CyberGhost VPN: Recension 2024

Cyberghost
Vi kommer att gå igenom ett av de mest välkända VPN-tjänsterna på marknaden nämligen vpn Cyberghost. Vi går igenom våran Cyberghost review där vi även har gjort flertal Cyberghost test och allt du behöver veta för att använda denna VPN-tjänsten. Låt oss härnäst titta på bakgrunden om Cyberghost.

Prova: Cyberghost
Testa Cyberghost - 49% RABATT!

Cyberghost gör din surfning säker samt snabb! Prenumerera för att få 3 MÅNADER GRATIS. Använd deras 30 dagars pengarna tillbaka garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Artikel uppdaterad: 22 juli 2024

Cyberghost VPN

Cyberghost startade och lanserade deras första tjänst år 2011 och de finns för närvarande i hela 91 länder och ökar hela tiden. Cyberghostvpn är främst baserade i Rumänien och Tyskland.

Tack vare att Cyberghosts huvudkontor är i Rumänien så använder dom Rumäniens jurisdiktion. Detta menas att Cyberghost använder sig av Rumäniens lagar gällande användarnas anonymitet och integritet och utlämnande av data till regeringen eller andra länder.

Rumäniens lagar resulterar i att användarna får mycket mer anonymitet och mera integritet, det innefattar även i att din data in kommer att lämnas ut till regeringen eller några andra länder som efterfrågar den.

Cyberghost främsta mål är att för dig som användare hålla dig säker på internet och att enbart spara minsta möjliga information om dig för att kunna använda deras produkter. Cyberghost främsta uppdrag är att tillfredsställa din säkerhet på internet med att skydda din integritet, utöka din frihet och öka din säkerhet.

I vårat Cyberghost omdöme gällande deras funktioner så har vi sammanställt en lista för dom vi tyckt är viktigaste att känna till:

 • Cyberghost använder sig av Kill switch den är till för att skydda dig om nätverket skulle tappas och stänger då av nätverket direkt utan att din riktiga IP adress kommer ut.
 • Dom har även många olika säkerhetsprotokoll såsom WireGuard, OpenVPN, IKEv2 protokoll. Dessa hjälper till att säkra din anslutning när du surfar på internet så du slipper bli utsatt för hackning eller att någon får tillgång till dina personuppgifter.
 • Zero-log innebär att Cyberghost inte loggar någon information om dig. Detta är väldigt bra då du får total anonymitet som användare.
 • Dom erbjuder även multi-login som gör att flera användare kan använda samma Cyberghost samtidigt. Detta gör att alla kan hålla sig säker när dom alltid surfar på internet med Cyberghost.
 • Egen DNS.

Pris och plan

Planer

Cyberghost Pris och Plan

Cyberghost har ingen gratis period för att kunna testa deras olika tjänster, dom erbjuder dock istället en så kalla återbetalningsgaranti på hela 45 dagar men det är dock ingen gratis period.

För nuvarande i våran Cyberghost vpn recension erbjuder dom 3 olika betal planer. Om du skulle vilja välja ett månads abonnemang kostar det €11,99 / månad, för istället 6 månaders abonnemang är priset €6,99 / månad och om du vill ha ett helt år kostar det endast €2,11 / månad.

Med Cyberghost kan du vara upp till 7 användare samtidigt som kan vara inloggade och använda tjänsten.

Med vpn Cyberghost kan du betala med de flesta kända betalningsmetoder exempelvis Visa, MasterCard, Paypal, Bitcoin eller banköverföringar.

Kampanjer och kuponger

För tillfället i vår Cyberghost vpn review så erbjuder dom kampanjer under hela året och även förmånliga kuponger som du kan använda dig av för att få ett väldigt bra erbjudande. Oftast är dom bäst erbjudanden och kampanjer runt black friday.

PROVA Cyberghost NU

Översiktstabell för Cyberghost recension

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US, DE, FR, UK
Multi-login 7 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 91+
Enheter som stöds Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console
Pengar tillbaka garanti? 45 dagar
Protokoll WireGuard, OpenVPN, IKEv2
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar 9 738+

Använda vpn Cyberghost

Det finns ett flertal anledningar till varför du vill använda en VPN-tjänst och för våran Cyberghost recension så har vi testat hur bra Cyberghost fungerar för streaming av Netflix, användandet av Torrent, när den används i Kina och vid videospelande. 

 • Netflix: Cyberghost fungerade väldigt bra när vi skulle testa att både streama Netflix i hd eller uhd och även för att kringgå geo-blockeringar för att tillgång till ett större och annat utbud var det perfekt.
 • Torrent: Det fungerade utan problem att använda torrent med Cyberghost vi fick både hög och stabil nedladdning och uppladningshastighet.
 • China: Vi kunde med enkelhet använda oss av vpn Cyberghost i Kina.
 • Videospel: Vpn Cyberghost fungerade perfekt vid videospel med att ha en stabil och låg latency ping, vi lyckades till och med få en lägre ping än annars när vi kopplade till en server som var närmare spelets servrar.

Cyberghost funktioner

Loggningspolicy

Just nu i våran Cyberghost recension så sparar Cyberghost inte någon data som kan kopplas till dig detta för att kunna ge allra högsta säkerhet samt anonymitet för dig som privatperson.

Kill Switch

För nuvarande i vår Cyberghost recension erbjuder dom Kill switch funktionalitet som innebär att ifall du skulle förlora uppkopplingen till nätverket med VPN-tjänsten så stängs den av direkt också för att skydda från att din riktiga IP adress skall komma ut.

Delad tunnling

För tillfället i vår Cyberghost recension så erbjuder dom delad tunnling som innebär att du kan med specifika applikationer köra genom VPN-tjänsten och med andra köra genom ditt egna internet.

DNS integrerad

DNS integrerad innebär att istället för att man får tillgång till din IP adress så får kopplas man genom DNS detta för att kunna skydda din IP adress på bästa sätt.

Hot Manager

Hot manager gör så att du får en bra översikt över din säkerhet och vilka hot som kan finnas. När du använder dig av hot manager så gör det att du hålls mer säker när du surfar på internet och hjälper till att skydda dig.

Parallella anslutningar

Cyberghost tillåter att du kan använda upp till 7 olika parallella anslutningar samtidigt. Detta är perfekt för en familj så alla kan vara säkra och anonyma när dom surfar på internet.

Cyberghost funktioner

Dedikerad IP

Dedikerad IP innebär att du får en statisk IP adress varje gång du kopplar upp dig med Cyberghost. Det är perfekt med dedikerad VPN IP-adress för att säkra exempelvis dina onlinebankstransaktioner samt även kunna hålla din information privat och anonym.

Privat DNS

Privat DNS menas att Cyberghost hanterar vem som får tillgång till vilka IP adresser samt nätverk detta för högsta möjliga säkerhet. Tack vare att Cyberghost erbjuder Privat DNS så hjälper dom dig att alltid hålla dig säker så att du inte råkar surfa in på en server som inte är säker och bli utsatt för hackning.

Kryptering

Cyberghost använder sig av AES 256 kryptering som är samma krypteringsstandard som används av den amerikanska regeringen. Du kan alltid vara säker på att din data som skickas med Cyberghost är säker och inte ens din internetleverantör kan se vad du gör på internet.

Pålitlig server

Pålitlig server innebär att om en server inte är säker så läggs dom till på en speciell lista som gör så att varje gång du använder Cyberghost så kan du inte koppla dig till dom osäkra servrarna detta för att hålla dig så säker som möjligt.

Besegra ISP-strypningen

Cyberghost kan hjälpa dig att besegra ISP-strypning som din internetleverantör kan göra med din riktiga IP adress. Men använder du dig av Cyberghost så kan du till och med få en snabbare hastighet än med din vanliga IP-adress och gå runt ISP-strypning.

PROVA Cyberghost NU

Windows-klient

Cyberghost vpn har en väldigt trevlig windows-klient som gör det väldigt enkelt att utföra grundläggande uppgifter även för personer som använder det för första gången. Det går väldigt snabbt att utföra uppgifter och lätt att återupprätta färdigheter och återställa från olika fel. Vi får såklart inte glömma att prata om det väldigt trevliga som Cyberghost har.

I cyberghost vpn windows-klienten så kan du enkelt anpassa i inställningar hur du vill att klienten skall se ut efter eget tycke, eller om du vill styra vilka funktioner som skall fungera helt automatiskt.

Cyberghost Kompatibilitet

Cyberghost vpn finns till de största operativsystemen Windows, android, IOS och macOS men finns även till AppleTv, Xbox, Playstation, FireTv.

Cyberghost annan applikation

Testresultat

Hastighet

Vi har gjort olika tester för att kolla upp hur hastigheten fungerar med våran Cyberghost recension. Hastighet är väldigt viktig för upplevelsen när du surfar på internet eller ser på filmer.

Det finns ett flertal faktorer som kan påverka hastigheten bland annat kan det bero på avståndet mellan din enhet och VPN-servern som du är uppkopplad till. Även antal användare på VPN-servern, regionala bandbreddsbegränsningar, Internetleverantör, processorkraft.

När vi testade ett lokalt hastighetstest till en server i Sverige så fick vi detta resultatet för Cyberghost vpn: Vi kom upp i hela 45 mbps i nedladdningshastighet hela 10 mbps i uppladdningshastighet och 60ms i ping.

När vi gjorde ett utomlands hastighetstest till en server i USA så fick vi detta resultatet för Cyberghost: Vi kom upp i 20 mbps i nedladdningshastighet 5 mbps i uppladdningshastighet och 200ms i ping.

DNS-läckor och torrenting

För att hitta DNS-läckor, IP-adressläckor (IPv4 och IPv6) och WebRTC-läckor använder vi oss av IPleak.net som är perfekt för att hjälpa till med att hitta ifall man har någon DNS-läckor.

Vi gjorde även ett test med IPleak.net när vi använde oss av Cyberghost och vårt resultat från testet var att vi inte hade några DNS-läckor vilket är perfekt när man använder sig av en VPN-tjänst.

kundservice

Gällande kundservice i våran Cyberghost recension så är VPN-tjänsten extremt snabb och effektiv med att assistera med supportärenden. Cyberghost vpn erbjuder möjlighet till support med telefon, epost, livechatt men dom erbjuder även tillgång till olika självbetjäningsinnehåll eller FAQ med gemenskaper och forum där du kan få hjälp.

Klickar här för att komma till Cyberghost kundtjänst.

PROVA Cyberghost NU

Cyberghost vs. andra konkurrenter

Cyberghost vs ExpressVPN 

dom båda VPN tjänsterna är väldigt bra men vill du vara säker på att få en VPN tjänst som har högsta möjliga säkerhet samt anonymitet och kan även avblockera streaminginnehåll med enkelhet så skall du välja ExpressVPN.  Du kan läsa mera här ExpressVPN.

Cyberghost vpn vs Private Internet Access 

dom båda VPN tjänsterna är bra men om du är orolig för priset eller torrenting så är Private Internet Access allra bäst. Du kan läsa mer om det här Private Internet Access.

FAQ

Är CyberGhost ett ryskt företag?

Vpn Cyberghost är ett företag baserat i Bukarest, Rumänien och är därför inte ett ryskt företag.

Döljer CyberGhost sig från ISP?

Vpn Cyberghost döljer med enkelhet sig från ISP med kryptering.

Hur använder man Cyberghost VPN gratis?

För vår Cyberghost recension kan du få en VPN gratis provperiod för Windows och macOS kan du få ett gratis Cyberghost-konto i 24 timmar genom att enbart registrera din e-postadress.

Slutsats

Vi hoppas nu att du fått en bättre förståelse i våran Cyberghost recension där vi har tagit del om att Cyberghost är en väldigt bra VPN-tjänst gällande säkerhet och anonymitet.

Det finns dock en VPN-tjänst som är allra bäst och det är ExpressVPN om du vill vara helt säker på att få en VPN tjänst som har allra högsta säkerheten, hastigheten och anonymitet så skall du välja ExpressVPN.

9.5 Totalpoäng

Sekretess och säkerhet
10
Funktioner
9
Hastighet och prestanda
9
Valuta för pengarna
9.5
Lätt att använda
10
Fördelar
 • Finns i många länder och stort nätverk av servrar
 • Unika säkerhetsfunktioner
 • Starka säkerhetsprotokoll och kryptering
Nackdelar
 • Inte högsta hastighet av VPN-tjänster
 • Begränsade betalningsmetoder
 • Inte det bästa alternativet för länder med hög censur
Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se