Om oss

Välkommen till BestVPN, där vår mission är att utbilda och stärka individer genom att öka medvetenheten om vikten av säkerhet och integritet i den digitala eran.

I dagens sammanlänkade värld har internet blivit en integrerad del av våra liv och ger tillgång till en rikedom av information dygnet runt. Men denna ökade anslutning väcker också många frågor och oro kring skyddet av vår integritet.

Vårt uppdrag

BestVPN är vår mission tydlig – vi strävar efter att öka medvetenheten och utbilda våra läsare om farorna med internet. I den digitala eran har internet blivit en utmanande plats, fylld med potentiella hot och integritetsrisker.

Vi är här för att förse dig med den information du behöver för att skydda din online-integritet och säkerhet. Vi erbjuder omfattande lösningar för att bekämpa farorna på internet. Genom våra artiklar, guider och expertinsikter ger vi dig de verktyg du behöver för att skydda dig själv och din digitala identitet.

Det som skiljer oss från andra är vår fullständiga tillgänglighet. Vi är stolta över att erbjuda all vår publicerade information helt gratis, utan några medlemskap eller e-postregistreringar. Vi tror att kunskap bör vara fritt tillgänglig för alla och att ingen borde hindras av begränsningar.

Vårt team

Träffa vårt fantastiska team av författare och entusiaster för online-integritet! Med sin expertis levererar vi noggranna och värdefulla insikter för att hjälpa dig att vara skyddad i den digitala världen.

Principer

Här är de viktigaste principerna som skiljer oss från andra webbplatser:

KISS-principen

Ett av målen med BestVPN är att publicera gratis guider som följer KISS-principen (Keep it simple, stupid): säger att de flesta system fungerar bäst om de hålls enkla snarare än att de görs komplicerade. Därför bör enkelhet vara ett huvudmål vid utformningen och onödig komplexitet bör undvikas.

För att underlätta denna process och för att nå ut till en större publik är guiderna på BestVPN skrivna i en enkel, men informativ stil. Oavsett din tekniska kompetens bör du kunna tillämpa de lösningar som tillhandahålls på denna webbplats.

Inga annonser

På BestVPN är sekretessen och säkerheten för våra läsare vår främsta prioritet. Vi har inga annonser på vår plattform.

Även om vi kan presentera VPN-rabattkoder är det viktigt att notera att kampanjer och erbjudanden är ansvarigheten hos respektive VPN-leverantör och vi tar inget ansvar för deras marknadsföringsaktiviteter.

Vårt åtagande är att erbjuda dig en trygg och opartisk surfupplevelse. Genom att eliminera annonser minimerar vi integritetsrisker, säkerhetsbrister och potentiella intressekonflikter som kan äventyra din online-säkerhet.

Vi är dedikerade till att erbjuda en plattform där du kan utforska information utan störande reklam.

Inga sponsorer eller betalda recensioner

På BestVPN är vi stolta över vårt opartiska tillvägagångssätt. Vi tar aldrig emot sponsringar eller betalningar för att främja produkter eller tjänster.

Våra rekommendationer baseras på omfattande tester och forskning, vilket garanterar äkthet och tillförlitlighet. Vi undviker betalda recensioner för att bevara öppenhet och integritet.

Hos BestVPN kan du vara trygg i att våra oberoende rekommendationer drivs av vårt åtagande att ge ärlig och korrekt information.

Recensioner kriterier

Våra VPN-recensioner genomförs med hjälp av omfattande kriterier för att säkerställa en noggrann utvärdering. Vi bedömer faktorer som integritet och säkerhet, funktion, hastighet och prestanda, kostnad samt användarvänlighet.

Genom att överväga dessa centrala aspekter ger vi dig pålitliga och korrekta insikter för att fatta informerade beslut om VPN-tjänster.

Ingen spårning

BestVPN använder inte Google Analytics eller andra spårningsprogram. I stället använder webbplatsen Clicky, som anonymiserar besökarnas IP-adresser.

Den är förenlig med GDPR:s regler om dataskydd och är officiellt certifierad av Privacy Shield för efterlevnad av dataskydd.

Fullständigt oberoende

På BestVPN är vi stolta över att vara helt oberoende. Vi tar det ett steg längre genom att inte samarbeta med företag som är opålitliga eller som tillämpar icke-transparenta metoder.

Vi väljer noggrant vilka produkter och tjänster vi granskar för att säkerställa att vi bara rekommenderar de mest pålitliga och transparenta alternativen till våra läsare.

Vår integritet och opartiskhet är vår högsta prioritet när vi strävar efter att erbjuda pålitlig information som du kan lita på.

Sociala Media

Kontakta oss gärna med kommentarer eller feedback och kritik. På så sätt kommer du hjälpa oss att förbättra kvaliteten på vårt arbete och upprätthålla en hög standard på våra recensioner. Du kan även hitta oss på Facebook och Youtube, där du gärna får följa oss.

Hur tjänar Bestvpn pengar?

För att kunna fortsätta att driva webbplatsen och täcka alla kostnader och all tidsåtgång, har BestVPN ett fåtal utvalda affiliates som är i linje med vårt uppdrag. Som regel vägrar vi att samarbeta med företag som har dåliga resultat och/eller oärliga metoder.

Stötta BestVPN

Anslut dig till oss på BestVPN när vi gemensamt arbetar mot vår mission att skydda människor från farorna på internet och skapa en tryggare digital värld.

Du kan stötta BestVPN och vårt uppdrag att ge dig högkvalitativ information om integritet och säkerhet på fyra olika sätt:

  • Dela information från den här webbplatsen med andra – sprid ordet.
  • Länka till BestVPN artiklar och guider.
  • Köp produkter/tjänster via länkar på webbplatsen.
  • Donera till BestVPN.

Så kontaktar du oss

Hur kan du kontakta oss? Vi arbetar ständigt med att förbättra vår webbplats och skapa ny, aktuell information. Om det är ett ämne du skulle vilja att vi tar upp eller om du har några kommentarer, åsikter eller komplimanger, hör gärna av dig till oss.

Du kan nå oss genom våra kontaktuppgifter eller skicka ett mejl direkt till oss. Vi värdesätter ditt bidrag eftersom det hjälper oss att förbättra vår webbplats och leverera innehåll som motsvarar dina behov. Vårt mål är att ge dig värdefull kunskap som hjälper dig att förbättra din cybersäkerhet, oavsett var du befinner dig i världen.

BestVPN.se