Kan man se HBO Max Sverige utomlands 2021?

Black Friday och Cyber Monday

Äntligen hände det! Ett historiskt ögonblick när HBO Max kommer till Sverige. Förändringen är mycket mer omfattande än bara ett nytt namn. HBO Nordic visade material från HBO och ett fåtal andra bolag, som till exempel Fox/FX, Showtime och AMC. HBO Max däremot kommer fulladdat med innehåll från alla Warners Medias dotterbolag samt ett flertal  andra mediabolag som licensierar innehåll till dem. Nedan kommer jag att visa hur du använda dig av en kan komma åt HBOMax Sverige utomlands.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Artikel uppdaterad: 25 november 2021

Introduktion – HBO Max Sverige utomlands

Warner Bros, som ägs av Warner Media, har ett jättelikt bibliotek av filmer och tv-serier. De har varit i branschen i över 100 år och är ett av de äldsta mediabolagen. Warner äger också HBO och deras underavdelningar. Vi har redan sett hur filmer fått premiär både på biografer och HBO Max, som till exempel Godzilla vs. Kong och den underskattade Wonder Woman 1984. Nu kanske man inte ska räkna med att HBO Max i Sverige får premiärer samtidigt som filmer går upp på bio i USA.  Det är dessutom troligt att när den envisa pandemin är ett minne blott kommer det att bli biopremiär först och streaming senare även i USA.

hbo max sverige utomlands

Varför är det svårt att se HBO Max Sverige från utlandet?

Det beror på en geografisk restriktion för åtkomst till HBO Max i Sverige, något som kallas Geoblocking. Det har att göra med avtal som är gjorda med filmproducenter, leverantörer och liknande i olika länder. Rättigheterna och den kostnad som är för licensiering gäller endast  för användare i Sverige, så om din IP-adress inte är svensk blir du blockerad. Om de inte blockerar dig bryter de mot avtalen de har. På grund av detta försöker de analysera trafiken och se om det kommer via en VPN. Om de lyckas se att du använder en VPN blir du också blockerad. Av den anledningen är det viktigt att använde en VPN av bra kvalitet.

Kan man se HBO Max i Sverige när man är utomlands 2021?

Både ja och och nej, man behöver en Svensk IP-adress för att komma åt HBO Max Sverige i utlandet. En VPN, som till exempel ExpressVPN, löser det problemet genom att låta din internetanslutning gå igenom en server i Sverige. Den servern kopplar dig till HBO Max i Sverige med en Svensk IP-adress  och låter dig använda tjänsten. Om du inte har VPN HBO Max kommer du få ett trist felmeddelande i stil med det här som jag får när jag går till HBO Nordic utan HBOMax Sverige VPN från ett annat land.

Som du ser vill de att man ska stänga av sin VPN om man har problem med att komma åt sitt HBOMAx Sverige konto. I det här fallet använde jag inte någon VPN så det är ett standardmeddelande. Det beror på att många gratistjänster blir upptäckta av streamingbolagen och blir blockerade. Mer om varför de inte vill att man ska komma åt innehållet från andra länder (Geoblocking) nedan. Nu när äntligen HBO Nordic blir HBOMax Sverige är det viktigare än någonsin att man har en bra HBO Max VPN.

Besök ExpressVPN
30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Se HBO Max i Sverige, intruktioner

För att kunna se HBO Max Sverige utomlands behöver du bara följa de här enkla stegen.

  1. Välj en VPN som låter dig ansluta till HBO Max i Sverige, alla de som listas nedan fungerar väl.
  2. Ladda ner den VPN du valt och välj en prenumeration som passar dig.
  3. Starta din VPN och välj Sverige som serverplats.
  4. Anslut till HBO Max.
  5. Klicka på ”REGISTRERA DIG NU” och följ instruktionerna.

HBO Max Sverige

Vilken VPN är bäst för HBO Max i Sverige

Jag har gått igenom och testat ett flertal VPN-leverantörerna i många år. Som en kräsen användare själv rekommenderar jag bara de produkter som uppfyller mina standarder. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att innehållet blir ryckigt när du streamar eller att din integritet äventyras.

Om du väljer någon av tjänsterna nedan kommer du att kunna se HBO Max Sverige när du är utomlands. Dessutom kommer du känna dig säker när du är online.

ExpressVPN är en utmärkt produkt som fungerar bra för att se HBO Max Sverige utomlands. Om man går till HBO Max Sverige utomlands med en VPN i Sverige av bra bra kvalitet är det ingen mer Geoblocking. Det ger all fans bästa möjliga tittarupplevelse när de ser HBOMAx Sverige utomlands.

Kan man använda en gratis VPN?

Det är förstås frestande att använda en gratis VPN eftersom det finns en uppsjö av gratis VPN tjänster. De kommer dock nästan undantagslöst blockeras. Nackdelarna med en gratis VPN för HBOMax i Sverige är att de med lätthet upptäcks av HBOMax i Sverige och bums blir geo-blockerade. De är också belamrade med säkerhetsproblem och vissa av den har till och med inbyggda spionprogram.

Till skillnad från den HBO Max Sverige VPN som jag rekommenderade tidigare kan du vara säker på att en gratis VPN begränsar din bandbredd. Det betyder att även om du skulle ha turen att hitta en gratis VPN som inte blir blockerad kommer det att bli ryckigt när du tittar. Anledningen till att de ger dig en gratis VPN är att de tjänar pengar på andra sätt, via reklam, eller om du har otur, andra mer oseriösa metoder. Den inkomsten är inte tillräcklig för att ha någon support eller ens en vettig bandbredd.

hbo max sverige

Det finns många anledningar till varför man inte ska använda en gratis VPN-tjänst. Nedan finns ett antal bra tjänster man kan prova som VPN HBOMax riskfritt i upp till en månad. Det här är VPN-tjänster som jag har testat i många år. Jag är en kräsen användare som bara rekommenderar tjänster som fyller min kravlista. Det innebär att de är säkra och inte begränsar din bandbredd.

Glöm inte att en bra VPN inte bara är till för att komma runt Geoblocking. Den ger dig också ett extra lager av säkerhet när du surfar på nätet, utan att du drabbas av begränsad bandbredd.

Besök ExpressVPN
30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Är en HBOMax Sverige VPN bara till för att se film?

En VPN för HBOMax Sverige kommer inte bara hjälpa dig att se HBO Max Sverige utomlands. Med en VPN för HBOMax Sverige blir ditt online liv mer säkert. Nuförtiden är det extra viktig att skydda sin identitet online, eftersom allt på nätet verkar övervakas av alla. Det finns otrevliga figurer på nätet som ägnar all sin tid åt att stjäla info om dina kreditkort, dina chattar och vad du shoppat. Allt för att komma åt information om dig och vad du gör.

hbomax sverige

Du kan använda HBO Max Sverige utomlands och i Sverige för att se till att din internettrafik alltid är krypterad.  Därmed undviker du att någon stjäl din data. En VPN för HBO Max Sverige utomlands låter dig koppla upp dig till från Sverige till tex Netflix i ett annat land. Det gör att du kan åtnjuta ett annat utbud än hemma.

Besök ExpressVPN
30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Hur skaffar jag en VPN som fungerar för HBO Max i Sverige

Det finns ett antal tjänster som fungerar för HBO Max Sverige utomlands. Den VPN som fungerar bäst för mig är ExpressVPN. De har över 3000 servrar spridda över nästan 100 länder. Förutom det har de appar för nästan varje plattform du kan tänka dig, som Android, Windows, iOS, Xbox, Amazon Fire och Roku,  samt militär nivå på krypteringen. Det fungerar också bra med att se Netflix i andra länder med ExpressVPN. Fast det kanske inte är lika viktigt när HBO Max landar i Europa med en mångfald av andra fantastiska filmer och tv-serier.

Som om inte det vore nog är ExpressVPN ett mycket prisvärt alternativ. Man kan till och med prova gratis i en månad med återbetalningsgaranti. Som en följd av det kan jag rekommendera ExpressVPN till alla som vill ha en VPN för HBO Max Sverige utomlands.

Ursprungligen en online manager, jag lever ut min passion på denna webbplats. De flesta av mina hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver jag detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Jag lägger särskilt fokus på säkerhet och integritet i mina artiklar. Eftersom jag alltid är bekymrad för våra läsare och för mig själv. Min önskan är att alla kan surfa på internet säkert.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se