Så kan du titta på Peacock TV från varsomhelst i 2024

Streaming plattformar fortsätter att växa snabbt; varje dag är konkurrensen större och användarna måste välja den som bäst passar för deras behov, smak och intressen. En nyhet är Peacock TV, en tjänst som lovar att ge sina kunder kvalitetsinnehåll i form av serier och filmer. Peacock är dock bara tillgängligt i USA än så länge– men det finns ändå sätt du kan få tillgång till plattformen som Peacock TV Sweden. Läs vidare för att lära dig hur!

Testa ExpressVPN
Vilken är den bästa VPN-strömmen Peacock överallt?

Du kan använda ExpressVPN för att ändå avblockeracse på Peacock Sverige. En hel värld av möjligheter öppnas upp med ExpressVPN. Ta del av erbjudandet och deras pengarna tillbaka garanti. Tillgänglig nu!

Artikel uppdaterad: 14 juni 2024

Vad är Peacock TV?

Denna nya plattform drivs av BBC och streamingtjänsten har över 20 000 timmar av innehåll som amerikanska användare kan njuta av. Det finns två delar av Peacock: Peacock Free, som är kostnadsfri precis som det låter, och Peacock TV Premium som kostar månadsvis. Peacock Sverige är inte än tillgängligt, men du kan ändå se på deras video genom en Peacock TV VPN.

peacock svenska

Peacock Svenska

Du kan bara få tillgång till Peacock Free om du vill se på Peacock Sverige eftersom det krävs att du har ett amerikanskt kreditkort för att du ska kunna prenumerera på tjänsten.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Se på Peacock TV Svenska genom en Amerikansk Server

Peacock TV är bara tillgängligt i USA och inte som Peacock Sverige eller  andra delar av världen, och om du försöker nå webbsidan PeacockTV.com från någon annan del av världen så kommer du bara till en webbsida som berättar att Peacock TV inte är tillgängligt i din region.

Peacock VPN

Peacock VPN

Du kan använda en VPN för att ändå kunna se på Peacock Sverige. Peacock Svenska finns inte som ett val på plattformen men du kan enkelt dölja din plats med en VPN, så att du blir behandlad precis som om du vart i USA.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Steg-för-steg för att titta på Peacock Streaming Sverige genom Peacock TV VPN

peacock tv

 • Välj en Peacock TV VPN från listan: Det första du behöver göra för att kunna få Peacock Svenska är att välja en pålitlig VPN. Vi rekommenderar att du väljer en av de som finns i listan eftersom alla är mycket säkra och bra.
 • Ladda ner och installera din Peacock TV VPN: Detta bör inte alls ta lång tid att ladda ner och sedan installera din VPN. Efter detta kan du behöver välja en prisplan, eller så kan du prova en del funktioner gratis.
 • Koppla upp dig: Välj en amerikansk server och koppla upp dig till din Peacock TV VPN. Det går blixtsnabbt att koppla upp dig och du blir nu uppfattad som att du streamar från USA.
 • Gå till Peacock TV Live: Nu är det bara att sätta igång och utforska denna Peacock Sverige med massor av innehåll!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

De Bästa VPN tjänsterna för att streama Peacock TV Sverige

Här ger jag dig några rekommendationer på bra VPN-tjänster som du kan använda för att streama Peacock Sverige. Jag har granskat och testat flertal tjänster och det här är, i alla fall just nu, mitt toppval av VPN-tjänster.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Varför är gratis VPN-tjänster farliga?

En snabb sökning på webben ger dig massor av resultat som påstår att du slipper betala för att få en fungerar VPN-tjänst och erbjuder alla fördelar helt gratis. Men tyvärr så är verkligheten inte så enkel. Att använda en gratis Peacock TV VPN kan ska dig eftersom en sådan tjänst  kan infektera din dator med skadliga program och bombardera dig med inträngande annonser.

Det är inte det att gratistjänsterna är illvilliga, men utvecklare behöver tjäna pengar på något sätt. Ifall de inte gör det genom att du betalar kommer de att använda andra metoder att göra det, som att få pengar genom att sälja din information till annonsörer eller infiltrera din enhet med oönskade program.

Ifall du inte vill betala för en Peacock TV VPN tjänst så är det ett bättre alternativ att använda dig av ExpressVPN och deras 30-dagars-pengarna tillbaka garanti. Du kan alltså utnyttja alla premium funktioner helt gratis och sedan få dina pengar tillbaka så länge du ber om en återbetalning innan 30 dagar har gått sedan betalningen.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Andra fördelar med en Peacock TV VPN

peacock sverige

Peacock Sverige

  • Ta bort begränsningar: Det är inte bara Peacock Svenska TV du kan avblockera med en Peacock TV VPN-tjänst, utan nästan allt regionbegränsat innehåll. Till exempel kan du få tillgång till många fler serier och filmer på Netflix, Hulu eller gratis streama live sport på lokala nyhetskanaler. En hel värld av möjligheter öppnas upp med en VPN.
  • Bli anonym på nätet: Med en VPN kan du surfa och streama Peacock Sverige helt anonymt utan att lämna spår. Din integritet skyddas tack vare krypteringen som premium VPN-tjänster erbjuder. Varken hackare, myndigheter eller någon annan kan spåra vad du gör på nätet eller få tag i dina känsliga uppgifter.
  • Lägre priser: Du kanske har hört om att du kan få lägre priser på flygbiljetter om du använder dig av en VPN. Samma gäller vissa andra tjänster. Till exempel så varierar månadskostnaden på Spotify beroende på vilket land du befinner dig i.
  • Fungerar på flera enheter: De flesta VPN-tjänster tillåter flera samtidiga uppkopplingar vilket innebär att du kan skydda inte bara din dator, men även din mobil och din surfplatta. Dessutom kan du dela med dig och låta familjemedlemmar koppla upp sig.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Peacock TV: Slutgiltiga tankar

Peacock är en nyhet och därför självklart ett spännande alternativ som du vill utforska så fort som möjligt och som man vill kunna nå som Peacock Svenska. Just nu vet vi inte om plattformen någonsin kommer finnas som TV Peacock Svenska. I vilket fall som helst behöver du inte vänta på Peacock Svenska eftersom du med hjälp av en VPN, enkelt kan få tillgång till den och dessutom få andra fördelar på köpet. Vi hoppas att du fick något utav den här guiden och ha en fantastisk dag med Peacock Svenska!

Om du har några frågor så kan du lämna dem i kommentarerna så ska jag svara alla dina frågor så gott jag kan.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se