StrongVPN: Recension 2024

StrongVPN recension

StrongVPN är en viss VPN. Och det har varit ett tag nu. Det är lite som Dr. Jekyll och Mr. Hyde: I vissa aspekter är det en riktigt bra VPN, med en fin täckning av USA och en bra användbarhet i Kina. Men i vissa andra är det helt enkelt inte tävlingen, som antalet serveromkopplare är begränsat … Men programvaran genomgick en makeover. Och saker kan ha förändrats! Så här är min detaljerade Strong VPN recension.

StrongVPN test, en kärlek/hat-relation

Strong VPN har funnits på marknaden i årtionden, med deras första version som lanserades 2005. Bakom detta virtuella privata nätverk ligger ett amerikanskt företag från South Lake Tahoe, Kalifornien. Medan de startade som datoraffär 1994 är de nu experter på informationssäkerhet. Och deras starka punkt (STARK punkt – STRONG VPN … ändå) är att ha implementerat ad-hoc-paket, så att deras kunder kan överskrida nätbegränsningar.

Låt oss ta Kina som exempel: Med något av deras paket kan du gå igenom den berömda Great Firewall. Det betyder inte fler begränsningar! Så du har tillgång till Facebook, YouTube, Twitter och alla andra webbplatser som generellt är förbjudna i Kina. Och det är en riktig fördel. Eftersom VPN-förbudet fungerar fungerar de flesta tjänster inte längre i Kina.
Med den senaste versionen verkar det dessutom att serverns gränser har avbrutits! Så du kan växla mellan servrar så många gånger du vill. Och det här är verkligen en god nyhet, för begränsningar av serverväxlar är något från det förflutna …

Men tyvärr täcker det inte så många länder: Endast 20 länder. Och det har inte förbättrats sedan min senaste uppdatering av denna StrongVPN recension… Därför, om du vill ha en VPN som fungerar i Kina, men med fler serveralternativ, skulle jag rekommendera VyprVPN. Så du kan låsa upp mer geobegränsat innehåll.

StrongVPN recension: Planer och prissättning

Priser och prenumerationer på StrongVPN

deras webbplats erbjuder StrongVPN bara 2 prenumerationer: Ett årligt prenumeration eller ett månadsabonnemang. Som vanligt är naturligtvis den årliga prenumerationsplanen den billigaste. Eftersom du kan få en betydande rabatt: du kan spara över 40% på månadsplanen. Medan vissa VPN alltid erbjuder nya planer och kampanjer, inte dem. Trots en makeover av deras webbplats förblir deras erbjudande detsamma.

Det har dock skett några förbättringar. Först ökade deras pengarna-tillbaka-garanti från 5 dagar till 30 dagar! Och det är en god nyhet. Jag klagade på att det var mycket för kort. Men nu är det bra att prova sina tjänster under verkliga förhållanden, riskfria. För om du inte är nöjd med ditt StrongVPN test kan du enkelt avbryta prenumerationen och få återbetalning.

För det andra har de ökat sina samtidiga anslutningar till 5. Så du kan skydda alla dina enheter. Eller så kan du dela din förening med vänner. Innan det fanns bara 2. Och det räckte inte.

Sammanfattningsblad för StrongVPN test

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login 12 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 35+
Enheter som stöds Android, iOS, Windows, MacOs, Router, Fire TV
Pengar tillbaka garanti? 30 dagar
Protokoll WireGuard, L2TP, SSTP, OpenVPN, IPSec, IKEv2
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser 59 500+
Servrar 950+

StrongVPN recension i detaljer

Enkel klient att använda

Först och främst var makeover av deras VPN-klient ett måste … Eftersom gränssnittet var verkligen föråldrat. Och inte användarvänlig. Jag insåg detta när jag uppdaterade denna StrongVPN test. Men nu ser det minimalistiskt ut. Och det visar bara den information du behöver, med en fin stilfull design. Du kan ansluta till den bästa tillgängliga platsen med bara ett klick, vilket är helt perfekt. Och om du vill ändra plats, välj bara det land du vill ansluta till och klicka sedan på Anslut.

StrongVPN gränssnitt

Begränsade alternativ

Om du klickar på kugghjulet hittar du alternativen. Och om du har använt detta VPN tidigare, kan du se att de förenklade dem mycket. Du kan faktiskt inte ändra DNS eller ändra portar längre. Men du kan aktivera Kill Switch. Och du kan fortfarande välja VPN-protokollet. Som vanligt skulle jag rekommendera OpenVPN. Och du kan aktivera Scramble för att kringgå VPN-censur. Men om du kan få åtkomst till allt ditt innehåll utan det ska du inte aktivera det. Eftersom du skulle ha en långsammare anslutning.

StrongVPN valmöjlighet

Amerikansk och engelsk TV-kompatibilitetslista

Jag rekommenderar Strong VPN för att titta på USA-TV-streaming. Det är en specialist med över 200 servrar i USA ensam. Nedan visas listan över webbplatsen som fungerar bra:

CBS http://www.cbs.com
Hulu http://www.hulu.com Betald prenumeration krävs
Netflix http://www.netflix.com Betald prenumeration krävs
Amazon http://www.amazon.com/vod Betald prenumeration krävs
ABC http://www.abc.com
FOX http://www.fox.com
NBC http://www.nbc.com
NBC Sports http://nbcsports.msnbc.com
theWB http://www.thewb.com/
MTV http://www.mtv.com
South Park Studios http://www.southparkstudios.com/
adultswim.com http://www.adultswim.com Kabelabonnemang krävs
tbs.com http://www.tbs.com Kabelabonnemang krävs
TNT http://www.tnt.tv Kabelabonnemang krävs
trutv.com http://www.trutv.com Kabelabonnemang krävs
Rhapsody http://www.rhapsody.com
Crackle http://www.crackle.com
Rdio http://www.rdio.com/
vevo http://www.vevo.com
CinemaNow http://www.cinemanow.com
Spotify http://www.spotify.com
HGTV http://www.hgtv.com Kabelabonnemang krävs
FoodNetwork http://www.foodnetwork.com Kabelabonnemang krävs
USA Network http://www.usanetwork.com Kabelabonnemang krävs
PBS Video http://video.pbs.org
BBC http://www.bbc.co.uk
Channel 4 http://www.channel4.com
Yahoo Sport UK & Ireland http://uk.eurosport.yahoo.com
msn Video http://video.uk.msn.com/
ITV http://www.itv.com
Pandora http://www.pandora.com
ABC Family http://abcfamily.go.com/ Kabelabonnemang krävs
ABC News http://abcnews.go.com
TV.com http://www.tv.com
ESPN http://espn.go.com Kabelabonnemang krävs
Sky.com http://www.sky.com
NBC Olympics http://www.nbcolympics.com
PBS KIDS http://pbskids.org
LOVEFiLM http://www.lovefilm.com Betald prenumeration krävs
WWE.COM http://www.wwe.com

Proprietär DNS

En bra poäng att nämna i min StrongVPN Recension är att de använder sina egna tweaked DNS-servrar. Tack vare dessa förändringar på deras servrar är det för närvarande omöjligt att blockeras i vissa länder med hög risk för censur (Kina, Ryssland, Turkiet, Iran, Nordkorea).

StrongVPN med Strong DNS
Du kan också använda StrongDNS för att få ett säkert öppet internet över hela världen. Med StrongDNS använder du deras DNS för att komma åt det innehåll du vill ha. På så sätt verkar dina enheter vara anslutna från USA.

Men du bör vara medveten om att din anslutning inte är krypterad och inte skyddad. Och du behåller din egen IP-adress. Detta är inte en VPN-tjänst.

StrongDNSs huvudstyrka är att du kan använda ditt kompletta bredband. Denna DNS är perfekt för att titta på amerikanska TV-kanaler från USA. Om ditt mål är att titta på Netflix är det rätt för dig!

7.2 Totalpoäng
StrongVPN-recension: Mycket bra!

StrongVPN är en mycket bra VPN om du vill surfa från USA och titta på amerikansk TV-streaming. Du kan använda den från länder med internetcensur utan problem. Blanda inte mellan StrongVPN och StrongDNS.

Sekretess och säkerhet
8
Funktioner
6
Hastighet och prestanda
8
Valuta för pengarna
7
Lätt att använda
7
Fördelar
  • Perfekt för att ansluta till USA
  • Fungerar i länder med höga censurnivåer
  • Proprietär DNS
  • Value Pack för USA, Storbritannien, Kanada och Nederländerna
Nackdelar
  • Begränsade eller betalda serverväxlar
  • Få länder omfattas
  • Endast prenumerationer på 1 månad eller 1 år
Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se