Titta på de Olympiska sommarspelen 2024 från Var Som Helst

Vi var alla besvikna över att de olympiska sommarspelen sköts upp, som så mycket annat förra året. Men i år får vi änligen se Sommar-OS Tokyo. När OS i Japan väl börjas streama live vill man inte vänta en sekund till! Så vart kan man se på de Olympiska sommarspelen online i hög kvalitet? Svaret är onödigt komplicerat, eftersom du inte kan se på Sommar-OS på samma sätt i ett land som ett annat. Det är där en VPN kommer in. Läs vidare för att få veta allt om hur du kan titta på de olympiska sommarspelen från var som helst.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Vart kan jag titta på Sommar-OS Japan?

I Sverige kan du se på de Sommar-OS genom Dplay, till en månatlig kostnad av 129 SEK. Tyvärr fungerar detta dock inte när du reser utomlands, eftersom tjänsten är geografiskt begränsad och bara låter dig titta på Sommar-OS om du befinner dig i ett land som har support. Om du vill se på Dplay från utomlands behöver du använda en VPN.

sommar-os

Ett annat alternativ är att se på de Olympiska sommarspelen på BBC. Detta är gratis… men tjänsten är inte tillgänglig i Sverige. Men i Storbritannien kan du streama sommarspelen live från BBC, och återigen kan en VPN låta dig kringgå denna begränsning. Nedan finns en enkel guide som förklarar precis vad du behöver göra för att se på Olympiska sommarspelen från var som helst genom en VPN.

Steg-för-steg guide: Se på Sommar-OS från var som helst

Att kunna streama olympiska spelen från var som helst kväver bara att du följer några få enkla steg. Gör så här för att få tillgång till Sommar-OS gratis från var som helst:

  1. Välj en bra VPN.
  2. Ladda ner och installera din VPN.
  3. Köp en plan.
  4. Starta upp programmet.
  5. Koppla upp dig till en server (som en i Storbritannien om du vill se Sommar OS genom BBC).
  6. Njut av de olympiska spelen genom BBC gratis oavsett vart du befinner dig.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Lista över de bästa VPN:erna för att se på OS sommar 2024

Om du vill komma åt Dplay eller BBC för att se olympiska spelen från var som helst behöver du ha en VPN. Denna webbplats är dedikerad till att prata om VPN:er och hur du använder dem, och vi har koll på vilka tjänster som passar bäst för att streama OS sommar och mycket mer.

ExpressVPN är en av våra favoriter och fungerar utan problem att streama olympiska spelen Sommar-OS med en garanterat pålilig hastighet. Men ExpressVPN är inte det enda alternativet! Alla VPN-enheter på den här listan är fantastiska för streaming av Olympiska sommarspelen, och var och en av dem har sina egna fördelar.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Kan jag titta på de olympiska sommarspelen med en gratis VPN?

Alla VPN:er jag rekommenderar har planer som låter dig prenumerera och betala en liten månadsavgift. Vi är vana vid att få mycket på nätet gratis, så du är inte den enda som har funderat på om det inte finns en gratis VPN du kan använda för att se på de olympiska spelen.

Svaret är ja, men egentligen inte. Det finns gratis VPN:er, men dessa är inte alls att lita på. Många av dessa säljer sina användares data till tredje parter för att få intäkter. Eftersom du inte betalar direkt måste leverantören trots allt hitta ett annat sätt att tjäna pengar på. Är du verkligen villig att sälja din integritet så här?

olympiska spelen

Även de tjänster som inte säljer din personliga information är inte att rekommendera. De har ofta få, överbelastade tjänster och många begränsningar. När man streamar behöver man en snabb uppkoppling och detta är något gratistjänster inte kan erbjuda.

Det finns ett trick om du verkligen vill undkomma att betala för en VPN, och se på OS helt och hållet gratis. Tricket är att dra nytta av ExpressVPN 30-dagars pengarna-tillbaka garanti. Japp, du hörde rätt; ExpressVPN låter nya användare prova tjänsten riskfritt i hela 30 dagar! Om de sedan inte vill fortsätta att använda tjänsten kan de helt enkelt avsluta prenumerationen och be om pengarna tillbaka för en full återbetalning. Detta tricket är utmärkt, särskilt om du bara vill använda en VPN under en begränsad tid. Och du kanske bestämmer dig för att den är värd att betala för efter de 30 dagarna. Vem vet?

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

De andra fördelarna med en VPN

Fördelarna med en VPN är enorma. Inte bara kan du kringgå geografiska begränsningar för att streama OS sommar plus mängder av nya serier och filmer på streamingtjänster, men du kan även få tillgång till annars otillgängliga sociala medier och spel.

olympiska sommarspelen

Och fördelarna är inte begränsade till underhållning heller. Säkerhetsfrågan är den andra stora anledningen till att ha en VPN. Med ett privat nätverk kan du kryptera din datatrafik och göra det svårt om inte omöjligt för myndigheter, hackare eller din ISP att spåra din IP-adress. Enkelt uttryckt betyder det att du surfar på internet anonymt, utan att någon spionerar på dina aktiviteter. Ingen risk för läckage av din personliga information!

Som du inser är en VPN mer än ett verktyg för att se OS sommar, så om det står mellan att betala för Dplay och en VPN kan jag varmt rekommendera att du använder en VPN för att se OS sommar och mycket mer gratis.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Slutgiltiga tankar om att se på OS sommar med en VPN

Underhållning online är viktigare än någonsin i dessa tider eftersom vi inte kan gå till sportevenemang eller större möten. Man blir ganska begränsad till onlinevärlden, och därför är det lätt att se varför man vill expandera denna lilla värld man har så mycket som möjligt. Att se på Olympiska sommarspelen i hög kvalitet gratis är det minsta vi förtjänar, håller du inte med? Men som du nu vet kan en VPN ge dig tillgång till mer än OS sommar. Sommarspel Olympiska spelen är bara en av sätten du kan underhålla dig.

Jag har rekommenderat några VPN som är tillförlitliga och redan har testats. Men valet är fortfarande ditt. Om du bryr dig om din integritet och säkerhet och vill avblockera exklusivt innehåll kommer en VPN att vara ett bra verktyg för dig! Och tack vare återbetalningsgarantin kan du vara säker på att du inte spenderar pengar på något du inte tycker är värt det. Eller så kan du bara se på OS sommar och sedan få en återbetalning. I så fall ser du de olympiska spelen helt gratis!

Glöm inte att lämna en kommentar, och så ses vi i nästa artikel!

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se