CyberGhost VPN: Recension 2023

cyberghost recension

CyberGhost är en fantastisk VPN-tjänst som erbjuds av ett rumänskt företag. De lanserade sin tjänst år 2011. De har ett äkta engagemang för integritet. Och deras geografiska position gör det möjligt för användarna att undvika EU-lagar som berör lagring och spionage från regeringen. Det kanske inte är den snabbaste VPN-tjänsten, men det kompenseras av den låga kostnaden. Så kolla in tjänsten om du letar efter en prisvärd VPN-tjänst för Netlifx, torrent, etc. Läs min detaljerade CyberGhost-recension nedan.

GRATIS I 6 MÅNADER
CyberGhost VPN - begränsat erbjudande

En av de bästa VPN-tjänsterna på marknaden,
ett speciellt erbjudande till dig!

CyberGhost VPN, integriteten kommer först

Företaget är baserat i Rumänien och Tyskland, där det är ganska känt. Ja, Cyber Ghost började erbjuda kontantbetalningar direkt från butikerna där. Eftersom de verkligen stöder och främjar medborgerliga rättigheter, ett fritt samhälle och en ocensurerad internetkultur.

Då underlättar det med ett huvudkontor i Rumänien. Det är faktiskt ett av de få europeiska länder som går emot lagar om lagring av lagar som grundar sig på det europeiska datalagringsdirektivet från 2006. Därför är din integritet säkerställd.

Dessutom organiserar de event som handlar om integritet. För några år sedan genomförde de en kampanj för att bekämpa turkisk censur och gav gratis licenser till de turkiska medborgarna. Och år 2016 lanserade de CyberFreedom-programmet. Målet är att erbjuda gratis premiumskydd för journalister och icke-statliga organisationer som stöder medborgerliga friheter och yttrandefrihet.

Du kan kalla det för en bra marknadsföringsstrategi. Eller så tar du emot det som ges!

Cyber Ghost VPN: Abonnemang och prissättning

cyber ghost vpn prissattning

Som vanligt när det gäller VPN-leverantörer finns det bara ett paket, med upp till 7 samtidiga anslutningar – för att ansluta alla dina enheter (PC, telefon och surfplatta). Och du kan välja mellan 1 månads, 6 månaders eller 1 års abonnemang. Det finns ingen 2-årsplan. Men 1-årsprenumerationen är ett speciellt erbjudande för läsarna av BestVPN.se! Dessutom får du 6 månader gratis! Så det är ett mycket bra erbjudande, vilket gör CyberGhost VPN till en av de billigaste VPN-tjänsterna på marknaden.

Det finns ingen kostnadsfri tjänst eller gratis testversion, men du kan prova denna leverantör riskfritt, tack vare återbetalningsgaranti som gäller i 45 dagar. Trots en flerspråkig webbplats sa vissa användare att de hade svårt att avbryta prenumerationen. Därför skulle jag rekommendera dig att läsa företagets policy på deras hemsida innan du börjar prenumerera.

Sammanfattning för Cyber Ghost

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US, DE, FR, UK
Multi-login 7 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 91+
Enheter som stöds Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console
Pengar tillbaka garanti? 45 dagar
Protokoll WireGuard, OpenVPN, IKEv2
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar 9 738+

Detaljerad beskrivning av VPN CyberGhost

Enkelt gränssnitt

Användargränssnittet för CyberGhost 6 är verkligen enkelt. Och den nya VPN-klienten, version 7, är ännu enklare! Från instrumentpanelen kan du ansluta med ett klick till den bästa serverns plats. Med sitt numera välkända färgschema är användargränssnittet elegant och ger en bra användarupplevelse. Även om du inte är tekniskt kunnig, kan du använda programvaran som ett proffs på några minuter.

cyberghost

Självklart finns listan över alla serverplatser kvar, där du kan välja en viss aktivitet, som torrent eller streaming. Och det finns en hel del olika länder att välja bland. Filtreringen är mycket effektiv. Du kan lägga till favoritservrar för en ännu snabbare åtkomst. Dessutom får du information om varje server så att du kan välja det bästa för din verksamhet. Det är verkligen den här typen av serverlistor som jag gillar, där du enkelt kan byta när som helst.

Fokus på aktiviteter

Från början skapades VPN för säkerhets- och integritetsändamål. Användare skulle helt enkelt ansluta till en server och surfa på nätet anonymt. Men sedan dess har behovet av VPN utvecklats och företagen har anpassat sig. Denna del av min recension för Cyber Ghost är tillägnad de mest populära aktiviteterna du kan ägna dig åt med en VPN-tjänst.

Surfa anonymt och kringgå censur

Om du bara vill skydda din integritet online kan du helt enkelt välja vilken server som helst och ansluta. Ju närmare servern du befinner dig och ju lägre belastningen desto bättre. CyberGhost kommer att kryptera all din trafik. Men det innebär inte att din webbläsare startar i inkognito-läge! Använd din enhet som du normalt skulle göra.

Om du behöver komma åt en begränsad webbplats, som Facebook i Kina? Inga problem. CyberGhost VPN löser problemet. Välj en server utanför Kina och njut av ett ocensurerat internet!

Avblockera streaming

En annan användarvänlig funktion hos denna praktiska VPN-tjänst är att du kan kringgå geo-restriktioner. Med CyberGhost VPN kan du få tillgång till över 40 strömmande tjänster från hela världen. Därför kan du enkelt titta på SVT Play eller Dplay utomlands.

Mest anmärkningsvärt är deras garanti att funktionaliteten fungerar till 100%. Strömmande tjänster gör sitt bästa för att blockera IP-adresserna till VPN-servrarna, för att kontrollera åtkomst till innehållet. I detta krig mellan strömmande webbplatser och VPN-användare kan användaren förlora åtkomst till geografiskt begränsat innehåll. Men Cyber Ghost ser ständigt till att deras servrar verkligen avblockerar de webbplatser du vill nå.

CyberGhost Netflix – Det fungerar med Netflix!
I min tidigare CyberGhost-recension försökte jag titta på amerikanska Netflix. Och jag kunde inte hitta en server för att avblockera amerikanska Netflix. Men de har jobbat vidare med det. Jag kan nu bekräfta att du kan använda den här leverantören för att få tillgång till amerikanska Netflix. De har dessutom lagt till en server för att avblockera det brittiska innehållet. Jag sa ju att det skulle komma snart!

P2P och torrent på utvalda servrar

Ja! Cyber Ghosts P2P-policy är torrentvänlig. Så, P2P-aktiviteter som torrent och fildelning är tillåtna. Men bara på utvalda servrar, optimerade för anonym torrent. Och du kan enkelt komma åt dessa specifika servrar som kommer att skydda dig när du använder torrents. Det finns många att välja bland, även i Sverige.

Dessutom sparas det inte några loggar om din användning av VPN och din typ av trafik – allt i enlighet med deras integritetspolicy. Resultatet blir att du inte lämnar några spår alls. Men som med andra VPN-leverantörer är det förbjudet att ägna sig åt olaglig verksamhet via deras anslutning.

Deras policy innebär inga loggar och ett engagemang för öppenhet

CyberGhost VPN har en strikt policy när det gäller loggning. Därför sparas det inte någon logg över din verksamhet (trafik) eller din anslutning (Timestamps, IP-adress).

Varje år publicerar CyberGhost en öppenhetsrapport. Den syftar till att lyfta fram insikter när det gäller förfrågningar från CyberGhosts användare. Även om företaget inte sparar loggar.

Inställningar

För det första, under fliken Allmänt kan du hitta de grundläggande inställningarna. De handlar mestadels om språkval. I själva verket har antalet inställningar minimerats i den senaste versionen.

Men du kan fortfarande hitta de flesta inställningarna i Smarta regler: Uppstartsregler, Wi-Fi-skydd och Undantag. Jag kommer inte spendera så mycket tid på startreglerna – de sticker inte ut på något sätt.

cyberghost

Bara lite kort om WiFi-skyddet: med den här funktionen kan du automatiskt starta en VPN-anslutning för varje nytt WiFi-nätverk. Om du alltid är på språng är det ett måste – det är det bästa skyddet mot den allmänna WiFi-risken och skadliga webbplatser.

Ett undantag är en typ av split tunneling-funktion. Om du behöver komma åt webbplatser från din lokala anslutning, även när du är ansluten till en VPN-server, är det möjligt. Faktum är att du kan lägga till dessa platser på undantagslistan.

Proffs-tips från Viktor

Var försiktig med den här funktionen! Faktum är att du skapar undantag för när trafiken inte kommer att gå igenom VPN-tunneln. Kom ihåg att alla dina känsliga data eller nedladdningar alltid ska gå genom din VPN-anslutning!

Under fliken Anslutning är det möjligt att randomisera anslutningsporten. Och du kan byta protokoll, mellan UDP och TCP. Jag påminner om att UDP är snabbare än TCP.

Kill Switch

Som standard aktiverar Cyber Ghost automatiskt Kill Switch på Windows och Mac. Den här funktionen skyddar din integritet om din VPN-anslutning fallerar. Faktum är att klienten blockerar all trafik på din enhet tills VPN:et återanslutits. Din riktiga IP-adress kommer aldrig att vara synlig.

Det är nästan obligatoriskt att ha en Kill Switch när du kör torrent!

Egen DNS

När du är online tillhandahåller din Internetleverantör dig sina DNS-servrar. Därför har leverantören tillgång till alla dina förfrågningar … inte så bra för integritet. Du kan enkelt lösa detta problem och minska censuren genom att byta DNS. Och CyberGhost har sin egen DNS som du kan använda.

Andra appar

CyberGhost för Mac

CyberGhost för Window

cyberghost vpn

Cyber Ghost för iOS

cyberghost

Cyber Ghost Android app

 

9.5 Totalpoäng

Sekretess och säkerhet
10
Funktioner
9
Hastighet och prestanda
9
Valuta för pengarna
9.5
Lätt att använda
10

Jag har skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år nu. Som internetmarknadsförare har jag fått en betydande upplevelse inom alla ämnen relaterade till Internet. Dessutom har jag utvecklat ett anständigt tekniskt kunnande. Så jag kan täcka ett brett spektrum av ämnen. Eftersom jag vet att de flesta av våra läsare inte är tekniskt kunniga, är mitt motto att hålla det enkelt!

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se