Så tittar du på engelska Premier League online gratis under 2024

Efter en rafflande EM-turnering har nu fotbollen legat lite på is i en månad, och för oss som saknat dramatiken och spänningen runt världens bästa fotbollslag kommer hösten med goda nyheter. Nu är det dags, nu startar de stora internationella ligorna upp igen, och såhär på förhand kan ju allting hända. Visst är vi sugna på att se Premier League gratis? Särskilt spännande blir det att se om Manchester City kan behålla titeln, om Manchester United lyckas få pusslet på plats eller om Liverpool kan återhämta sig efter den tunga baksmällan från förra säsongen. Engelsk fotboll är världens bästa och därför är vi såklart extra sugna på att hitta gratis Premier League Stream. Är det möjligt att se Premier League gratis? Med en VPN kan du hitta internationella kanaler som låter dig ta del av fotbollen utan att betala. En VPN låter dig streama Premier League gratis.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Artikel uppdaterad: 10 april 2024

Var kan man titta på Premier League gratis?

Det är inte lätt att hitta platser där man kan se Premier League gratis på nätet. Det är inte många kanaler som vill streama Premier League gratis eftersom denna populära liga såklart kommer med en dyr prislapp. I Sverige är det Viasat Sport som har rättigheterna att visa både Premier League och andra europeiska storligor som La Liga med Real Madrid och Barcelona, samt Serie A, men dessa streamingtjänster hos Viaplay är ganska dyra.

streama premier league gratis

Om du helst vill se Premier League gratis behöver du leta bland utländska kanaler i länder som har billigare licensavtal och därmed visar Premier League online gratis. Därför måste man veta var man ska leta för att kunna hitta en gratis live stream Premier League. Det första steget är att skaffa en VPN tjänst.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Så skaffar du en VPN för att streama Premier League gratis

Den stora frågan är alltså: Hur kan man se Premier League gratis? Det första du ska göra är att skaffa en bra VPN som låter dig titta på Premier League gratis via internationella kanaler. Med hjälp av en VPN kan du ta del av hela världens utbud utan att vara bosatt i något av länderna. Här förklarar vi hur det fungerar.

En VPN, eller Virtual Private Network, som det utläses, är ett program som du laddar ned till din dator eller din smartphone och som sedan kodar om din uppkoppling. När du startar upp din VPN får du en fråga om vilket land du vill vara uppkopplad i, och sedan skickas din signal till en server i detta land. Därmed ser det ut som att du surfar i ett annat land och de matcher som bara visas i detta lands utbud blir tillgängligt även för dig. Du kan alltså streama matcher och se Premier League online från vilket land du vill i hela världen om du har en bra VPN uppkopplad mot rätt server.

Titta på Premier League gratis: koppla upp dig via Thailand

I Thailand är den engelska ligafotbollen populär, och faktum är att det finns många kanaler att välja mellan om man vill se Premier League gratis. Kanalen PPTV har en Premier League live stream gratis på nätet, men tjänsten är bara tillgänglig om man är inom landets gränser.

titta på premier league gratis

Detta är alltså något som lätt kan åtgärdas när du använder en VPN. Genom att skicka din signal till Thailand innan du öppnar upp din webbläsare så kan du alltså koppla upp dig till PPTVs hemsida och se Premier Legue live genom att live streama direkt till din dator. Eftersom kanalen visar Premier League gratis online kan du titta utan att betala för dig på detta sätt. Det här är det enklaste och bästa sättet att titta på Premier League gratis.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

De bästa VPN-tjänsterna för att streama Premier League gratis

Om du vill se Premier League gratis ska du alltså skaffa en VPN. Då kommer vi till nästa steg i processen – hur vet man vilken VPN man ska välja? När du börja söka runt nätet i jakt på en bra tjänst som låter dig se Premier League gratis på nätet kommer du snart att märka att det finns hundratals olika program att välja mellan.

Långt ifrån alla av dem är bra. Tvärtom kommer de flesta inte att fungera just för att se Premier League gratis. Det är bäst att välja en av de tjänster som du betalar en liten slant för varje månad, eftersom de både är snabbare, mer stabila och samtidigt ger dig ett bredare utbud av servrar i olika länder att koppla upp dig mot. Om du inte har en snabb och stabil tjänst med rätt utbud kommer du ju inte kunna nå de kanaler du behöver för att streama Premier League gratis.

Bland de olika tjänsterna vi rekommenderar finns bland annat ExpressVPN som är världens största och mest populära VPN. Denna kostar lite mer än konkurrenterna, men den har också många fördelar som gör den värd sina pengar. Prioriterar du säkerhet och stabilitet är en betal-VPN ett bättre val än någon som är gratis, eftersom dessa både kan vara ineffektiva och direkt farliga att använda eftersom en VPN hela tiden har kontroll på var du är och vilka sajter du besöker.

Använder du en gratistjänst kan du vara säker på att detta företag får sina pengar från någon annan aktör genom att sälja uppgifter och historik kring ditt användande. Väljer du istället en betal-VPN som ExpressVPN kan du vara säker på att tjänsten är helt säker att använda och att företaget inte har något intresse av att sälja vidare information kring dig till någon tredjepartsaktör. Med andra ord kan du titta på Premier League gratis med gott samvete, i lugn och ro, utan att oroa dig för vad som händer med din privata information.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Varför ExpressVPN?

Förutom de uppenbara nackdelarna med en gratis VPN, finns det andra anledningar till varför du ska välja ExpressVPN. Dels finns det bra betalningsplaner som du när som helst kan säga upp, du har tillgång till supporten dygnet runt, och du har samtidigt garanti och pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd. Bättre än så blir det inte i världen av VPN-tjänster, och att du kan titta på Premier League gratis är såklart ytterligare en bonus.

Vad mer kan man göra med en VPN?

Förutom att du kan se Premier League gratis på nätet med hjälp av en VPN har tjänsten också många andra fördelar. Som vi redan nämnt hjälper en VPN till med att sopa igen spåren efter dig på nätet, genom att helt enkelt koda om dina signaler och aktiviteter. Det gör det svårare för olika auktoriteter att följa dig i vad du gör, samtidigt som din privata information skyddas mot eventuella intrång och stölder.

premier league gratis

Du kan också välja att istället för att se Premier League gratis, titta på någon annan sport eller underhållning som annars inte är tillgänglig i Sverige. Det är ju bra att kunna se Premier League gratis på nätet, men här finns ju faktiskt också tusentals andra program att se, vilket en VPN kan hjälpa dig med. Har du exempelvis Netflix kan du öppna upp innehåll som annars bara är tillgängligt i USA eller Spanien, till exempel, genom att skicka din VPN via något av dessa länder. Du kan streama Premier League gratis, eller följa inhemska ligor från världens alla hörn – också helt gratis. Möjligheterna med en VPN är oändliga, och det bästa av all är ju att det dessutom är helt säkert.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av april 2024

Sammanfattning – titta på Premier League gratis med en VPN

Med hjälp av en VPN är det alltså helt möjligt att se Premier League gratis på nätet. Det kanske låter som en krånglig process, men att skaffa en VPN är väldigt enkelt, och att använda den är ännu enklare. Detta program gör jobbet åt dig, samtidigt som det förvarar din information säkert för utomstående. ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten för att streama Premier League gratis på marknaden.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se