VyprVPN: Recension 2024

VyprVPN Servers

VyprVPN är VPN för ett schweiziskt företag som främjar integritet, säkerhet och tillgång till ett gratis och öppet Internet. Det är en av mina favoriter eftersom jag delar samma syn kring internet, och eftersom deras service är bäst mot censur tack vare proprietär DNS och ett patenterat anslutningsprotokoll. Dessutom ingår en NAT-brandvägg. Låt oss granska VyprVPN i detaljer nu.

Vypr VPN är ett no-log VPN och lite mer än det

VyprVPN är utvecklad av Golden Frog, ett företag som behandlar datasäkerhet och internetanslutning. Företaget grundades i Schweiz, där privatlivslagar respekterar internetanvändarnas rättigheter. De har utvecklat två program som är dedikerade till säkerhet. Den första är en VPN, VyprVPN, som innehåller VyprDNS, och den andra är ett privat meddelandeprogram, Cyphr.

vyprvpn är säker på nätet

Många VPN är specialiserade på nischmarknader eller i en specifik användning, som P2P, torrent eller streaming, och dessa VPN erbjuder en unik uppsättning funktioner till alla användare med olika priser beroende på hur länge prenumerationen är.

Tvärtom bestämde Vypr VPN att ribban var högre. På vilket sätt? Genom att lämna lågvärda kunder för att fokusera på kunder med mer specifika behov. Därför är deras mål att erbjuda något mer till sina kunder. För att göra skillnad i VPN-världen, ger Vypr VPN en högre hastighet och en förbättrad säkerhet. Du frågar mig: Vad sägs om VyprVPN-priset? Det är inte billigt, men det är fortfarande överkomligt!

VyprVPN: Planer och prissättning

vyprvpn pris

Till skillnad från andra leverantörer erbjuder Vypr VPN en prenumeration uppdelad i två paket. Skillnaden ligger i antalet samtidiga anslutningar, VyprVPN Cloud och Chameleon-protokollet. Priset på dessa två paket är olika om du bestämmer dig för att betala månadsvis eller årligen. Om du vill ha en VyprVPN-rabatt måste du prenumerera på deras årliga erbjudande. Du får minst 45% rabatt.

Som vanligt kan kampanjen vara annorlunda när du läser den här artikeln. Så klicka bara här för att få de senaste VyprVPN-rabatten.

Jag berättar nu: Det grundläggande paketet är inte så smart. Den har bara tre samtidiga anslutningar, och priset är inte ens attraktivt. Premium-paketet är det mest attraktiva, och det är vettigt om du behöver fem samtidiga anslutningar (för din familj eller om du behöver använda fem enheter samtidigt).

För att få det bästa VyprVPN-priset rekommenderar jag Premium-paketet. Med ett års abonnemang får du ett utmärkt VPN till ett överkomligt månadspris. Med NAT-brandväggen inkluderad är den perfekt för dem som är rädda för att någon får tillgång till sin data online eller som alltid behöver kämpa för censur.

Bra för torrenting

Om ditt syfte är att ladda ner torrenter eller P2P, är VyprVPN den perfekta lösningen för dig. Faktum är att Golden Frog nyligen ändrade sin inställning och bestämde sig för att göra sin torrent-tjänst vänlig. Så du kan ansluta till någon av sina servrar och besöka din favorit torrent webbplats för att enkelt ladda ner torrentfiler.

Och eftersom bra saker kommer i par, är deras tjänst nu officiellt INGEN LOGG. Det hade varit ett stort bekymmer i åratal att en av de bästa VPN var att hålla loggar från sina användare. Men det är nu över! Deras tjänst har varit oberoende granskad i slutet av året och det har certifierats ”ingen logg”.

Det fungerar med Netflix

Tack vare sin höghastighetsanslutning är Vypr VPN perfekt för att titta på videostreaming i high definition. Och dess Chameleon-protokoll är perfekt för överordnade begränsningar. Så alla ingredienser finns där för att få en optimal Netflix-upplevelse. Är det så fallet? Lyckligtvis ja! Du kan använda VyprVPN för Netflix. Så du kan titta på Netflix USA och njuta av alla de senaste filmerna. I min senaste uppdatering försökte jag titta på den brittiska versionen av Netflix och det fungerade också.

Sammanfattning för VyprVPN

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login 5 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 73+
Enheter som stöds Android, iOS, Windows, MacOs
Pengar tillbaka garanti? 30 dagar
Protokoll WireGuard, robust VPN,IPsec, OpenVPN, Chameleon
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser 200 000+
Servrar 700+

VPN Vypr VPN i detaljer

Jag kommer bara prata om funktionerna i Premium-paketet. Varför? Det är min hemsida, jag gör det jag vill. Men främst för att det inte har de tekniska egenskaperna som får mig att berätta om det.

VyprDNS, när du känner dig skyddad, men inte är

vyprdns-dns

När du ansluter till Internet, tilldelar din ISP dig en DNS-server automatiskt. Självklart kan du ange dina egna DNS-adresser manuellt för att minska censuren. Jag tror att du har hört om Google DNS eller Open DNS, dem mest kända.

Men dessa DNS kan inte riktigt konkurrera med VyprDNS. Här är de viktigaste fördelarna med VyprDNS jämfört med Google DNS och Open DNS:

  • DNS-block: Vissa länder eller företag genomför censur genom att direkt blockera DNS-adresserna (som de tillhör Google eller Open DNS). Du kommer inte att ha det problemet med VyprVPN.
  • Långsam DNS: Vissa DNS-servrar är långsamma eftersom de övervakas av länder eller företag. VyprDNS-servrar är privata och övervakas inte.
  • Nollcensur: Medan Google DNS eller Open DNS blockerar några webbplatser som anses vara farliga eller olagliga, verkställer VyprVPN en nollcensurpolicy. Du kan surfa vart du vill, ingen kommer att diktera vad du kan göra eller inte på Internet.

vyprdns-server

VyprVPN: Chameleon VPN-teknik

vyprvpn-chameleon-technology

I vissa länder med stor censur (Kina, Iran, Turkiet, Nordkorea, Ryssland) kan problemet med anslutningen ske även med VPN. Varför? Eftersom regeringar i dessa länder har studerat hur man blockerar användarna.

Lyckligtvis har OpenVPN-protokollet drastiskt minskat regeringens censur. Detta protokoll skyddar dig dock inte mot DPI (djuppackningsinspektion). Genom att veta detta har Vypr VPN beslutat att skapa och patentera ett privat protokoll. Den bygger på OpenVPN-kryptering, men den lägger till en extra krypteringsnivå. Med Chameleon är din data immuna mot DPI.

VyprVPN: NAT Firewall

Liksom sin konkurrent PureVPN, erbjuder Vypr VPN en NAT-brandvägg. Oavsett om du har en brandvägg på datorn eller inte, kan VPN blockera vilken typ av extern anslutning som helst till din enhet. Du är skyddad!

VyprVPN: Kill Switch

vyprvpn-kill-switch

Vid den allmänna förfrågan har VyprVPN integrerat funktionen av Kill Switch.

Om Internet inte lyckas ansluta dig via Vypr VPN, kan du förbjuda vissa program från att skicka data till nätverket. Till exempel: Om du är internet är nere kan du se till att din P2P-programvara inte skickar någon data förrän VPN-servern är aktiv. Det skyddar din Internetanslutning och din IP-adress.

Du kan även anpassa Kill Switch med dina egna säkerhetspreferenser.

VyprVPN erbjuder en inbyggd iOS-app

Jag använde VyprVPN iPad app nyligen, och för närvarande är det VPN appen med den bästa klienten för iOS. Så om du vill ha en VPN för din iPad eller iPhone, rekommenderar jag definitivt den här. Det är väldigt lätt att installera och använda.

Vypr VPN-gränssnitt: Enkelt och effektivt

vyprvpn gränssnitt

Gränssnittet till Vypr VPN är mycket bra och ergonomiskt. Det finns bara en panel. Det visar din anslutningsdata. Om du klickar på ikonen för google-map-stil, får du listan över länder där det är möjligt att kopplas från, och det finns också kopplingsfördröjning (baserat på din position).

Välj bara ett land, klicka på CONNECT och spelet är klart.

Gränssnittet är väl utformat och erbjuder samma användarupplevelse på varje plattform. Klienterna för Mac, PC, Android eller iOS är desamma.

Snabbaste val av server

vyprvpn-snabbaste-servern

Det snabbaste VPN-valet tillkom 2014 och det är en favorit nu. Det låter dig ansluta till den snabbaste servern som är tillgänglig, beroende på din plats.

7.4 Totalpoäng

Sekretess och säkerhet
9
Funktioner
7
Hastighet och prestanda
9
Valuta för pengarna
9
Lätt att använda
8
Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se