Hur du kan se på Amazon Prime Video Sverige Varsomhelst 

Amazon Prime Streaming Sverige är en av de mest använda online-underhållningstjänsterna tillsammans med andra populära tjänster som Netflix och Hulu. Precis som de flesta plattformarna så varierar urvalet av filmer från Amazon Prime video utbud Sverige till andra regioner. Amazon Prime Video Sverige Pris må vara rimligt, men trots prenumerationen kan du tyvärr ändå inte komma åt de flesta filmer på Prime när du är befinner dig utanför USA; Amazon Prime video Sverige utbud är inte lika stort. Det finns dock sätt du ändå kan få tillgång till dessa titlar och inte behöva begränsa dig till Amazon Prime video utbud Sverige. I den här artikeln lär du dig hur du tittar på Amazon Prime utomlands och får tillgång till allt innehåll, Amazon Prime video utbud Sverige och andra länders utbud.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Är Amazon Prime tillgängligt utanför USA?

Amazon Prime är tillgängligt i de flesta delarna av världen, inklusive Amazon Streaming Sverige vilket innebär att du inte behöver en VPN när du ska använda Amazon Prime Streaming Sverige hemma. Men vad händer när du reser utomlands? Och får du tillgång till allt med Amazon Prime Video Sverige utbud?

amazon prime video sverige

Trots att Amazon Prime är tillgängligt i nästan alla länder så varierar titlarna per region. Det största biblioteket av filmer finns till exempel tillgängligt för de som är i USA, inte alls Amazon Prime video utbud Sverige. Det finns massor av titlar du bara kan få tillgång till i USA och inte alls får genom Amazon Prime video Sverige utbud. Därför kan en VPN hjälpa dig att få ut det bästa av din Amazon Prime Streaming Sverige prenumeration och utöka Amazon Prime video Sverige utbud.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Hur man tittar på Amazon Prime Sverige utbud (eller andra bibliotek) med VPN

Det enklaste sättet att slippa begränsningar gällande regioner för Amazon Prime video utbud Sverige eller andra länder är att använda en VPN-tjänst. Du kopplar helt enkelt upp dig till en server i Sverige om du vill fortsätta streama Amazon Prime video utbud Sverige när du åker utomlands, eller i USA, om du vill utforska fler titlar utöver de som finns i det vanliga, Amazon Prime video Sverige utbud.

amazon prime video vpn

En VPN döljer din IP-adress och kan få det att se ut som om du surfar webben från nästan vilken plats på jorden som helst genom att koppla upp dig till en av de tusentals servrar som en VPN erbjuder. Alltså behandlas du precis som du hade gjort ifall du befann dig i landet av den server du kopplar upp dig till.

Följ dessa steg för att använda en VPN för Amazon Prime TV Sverige:

  1. Välj en VPN från listan av rekommenderade tjänster nedan.
  2. Ladda ner och installera programmet.
  3. Starta en prenumeration & välj prisplanen som passar dig bäst.
  4. Koppla upp dig till den server du önskar.
  5. Njut av Amazon Prime video utbud Sverige och andra länders bibliotek!

Bästa VPN-tjänster för att Amazon Prime Streaming Sverige

Nu när du vet hur du tittar på Amazon Prime utomlands och får tillgång till större delar av biblioteket ska jag rekommendera några olika, pålitliga VPN-tjänster. Alla dessa fungerar fint med Amazon Prime och är bland de bästa tjänsterna på marknaden.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Gratis VPN-tjänster är inte pålitliga eller effektiva

Generellt sett är det inte vettigt att använda sig av ett gratis VPN-program. Särskilt när ditt syfte med VPN-tjänsten är att streama på Amazon Prime video utbud Sverige utomlands eller andra bibliotek! Vi behöver de högsta hastigheterna möjligt för att kunna njuta av Amazon Prime Streaming Sverige videor i hög kvalitet och det är inte vad du får av en gratistjänst.

Om du inte betalar för tjänsten så kan du naturligtvis inte förvänta dig kvalitet. Gratis leverantörer är fyllda med begränsningar som gör din upplevelse brötig och din uppkoppling långsam. Det här är dock tyvärr inte heller det värsta med gratistjänster. Ofta så bombarderar sådana tjänster dig med inträngande annonser. Dessvärre så kan din information också säljas till annonsörer för intäkter. Eftersom en viktig del av en VPN är dess integritetsskydd så gör det att en sådan VPN inte alls är att lita på.

Och om du vill testa en VPN tjänst utan risk kan du helt enkelt utnyttja ExpressVPN 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti! ExpressVPN har en mycket bra återbetalningspolicy och så länge du begär pengarna tillbaka inom 30 dagar så får du en full återbetalning. Jag testade deras pengarna-tillbaka-garanti och jag kunde få mina pengar direkt, och de ställde inga onödiga frågor utan det gick snabbt och smärtfritt Så om du bara vill prova en VPN men inte är säker på att du vill göra investeringen så uppmuntrar jag dig definitivt att använda dig av denna tjänst. Du får använda alla deras premiumfunktioner helt utan risk!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Fördelar med att använda en VPN för Amazon Prime Streaming Sverige

Om du fortfarande inte är övertygad ska du veta att det finns fler fördelar med en VPN än att se på Amazon Prime utomlands och få fler filmer än Amazon Prime video Sverige utbud. Du har säkert hört lite om hur en VPN kan skydda din integritet, till exempel. Här är några fördelar utöver Amazon Prime som du får utav en premium VPN:

Snabb streaming och torrenting: En premium tjänst kommer inte att begränsa hastigheten på dig uppkoppling vilket innebär att du kan njuta av Amazon Prime Streaming Sverige och ladda ner torrenter säkert utan att din uppkoppling saktas ned. Såklart kan du även avblockera innehåll för andra plattformar än Amazon Prime video Sverige utbud också.

amazon prime video sverige vpn

Integritetsskydd: Varje gång du kopplar upp dig till internet utan att använda en VPN utsätts din enhet för olika internethot. När du surfar så kan hackare spionera på dig och i värsta fall stjäla känslig information. En VPN krypterar din koppling så att detta inte händer.

Flera anslutningar samtidigt: När du är på språng kan du enkelt skydda alla dina enheter; mobil, surfplatta och dator. De flesta VPN-leverantörer tillåter nämligen flera samtidiga anslutningar. Du kan till och med din VPN med dina vänner och din familj så att de också kan få samma fördelar du får från en VPN.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Slutgiltiga tankar om Amazon Prime Video VPN

För att få ut det bästa av Amazon Prime behöver du använda en VPN, men vilken VPN du väljer är upp till dig. Jag rekommenderar starkt ExpressVPN, men om en annan VPN passar dig bättre så fungerar det lika bra. Det viktiga är att du väljer en VPN som har servrar i olika länder, säker kryptering och snabb hastighet för Amazon Prime Streaming Sverige.

Sedan kan du njuta av ett stort urval av streaming utöver Amazon Prime video Sverige utbud, och Amazon Video Sverige när du är utomlands. Inte heller bara genom Amazon Prime, utan även ett utökat bibliotek på till exempel Netflix.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se