medveten om. På senaste tiden har vi också sett mer och mer webbplatser som lovar falska, fantastiska VPN-erbjudanden. De får dig att klicka eftersom de verkar så bra, men tyvärr är de erbjudanden som påstås finnas antingen utgångna för länge sedan, eller så fanns de aldrig från början.

Jag och min personal har sett till att vi testar och verifierar alla våra VPN-erbjudanden och därför kan jag försäkra dig om att de verkligen fungerar. Jag vill också påminna dig om att alltid köpa din VPN direkt från VPN-tjänsten själv. Köp inte genom en tredjeplats eftersom detta kan leda till en falsk version av tjänsten som inte lever upp till leverantören.

FAQ: Vanliga frågor om VPN:er och VPN-rabatter

Jag gör alltid mitt bästa för att svara på alla era frågor, och jag har därför samlat några vanliga frågor här nere för att du enkelt ska kunna få svar på det du undrar. Om du har fler frågor kan du lämna dem i kommentarerna nedan så ska jag göra mitt bästa för att svara på dem också! Från VPN:er till de bästa VPN-erbjudanden, här är vanliga frågor och svar.

Vad är en VPN?

En VPN är en tjänst som du kan använda för att kryptera din internetuppkoppling. Denna tjänst har många fördelar, inklusive att hålla dig säker och anonym online. Denna fördelen är väldigt viktig i våran värld där internet och våra enheter kan samla in så mycket information om oss. Inte bara är det obehagligt, men det kan även leda till identitetsstöld och pengar förlust om din information hamnar i fel händer. Med en VPN kan du se till att detta inte händer eftersom premium VPN:er, som NordVPN och ExpressVPN, har kryptering på militär nivå.

Vilken är den bästa VPN-leverantören?

Vilken som är den absolut bästa VPN-leverantören kan man inte säga helt, eftersom detta beror en del på personlig smak. Våran favorit är dock ExpressVPN. ExpressVPN har många servar i mängder av länder, är mycket enkel att använda och är otroligt snabb. Andra favoritet är NordVPN, också en av de absolut snabbaste tjänsterna, och Surfshark, som kommer till ett väldigt bra pris. Om jag får chansen att rekommendera en VPN till dig skulle det dock helt klart vara ExpressVPN. Du kan alltid prova denna tjänst riskfritt om du är nyfiken!

vpn rabattkod

Varför är det viktigt att använda en VPN?

Har du hört om digitala fotspår? Det är vad informationen du lämnar ut på nätet, utan mening, kallas. Om du tycker att din anonymitet är viktigt så har du redan en bra anledning till att vilja använda en VPN. En VPN samlar inte in information om dig, utan ser istället till att du hålls anonym när du surfar på nätet. Ingen annan, vare sig myndigheter eller din ISP, kan se vad du gör om du använder en pålitlig VPN när du surfar på nätet.

Anonymitet är bara en av de många fördelarna… förutom anonymitet förbättras dessutom din säkerhet och du kan även kringgå geografiska begränsningar och få tillgång till filmer, serier och annat innehåll från var som helst i världen.

Är min VPN-rabatter eller VPN rabattkod fortfarande aktuell?

Alla erbjudanden och promo som vi samlar här är aktuella och användbara. Om du inte är säker på om ett erbjudande fortfarande är aktuellt märker du det innan du gör köpet. Du kommer alltid märka det eftersom du inte kan tillämpa en kod om den inte längre är aktuell. När du är vid sista checkout-sidan och du inte lyckas tillämpa koden eller ser något prisavdrag betyder det att koden inte var aktuell. Fortsätt inte med att köpa prenumerationen, utan prova en annan kod.

Hur använder man VPN-rabatter eller VPN rabattkod?

Generellt sätt finns det två olika sätt att använda VPN-rabatter på VPN:er; antingen genom att följa en specifik länk som leder dig till ett nedsatt pris, eller att skriva in en kod vid checkout. Både dessa metoder är lyckligtvis mycket enkla att använda. Om det är med en länk behöver du helt enkelt besöka den och så bör du tas till leverantörens officiella webbsida. Där kan du köpa en prenumeration som vanligt, fast till ett nedsatt pris. Om du vill använda en kod behöver du bara kopiera den och sedan klistra in den i checkout. Tryck på Tillämpa-knappen, och så borde prisnedsättningar ske.

Hur identifierar man falska VPN-rabatter?

Internet är naturligtvis inte bara en källa till bra och nyttig information, utan det kryllar med falska påståenden och bedrägerier också. För att inte bli ett offer måste du vara smart. Om du vill vara säker bör du skydda din dator med ett program mot skadlig kod och undvika skadliga webbplatser. Besök endast välrenommerade webbplatser, och om du får en varning av din webbläsare är det bäst att du håller dig undan.

Köp aldrig från en tredjepart… en äkta kod bör antingen länka dig till den officiella webbsidan av den VPN du ska köpa ifrån eller ge dig en kod att kopiera. Om du följer länken, eller klistrar in koden i fältet och VPN-rabatten inte visas är det en falsk kod. Prova istället en av de vi visar ovan.

Kan jag använda mer än en VPN rabattkod för att spara ännu mer pengar?

Svaret är vanligtvis nej. Du kan bara välja en VPN rabattkod eller ett erbjudande, och kan inte kombinera flera. Om du hittar ett bra erbjudande brukar det sällan vara ett problem, eftersom priset redan är så lågt att det knappt är något alls i månaden, och säkert inte en summa du saknar. En bra VPN klient har högt värde, och det är otroligt hur billigt det kan bli om du hittar rätt erbjudanden. Och glöm inte att du kan få pengarna tillbaka de 30 första dagarna om du inte är nöjd! Dra nytta av ett av de bästa VPN-erbjudanden, så kommer du inte behöva flera.

Slutgiltiga tankar om VPN-kampanjer, kuponger och rabatter

VPN-rabatter är fantastiska sätt att spara pengar på en viktig tjänst. Det finns en del bra erbjudanden där ute, och eftersom man bara kan välja en kan det bli svårt att veta vilka VPN-rabatter man vill välja för att få det bästa värdet när det finns så mångan VPN-rabatter att välja mellan.

ExpressVPN är definitivt en av de bästa VPN-tjänsterna där ute, med otroligt bra prestanda. Drar du nytta av VPN-rabatter kan du få denna VPN till ett extremt bra pris också! Ofta erbjuder ExpressVPN otroligt bra priser, och därför rekommenderar jag att du håller koll på ExpressVPNs VPN rabattkod. ExpressVPN rabatt har ofta en mycket bra VPN rabattkod. Om det inte finns ett bra erbjudande just nu finns det säkert det senare, så bokmärk denna artikel och kolla tillbaka för bästa VPN-erbjudanden som är aktuella just nu, så missar du aldrig en bra VPN rabattkod.

De andra bra nyheterna är att förutom VPN rabattkod finns det även en 30-dagars pengarna-tillbaka garanti som du kan använda. Tycker du inte att du får nog utav din VPN kan du be om pengarna tillbaka och prova något nytt!

Ja, det var allt om VPN-rabatter. Jag hoppas att efter allt detta har du hittat en promo VPN rabattkod för dig och att du annars lägger till denna sida i dina bokmärken så att du kan komma tillbaka och hitta en bra rabatt VPN senare.

BestVPN.se