Hur Man Ser på Tour de France 2024 Gratis Från Var Som Helst

Har du kommit hit för att du är ett fan av att se Tour de France online? Idag ska jag gå igenom hur man kan se på Tour de France från utlandet, helt gratis. Oroa dig inte; det är inte alls svårt att se Tour de France live.

Tour de France 2024 börjar snart och det är hög tid att hitta ett sätt att se cykeltävlingen om man inte redan har det. I denna guiden visar jag den bästa webbsidan att se Tour de France online gratis, och går igenom hur du gör för att se Tour de France live gratis från var som helst!

Prova Nu
Se Tour de France med ExpressVPN - 3 MÅNADER GRATIS!

ExpressVPN gör din surfning säker samt snabb! Se Tour de France live överallt. Prenumerera för att få 49% RABATT! Använd deras 30 dagars pengarna tillbaka garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Vart kan jag se på Tour de France i 2024?

Du kan hitta svenska kanaler som låter dig se Tour De France online – till en månatlig kostnad. Dessutom fungerar dessa webbsidor oftast bara inom landet, så om du reser utomlands har du plötsligt inte längre tillgång till innehållet.

Det här är irriterande och slösaktigt, men lyckligtvis finns det en enkel lösning på problemet. Du behöver ingen extra streamingprenumeration för att se Tour de France live.

se på tour de france

Du kan se Tour de France på TV i Frankrike gratis och online.  Om du befinner dig utanför Frankrike kan du dock bli bemött med geografiska begränsningar om du försöker besöka webbsidan. Och det är här lösningen kommer in – en VPN! Läs vidare för att få en steg för steg guide om hur du kan se Tour de France live gratis från var som helst.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Så kan du se på Tour de France gratis genom en VPN

Det finns ett sätt du kan se på Tour de France gratis som är helt lagligt. Som sagt kan du se Tour de France live gratis i Frankrike. Med hjälp av en VPN kan du maskera din IP-adress och på sätt få tillgång till webbsidan på samma sätt som om du hade fysiskt befunnit dig i Frankrike.

Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg:

  1. Välj en VPN från listan nedan. Jag har testat alla VPN:er på listan, och de fungerar bra för att se Tour de France live i hög kvalitet från var som helst.
  2. Ladda ner och installera ExpressVPN. Klicka på länken, gå till webbsidan och följ sedan stegen där för att ladda ner och installera tjänsten du har valt.
  3. Börja en prenumeration. Kom ihåg att du helt enkelt begära pengarna tillbaka efteråt, så länge du gör det inom den specifika tidsperioden garantin gäller.
  4. Starta programmet och kolla upp dig till en fransk server. 
  5. Njut av Tour de France gratis live på France.tv

De bästa VPN:erna att se på Tour De France

Jag har skapat en lista med de bästa VPN:er för att se på Tour de France från var som helst. Här är ett urval av de bästa VPN-tjänsterna på marknaden för dig. Jag rankade dem efter dessa kriterier:

 • Min erfarenhet: Hur bra jag tyckte VPN:en var att använda.
 • Hastighet: När man vill se Tour de France live i hög kvalitet är hastighet viktig!
 • Pålitlighet: Om hastigheter och avblockeringen är pålitlig.

Alla dessa VPN-tjänster låter dig se Tour de France online 2024 från var som helst utan avbrott:

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Kan jag använda en gratis VPN för att se Tour de France online?

En gratis VPN? Nej tack! Tyvärr är inte gratis VPN:er något värt att ens prova, du slösar bara tid. Och de kan till och med vara skadliga. När du väljer en VPN att se Tour de France live med är gratistjänster tyvärr inte bra alternativ.

VPN:er som är gratis är usla i kvalitet, med långsamma och få servrar. Om du lyckas hitta en av de bättre och har tur kan du surfa på nätet med en gratis VPN, men glöm streaming, torrenting och spelande. Om du har sämre tur kan du råka ladda ner en skadlig VPN.

se på tour de france

Visst låter det bra med en gratis VPN, men tyvärr är det inte så bra som det låter. När du inte betalar med pengar, betalar du med något annat istället. Ofta är detta din integritet.

Ofta säljer opålitliga VPN:er din information till annonsörer. Dessutom kan de tjäna pengar på andra sätt, som inträngande popup annonser och genom att installera oönskade program på din dator.

Lyckligtvis så är VPN:er billiga. Du behöver bara betala en låg månadskostnad för att få tillgång till en VPN som är säker och pålitlig och som låter dig se på Tour de France.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Det andra som är bra att veta är att de flesta premium VPN:er erbjuder en garanti under en begränsad tid, som ger dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Om du bara kommer behöva VPN:en kort tid kan du alltså använda en VPN som ExpressVPN helt gratis!

Det finns fler fördelar med VPN:er

Visst är det bra att man kan se på en av de mest spännande cykeltävlingarna genom en VPN, men du ska inte för en sekund tro att se Tour de France online är det enda de är användbara för!

se på tour de france

Det finns massor av användningsområden för en VPN. Här är de största fördelarna med en VPN:

Skydda din integritet och internetsäkerhet:

En VPN är ett fantastiskt säkerhetsverktyg; en del rekommenderar att alla använder en VPN. Detta är särskilt rekommenderat om du ofta laddar ner filer, torrentar och kopplar upp dig till offentliga nätverk (med dator eller mobil).

VPN:er skapades av säkerhetsskäl, och en VPN har allt du behöver för att surfa säkert på nätet. Genom en krypterad uppkoppling kan du undvika att information om dig läcker och skydda dig själv från spionage. Lyckligtvis kan du skydda alla dina enheter med en enda prenumeration: surfplattor, mobiler, datorer och routrar.

Avblockera geografiskt begränsat innehåll:

Den andra största fördelen med en VPN är att du kan avblockera innehåll från hela världen. När du kopplar upp dig till en server och maskerar din IP-adress kan du få tillgång till det innehåll som den servern har. Du kan avblockera spel, serier, webbsidor, tjänster och undvika censur oavsett vart du befinner dig.

Slutgiltiga tankar

Där har du det! Nu vet du hur du kan se Tour de France online gratis från var som helst på alla dina enheter. Enklare än vad man kan tro.

Att se Tour de France online behöver inte alls vara besvärligt eller dyrt. Allt du behöver är en VPN. Att se på Tour de France, eller andra program från utlandet, blir plötsligt lätt som en plätt.

En VPN är ju dessutom praktisk för många andra ändamål, och ett bra säkerhetsverktyg att ha. Om du aldrig har provat att använda en VPN tidigare är det hög tid att du gör det. Prova ExpressVPN i 30 dagar, och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se