Se FIFA World Cup 2022 Live i Qatar

Om du försöker hitta ett sätt att se FIFA World Cup 2022 Live i Qatar, har du kommit till rätt ställe. Oavsett om du vill se fotbolls VM i Sverige eller utomlands kommer vi visa vart och hur man kan streama VM så man inte missar en enda match.

Testa Nu
Se fotbolls-VM 2022 med ExpressVPN - 49% RABATT!

ExpressVPN gör surfning säkert och snabbt! Prenumerera för att få 3 MÅNADER GRATIS. Använd deras 30 dagars pengarna tillbaka garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Artikel uppdaterad: 27 maj 2024

De bästa streamingsidorna för fotbolls VM 2022

Om du vill se fotbolls VM Sverige så går det att streama VM fotbolls VM Sverige hos både SVTPlay och CMore. Matcherna är uppdelade mellan SVT och CMore så att ungefär hälften av fotbolls VM i Sverige sänds via SVT, och resterande sänds på CMore.

 • CMore

Om man istället skall se på fotboll live stream VM hos CMore så krävs det då ett konto och ett abonnemang. Hos CMore är det inte gratis att se fotbolls VM Sverige utan det är enbart gratis att skapa ett konto men inte att sedan koppla det till ett abonnemang.

Hos CMore kan man med enkelhet använda sig av deras webbsida eller mobil applikationer för att kunna streama fotbolls VM i Sverige.

 • SVTPlay

Det är gratis för att se fotbolls VM Sverige hos SVTPlay och det krävs inget konto eller abonnemang för att streama fotbolls VM i Sverige. Man kan med enkelhet surfa in på deras hemsida för att se streama VM. Det är viktigt att ha i åtanke att detta endast fungerar om du befinner dig inom Sverige.

Hos SVTPlay kan man med enkelhet se fotbolls VM i Sverige använda sig av deras webbsida eller mobil applikationer för att kunna streama fotbolls VM gratis.

Streama VM

Var kan man se fotbolls VM 2022 i Qatar Gratis

 • RTBF

RTBF är en Belgisk tv-kanal som kommer sända fotbolls VM 2022 i Qatar gratis. Det krävs varken något konto eller abonnemang för att streama fotbolls VM gratis. Man kan enkelt se på fotbolls VM stream genom att gå in på deras hemsida.

 • ARD

Det är gratis för att se fotbolls VM hos ARD och det krävs inget konto eller abonnemang för att streama fotbolls VM gratis. Man kan smidigt surfa in på deras hemsida för att se fotbolls VM stream. Det är viktigt att komma ihåg att man måste befinna sig i Tyskland för att det skall fungera.

 • TF1

TF1 är en fransk tv-kanal som  sänder fotbolls VM 2022 i Qatar gratis. Dom kräver varken något konto eller abonnemang för att streama fotbolls VM gratis. För att se på deras fotbolls VM stream surfa in på deras hemsida.

Streaming utanför tillgänglighetszon

Streaming vid fotbolls VM Qatar för olika streamingsidor i länder regleras hårt genom upphandlade sändningsrättigheter. Detta innebär att tv kanalerna / streamingsidorna som har sändningsrättigheterna skyddar sig med att implementera geo-blockeringar för att respektera de signerade kontrakten.

Geoblockering innebär att sändaren kommer att begränsa åtkomsten av innehåll genom att identifiera besökarens plats med hjälp av IP-adress (ett unikt nummer som identifierar enheterna). Det är omöjligt att streama fotbolls VM Sverige till en utländsk tv kanal utan att använda sig av en VPN.

Om du vill kunna se på fotbolls VM 2022 Qatar utomlands så måste man använda sig av ett VPN för att kunna byta sin IP adress och att kringgå tv kanalernas geo-blockeringar.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Hur man tittar på VM med VPN

Man måste använda sig av en VPN-tjänst för att kunna kringgå streamingsidornas geo-blockeringar. Vi kommer ge mer information om hur du kan gå tillväga längre ner.

 1. Välj en VPN-tjänst. Den bästa VPN för att streama vm är enligt oss ExpressVPN. Köp nu för 49% rabatt.
 2. Prenumerera på ExpressVPN.
 3. Ladda ner och installera VPN-tjänsten.
 4. Anslut platsen där kanalen är tillgänglig
  • Sverige server för: SVT
  • Belgien server för: RTBF
  • Tyskland server för: ARD
  • Frankrike server för: TF1
 5. Njut av att se FIFA World Cup 2022 var som helst

Testa ExpressVPN Gratis i 30 dagar

Som så många andra lägger denna leverantör fram sin 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Men till skillnad från de andra görs det inga   frågor vid återbetalningen.

Tricket är att använda den här länken för att få programvaran. Då har du 30 dagar på dig att använda den och be om återbetalning till deras kundtjänst (via livechatten exempelvis). Du behöver inte hitta på en motivering. Du kan enkelt bara berätta för dem att du har ändrat dig och att du bara ville prova eller att du är pank. Det spelar ingen roll.

Inom 5 dagar får du full återbetalning. Många läsare har bekräftat att detta fungerar!

Bästa VPN för att titta på VM

Vi har testat många VPN-tjänster som finns ute på marknaden för att kunna testa vilka som bäst fungerar för att streama vm. Vi utgick efter följande kriterier för att betygsätta de bästa VPN-tjänsterna: Anslutningshastighet, Global servertäckning, Kundsupport, Integritet samt Pris. 

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Fördelarna med VPN

Att använda sig av ett VPN har många fördelar. Genom att använda sig av ett VPN kan man enkelt kringgå geo-blockeringar samt att kringgå censureringar som begränsar att man får tillgång till specifika webbplatser i olika länder.

Det är perfekt att använda en VPN om man vill se streama innehåll som finns tillgängliga i andra länder som exempelvis få tillgång till annat innehåll på Netflix, Hulu, med flera. 

När man använder en VPN kan man känna sig säker att man är både anonym och säker när man surfar på internet. En VPN döljer din riktiga IP adress och krypterar även din data som skickas, inte ens din internetleverantör kan se vilken internet aktivitet du har. 

Om man surfar på fria wifi nätverk så kan det vara enkelt att bli hackad. Om man istället använder en VPN samtidigt som du använder dig av fria wifi nätverk så kan du vara både säker och anonym när du använder dig av det.

Fotbolls VM i Sverige

Vanliga frågor

När är Fotbolls VM 2022 Qatar ?

Fotbolls VM 2022 är mellan 20 november – 18 december.

Grupperna för Fotbolls VM 2022 Qatar ?

Group A: Qatar, Ecuador, Senegal and Netherlands
Group B: England, IR Iran, USA and Wales
Group C: Argentina, Saudi Arabia, Mexico, Poland
Group D: France, Australia, Denmark and Tunisia
Group E: Spain, Costa Rica, Germany and Japan
Group F: Belgium, Canada, Morocco and Croatia
Group G: Brazil, Serbia, Switzerland and Cameroon
Group H: Portugal, Ghana, Uruguay and Korea Republic

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Slutsats

Vi hoppas att du nu vet vart kan man se Fotbolls VM för 2024 Qatar. Om du vill kunna se Fotbolls VM Sverige eller streama Fotbolls VM gratis med kanalerna SVT, RTBF, ARD eller TF1 som kommer streama VM 2022 Qatar. Så kan du enkelt göra detta även ifall du inte befinner dig i samma land som kanalen finns i.

Trots att de flesta tv-kanaler använder sig av geo-blockeringar för att inte låta någon som inte befinner sig i landet få tillgång till innehållet. Men med hjälp av ett VPN så kan man streama fotbolls VM gratis antingen för att se fotbolls VM i Sverige eller utomlands.

Vi rekommenderar att du använder ExpressVPN med 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Som testresultatet av ExpressVPN visar att det är snabbt och pålitligt VPN. Det hjälper dig att kringgå geobegränsningar för att streama fotbolls-VM var du än befinner dig.

Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se