StrongVPN: Recension 2020

StrongVPN recension

StrongVPN är en viss VPN. Och det har varit ett tag nu. Det är lite som Dr. Jekyll och Mr. Hyde: I vissa aspekter är det en riktigt bra VPN, med en fin täckning av USA och en bra användbarhet i Kina. Men i vissa andra är det helt enkelt inte tävlingen, som antalet serveromkopplare är begränsat … Men programvaran genomgick en makeover. Och saker kan ha förändrats! Så här är min detaljerade Strong VPN recension.

StrongVPN test, en kärlek/hat-relation

Strong VPN har funnits på marknaden i årtionden, med deras första version som lanserades 2005. Bakom detta virtuella privata nätverk ligger ett amerikanskt företag från South Lake Tahoe, Kalifornien. Medan de startade som datoraffär 1994 är de nu experter på informationssäkerhet. Och deras starka punkt (STARK punkt – STRONG VPN … ändå) är att ha implementerat ad-hoc-paket, så att deras kunder kan överskrida nätbegränsningar.

Låt oss ta Kina som exempel: Med något av deras paket kan du gå igenom den berömda Great Firewall. Det betyder inte fler begränsningar! Så du har tillgång till Facebook, YouTube, Twitter och alla andra webbplatser som generellt är förbjudna i Kina. Och det är en riktig fördel. Eftersom VPN-förbudet fungerar fungerar de flesta tjänster inte längre i Kina.
Med den senaste versionen verkar det dessutom att serverns gränser har avbrutits! Så du kan växla mellan servrar så många gånger du vill. Och det här är verkligen en god nyhet, för begränsningar av serverväxlar är något från det förflutna …

Men tyvärr täcker det inte så många länder: Endast 20 länder. Och det har inte förbättrats sedan min senaste uppdatering av denna StrongVPN recension… Därför, om du vill ha en VPN som fungerar i Kina, men med fler serveralternativ, skulle jag rekommendera VyprVPN. Så du kan låsa upp mer geobegränsat innehåll.

StrongVPN recension: Planer och prissättning

Priser och prenumerationer på StrongVPN

deras webbplats erbjuder StrongVPN bara 2 prenumerationer: Ett årligt prenumeration eller ett månadsabonnemang. Som vanligt är naturligtvis den årliga prenumerationsplanen den billigaste. Eftersom du kan få en betydande rabatt: du kan spara över 40% på månadsplanen. Medan vissa VPN alltid erbjuder nya planer och kampanjer, inte dem. Trots en makeover av deras webbplats förblir deras erbjudande detsamma.

Det har dock skett några förbättringar. Först ökade deras pengarna-tillbaka-garanti från 5 dagar till 30 dagar! Och det är en god nyhet. Jag klagade på att det var mycket för kort. Men nu är det bra att prova sina tjänster under verkliga förhållanden, riskfria. För om du inte är nöjd med ditt StrongVPN test kan du enkelt avbryta prenumerationen och få återbetalning.

För det andra har de ökat sina samtidiga anslutningar till 5. Så du kan skydda alla dina enheter. Eller så kan du dela din förening med vänner. Innan det fanns bara 2. Och det räckte inte.

Sammanfattningsblad för StrongVPN test

DatatraffikObegränsat
NättypPrivat
KrypteringMilitär 256 bit
Server-switcharVäxlar obegränsat
Servrar650+
IP-address56500+
ProtokollOpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP och PPTP-protokoll
Understödda enheterPC (Windows, Mac), Mobiler (Android, iOS), routrar
OpenVPN-supportSupport för SSL-baserad OpenVPN-protokoll med 256-bit datakryptering.
Supporttyp24/7/365 komplett och de kommer att installera VPN om du inte kan göra det.
Pengarna tillbaka-garanti?30 dagar
Länder26+ länder
Multi-login5

StrongVPN recension i detaljer

Enkel klient att använda

Först och främst var makeover av deras VPN-klient ett måste … Eftersom gränssnittet var verkligen föråldrat. Och inte användarvänlig. Jag insåg detta när jag uppdaterade denna StrongVPN test. Men nu ser det minimalistiskt ut. Och det visar bara den information du behöver, med en fin stilfull design. Du kan ansluta till den bästa tillgängliga platsen med bara ett klick, vilket är helt perfekt. Och om du vill ändra plats, välj bara det land du vill ansluta till och klicka sedan på Anslut.

StrongVPN gränssnitt

Begränsade alternativ

Om du klickar på kugghjulet hittar du alternativen. Och om du har använt detta VPN tidigare, kan du se att de förenklade dem mycket. Du kan faktiskt inte ändra DNS eller ändra portar längre. Men du kan aktivera Kill Switch. Och du kan fortfarande välja VPN-protokollet. Som vanligt skulle jag rekommendera OpenVPN. Och du kan aktivera Scramble för att kringgå VPN-censur. Men om du kan få åtkomst till allt ditt innehåll utan det ska du inte aktivera det. Eftersom du skulle ha en långsammare anslutning.

StrongVPN valmöjlighet

Amerikansk och engelsk TV-kompatibilitetslista

Jag rekommenderar Strong VPN för att titta på USA-TV-streaming. Det är en specialist med över 200 servrar i USA ensam. Nedan visas listan över webbplatsen som fungerar bra:

CBShttp://www.cbs.com
Huluhttp://www.hulu.comBetald prenumeration krävs
Netflixhttp://www.netflix.comBetald prenumeration krävs
Amazonhttp://www.amazon.com/vodBetald prenumeration krävs
ABChttp://www.abc.com
FOXhttp://www.fox.com
NBChttp://www.nbc.com
NBC Sportshttp://nbcsports.msnbc.com
theWBhttp://www.thewb.com/
MTVhttp://www.mtv.com
South Park Studioshttp://www.southparkstudios.com/
adultswim.comhttp://www.adultswim.comKabelabonnemang krävs
tbs.comhttp://www.tbs.comKabelabonnemang krävs
TNThttp://www.tnt.tvKabelabonnemang krävs
trutv.comhttp://www.trutv.comKabelabonnemang krävs
Rhapsodyhttp://www.rhapsody.com
Cracklehttp://www.crackle.com
Rdiohttp://www.rdio.com/
vevohttp://www.vevo.com
CinemaNowhttp://www.cinemanow.com
Spotifyhttp://www.spotify.com
HGTVhttp://www.hgtv.comKabelabonnemang krävs
FoodNetworkhttp://www.foodnetwork.comKabelabonnemang krävs
USA Networkhttp://www.usanetwork.comKabelabonnemang krävs
PBS Videohttp://video.pbs.org
BBChttp://www.bbc.co.uk
Channel 4http://www.channel4.com
Yahoo Sport UK & Irelandhttp://uk.eurosport.yahoo.com
msn Videohttp://video.uk.msn.com/
ITVhttp://www.itv.com
Pandorahttp://www.pandora.com
ABC Familyhttp://abcfamily.go.com/Kabelabonnemang krävs
ABC Newshttp://abcnews.go.com
TV.comhttp://www.tv.com
ESPNhttp://espn.go.comKabelabonnemang krävs
Sky.comhttp://www.sky.com
NBC Olympicshttp://www.nbcolympics.com
PBS KIDShttp://pbskids.org
LOVEFiLMhttp://www.lovefilm.comBetald prenumeration krävs
WWE.COMhttp://www.wwe.com

Proprietär DNS

En bra poäng att nämna i min StrongVPN Recension är att de använder sina egna tweaked DNS-servrar. Tack vare dessa förändringar på deras servrar är det för närvarande omöjligt att blockeras i vissa länder med hög risk för censur (Kina, Ryssland, Turkiet, Iran, Nordkorea).

StrongVPN med Strong DNS
Du kan också använda StrongDNS för att få ett säkert öppet internet över hela världen. Med StrongDNS använder du deras DNS för att komma åt det innehåll du vill ha. På så sätt verkar dina enheter vara anslutna från USA.

Men du bör vara medveten om att din anslutning inte är krypterad och inte skyddad. Och du behåller din egen IP-adress. Detta är inte en VPN-tjänst.

StrongDNSs huvudstyrka är att du kan använda ditt kompletta bredband. Denna DNS är perfekt för att titta på amerikanska TV-kanaler från USA. Om ditt mål är att titta på Netflix är det rätt för dig!

7.2 Totalpoäng
StrongVPN-recension: Mycket bra!

StrongVPN är en mycket bra VPN om du vill surfa från USA och titta på amerikansk TV-streaming. Du kan använda den från länder med internetcensur utan problem. Blanda inte mellan StrongVPN och StrongDNS.

Sekretess och säkerhet
8
Funktioner
6
Hastighet och prestanda
8
Valuta för pengarna
7
Lätt att använda
7
Fördelar
 • Perfekt för att ansluta till USA
 • Fungerar i länder med höga censurnivåer
 • Proprietär DNS
 • Value Pack för USA, Storbritannien, Kanada och Nederländerna
Nackdelar
 • Begränsade eller betalda serverväxlar
 • Få länder omfattas
 • Endast prenumerationer på 1 månad eller 1 år
Katharina

Ursprungligen en online manager, jag lever ut min passion på denna webbplats. De flesta av mina hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver jag detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Jag lägger särskilt fokus på säkerhet och integritet i mina artiklar. Eftersom jag alltid är bekymrad för våra läsare och för mig själv. Min önskan är att alla kan surfa på internet säkert.

Du är välkommen att lämna en kommentar

   Lämna ett svar

   BestVPN.se