Hur man kan titta på UFC FIGHT NIGHT – SONG VS GUTIERREZ

Att se UFC live gratis är utan tvekan en av de mest spännande sätten att underhålla sig själv i världen. UFC står för “Ultimate Fighting Championship” och är en amerikansk mixed martial arts-organisation som är störst i världen. Givetvis finns det massor av spännande turneringar och matcher att titta på; om du som jag älskar att se på kampingsporter älskar du säkert även att se UFC live gratis.

Se UFC Live Gratis!
Titta på de senaste UFC Fights Live! Song Yadong VS Chris Gutierrez december 10, 2023Las Vegas, United States.

ViaPlay är inte tillgängligt överallt 

Med människor som vill titta på UFC Live världen runt är det ingen tvekan om att en stor andel av kampsportälskare blir besvikna när det inte är möjligt att se UFC på nätet i alla länder. Tack och lov är detta dock inte en begränsning för mig eftersom jag har hittat ett sätt att komma förbi min geografiska plats och se UFC Sverige precis var som helst, när jag vill.

se UFC

se ufc på nätet

Du som svensk väljer troligen att se UFC Sverige genom ViaPlay och om du reser kan du ofta inte se på dina favorit shower. Tyvärr så är ViaPlay bara tillgängligt i Sverige, Danmark, Finland och Norge vilket kan vara väldigt störande när man är utomlands. Tack och lov finns dock ett sätt att titta på UFC Live genom ViaPlay vart du än är: titta på UFC Live genom en VPN-tjänst.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Hur man använder en VPN för att för att se UFC Live gratis

Tack och lov så är det inte alls svårt att använda en VPN för att se UFC Sverige och det tar bara några få steg innan du är uppkopplad. Här är stegen du behöver ta för att se UFC på nätet Live var som helst:

se ufc live gratis

se ufc live gratis

  1. Ladda ner en pålitlig VPN-tjänst.
  2. Anslut dig till din VPN-tjänst och välj en geografisk plats som har support for ViaPlay, alltså antingen Sverige, Danmark, Finland eller Norge.
  3. Gå till ViaPlay.se och logga in på ditt konto eller skapa ett om du inte redan har det (det är tyvärr inte gratis).
  4. Besök ViaPlay
  5. KIJK – Se UFC live gratis! Anslut till en server i Nederländerna.

Nu borde du kunna se på ViaPlay precis som vanligt! Njut av att titta på UFC live genom din VPN!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Du kan använda BT Sport även utanför Sverige

BT Sport är en UK-baserad streamingtjänst som låter dig se på UFC i stora delar av Europa. Om du befinner dig i ett land utanför de som BT Sport har support för kan du ändå nå ditt konto och se UFC på nätet. Om du med hjälp av en VPN kopplar upp dig till en server i UK så borde du inte ha några problem med att få tillgång till att se UFC på nätet.

De Bästa VPN-tjänsterna för Streaming UFC FIGHT NIGHT - SONG VS GUTIERREZ

Så, för att kunna använda dig av en VPN för att streama matcher och se UFC Sverige gäller det självklart att du först har en VPN. Det finns många VPN-tjänster på marknaden, men min absoluta favorit är ExpressVPN.

ExpressVPN är en av de absolut populäraste VPN-tjänsterna på marknaden och kan användas på många olika enheter genom endast en enda prenumeration. Och dessutom så finns det en 30 dagars-pengarna tillbaka garanti! ExpressVPN är smidig och problemfri, och ger dig tillgång till massor av servrar från olika länder så att du slipper bli begränsad av din geografiska plats!

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Gratis VPN-tjänster kan vara farliga

Gratis VPN-tjänster innehåller ofta skadligt, eller i alla fall irriterande, innehåll. Det vanligaste är kommersiellt innehåll som poppar upp och stör dig hela tiden. Eftersom VPN-tjänsten är gratis så måste ju skaparna tjäna pengar på något sätt och reklam eller bedrägerier är sätt som används. En gratis VPN kanske låter bra eftersom du slipper spendera några pengar, men osäkerheten är inget vidare! Gratis VPN-tjänster är inget att lita på.

Självklart förstår jag att du inte är så sugen på att spendera pengar på en tjänst som du inte vet om du kommer vara nöjd med, men en gratis VPN är inte det bästa valet. Det finns ett mycket bättre alternativ som gör att du inte behöver riskera att förlora några pengar.

ExpressVPN har en 30-dagars pengarna tillbaka garanti – gillar du inte tjänsten så kan du få dina pengar tillbaka. Du får alltså prova på denna premiumtjänst helt gratis i 30 dagar och får pengarna tillbaka om du inte skulle vara helt nöjd med tjänsten.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Fördelarna med en VPN-tjänst

Förutom att du kan avblockera innehåll i olika länder finns dessutom fler fördelar med att använda en VPN. En VPN är väldigt användbar för dig oavsett vem du är och är egentligen något ganska grundläggande att ha för att skydda din information och dina enheter.

streama ufc live

streama ufc live

Integritet är troligen den största anledningen till att så många vill använda en VPN. Med hjälp av en pålitlig VPN så loggas inte din information och du kan inte heller bli spionerade av på av hackare eller myndigheter. Du är helt anonym.

Prestandan kan dessutom förbättras genom en VPN. En VPN kan nämligen snabba upp hastigheten på uppkopplingen. Det är ju inget som någon någonsin skulle klaga på! Att använda en VPN-tjänst gör helt enkelt din upplevelse online mycket säkrare och bättre.

FAQ: Vanliga Frågor

Vart kan man se UFC Sverige?

Som svensk så ser du på UFC genom streamingtjänsten ViaPlay. För att kunna göra det behöver du prenumerera på ViaPlay. Du kan även använda BT Sport för att streama UFC.

Hur ser man UFC i Sverige?

I Sverige så kan du enkelt se UFC Sverige genom ViaPlay och du behöver alltså inte ens en VPN-tjänst. Om du dock är utanför Sverige på semester eller liknande så kan du använda dig av en VPN. Välja en geografisk plats som låter dig se UFC på nätet genom ViaPlay.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Kommande UFC Fights: se UFC gratis

Händelse Matcha Datum Plats
UFC FIGHT NIGHT - SONG VS GUTIERREZ Song Yadong VS Chris Gutierrez december 10, 2023 Las Vegas, United States
UFC 296 - EDWARDS VS COVINGTON Leon Edwards VS Colby Covington december 17, 2023 Las Vegas, United States
UFC FIGHT NIGHT - ANKALAEV VS WALKER 2 Magomed Ankalaev VS Johnny Walker januari 14, 2024 Las Vegas, United States

Slutgiltiga Tankar – UFC Live Stream

Kampsporter är alltid spännande och UFC har de bästa matcherna någonsin. Jag vill inte missa en enda match. Jag vill titta på UFC live så fort jag vet att de kommer att sända! Såklart är jag därför väldigt glad över att kunna dela med mig av hur jag kan se på UFC Online Live var som helst och när som helst, och jag hoppas att du kan dra nytta av denna information.

En VPN är dessutom bra för mycket mer än att se på UFC (inte för att det är ett ovärdigt syfte!). Du skyddar din integritet och personliga information vilket kan hålla dig undan från mycket besvär. Och med en VPN så är geografiska begränsningar är inte längre något att oroa dig över. Du kan surfa eller vill se UFC på nätet helt anonymt!

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se