Hur får man amerikansk Netflix i Sverige? (2024)

Behöver jag verkligen presentera Netflix och Amerikanska Netflix? Det amerikanska företaget tog över världen av on-demand strömning några år tillbaka. Deras bibliotek är stort, med filmer och serier. Och de erbjuder förstklassig, original, innehåll: House of Cards, Narcos och Orange Is The New Black bland andra. Den mest populära strömmande plattformen finns i över 190 länder, dock med olika kataloger. I den här artikeln ska jag förklara hur man får amerikansk Netflix i Sverige för att kunna se de senaste showerna.

Testa ExpressVPN
Hur man får amerikansk Netflix i Sverige med den bästa VPN?

Du kan använda ExpressVPN för att ändå avblockeracse på amerikansk Netflix. En hel värld av möjligheter öppnas upp med ExpressVPN. Ta del av erbjudandet och deras pengarna tillbaka garanti. Tillgänglig nu!

Vad är grejen med att se på amerikanska Netflix?

Kanske har du redan en prenumeration till denna strömningsplattformen. Och du är nöjd med vad du får: Det finns hundratals filmer och serier tillgängliga. Mer än vad du kan se under en livstid, egentligen, om du har ett normalt liv. Trots denna mängd program hör du din bästa vän som klagar, han kan inte titta på amerikanska Netflix. Och han är verkligen besviken. Men varför?

Exklusivt innehåll i biblioteket

För han vet inte hur man får amerikanska Netflix i Sverige. Och för att titta på amerikanska Netflix är medlemmarnas heliga graal, för innehållet. Faktum är att amerikanska medlemmar får mer innehåll än något annat land i världen. Vill du ha en liten jämförelse? En studie visade att svenska medlemmar kan bara komma åt en tredjedel av filmerna som en amerikansk medlem kan … Dessutom får de samma innehåll och de bästa serierna på Netflix innan någon annan!

Det är därför som alla vill byta till amerikanska Netflix, för att ha samma exklusiva innehåll. Och som deras prenumeration fungerar, är det absolut möjligt för alla användare att titta på amerikanska Netflix i Sverige. Och annanstans också faktiskt. Det är de goda nyheterna! Men du behöver rätt verktyg och process för att veta hur man får amerikanska Netflix, läsa mer nedanför.

Varför är innehållet annorlunda mellan amerikanska Netflix och svenska Netflix?

Det har att göra med rättigheter för TV och bio. Det handlar bara om PENGAR, PENGAR, PENGAR! Och det är bara så systemet fungerar – bara att leva med. Ägarna och producenterna sålde sina program för en sändning endast i Sverige. Eftersom de kan tjäna mer pengar genom att sälja rättigheter per land än globalt. Och de vet att om en film har en större publik i Sverige än i Tyskland kan de höja priset här…

Det är också på grund av konkurrens… Netflix (128 miljoner användare) är inte den enda strömningsservice på marknaden. Kanske är en film inte i ditt bibliotek eftersom en konkurrent köpte exklusiva rättigheter. Och företaget har seriösa rivaler, som Amazon Video (85,3 miljoner användare) och Hulu (32 miljoner användare), som konkurrerar om bästa innehållet för sina egna användare.

netflix usa utbud

Föreställ dig hur mycket pengar det skulle kosta att ägna rättigheterna till allt innehåll för alla länder. Det är i princip omöjligt att uppnå. Därför fokuserar Netflix på sin inhemska och huvudmarknad: USA. Som ett resultat får du mindre innehåll i Sverige.

Och föreställ dig beloppet pengar om du skulle prenumerera på alla strömmande plattformar för att kunna strömma dina favoritprogram överallt i världen… Ingen chans.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Hur tittar man på amerikansk Netflix i Sverige?

Innan jag berättar hur du får amerikanska Netflix, låt oss först se vad som gör det möjligt. För även om du just nu inte vet hur du får tillgång till amerikanska Netflix och bra serier får du din lösning om några minuter. Eller sekunder, om du skummar igenom min artikel.

Ett globalt konto: För och nackdelar

Jag nämnde detta lite snabbt ovanför. När du prenumererar på videoströmnings-tjänsten får du ett globalt konto. Och det är ganska fantastiskt, eftersom du kan ansluta från nästan var som helst i världen och det kommer att fungera. Men det finns en hake: Du kan titta på biblioteket för det landet där du befinner dig, och bara den. Så om du är i Sverige, har du bara tillgång till svensk Netflix och motsvarande bibliotek.

Och om du reser till Frankrike (det kan hända, eller hur?), Så får du franska biblioteket och franska undertexter. Även om de flesta filmer fortfarande finns tillgängliga på engelska, har du inte ha samma innehåll som hemma.

Men det som är av yttersta vikt här är att utan denna funktion skulle du inte få amerikansk Netflix i Sverige. Så du kunde inte heller fråga hur du får amerikanska Netflix! Och vi kan jubla över denna globala prenumerationen!

Innehållsrestriktioner och enhetens plats

Som ett resultat av avtalen med de som producerar innehållet, måste Netflix skapa några geografiska begränsningar för sitt innehåll. Beroende på ditt land har du tillgång till endast vissa program. Men hur kan en webbplats veta var du befinner dig? Med din apparats IP-adress. Faktum är att varje apparat som är ansluten till Internet får en IP-adress. Och varje land äger en rad IP-adresser för de lokala användarna.

Netflix använder den här listan över IP-adresser per land och jämför din adress med denna listan. Och din apparat är svartlistad för alla länder där du inte befinner dig … Därför kan du inte titta på amerikanska Netflix i Sverige. Jo, det suger. Eftersom amerikanska Netflix erbjuder fler serier och alla senaste episoder som inte är tillgängliga ännu i Sverige. Och på samma vis kan du inte få svensk Netflix från utlandet. Lyckligtvis för dig och mig, finns det en lösning. Så, låt oss nu se hur man får amerikanska Netflix!

Hur får man amerikansk Netflix i Sverige? Tillgång till Netflix – Den ultimata lösningen

Visserligen skulle Netflix självklart föredra att det inte fanns någon lösning. Men med BestVPN.SE har du hittat den rätta nätsidan som förklarar hur man får tillgång till amerikanska Netflix! Tack till Google för din hjälp. Så här är är det: För att avblockera amerikansk Netflix och få tillgång till begränsat innehåll behöver du en VPN (Netflix USA VPN). Den bästa VPN-tjänsten för torrents: ExpressVPN

En VPN (för virtuellt privat nätverk) är ett säkerhetsprogram för din anslutning, som ett antivirus men för din anslutning, inte din apparat. Och det låter dig låtsas vara någon annanstans. Kanske inte du, men din apparat. Och det är det viktiga. För om du efterliknar din position i USA kan du få Netflix att ”tro” att du är faktiskt i USA. Medan du är på din soffa i Stockholm för exempel.

Och som jag förklarade ovan, om Netflix ser att du är fysiskt i USA, då får du det amerikanska biblioteket. Så får du tillgång till amerikanska Netflix i Sverige, schack och matt!

se netflix usa i sverige

se netflix usa i sverige

VPN-programvaran kommer helt enkelt att göra att du ser ut som en användare från vilket land som helst där de har en server. Och i vårt fall vill vi ha en server i USA. VPN-klienten skapar en krypterad tunnel mellan din apparat och en amerikansk server. Men det kan vara vilket annat land som helst. Och sedan ansluts VPN-servern till netflix.com på dina vägnar. På grund av sin amerikanska adress kan den hämta innehållet. Och skicka tillbaka det till dig att roa dig med. Om du vill ha mer tekniska detaljer, kolla mina andra guider. Jag har skrivit många fantastiska artiklar om VPN för idioter och VPN recensioner.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Netflixförbud: VPN:erna slår tillbaka

Tro inte för en minut att de som producerar innehåll och strömnings-nätsidor är glada över den här situationen. Ett skoningslöst krig har rasat mellan Netflix och VPN. Och det kaliforniska företaget fortsätter att blockera VPN-servrar över hela världen. Medans de amerikanska servrarna är huvudmålen, skonas inte andra länders servrar från deras vrede.

Så vad exakt gör detta Los Gatos företaget? Det är enkelt: När de identifierar en VPN-server som används för att strömma innehållet, förbjuds dess IP-adress. Och VPN-användare på dessa servrar är nu också blockerade. För att slå tillbaka har VPN-företag inget annat val än att anpassa sig. Och de måste ständigt förnya IP:n på sina servrar.

Vissa leverantörer kan dock inte hänga med, därför fungerar vissa VPN inte med Netflix. Och några av dem ger bara upp och fokuserar på torrenting eller privatlivsskydd. Medans det finns många VPN-tjänster tillgängliga på marknaden, måste du välja den rätta. Annars riskerar du att du inte kunna strömma amerikanska Netflix i Sverige.

Det finns även indirekta skador i detta krig. Jag pratar om amerikanska Internet-användare som bor i USA, som använder en VPN av säkerhetsskäl. Ibland måste de tillfälligt stänga av sina VPN för att kunna se sina favoritprogram. Eftersom Netflix blockerar alla VPN-servrar. Och det spelar ingen roll om det är amerikanska användare som använder dem. Eftersom det är förmodligen är icke-amerikaner som använder en VPN för att komma åt deras servrar i alla fall. Jösses, mannen.

Kan VPN-användare förbjudas?

Nej, jag har aldrig hört talas om det. Och företaget skulle sannolikt inte stoppa ditt konto för att du använder en VPN. De har dock ändrat sina villkor, så att du inte ska ”kringgå […] någon av innehållsskydden i Netflix-tjänsten” och att de ”kan säga upp eller begränsa din användning av vår tjänst” om du gör det…

Vilken VPN kan få amerikansk Netflix?

Det här är miljon kronors-frågan om du vill veta hur du får amerikansk Netflix. Och jag ger dig det bästa svaret jag kan, med mina rekommendationer för att få en riktig VPN för uppgiften till hands. Den bästa VPN-tjänsten för torrents: ExpressVPN

Gratis VPNS – fungerar inte

Först ett ord om gratis VPN: du bör definitivt undvika dem. Förutom att de förmodligen inte kommer att avblockera amerikansk Netflix, är de farliga. Och det finns massvis historier som håller med mig med om det, fråga bara Google. De kan vara skadliga för ditt privatliv. Eftersom de företag som erbjuder dessa fria tjänster inte är några bra samaritaner. Och de är här för pengarna. Så de loggar din online-aktivitet och säljer din information till högsta budgivaren.

Jag tror också starkt att ditt privatliv är värdt mer än några kronor, eller hur? En VPN som fungerar med Netflix är inte dyrt: De flesta har ett månadsabonnemang på mellan 170 och 340kr. Som slutsats, en gratis VPN är inte hur man får amerikansk Netflix.

Små VPNs – Fungerar, men…

Det finns leverantörer som inte är så populära, med endast några få servrar. Och deras program fungerar helt ok med amerikansk Netflix. Men Netflix Inc. satte in medlen att övervaka VPN:erna och blockera dem så snabbt som möjligt. Jag vet att deras trupper regelbundet besöker nätsidor som mina, för att hålla sig uppdaterade med VPN som avblockerar deras tjänster.

Du hittar inga små VPN i min rankning nedan. Jag har redan fått förfrågningar från ”små” VPN-företag, som ber mig att inte nämna dem i mina artiklar. Eftersom de inte kan kämpa tillbaka och ändra IP-adresserna på sina servrar så fort som de blir förbjudna.

Dessutom, när jag ville stödja en liten VPN tidigare, prenumererade många användare. Eftersom det var bra och prisvärt. Och de var mycket nöjda med tjänsten i början. Men nästa del av historien var oundviklig: Servern blev bannlyst. Och då blev det ett jäkla liv: Leverantören kunde inte ordna med en ny server. Därför klagade vissa läsare om min rekommendation. Jag vill vara säker från och med nu. Så jag kommer bara att berätta hur du får tillgång till amerikansk Netflix under alla tider med beprövade leverantörer.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Bästa VPN för att få amerikansk Netflix

Nu kommer den viktigaste delen av artikeln: Min rankning av de bästa Netflix VPN. Du vet hur man tittar på amerikansk Netflix. Men du vet inte vilken VPN du ska välja, ännu. Och du behöver definitivt en premium VPN som måste:

 • Erbjuda minst en server i USA. Men detta blir inte så svårt, de flesta leverantörer har servrar där. Eftersom det finns många potentiella kunder!
 • Effektivt avblockera innehållet. Och det här är den svåraste punkten … Men du kan lita på mig. Eftersom jag provat dem alla, och jag ser till att jag är uppdaterad.
 • Ge ett Tier 1-nätverk, eftersom det behövs bra bredband om man vill se en video i bästa kvalitet. Så hastigheten kommer att spela en stor roll i din visningsupplevelse.
 • Vara användarvänlig. Och jag behöver inte argumentera här, jag är säker på att du håller med mig!

Jag gjorde valet av VPN nedanför baserat på dessa kriterier. Som du kan förstå, ändras denna ranking regelbundet. Vissa VPN kan vinna eller förlora en plats. Men alla VPN-tjänster i den här listan tillåter dig att blockera amerikansk Netflix. Du kan lita på mig.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Vanliga frågor (FAQ):

👁️‍🗨️ Hur får man amerikansk Netflix?

Du kan komma åt US Netflix från Sverige med hjälp av ett VPN. Med ett virtuellt privat nätverk (VPN) kan du skapa en säker anslutning till ett annat nätverk via Internet.

📺 Hur kan man se Amerikanska Netflix?

För att titta på American Netflix medan du är i Sverige måste du registrera dig för ett VPN. En VPN kommer att se ut som om du ansluter från USA genom att ersätta din riktiga IP-adress med en amerikansk IP. Jag rekommenderar ExpressVPN.

👍 Vad är den bästa vpn för netflix?

Det finns flera VPN-leverantörer på marknaden. Jag rekommenderar dock ExpressVPN. Denna VPN fungerar bra med Netflix och är säkert säkert.

💡 Instruktion: Hur man tittar på amerikansk Netflix?

I sammanfattning av den här artikeln om hur man tittar på amerikansk Netflix, gjorde jag en slags steg för steg guide. Eftersom varje VPN-leverantör har en liknande process kan jag göra det väldigt generiskt. Följ bara dessa steg. Och skicka gärna ett meddelande om du har några frågor.
 1. Välj en VPN från listan ovan, eller gå till en av mina favoriter: ExpressVPN
 2. Klicka på den orange färgade knappen för åtkomst till VPN-hemsidan och få de senaste kampanjerna
 3. Registrera ett konto och prenumerera på tjänsten
 4. Ladda ner, installera och starta programvaran (det är väldigt enkelt)
 5. I programmet väljer du en server i USA – Mycket viktigt
 6. Klicka på ”Connect” – knappen
 7. Gå till Netflix appen eller uppdatera sidan i din webbläsare, färdigt!

Proffs-tips

Vad händer om det inte fungerar? Först ber jag om ursäkt, men jag kan inte ge dig listan över fungerande servrar här. För det andra bör du prova en annan server, den du kopplade till kan vara blockerad. Om du efter några försök fortfarande inte kan få till det, rekommenderar jag dig att kontakta din leverantör. De flesta av dem har ett direktchattstöd. Och de berättar gärna hur du får amerikansk Netflix inom 5 minuter.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Det var allt! Nu vet du hur man får amerikansk Netflix. Äntligen kan du kolla på det senaste innehållet utan begränsningar, som BoJack Horseman, som jag starkt rekommenderar! Varsågod. Se Amerikansk Netflix!

Detta var min guide: Hur får man amerikansk Netflix i Sverige? Håll utkik efter fler artiklar som kommer snart.

Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se