Bästa HBO Max Sverige VPN 2024: Titta på HBO Max var som helst

HBO Max lanserades i USA så sent som förra året. Och medan vi i Sverige hittills har fått nöja oss med HBO Nordic så har denna streaming service nu alltså äntligen landat även här! HBO Nordic blir HBO Max Sweden. Detta betyder att man nu kan välja mellan ett enormt mycket större utbud av både serier och filmer. Utöver alla dina Hollywood-favoriter, så kan du även hitta hela Studio Ghiblis utbud av filmer och mycket mycket mer. Tack vare pandemin så har man i USA även kunnat streama nya filmer direkt på HBO Max VPN på samma gång som de har släppts på bio.

Testa nu
Avblockera HBO Max utomlands med hjälp ExpressVPN - TILL 49% RABATT!

ExpressVPN låter dig kringgå HBO:s geo-restriktioner! Prenumerera och få 3 MÅNADER GRATIS. Deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti ger full återbetalning om du inte skulle vara nöjd.

Artikel uppdaterad: 22 juli 2024

Varför behöver jag en HBOMax VPN för att använda tjänsten utomlands?

HBO är förmodligen en av de största TV-leverantörerna i USA, om inte i hela världen. Alla har förmodligen hört talas om deras berömda TV-serier som Game of Thrones, Euphoria, Big Little Lies och så mycket mer. Det lyckas alltid producera kvalitetsinnehåll OCH ger oss även några av de bästa filmerna.

Fram tills nu har tjänsten endast varit tillgänglig i USA och ett fåtal andra utvalda länder. Men från och med i år kommer de att expandera till fler länder i Europa, så som bland annat länderna i Norden och Spanien. Från och med nästa år så kommer de även att fortsätta att expandera till ytterligare 14 länder, så som till exempel Polen, Portugal och Slovakien. Detta betyder att det förutom större filmer och serier även kommer finnas spännande innehåll från dessa länder.

hbomax vpn

Streamar utanför tillgänglighetszonen

Med det sagt så finns det fortfarande flertalet länder, bland annat Frankrike och Storbritanien, som fortfarande inte har tillgång till tjänsten. Detta betyder att du inte kommer att kunna använda tjänsten om du skulle resa utanför någon av de länder där den finns tillgänglig. Varför det? Detta är för att HBO sätter en så kallad geo-blockering på sitt innehåll. Och detta är för att de måste anpassa sig efter copyright och rättigheter för de filmer och serier som de har på sin plattform. Det betyder att även om HBOMax Sverige är tillgänglig för dig så är det mycket möjligt att vissa filmer som är tillgängliga i till exempel USA, inte är tillgängliga i Sverige eller i något av de andra länderna där tjänsten finns tillgänglig. Ett sätt att smyga sig förbi dessa restriktioner är att använda sig av en HBOMax VPN.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Hur du kan titta på HBO Max utomlands med hjälp av en VPN HBOMax med dessa enkla steg

  1. Välj en HBOMax VPN för att enkelt smyga förbi tjänstens geo-blockering. Vi rekommenderar ExpressVPN som HBO Max VPN. Tjänsten erbjuder dig både säkerhet och snabb anslutning utan glapp, och har en riktigt bra customer support.
  2. Välj abonnemangs-period för ditt HBOMax VPN, fyll i din e-post, välj payment method och så vidare. Du kommer kunna använda din VPN HBOMax på enbart ett par minuter.
  3. Ladda ner och installera din HBOMax VPN på din önskade enhet. Utöver dator så fungerar många VPN HBOMax även på både surfplattor och mobiltelefoner. Detta betyder att du inte är låst till att sitta hemma och titta på dina favoritfilmer eller serier. Varför inte göra morgonpendlingen mer intressant med din favoritserie med hjälp av din nya HBO Max VPN?
  4. Logga in på din HBO Max VPN och anslut till en svensk server för att få en svensk IP address utomlands. Du kan också testa att ansluta din VPN HBOMax till någon av de andra servrarna för att se vad det finns för utbud tillgängligt i andra länder, om du exempelvis ansluter till USA kommer du se ”connected to a us server.”
  5. Gå till hemsidan för HBO Max (här) och registrera ett nytt konto.
  6. Ladda upp med goda snacks och njut av HBOMax VPN i Sverige.

Bästa HBOMax VPN Sverige

Tänk dig fredagsmys med gott att äta och dricka, tillsammans med någon av de tusentals filmer eller serier som finns tillgängliga på HBO Max. Visst låter det härligt? Visst skulle det vara trist om du råkar befinna dig i ett land där tjänsten inte finns tillgänglig. Men oroa dig inte för detta kan lätt lösas med hjälp av en HBOMax VPN!

Med det sagt så är det inte alltid så enkelt som att bara välja första bästa HBOMax VPN tjänst. För tyvärr så är de inte alla jämlika och vissa funkar helt enkelt inte för streamingtjänster. Och visst vore det trist om du slängt ut pengar på en tjänst bara för att upptäcka att din VPN HBO Max tjänst inte funkar? Tur för dig så har vi tagit fram en lista med de bästa HBO Max VPN Sverige tjänsterna som fungerar för HBO Max! Vi testade flera HBOMax VPN när det gäller anslutningshastighet samt säkerhet och integritet. Här är de bästa HBOMax VPN på marknaden idag.

Vi har testat allt från de små, inte så populära tjänsterna till alla de stora kända varumärkena. Och det här är våra beprövade leverantörer som fungerar bra som HBOMax VPN:

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Kan du inte ansluta till HBO trots att du har en HBOMax VPN?

Ibland kan det hända att du får ett felmeddelande när du försöker ansluta till HBOMax VPN  även när du använder dig av en VPN. Felmeddelanden är vanligtvis oika versioner av ” Can not access HBO Max…” Det finns ett par möjliga förklaringar till detta, till exempel att du använder en dålig HBO Max VPN eller en instabil server. Prova att byta server eller att byta till en bättre HBO Max VPN för Sverige så som Express HBO Max VPN eller Surfshark VPN HBOMax.

vpn hbo max

Ett annat vanligt problem är en så kallad casual error. Testa att rensa cachet eller anslut till en annan server för att lösa problemet. Funkar det fortfarande inte så kontakta din HBO Max VPN customer support. Där kan du få vidare hjälp med att unblock HBO Max, eller allt som har att göra med din HBOMax VPN connections.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Varför ska jag betala för en VPN-tjänst när det finns gratis HBO Max VPN?

En gratis HBO Max VPN kan på många sätt låta mycket mer praktiska än en betald tjänst. Kanske framförallt om du bara planerar att använda den på semestern. Men faktum är att en även fast du fortfarande har pengar kvar i plånboken. Så betalar du för en gratistjänst på många andra sätt istället. Till exempel så är de sällan tillräckligt snabba för att klara av streaming. Detta betyder att du kommer att spendera massor av tid med att vänta medan din film buffrar innan du kan titta.

Dessutom är free VPN tjänster också bland de första att bli svartlistade av streaming services. Så det är möjligt att du fortfarande kommer att vara blockerad från sidan med en gratis VPN HBOMax. Du kommer därmed stöta på olika felmeddelanden i stil med ”You can not access HBO Max with a VPN.”

Det är också värt att notera att många av dessa gratis HBO Max VPN är sällan lika säkra som en betald VPN-tjänst. En studie fann bland annat att upp till 40% av gratis HBOMax VPN Sverige innehöll någon form av malware. Och upp till 20% använde sig inte av någon kryptering överhuvudtaget. Detta betyder att dessa VPN HBOMax i stort sett var helt värdelösa.

För att vara på den säkra sidan, så rekommenderar vi därför att du använder dig av en av våra rekommenderade HBO Max VPN. Som till exempel ExpressVPN.

Fördelarna med VPN HBO Max

En HBO Max Sverige VPN, eller ett så kallat ”Virtual Private Network” är ett effektivt verktyg som krypterar dina onlineaktiviteter och gömmer din verkliga IP-adress så att du kan behålla din digitala närvaro privat och skyddad. Det är av denna anledning som VPN HBO Max också är väldigt praktiskt när det gäller att streama filmer och serier på nätet då en bra VPN HBO Max service kan ta sig förbi restriktioner som annars kan hindra dig från att se det du vill se.

På grund av olika licensavtal över hela världen så är det vanligt för olika streamingtjänster, så som Netflix, Hulu, BBC iPlayer och HBO Max Sverige (läs här) att geoblockera sitt innehåll, vilket för din del innebär att du inte kan se vissa tv-serier, filmer eller sport event som inte är tillgängliga i det land du befinner dig i.

Genom att använda dig av en VPN HBO Max så kan du ta dig förbi dessa restriktioner genom att få din internettrafik omdirigerad genom en passande lokalserver istället. På så sätt ser det ut som att du är i till exempel USA istället för i Sverige eller någon annanstans.

hbo max vpn

Tyvärr så är inte HBO Max VPN helt felfria och det kan hända att de upptäcks av en streamingtjänst. I det fallet kommer du att få ett felmeddelande och bli blockerad från att se det innehåll som du försökte nå. Använder du dig däremot av en högkvalitativ VPN HBO Max så som ExpressVPN HBO Max, NordVPN HBO Max, Cyberghost VPN HBO Max eller Surfshark VPN HBO Max, som använder sig av stark kryptering och har många server-platser så kommer du lätt att kunna komma åt massor av blockerat innehåll utan att bli upptäckt.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

FAQ

Kan jag få en VPN HBO Max gratis

Om du har gjort din forskning kan du ha stött på några gratistjänster för VPN HBO Max. Och även om detta kan låta väldigt frestande rekommenderar vi det absolut inte för en VPN HBO Max.

Vi har inget emot det, tro mig. Vi älskar att inte behöva betala för saker lika mycket som du. Men vu drar linjen när det gäller allt som rör vår personliga information.

Virtuella privata nätverk, som VPN HBOMax, ska hålla dig säker från hackare och snoopers där ute som försöker stjäla din privata information. Men när det gäller gratis tjänster för VPN HBOMax de inte det här. Faktum är att de flesta gratisleverantörer faktiskt tar dina data och säljer dem till andra företag. Eftersom de ger dig VPN HBO Max gratis, måste de vidta andra åtgärder för att göra vinst. Så de säljer din personliga information till reklamföretag som vill sälja sina produkter eller tjänster.

En annan dealbreaker för gratis VPN HBO Max är att den inte rekommenderas för streaming. Med betalda leverantörer får du obegränsad datakonsumering eller så kan du bestämma hur mycket du vill använda. Men vi känner till några gratis tjänster som bara ger dig ett datakapacitet på 500 MB per månad. Detta är definitivt inte tillräckligt bra för att även betraktas som en HBO VPN. Så för detta ändamål föreslår vi att du undviker att prenumerera på en premium VPN HBO Max.

Hur mycket måste jag betala för ett för VPN HBOMax?

Och så kommer vi till den här frågan. Om du vill undvika gratisleverantörer överväger du antagligen vilka enheter för VPN HBOMax som ska användas eftersom du kommer att betala för det varje månad.

Lyckligtvis för dig, att få en bra VPN HBOMax betyder inte att du måste tömma din plånbok. Alla bra leverantörer uppgår till cirka 3 till 12 USD varje månad beroende på din betalningsplan. Det här är bra eftersom du kan tänka på din VPN HBOMax som enbart  en extra avgift för ditt HBO Max account.

Hur fungerar en HBOMax VPN?

Innan något annat bör du förmodligen vara medveten om grunderna som går in i hela processen för VPN HBOMax.

Eftersom du är här, vet du antagligen redan att VPN: er har något att göra med att ändra din plats. Och du har helt rätt! Den bästa VPN HBO Nordic har möjlighet att dölja din riktiga IP-adress och ersätta den med en annan.

Geo-begränsningarna som vi pratade om tidigare arbetar genom att titta på din IP-adress och bestämma om den är inom räckvidd eller inte. Om den är det, får du tillgång, om den inte är det, blockeras du. Om du använder en VPN HBOMax för detta kommer det att lura HBO-servern genom att ändra din IP-adress! Så nu kommer appen fortfarande att tro att du är i landet även om du kyler på stranden på andra sidan världen!

För att sammanfatta fungerar en VPN-server som en medlare eller en bro som ansluter dig till HBO. Och på grund av din helt nya IP-adress kan du nu komma in på appen eller webbplatsen!

Fungerar inte din HBOMax VPN?

Vi har sett många fall hända med människor som även med VPN HBO Max fortfarande inte fick tillgång till tjänsten. Detta beror på att leverantören du har bara inte kan kringgå den starka väggen som HBO sätter upp. Det stämmer, många strömningstjänster (som HBO, Netflix, Amazon Prime och BBC iPlayer) för närvarande förbereder och skärper sin säkerhet för att undvika proxy-applikationer.

I grund och botten är det HBO: s jobb att blockera de olika proxyerna från att kringgå deras servrar. Det gör detta för att göra sin del av upphovsrättsavtalet de har med filmdistributörerna.

Men detta händer bara om du inte väljer en bra HBO Max VPN. Så du bör du kolla våra rekommendationer för att få en VPN HBO Max som fungerar.

Slutsats: Bästa HBO Max VPN

Netflix har länge varit en av de stora tungviktarna när det gäller online streaming service. Men sedan lanseringen i USA förra året så har HBO Max VPN kommit in som en stark konkurrent. Detta med sitt stora utbud som innehåller många av våra största favoriter. Och inte bara från Hollywood. Du kan även se titlar från exempelvis Japan i form av Studio Ghibli med VPN HBOMax.

Det var inte så länge sedan som du inte kunde se HBO Max VPN utan att bo i USA. Eller åtminstone inte utan att använda dig av en VPN HBOMax och ett amerikanskt kreditkort. I vissa fall kunde du komma undan med att använda dig av ett gift card istället. Under tiden fick vi svenskar helt enkelt nöja oss med HBO Nordic VPN. Men nu kan även vi njuta av HBO Max med en VPN HBOMax!

Som en extra bonus så kan du också tack vare din VPN ta med dig tjänsten även utomlands. Detta oavsett om det bara är för en kort semester eller för en längre resa. Prova på ExpressVPN idag för att streama HBO Max vart du än befinner dig i världen! Skulle du känna att det inte är rätt för dig så kan du enkelt avbeställa inom 30 dagar. Då får du dessutom pengarna tillbaka genom deras återbetalningsgaranti. Utöver HBO Max så kan du också passa på att streama innehåll från andra tjänster. Varför inte prova på Netflix, Hulu eller Disney+? VPN for HBO fungerar nämligen även för en mängd andra streaming platforms.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se