SurfEasy: Recension 2024

surfeasy
Med så många populära VPN-tjänster att välja mellan idag, kan det vara svårt att veta vilken av dem man ska gå efter. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa dig fatta detta beslut genom de många recensioner som vi tillhandahåller med de senaste av dem som är en VPN SurfEasy recension.

SurfEasy VPN är en kanadensisk VPN-leverantör som ägs av Opera, den populära webbläsaren som många föredrar att använda framför några av de mer mainstream-webbläsarna där ute. Denna Opera VPN har ett gäng bra funktioner och har mer än 1 000 servrar som finns i över 23 länder världen över.

surfeasy test

Denna VPN är tillgänglig för flera operativsystem både stationära och mobila och du kommer också att kunna njuta av det som en webbläsareutvidgning. Det finns en gratisversion som gör att du kan prova det och även en återbetalningsgaranti om du bestämmer dig för att köpa ett av de månatliga prenumerationerna.

Kommer SurfEasy VPN att vara den för dig? Det enda sättet du ska ta reda på är om du läser igenom vår SurfEasy VPN recension i sin helhet!

Övergripande betyg

För att ge dig lite av en sammanfattning av SurfEasy och vad denna Opera VPN recension kommer att ge dig, har vi gett våra totala poäng för varje viktigt område. SurfEasy VPN är där uppe med några av de dyrare VPN:erna, men det gör mycket i nästan alla andra avdelningar.

Nyckelfunktioner

Nedan hittar du information om de viktigaste funktionerna som du kan förvänta dig av SurfEasy VPN. Du kommer att kunna komma åt 1 000 servrar i så många som 28 olika länder, ansluta upp till 5 enheter i taget och kommer gärna att höra att inga loggar om din aktivitet registreras.

 • Antal länder där servrarna finns – 28
 • Totalt antal servrar över hela världen – 1 000+
 • Förvarar VPN några aktivitetsloggar – Nej
 • Kill Switch Feature – Ja
 • Hur många enheter kan användas per licens – 5

Användbarhet

Ett viktigt område för viktigt VPN är användbarheten som det ger för sina användare. De måste vara något som är lätt att använda trots att de erbjuder bra teknik och funktioner och de goda nyheterna är att SurfEasy lever upp till sitt namn och är mycket lätt att använda.

Det kan också användas på alla Windows-, Mac-, Android- eller iOS-enheter medan det också finns webbläsarutvidgningar tillgängliga för webbläsare Chrome och Opera. Med att du kan ansluta upp till 5 olika enheter är kompatibiliteten definitivt ett stort plus för SurfEasy VPN.

För att ge dig ett exempel på hur enkel denna Opera VPN är att använda, tar vi dig igenom stegen du behöver göra för att få denna VPN installerad och kör på din Windows PC.

 1. Ladda ner SurfEasy från deras webbplats.
 2. Kör och slutför installationsguiden.
 3. Starta SurfEasy för första gången.
 4. Ange dina inloggningsuppgifter (om du har betalat för ett prenumeration).
 5. Välj önskad serverplats och klicka på ”anslut”
 6. Börja surfa på nätet i fullständig sekretess.

Dessa steg kommer uppenbarligen att variera beroende på vilket operativsystem du använder men varje version av SurfEasy är lika lätt att installera och använda.

Du kommer också att hitta det enkelt att anpassa dina inställningar när du använder SurfEasy eftersom inställningsmenyn är extremt självförklarande. Hela gränssnittet är faktiskt lätt att förstå.

Vi nämnde tidigare i vår SurfEasy VPN-granskning att detta inte är den billigaste VPN-enheten men det är långt ifrån den dyraste heller. Naturligtvis innebär en gratis VPN att du inte behöver betala alls, men högst kommer du att titta på $ 11,99 per månad.

Med tre olika paket att dra nytta av kommer SurfEasy att kunna tillgodose budgetar i alla storlekar. Det finns en gratis version som gör att du med ett SurfEasy test kan testa de grundläggande grunderna för SurfEasy VPN och du kan sedan täcka dig med en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti om du väljer att köpa en månads värde av sina tjänster.

Vad beträffar betalningar på SurfEasy kan detta göras via alla större kreditkort och PayPal, men det finns tyvärr inget alternativ att betala med cryptocurrencies som Bitcoin eller Ethereum.

 • Startpaket: Startpaketet är gratisversionen av SurfEasy VPN och det ger dig bara 500 MB bandbredd som du kan använda varje månad. Du kommer inte att kunna dra nytta av några av de mer avancerade funktionerna som spårningsblockering men du kan använda varje server på Opera VPN-nätverket. Vilket gör det till en trevlig gratis VPN för torrent.
 • Totalt paket: Vad gäller paketet Total är detta standardabonnemangstjänsten som ger dig obegränsad bandbredd och den spårningsblockeringsfunktionen för bara $ 4,99 per månad eller $ 3,99 per månad om du betalar för ett helt år i förväg. Du kommer inte att få så många länder representerade med detta paket jämfört med Ultra-paketet nedan med 12 färre och du kommer inte heller att kunna använda funktioner som torrentskydd.
 • Ultra-paket: Det mest avancerade paketet på SurfEasy VPN och sätter dig tillbaka $ 11,99 per månad om du köper en månad i taget eller om du kan få det för $ 6,49 per månad om du köper ett helt år, kommer du att få tillgång till hela 1 000 servrar som finns i 28 olika länder runt om i världen. Tracker-blockering och torrent-skydd erbjuds båda också som en del av detta paket.

Besök SurfEasy

Sammanfattningsblad för SurfEasy VPN

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US, UK, CA , AU, DE, FR
Multi-login 5 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 31+
Enheter som stöds Android, iOS, Windows, MacOs
Pengar tillbaka garanti? 14 dagar
Protokoll OpenVPN
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar 2 000+

Funktioner

SurfEasy VPN är inte den mest spännande VPN vi har sett men vi gillar ganska hur det föredrar att hålla saker så enkla som möjligt för sina användare. Den har alla funktioner som behövs utan att lägga till många som är mer förvirrande än värda att implementeras. Dessa funktioner kombinerat ger dig skydd mot cookies, krypterad data och extra skydd när du använder torrentwebbplatser.

Om det fanns en funktion som vi skulle vilja ha på SurfEasy, skulle det vara en kill switch eftersom vissa människor lämnar VPN: er som körs när de inte är på sin dator. De som laddar ner torrenter, i synnerhet, kommer sannolikt att lämna sin dator igång medan de inte är i rummet. Om VPN-anslutningen skulle gå ner, ansluter datorn automatiskt med den ursprungliga internetanslutningen. Detta som ni vet kommer att innebära att din internetaktivitet inte längre är skyddad eller anonym. En dödsbrytare förhindrar att detta händer.

 • Enhanced Tracker Blocker

Funktionen Enhanced Tracker Blocker i SurfEasy VPN, som finns i båda prenumerationspaketen, hjälper till att förhindra att cookies från annonsörer följer dig online.

 • Torrent skydd

Denna funktion är utformad speciellt för de av er som vill ladda ner torrents och gör det praktiskt taget omöjligt för din Internetleverantör att veta att du laddar ner torrents. De kommer inte att kunna sparka av dig eller bromsa din anslutning eftersom de har ingen aning om vad du gör.

 • Bankkryptering

Denna Opera VPN använder samma VPN-kryptering på hög nivå som många banker och finansinstitut använder för alla transaktioner som görs online. Detta säkerställer att all din data och trafik är helt skyddad och anonym.

Pålitlighet och support

Ett av de bästa poängområdena för detta VPN i denna SurfEasy VPN-granskning är verkligen kundsupporten som görs tillgänglig. Du kan prata med en supportagent via telefon, livechatt, e-post eller ett biljettsystem. Detta är mycket mer än ett antal andra VPN tillhandahåller och är en säker funktion för SurfEasy.

Det är också värt att notera att du hittar massor av resurser på deras webbplats som kan hjälpa dig också. De har guider, en FAQ och en blogg som hjälper dig att förstå hur du använder VPN och alla funktioner som den har att erbjuda.

Tillförlitligheten är också bra med denna VPN och det är verkligen bra att se eftersom det inte finns något skydd mot dödsbrytare just nu. Under testningen upplevde vi inga frånkopplingar och hastigheterna vi hade var trevliga och snabba.

Slutsats

Det finns visserligen andra VPN-alternativ där ute som är billigare men priset enbart bör aldrig vara det viktigaste faktorn när du letar efter en säker och säker VPN att använda. Allt som sägs ger SurfEasy den typ av skydd som du behöver när du vill ladda ner torrents, bläddra privat eller komma runt geobegränsat innehåll.

Så låter den här VPN-enheten som det kan vara svaret? Eller kanske du vill titta igenom några av våra andra VPN recensioner? Hur som helst, vi är säkra på att du kommer att hitta det perfekta VPN för dina behov.

Surfeasy VPN

7.2 Totalpoäng
SurfEasy recension: Bra!

Värde för pengar
8
Enkel användning
6
Tillgänglighet
7
Enheter som stöds
7
Täckta länder
8
Fördelar
 • Enkel att använda på alla enheter
Nackdelar
 • Inga alternativ
 • Få länder
 • Loggar policy med för många "If"
 • Inte för torrent eller P2P
Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se