Se på Netflix Sverige Utomlands? Så Här Gör Du

Netflix är en amerikansk streamingplattform som låter användare på internet streama serier och filmer i nästan alla länder. Men varje land som omfattas av Netflix har sin egen katalog av filmer och serier. Detta innebär att det blir lite annorlunda om du vill kolla Netflix utomlands; du kan inte komma åt titlarna som finns på den svenska katalogen och titta på svensk text Netflix från utlandet… Men i den här artikeln förklarar jag hur man gör just det ändå, och tittar på Netflix Sverige utomlands! Låt oss sätta igång så vi kan kolla Netflix utomlands så snart som möjligt!

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Varför kan man inte titta på Netflix Sverige utomlands?

Kan man kolla Netflix utomlands? Ja! Som jag nämnde i inledningen har varje land där streamingtjänsten är tillgänglig varsin en egen katalog. Det vill säga innehållet (filmer, serier etc.) är olika för varje land, och detta beror ofta på upphovsrätter och kontrakt.

netflix sverige utomlands

Så att prenumerera på Netflix i Sverige ger dig inte tillgång till alla titlar: endast de titlar som finns tillgängliga Sverige Netflix. Och när du ska kolla Netflix utomlands får du bara tillgång till att se Netflix utomlands från det specifika landets katalog.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Hur ser man på svenska Netflix utomlands?

Det finns lösningar för att titta på Netflix Sverige utomlands och den bästa är att använda en VPN (Virtual Private Network). Det är en 100% laglig lösning som gör att du kan få tillgång till Netflix olika kataloger, bland annat Netflix svenska.

Men vad är en VPN? I grund och botten är det programvara som hanterar och krypterar all din internettrafik, både inkommande och utgående, och ser till att informationen kommer in genom en VPN-server snarare än via ISP i det land där du befinner dig. Du kan alltså se på Svenska Netflix genom att kolla Netflix utomlands med en VPN.

se netflix utomlands

Så här gör du, steg för steg, för att se på svenska Netflix utomlands:

  1. Välj en av tjänsterna på listan nedan. Alla fungerar bra för att streama, så välj helt enkelt vilken du själv tycker verkar bäst.
  2. Ladda ner och installera VPN:en och köp en plan.
  3. Koppla upp dig till en svensk server.
  4. Besök Netflix.com och njut av svenska Netflix precis som om du hade varit i hemlandet och inte håll på att kolla Netflix utomlands!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

De bästa VPN:erna för att titta på Netflix Sverige utomlands

För att välja den bästa VPN:en för att titta på Netflix Sverige utomlands har vi rankat några olika baserat på några enkla kriterier. Ett av dessa är användarvänlighet. Det är det viktigt att applikationen är enkel att använda för vem som helst. Alla är inte IT-kunniga och man föredrar en enkel programvara som också är enkel att hantera. Du ska kunna kolla Netflix utomlands utan krångel.

Ett annat lika viktigt kriterium är anslutningshastigheten. För att kunna se Netflix utomlands behöver du en stadig anslutning i hög hastighet, annars drabbas du av att videon hackar och pausas.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Varför du behöver undvika gratis VPN-tjänster

Visst kan det verka mycket lockande att prova använda en gratis VPN för att se Netflix utomlands, men det är tyvärr sällan en bra idé. Särskilt när du vill streama som du vill när du ska kolla Netflix utomlands behöver du snabba hastigheter och obegränsat bandbredd vilket är något du inte får hos gratis VPN-tjänster eftersom de ofta har mycket begränsade resurser. Dessutom kan gratis VPN:er sälja din information för att få intäkter, eller till och med infiltrera din enhet med oönskade program och inträngande annonser.

Det är bättre att prova en premium VPN, som ExpressVPN, riskfritt. Tack vare 30-dagar pengarna-tillbaka garantin slipper du att oroa dig för att slösa pengar eftersom du kan bli återbetald om du inte är nöjd!

Andra fördelar med en VPN

Förutom att du kan använda en VPN för att få åtkomst till Netflix Sverige utomlands så har en VPN även många andra fördelar. Dessa är följande:

netflix utomlands

  • Avblockera streamingsajter: Inte bara kan du avblockera svenska Netflix-katalogen, utan du kan även bläddra mellan olika länder och avblockera streamingtjänster specifikt tillgängliga i dessa länder.
  • Skydda din personliga information: En VPN kan se till att varken hackare eller myndigheter får tag på din information. Om du är orolig för att hackare ska få tag på till exempel bankinformation eller lösenord så kan en VPN ta hand om det.
  • Ta hand om din integritet: Alla bra VPN har något gemensamt; de loggar ingen information om dig. Om du vill skydda din integritet, slippa inträngande annonser och känna dig säker i att ingen annan vet vad du gör på nätet är en VPN något för dig.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

FAQ: Vanliga frågor om Netflix

❓ Fungerar Netflix utomlands?

Ja, om du inte reser till ett land som Kina, Nordkorea eller Syrien kan du se Netflix utomlands också. I de allra flesta länder fungerar Netflix, men katalogen ser inte samma ut för alla. Till exempel, är USA mycket högt upp på listan av flest serier och filmer tillgängliga medan Egypten är långt ner. Sverige är någonstans i mitten. Visst kan du se Netflix utomlands, men innehållet varierar.

💡 Kan man se Netflix utomlands?

I de flesta fall, ja! Dock så skiljer sig innehållet du hittar från land till land vilket innebär att du kanske inte kan fortsätta på samma serie i Australien som du började på i Europa, till exempel. För att kunna få tillgång till vilket lands bibliotek du vill, använd en VPN.

Slutgiltiga tankar: Netflix Sverige utomlands

Nu vet du hur du ser på Netflix Sverige utomlands! Du kan säga hej till se Netflix utomlands och du kan säga hejdå till geografiska begränsningar tack vare VPN:er som ExpressVPN.

När du har valt en plan och programvaran är installerad på din enhet måste du ansluta till en server i Sverige för att kunna se på svenska Netflix utomlands. Och det fungerar på samma sätt från vilket land som helst i världen, så du kan få tillgång till vilken Netflix-katalog som helst.

På den här webbplatsen hittar du massor av test och videor som jag själv har gjort på många olika VPN-tjänster. Jag rekommenderar bara programvara som du kan lita på. Jag vet att det är viktigt att de har en solid grund när det gäller sekretess, att de har varit på marknaden under en längre tid och att de uppfyller behoven hos svenska användare. Både i Sverige och utomlands! Jag rekommenderar inga tvivelaktiga eller osäkra VPN-tjänster.

Det här var min guide: Hur man kan se Netflix utomlands. Fler artiklar kommer snart, så håll ögonen öppna!

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se