6 bästa Mac VPN – anonym och tillgång till blockerat innehåll

Mac-älskare och Mac-missbrukare, den här är för dig! I den här artikeln kommer du att lära dig hur du kan hålla nyfikna ögon i fjärran från din onlineaktivitet på din älskade persondator. För trots vissa skillnader mellan datorer och Mac-datorer förblir onlinehoten mot din integritet densamma. Och lösningen också. Det är därför, när du är klar med att läsa, kommer du att veta vilka som är den bästa Mac för VPN jag rekommenderar.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

En VPN för Mac: Är det nödvändigt?

Ja, det är, särskilt i denna digitala era, där de flesta av dina privata uppgifter finns tillgängliga online. Som en Mac-aficionado kommer du att säga att Mac är betydligt säkrare än Windows. Och du har (delvis) rätt. Men det är inte poängen här. Du kanske tror att du inte behöver ett antivirusprogram – även om du gör det. Men jag är säker på att du behöver ett VPN för Mac för att förbättra din säkerhet och integritet online. Mac eller inte, din trafik förblir klar när du surfar på webben utan VPN.

Låt mig påminna dig om vad som är ett VPN: Vi pratar om ett nätverk som skapar en virtuell bro mellan en användare och en server. För att få åtkomst måste du ha ett konto med inloggningsuppgifter. När du är ansluten flyter din trafik genom en krypterad tunnel. Och du kan verkligen surfa anonymt (vilket skiljer sig helt från privat surfning …).

VPN för Mac Sverige

Skydda din integritet med en Mac VPN

Varje dag ansluter du till App Store och installerar nya appar för att förbättra ditt dagliga liv. Och det är fantastiskt! Hur appar hjälper oss att utforma vårt schema och begränsa redundanta uppgifter. Tyvärr ökar riskerna för att exponera privata uppgifter för inkräktare.

Det är där du behöver ett VPN för din Mac. Från början skapade företag VPN för att skydda sin kommunikation och undvika risken för datainträngning. Det bästa VPN för Mac kommer att kryptera alla dina trafikdata. Därför kan du surfa på någon webbplats anonymt, läsa dina e-postmeddelanden och ange dina lösenord på ett säkert sätt.

Dessutom döljer en Mac VPN-klient din IP-adress och ersätter den med adressen från den VPN-server du valde. Om din regering, din Internetleverantör eller någon hacker spionerar på dig kommer de inte att kunna få tillgång till din onlineaktivitet. Och det är omöjligt för dem att hitta din riktiga IP-adress och plats.

VPN på mac

VPN Mac: Anslut till gratis WiFi på ett säkert sätt

Den första regeln är: Använd alltid ett VPN. Den andra regeln är: Anslut aldrig till ett gratis WiFi utan VPN. Det är enkelt att det bara finns två regler. Så kom ihåg att gratis WiFi-nätverk är farliga! Du är inte säker på offentliga nätverk. Eftersom du aldrig vet var nätverket kommer från. Du kan ansluta direkt till en hacker-enhet utan att ens veta. Även en 12-åring skulle kunna sätta upp en fälla med en gratis trojansk häst för att få åtkomst till dina data.

Du bör hålla dig borta från gratis WiFi och du bör aldrig mata in eller komma åt känslig information. Eftersom dessa uppgifter är tydliga och lättillgängliga.
Lyckligtvis finns ett skydd: En VPN. Lyckligtvis erbjuder de flesta VPN nu egen programvara för Mac. Med en Mac VPN-klient kan du säkert ansluta till gratis WiFi-nätverk.

Avblockera geo-begränsat innehåll

Detta är en av de mest populära funktionerna som erbjuds av VPN:er. Du kan kringgå censur. Din VPN-programvara kommer att göra att du passerar för en användare från ett annat land. På vilket sätt? det skapar en länk mellan din dator och en server som finns i ett annat land.

Sedan kommer den här servern att ansluta till webbplatsen för att få innehållet och skicka det tillbaka till dig. Listan över tillgängliga länder beror på varje VPN-leverantör. Du kan använda den här funktionen för att titta på amerikanska Netflix eller strömma AMC och till och med titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien. Detta fungerar för alla länder och för allt begränsat innehåll.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Den bästa Mac VPN

För att bygga denna lista över VPN Mac fokuserade jag på tre kriterier:

  • Gränssnittet och enkelheten: Vi vill alla ha en enkel programvara, en programvara som lanseras en gång och glömd.
  • Tjänstens hastighet: Du använder verkligen en VPN dygnet runt. Så du behöver en perfekt anslutning och en hög hastighet.
  • Värdet för pengarna: VPN är ett billigt abonnemang, men vissa är billigare än andra. Ibland för samma specifikationer.
Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Dessa är den bästa VPN på Mac. Alla tillhandahåller en pålitlig service. Därför, när du prenumererar på ett av dessa, kommer du att kunna skydda din integritet och avblockera allt geobegränsat innehåll.

Det här var min guide: 6 bästa Mac VPN | Håll anonym och få tillgång till blockerat innehåll Håll dig uppdaterad om fler artiklar kommer snart.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se