Kan man se HBO Max Sverige utomlands 2024?

Äntligen hände det! Ett historiskt ögonblick när HBO Max kommer till Sverige. Förändringen är mycket mer omfattande än bara ett nytt namn. HBO Nordic visade material från HBO, som Game of Thrones, och ett fåtal andra bolag, som till exempel Fox/FX, Showtime och AMC. HBO Max däremot kommer en hel del fulladdat med innehåll från alla Warners Medias dotterbolag samt ett flertal andra mediabolag som licensierar innehåll till dem. Nedan kommer vi att visa hur du för att få tillgång till HBO Max utomlands

Prova nu
Titta på HBO Max utomlands med ExpressVPN - Spara 49 %

ExpressVPN avblockerar din HBO Max från var som helst i världen! Specialerbjudande: 12 månader plus 3 månader GRATIS idag för att kringgå geografiska blockeringar, med en 30-dagars nöjdhetsgaranti.


Artikel uppdaterad: 15 april 2024

Introduktion – HBO Max utomlands

Warner Bros, som ägs av Warner Media, har ett jättelikt bibliotek av filmer och tv serier. De har varit i branschen i över 100 år och är ett av de äldsta mediebolagen. Warner äger också HBO och deras underavdelningar. Vi har redan sett hur filmer fått premiär både på biografer och HBO Max, som till exempel Godzilla vs. Kong och den underskattade Wonder Woman 1984. Nu kanske man inte ska räkna med att HBO Max i Sverige får premiärer samtidigt som HBO i utlandet. Det är dessutom troligt att det kommer att bli biopremiär först och streaming senare även i USA när pandemin är över. Såhär fungerar HBO Nordic utomlands:

Varför är det svårt att se HBO Max utomlands?

Att se HBO Nordic från utomlandet styrs av något som kallas Geoblocking. Det har att göra med avtal som är gjorda med filmproducenter, leverantörer och liknande i olika länder. Rättigheterna och den kostnad som är för licensiering gäller inte för användare utanför Sverige. Om din IP-adress inte är svensk blir du blockerad. På grund av detta försöker de analysera trafiken och se om det kommer via en VPN. Om de lyckas se att du använder en VPN blir du också blockerad.. Av den anledningen är det viktigt att använde en VPN av bra kvalitet för att se HBO i utlandet.

Kan man se HBO Nordic från utlandet 2024?

Både ja och och nej, man behöver en Svensk IP adress för att komma åt HBO Max utomlands. En VPN, som till exempel ExpressVPN, löser det problemet genom att låta din internetanslutning gå igenom en VPN server i Sverige. Den servern kopplar dig till en Svensk IP-adress så att du kan se HBO max Sverige utomlands. Om du inte har VPN för HBO i utlandet kommer du få ett trist felmeddelande i stil med det här som vi fick när vi går till HBO Nordic från utlandet.

hbo utomlands

Som du ser vill de att man ska stänga av sin VPN om man har problem med att komma åt sitt HBO Nordic från utlandet. I det här fallet använde vi inte någon VPN så det är ett standardmeddelande att hbo max inte är tillgängligt. Många gratistjänster blir upptäckta av streamingbolagen och blir blockerade. Läs mer om varför de inte vill att man ska komma åt innehållet från andra länder (Geoblocking) nedan. Nu när äntligen HBO Nordic blir HBO Max Sverige är det viktigare än någonsin att man har en bra VPN för att se HBO i utlandet.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Se HBO Nordic från utlandet, instruktioner

För att kunna se HBO Nordic från utlandet behöver du helt enkelt följa dessa steg:

  1. Välj en VPN som låter dig ansluta till HBO Nordic från utlandet, alla de som listas nedan fungerar väl.
  2. Ladda ner den VPN du valt och välj en prenumeration som passar dig.
  3. Starta din VPN och välj Sverige som serverplats.
  4. Anslut till HBO Max.
  5. Klicka på ”REGISTRERA DIG NU” och följ instruktionerna för att se HBO i utlandet.

Vilken VPN är bäst för HBO utomlands

Vi har gått igenom och testat ett flertal VPN-leverantörerna i många år. Som kräsna användare rekommenderar vi bara de produkter som uppfyller våra standarder. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att innehållet blir ryckigt när du streamar eller att din integritet äventyras.

Om du väljer någon av tjänsterna nedan kommer du att kunna se HBO Nordic från utlandet. Dessutom kommer du känna dig säker när du är online.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

ExpressVPN är en utmärkt produkt som fungerar bra för att se HBO Nordic från utlandet. Om man går till HBO utomlands med en VPN i Sverige av bra kvalitet är det ingen mer Geoblocking. Det ger all fans bästa möjliga tittarupplevelse när de ser HBO Nordic från utlandet och läs mer här.

Kan man använda en gratis VPN för att titta på HBO utomlands?

Det är förstås frestande att använda en gratis VPN eftersom det finns en uppsjö av tjänster. De kommer dock nästan undantagslöst blockeras. Nackdelarna med en gratis VPN för HBO Nordic i utlandet är att de med lätthet upptäcks av HBO Max Sverige i utlandet och bli geo-blockerade. De är också belamrade med säkerhetsproblem och vissa har till och med inbyggda spionprogram.

Till skillnad från den HBO utomlands VPN som vi rekommenderade tidigare kan du vara säker på att en gratis VPN begränsar din bandbredd. Så om du har turen att hitta en gratis VPN som inte blir blockerad kommer det att bli ryckigt när du tittar på HBO utomlands. Anledningen till att de ger dig en gratis VPN är att de tjänar pengar på andra sätt, via reklam, eller om du har otur, andra mer oseriösa metoder.

hbo i utlandet

Det finns många anledningar till varför man inte ska använda en gratis VPN-tjänst. Nedan finns ett antal bra tjänster man kan prova som VPN för HBO utomlands riskfritt i upp till en månad. Vi är kräsna användare som bara rekommenderar tjänster som fyller vår kravlista. Det innebär att de är säkra och inte begränsar din bandbredd så att du kan se HBO i utlandet.

Glöm inte att en bra VPN inte bara är till för att komma runt Geo-blocking. Den ger dig också ett extra lager av säkerhet när du surfar på nätet, utan att du drabbas av begränsad bandbredd.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Är en VPN för HBO utomlands bara till för att se film?

En VPN för HBO utomlands kommer inte bara hjälpa dig att se HBO Max utomlands. Med en VPN för HBO i utlandet blir ditt online liv mer säkert. Nuförtiden är det extra viktig att skydda sin identitet när du ska surfa på nätet, eftersom nätet övervakas av alla. Det finns otrevliga figurer på som ägnar all sin tid åt att stjäla info om dina kreditkort, dina chattar och vad du shoppat.

hbo max utomlands

Du kan använda HBO Max utomlands och i Sverige för att se till att din internettrafik alltid är krypterad. En VPN för HBO Max utomlands låter dig koppla upp dig till från Sverige till tex Netflix i ett annat land. Det gör att du kan åtnjuta ett samma utbud på HBO i utlandet än hemma.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Hur skaffar jag en VPN som fungerar för HBO utomlands

Så funkar HBO Nordic utomlands. Det finns ett antal tjänster som gör att du kan se HBO Max utomlands. Den VPN som fungerar bäst för mig är ExpressVPN. De har över 3000 servrar i nästan 100 länder. Förutom det har de appar för nästan varje plattform du kan tänka dig, som Android, Windows, iOS, Xbox, Amazon Fire och Roku, samt militär nivå på krypteringen. Det fungerar också bra med att se Netflix i andra länder, eller TV kanalen SVT play utanför Sverige med ExpressVPN. En VPN kan alltså göra mer än att få HBO i utlandet att fungera.

Som om inte det vore nog är ExpressVPN ett mycket prisvärt alternativ. Nu kan man dessutom prova gratis i en månad med återbetalningsgaranti. Vi kan rekommendera ExpressVPN till alla som vill ha en VPN för HBO Max utomlands.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se