Gratis streaming av ljudböcker online: hacking och cybersecurity-utgåva!

Det kan bli lite hektiskt i våra vardagsliv. Vilket bättre sätt att lugna dig själv än att lyssna på en bra ljudbok? Du kan lyssna på den i bilen, hemma och även när du reser. Vanligtvis kostar det att vara en sådan bokmask. Därför är du glad att veta att jag delar med var jag kan hitta ljudböcker gratis online. Så håll dig runt och se hur du får de bästa ljudböckerna för cybersäkerhet!

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Audiobooks.com, din källa till gratis ljudböcker online

I denna dag blir det lite opraktiskt att köpa den gammaldags pocketbok. Och alla börjar gilla ljudböcker istället.Tidigare var du tvungen att gå till de lokala biblioteken och låna en bok åt gången. Men nu kan du hitta miljoner titlar när du bara söker på internet.

Jag menar, det här är inte bara bekvämt, det är också mycket billigare jämfört med att köpa hårddisken. Det tar inget utrymme, förstörs inte, och du kan till och med göra flera uppgifter när du lyssnar på det.

Om du är en ivrig läsare har du antagligen redan spenderat mycket pengar på böcker tidigare. Tja, om jag sa till dig att du inte behöver betala för att få din dagliga dos av Sherlock Holmes? Jag pratar inte bara gratisböcker här, jag talar om att lyssna på böcker gratis online och ladda ner ljudböcker gratis till mobilen.

Jag vet att det låter lite skissigt, men jag kan försäkra er att den här metoden är 100% laglig. Faktum är att jag också gör detta för att streama ljudböcker gratis online.

På Audiobooks.com har du ett bibliotek med över 125 000 titlar att välja mellan. Det är en av de ledande leverantörerna av ljudböcker i branschen. Du kan vara säker på att det är den mest pålitliga sajten att få din favoritroman online eftersom den rekommenderas starkt av The New York Times, BuzzFeed, Forbes och etc.

Audiobooks.com ger dig tillgång till obegränsade titlar i 7 dagar när du registrerar dig först. Efter din kostnadsfria prövning kan du prenumerera på att få två böcker varje månad för endast $ 14,95. Och varje månad ger de dig möjligheten att välja en bok bland sina premiumtitlar plus en från deras VIP-urval.

Du får i princip gratis av streaming ljudböcker online för den första veckan, med möjlighet att prenumerera och fortsätta komma åt deras massiva bibliotek.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Vilka gratis ljudböcker online ska du välja?

Med de tusentals titlar tillgängliga till ditt förfogande kan det vara ganska överväldigande att bestämma var du ska börja. Men jag rekommenderar att du läser deras hacking ljudböcker och cybersecurity-ljudböcker. Om du frågar mig, tycker jag ämnen som dessa är riktigt intressanta. Inte för att jag är en hacker eller något. Jag vill bara veta hur jag skyddar mig speciellt nu eftersom alla är i den digitala tidsåldern.

Tänk på det, internet och teknik har blivit en del av din vardag. Oavsett om det handlar om sociala medier, shopping eller bara helt enkelt surfning, är din personliga information i princip inbäddad på webben.

På grund av detta blir det lite alarmerande att offentliggöra all information. Det är därför jag gillar att läsa cybersäkerhet och hacking ljudböcker. Du blir förvånad över de saker du lär dig av dem.

cybersecurity program development

Programutveckling för cybersecurity för företag: Essential Planning Guide

Om du är intresserad av att lära dig om online-skydd rekommenderar jag att du börjar med den här boken skriven av Chris Moschovitis. Detta är det bästa stället att börja om du fortfarande inte vet något om ämnet. Och var annars ska du få cybersecurity-ljudböcker om inte från en experttekniker?

Det är en av mina mest rekommenderade ljudböcker gratis på nätet eftersom den inte använder svåra tekniska termer och den tar dig steg för steg när du implementerar ditt helt eget säkerhetsprogram.

the art of invisibility

Osynlighetskonsten: Världens mest kända hackare lär dig hur du kan vara säker i Big Brother-åldern och Big Data

Men min bästa av de bästa ljudböckerna för cybersäkerhet måste vara den här av Kevin Mitnick. Från titeln lär dig denna bok allt om hur du skyddar dig och gömmer dig online.

Denna bok är skriven av den tidigare mest eftertraktade hackaren i Amerika och är perfekt för dem som vill hålla livet privat. Du får lära dig först om hur hackare stjäl din identitet och personliga information. Sedan förklarar Kevin själv tricksen för handeln för att undvika situationer som denna och hur man får det att se ut som du aldrig var där.

Att ledas av den ultimata hackaren själv, är det lika bra som att hackingböcker får.

Andra anmärkningsvärda titlar för gratis strömmande ljudböcker online:

Men vänta lite …

Innan du blir spännande över att få gratis ljudböcker på nätet, bör du tänka på att dessa böcker inte på något sätt tillhör allmänheten. Alla titlar på Audiobooks.com skyddas av rättigheterna för skaparna och utgivarna av böckerna. Detta är anledningen till att en prenumeration är nödvändig; att ge kredit där kredit förfaller.

Medan andra webbplatser som Project Gutenberg och Loyal Books också erbjuder ljudböcker gratis på nätet, kommer du inte riktigt få något från dem. Varför? För jämfört med plattformen rekommenderar jag, har de ett riktigt begränsat bibliotek som kanske inte intresserar dig.

Och vem vet vad som kan hända om du håller dig till gratis webbplatser? Om du inte betalar med pengar kommer du definitivt att betala med något annat. De flesta gratis tjänster loggar ofta din personliga information så att de kan sälja den till marknadsföringsföretag. De gör detta så att de kan tjäna på reklam från företagen.

Det säkraste och bekvämaste sättet att få gratis ljudböcker online är via Audiobooks.com. Du har tusentals och tusentals böcker att välja mellan OCH du kan lyssna på dem när och hur du vill.

Hur du skyddar dig själv online

Det finns fortfarande sätt att skydda din identitet online utan att behöva studera cybersecurity-ljudböcker eller hacking av ljudböcker. Och nej, du behöver inte göra penetrationstest själv. Det kan låta som en tråkig sak att göra, men det är verkligen snabbt, enkelt och helt säkert.

Ett av de säkra brandvägarna för att säkerställa din online-säkerhet är att få en VPN. Miljontals människor över hela världen använder denna programvara och garanterar att den ger dig den säkerhet du behöver .

Vad är en VPN? Hur fungerar det?

Ett virtuellt privat nätverk krypterar i princip dina data och trafik för att förhindra att tredje part spårar tillbaka till dig. Dessutom döljer den också din riktiga IP-adress och ersätter den med en annan så att ingen kommer att kunna hitta dig.

På det här sättet kan du utföra dina vanliga surfaktiviteter utan rädsla eftersom din information är kraftigt krypterad. Och om du är intresserad av att testa en, tycker jag att du borde ge ExpressVPN ett tag. Det är lätt att använda, snabbt, säkert och anses vara det bästa VPN-systemet av miljoner lojala abonnenter.

Så förutom att du läser dessa ljudböcker online från tidigare rekommenderar jag att du också får en VPN.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Så här packar du upp saker:

Du behöver inte spendera mycket bara så att du kan få ljudböcker av god kvalitet. Få något av dina favorit sagor gratis för den första veckan! Men kom ihåg att det alltid kommer att bli en fångst om du vill fortsätta ladda ner ljudböcker gratis.

Nu när du är redo på var och hur du får dina gratis ljudböcker online, gå vidare till Audiobooks.com och be om dem nu.

Och medan du är på det, varför inte stanna ett steg före snoopers. Testa ett VPN för att säkerställa din identitets säkerhet. Du kan bara inte gå fel med en så pålitlig, säker och bekväm app.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se