Wimbledon livestreaming: Hur ser man Wimbledon direkt 2023?

Tennis tredje året, The Championships, är Wimbledon den äldsta tennisturnering i världen. Och den är allmänt betraktad som den mest prestigefyllda. Hemma sänder BBC turneringen på TV sedan 1937. Men vad händer om du är utomlands? Tyvärr är det lite mer komplicerat. Men i den här artikeln ska jag berätta hur du kan titta på Wimbledon live stream, för att få exakt samma upplevelse från var som helst i världen.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Hur kan jag se Wimbledon livestreaming 2023?

Om du är i Storbritannien, som jag sa i inledningen, är det relativt enkelt. Du behöver faktiskt bara ställa in på BBC One eller BBC Two, luta dig tillbaka och njuta av spelet. Och TV-rättighetskontraktet är giltigt fram till 2024. Så ingen anledning att stressa med det för nu!

watch-wimbledon-online

Dan Evans

Men om du måste lämna landet mellan 28 juni och 11 juli, har du ett problem. Eftersom BBC-webbplatsen och iPlayer är geobegränsade till en sändning i Storbritannien. Så du kan helt enkelt inte se Wimbledon live online. Om du försöker får du ett meddelande som det här: ”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. ”

Det är tråkigt, men det är förståeligt. Det gör att fler användare kan få en lokal upplevelse på sina nationella kanaler, efter sina mästare på sitt språk. Och det är bra för turneringens notoritet. Men i gengäld betyder det att kanaler bara kan sända på deras territorier.

Du kan se Wimbledon online gratis om du är i Australien. I själva verket sänder Channel 7, värdutsändaren av Australian Open, även British Open. Fri att sändas.

watch-wimbledon-live

Laura Robson

Men det är inte BBC … Och du måste faktiskt stanna i Australien. Så det är ett långt skott. Men det finns en lösning för att få Wimbledon streaming. Från den officiella BBC-webbplatsen eller appen. Och det är 100% lagligt. Eftersom jag inte kommer att omdirigera dig till en gratis streamingwebbplats full av virus som buffers varannan minut. Aldrig. Min lösning ger dig tillgång till Wimbledon livestreaming gratis, direkt från källan.

Pro tip från Al

Välj en server i Storbritannien för att titta på Eurosport från utlandet! Det är samma logik som gäller. Och jag rekommenderar definitivt ExpressVPN att låsa upp engelska innehåll.

Hur kan man se Wimbledon live på BBC från utlandet?

Det är väldigt lätt. Och du behöver bara rätt verktyg: Ett virtuellt privat nätverk. En VPN är ett säkerhetsverktyg för din anslutning. Lite som ExpressVPN, ett antivirus, är ett säkerhetsverktyg för din dator. Låt oss inte gå in på detaljerna, för det behöver du inte.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2023

Funktionen som du vill använda för att titta på Wimbledon online är emulering av din position. Eftersom en VPN kan hjälpa dig att låtsas vara i ett annat land, digitalt sett. Och allt du behöver göra är att ansluta till en VPN-server. Ju fler servrar din VPN-leverantör erbjuder, desto bättre.

wimbledon-streaming

Istället för att besöka webbplatser direkt från din enhet ansluter du till en VPN-server. Och sedan besöker det webbplatser för din räkning. Så om du ansluter till en server i Storbritannien kan du använda serverns IP-adress, som är engelska. Och så kan du se Wimbledon live.

Bara för att visa att det inte är trolldom, förklarar jag hur webbplatserna bestämmer din position. De använder din enhets IP-adress. Och de jämför det med en lista med adresser som får åtkomst till deras innehåll. Om din IP inte finns på den listan kan du inte se Wimbledon 2023 online. Enkelt som det.

Genom att ansluta till en VPN-server döljer du din egen IP-adress och du lånar adressen från servern. Om serverns IP finns på den vita listan kan du få Wimbledon live stream.

Vad är den bästa VPN för Wimbledon livestreaming?

Jag rekommenderar alltid ExpressVPN för att låsa upp engelska innehåll. Men låt mig ge dig mer val. Eftersom andra VPN kan tillåta dig att titta på Wimbledon online. Först behöver du ett VPN med en server i Storbritannien. Men detta är ett enkelt krav: Storbritannien är ett av de rikaste länderna i världen med många användare.

För det andra måste du välja ett VPN som är effektivt för att blockera innehållet. Även om detta är svårare att utvärdera (du måste prova varje VPN), kan du lita på mig att VPN som jag rekommenderar kommer att fungera. Eftersom jag försökte dem alla, och jag håller kontakten med dem för att se till att jag är uppdaterad.

För det tredje måste du välja ett snabbt VPN, eftersom du vill titta på en livevideo i bästa kvalitet. Och detta förbrukar bredband. Hastigheten kommer att spela en stor roll i din tittarupplevelse.

Fjärde och sista, du behöver en användarvänlig VPN. Plug & play. Bry dig inte om en vit elefant. För din egen skull!

Med beaktande av alla dessa kriterier tog jag upp rankningen nedan. Dessa är den absolut bästa VPN för liveströmning för Wimbledon 2023.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2023
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2023
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2023
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2023
9
5 NordVPN: Recension 2023
8.8
Säg NEJ till gratis VPN: er

Om du inte betalar för det är du produkten! Och tro inte att icke-statliga organisationer står bakom de gratis VPN-skivor du kan hitta online … De vill inte vara ur fickan. Så de kommer att sälja dina uppgifter till högstbjudande, i bästa fall. Gör dig själv en behandling och prenumerera på en pålitlig VPN: Det är ganska billigt (från £ 5 till £ 10 för en månad). Och du kommer inte att ge upp din integritet online.

Min handledning för Wimbledon live stream

Som avslutning på denna artikel, en snabb steg för steg-guide. Det är generiskt och bör fungera med alla VPN som jag listar ovan. Om du har några frågor känn dig fri att surra mig.

Välj ett VPN från min lista ovan, ExpressVPN eller någon annan

  • Klicka på den orange knappen för att gå till VPN-webbplatsen
  • Registrera och välj en plan
  • Ladda ner, installera och starta VPN-klienten
  • I serverlistan väljer du en server som finns i Storbritannien
  • Klicka på knappen ”Anslut”
  • Gå tillbaka till BBC-webbplatsen eller appen

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2023

Spel. Uppsättning. Match. Du kan nu njuta av Wimbledon live stream, som du skulle göra hemma, på BBC. Och det fungerar oavsett var du är.

via GIPHY

Det här var min guide: Wimbledon live stream: Hur ser man Wimbledon 2023 live online? Håll ögonen öppna för fler artiklar som kommer snart.

Innan du går sportfans!

Ursprungligen en online manager, jag lever ut min passion på denna webbplats. De flesta av mina hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver jag detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Jag lägger särskilt fokus på säkerhet och integritet i mina artiklar. Eftersom jag alltid är bekymrad för våra läsare och för mig själv. Min önskan är att alla kan surfa på internet säkert.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se