Wimbledon livestreaming: Hur ser man Wimbledon direkt 2024?

Wimbledon, en av de äldsta tennisturneringarna i världen, anses allmänt vara den mest prestigefyllda. BBC har sänt turneringen på TV sedan 1937 för tittare i Storbritannien. Men vad händer om du befinner dig utomlands? Varför kan du inte se den direkt till streama?

Tyvärr är det lite mer komplicerat. Men i den här artikeln ska jag berätta hur du kan titta på Wimbledon live stream, för att få exakt samma upplevelse från var som helst i världen.

FÅ ERBJUDANDEN HÄR
Avblockera Wimbledon med ExpressVPN - UPP TILL 49% RABATT!

ExpressVPN låter dig kringgå Wimbledon live stream geografiska begränsningar! Registrera dig och få 3 MÅNADER GRATIS. Använd deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för att få full återbetalning om du inte är nöjd.

Hur kan jag se Wimbledon livestreaming 2024?

Om du är i Storbritannien, som jag sa i inledningen, är det relativt enkelt. Du behöver faktiskt bara ställa in på BBC One eller BBC Two, luta dig tillbaka och njuta av spelet. Och TV-rättighetskontraktet är giltigt fram till 2024. Så ingen anledning att stressa med det för nu!

Wimbledon livestreaming

Men om du måste lämna landet mellan 3 juli och 16 juli, har du ett problem. Eftersom BBC-webbplatsen och iPlayer är geobegränsade till en sändning i Storbritannien. Så du kan helt enkelt inte se Wimbledon live online.

Om du försöker får du ett meddelande som det här: ”BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. ”

Det är tråkigt, men det är förståeligt. Det gör att fler användare kan få en lokal upplevelse på sina nationella kanaler, efter sina mästare på sitt språk. Och det är bra för turneringens notoritet. Men i gengäld betyder det att kanaler bara kan sända på deras territorier.

Du kan se Wimbledon online gratis om du är i Australien. I själva verket sänder Nine Network, värdutsändaren av Australian Open, även British Open. Fri att sändas.

Se Wimbledon online

Men det är inte BBC … Och du måste faktiskt stanna i Australien. Så det är ett långt skott. Men det finns en lösning för att få Wimbledon streaming. Från den officiella BBC-webbplatsen eller appen. Och det är 100% lagligt.

Eftersom jag inte kommer att omdirigera dig till en gratis streamingwebbplats full av virus som buffers varannan minut. Aldrig. Min lösning ger dig tillgång till Wimbledon livestreaming gratis, direkt från källan.

Pro tip från Katharina

Välj en server i Storbritannien för att titta på Eurosport från utlandet! Det är samma logik som gäller. Och jag rekommenderar definitivt ExpressVPN att låsa upp engelska innehåll.

Hur kan man se Wimbledon live på BBC från utlandet?

Det är väldigt lätt. Och du behöver bara rätt verktyg: Ett virtuellt privat nätverk. En VPN är ett säkerhetsverktyg för din anslutning. Lite som ExpressVPN, ett antivirus, är ett säkerhetsverktyg för din dator. Låt oss inte gå in på detaljerna, för det behöver du inte.

Funktionen som du vill använda för att titta på Wimbledon online är emulering av din position. Eftersom en VPN kan hjälpa dig att låtsas vara i ett annat land, digitalt sett. Och allt du behöver göra är att ansluta till en VPN-server. Ju fler servrar din VPN-leverantör erbjuder, desto bättre.

Wimbledon direkt

Istället för att besöka webbplatser direkt från din enhet ansluter du till en VPN-server. Och sedan besöker det webbplatser för din räkning. Så om du ansluter till en server i Storbritannien kan du använda serverns IP-adress, som är engelska. Och så kan du se Wimbledon live.

Bara för att visa att det inte är trolldom, förklarar jag hur webbplatserna bestämmer din position. De använder din enhets IP-adress. Och de jämför det med en lista med adresser som får åtkomst till deras innehåll. Om din IP inte finns på den listan kan du inte se Wimbledon 2024 online. Enkelt som det.

Genom att ansluta till en VPN-server döljer du din egen IP-adress och du lånar adressen från servern. Om serverns IP finns på den vita listan kan du få Wimbledon live stream.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Min handledning för Wimbledon live stream

Som avslutning på denna artikel, en snabb steg för steg-guide. Det är generiskt och bör fungera med alla VPN som jag listar ovan. Om du har några frågor känn dig fri att surra mig.

Välj ett VPN från min lista ovan, ExpressVPN eller någon annan

  1. Klicka på den orange knappen för att gå till VPN-webbplatsen
  2. Registrera och välj en plan
  3. Ladda ner, installera och starta VPN-klienten
  4. I serverlistan väljer du en server som finns i Storbritannien
  5. Klicka på knappen ”Anslut”
  6. Gå tillbaka till BBC-webbplatsen eller appen

Vad är den bästa VPN för Wimbledon livestreaming?

Jag rekommenderar alltid ExpressVPN för att låsa upp engelska innehåll. Men låt mig ge dig mer val. Eftersom andra VPN kan tillåta dig att titta på Wimbledon online. Först behöver du ett VPN med en server i Storbritannien. Men detta är ett enkelt krav: Storbritannien är ett av de rikaste länderna i världen med många användare.

För det andra måste du välja ett VPN som är effektivt för att blockera innehållet. Även om detta är svårare att utvärdera (du måste prova varje VPN), kan du lita på mig att VPN som jag rekommenderar kommer att fungera. Eftersom jag försökte dem alla, och jag håller kontakten med dem för att se till att jag är uppdaterad.

För det tredje måste du välja ett snabbt VPN, eftersom du vill titta på en livevideo i bästa kvalitet. Och detta förbrukar bredband. Hastigheten kommer att spela en stor roll i din tittarupplevelse.

Fjärde och sista, du behöver en användarvänlig VPN. Plug & play. Bry dig inte om en vit elefant. För din egen skull!

Med beaktande av alla dessa kriterier tog jag upp rankningen nedan. Dessa är den absolut bästa VPN för liveströmning för Wimbledon 2024.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8
Säg NEJ till gratis VPN: er

Om du inte betalar för det är du produkten! Och tro inte att icke-statliga organisationer står bakom de gratis VPN-skivor du kan hitta online … De vill inte vara ur fickan. Så de kommer att sälja dina uppgifter till högstbjudande, i bästa fall. Gör dig själv en behandling och prenumerera på en pålitlig VPN: Det är ganska billigt (från £ 5 till £ 10 för en månad). Och du kommer inte att ge upp din integritet online.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Prova ExpressVPN gratis

För att prova ExpressVPN gratis kan du använda dig av deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Följ dessa steg, besök ExpressVPNs officiella webbplats och skapa ett konto. Använd ExpressVPN under de kommande 30 dagarna och utvärdera deras tjänst.

Om du av någon anledning inte är nöjd med ExpressVPN under de första 30 dagarna, kan du kontakta deras kundsupport för att få en återbetalning. Kom dock ihåg att det kan finnas vissa villkor och begränsningar för återbetalningen, så se till att läsa deras policy noggrant.

Se Wimbledon live online

Observera att det kan vara olagligt eller mot ExpressVPNs användarvillkor att använda deras tjänst gratis på annat sätt än genom deras pengarna-tillbaka-garanti. Det är alltid bäst att följa lagarna och användarvillkoren för att undvika eventuella problem.

Spel. Uppsättning. Match. Du kan nu njuta av Wimbledon live stream, som du skulle göra hemma, på BBC. Och det fungerar oavsett var du är. Det här var min guide: Wimbledon live stream: Hur ser man Wimbledon 2024 live online? Håll ögonen öppna för fler artiklar som kommer snart.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se