Om oss

Vi är ett team som består av ett antal personer med ett och samma mål: att utbilda och sprida medvetenhet om cybersäkerhet och integritet. Den digitala tidsåldern har gjort nästan allt och alla beroende av Internet och all tänkbar information finns nu tillgänglig för alla 24/7. Men det innebär också att det finns fler frågor än någonsin om integritetsskydd. Och det sorgligaste är att inte alla människor är medvetna om det, medan vissa inte tar det på allvar.

Vårt uppdrag är att se till att alla som använder Internet i sin dagliga verksamhet förstår värdet av deras integritet. Samtidigt vill vi att människor ska vara extra försiktiga med sin säkerhet. Internet har banat vägen för kommunikation och e-handel, men Internet kan också användas för bedrägerier, stöld och övervakning. Därför vill vi använda vår passion för teknik för att vanliga människor ska kunna känna sig fria och trygga online.

Den här webbplatsen innehåller all information du behöver angående cybersäkerhet. Vi har de senaste säkerhetsnyheterna, rabatter och erbjudanden gällande verktyg och programvara, produktrecensioner och guider. Våra artiklar är skrivna så att alla, även de som inte är teknikintresserade, kommer att kunna förstå.

Vi förbättrar ständigt våra webbplatser, samtidigt som vi producerar nytt, aktuellt innehåll. Om du vill att vi ska skriva en artikel om ett ämne som du vill veta mer om, informera oss genom att använda våra kontaktuppgifter. Du kan också skicka feedback, kommentarer och komplimanger. Vi hoppas att du via vår webbsida får mycket värdefull kunskap och använder den för att skydda din cybersäkerhet oavsett var du befinner dig i världen.

BestVPN.se