Så här ser du friidrotts-VM live i 2024

Om du är ute efter att kunna se världsmästerskap i friidrott utomlands eller kunna live friidrotts vm online i Sverige så har du hittat rätt.

Det kvittar ifall du vill ha möjlighet att streama friidrotts vm live ifrån utomlands eller livestream vm i friidrott online i Sverige, i den här artikeln kommer du få veta allt du kan behöva för att kunnna streama vm i friidrotts live utan att missa någon sändning.

Prova nu
Se vm i friidrott livestream med ExpressVPN - 3 MÅNADER GRATIS!

ExpressVPN gör din surfning säker samt snabb! Se vm i friidrott livestream överallt. Prenumerera för att få 49% RABATT! Använd deras 30 dagars pengarna tillbaka garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Artikel uppdaterad: 27 maj 2024

De bästa streamingsidorna för att se friidrott vm 2024

Vi har letat över hela internet för att kunna leta upp dom bästa streamingsidorna för att se friidrott vm livestream. Vi har gjort en lista över de bästa streamingsidorna nedanför:

NBC (USA)

För att du skall kunna se vm i friidrotts live stream hos NBC så måste du både ha ett konto och aktivt abonnemang hos dom. Hos NBC kostar det att kunna se på vm i friidrott och du måste ha ett betal konto hos dom.

Eurosport (USA)

Om du vill kunna streama friidrotts vm live hos Eurosport så kräver dom att du både har ett aktivt abonnemang och ett konto hos dom. Det kostar även att se friidrott hos dom så du måste ha ett aktiverat betal konto.

ESPN (USA)

För att livestream vm i friidrott hos ESPN så kräver dom ett aktiverat konto och ett abonnemang. Hos ESPN måste du ha ett aktivt abonnemang som kostar för att kunna se vm i friidrotts live stream.

livestream vm i friidrott

Var kan man livestream vm i friidrott 2024 gratis

Vi har också samlat listan över bästa gratis streamingsidor.

RTBF (Belgien)

RTBF är en tv kanal ifrån Belgien där du kan streama friidrotts vm live gratis. Dom kräver varken att du har något konto eller abonnemang. Du kan enkelt se vm i friidrott livestream genom att surfa in på RTBF hemsida. Det krävs dock att du måste befinna dig i Belgien för att det skall fungera.

BBC iPlayer (England)

BBC iPlayer är en tv kanal ifrån England där du kan se vm i friidrotts live stream gratis. Det krävs att du skapar ett konto hos dom för att se gratis. Du kan se på vm i friidrott om du går in på BBC iPlayer hemsida. Dom kräver även att du måste befinna dig i England.

ZDF  (Tyskland)

ZDF är en tv kanal ifrån Tyskland där du kommer att kunna se vm i friidrotts live stream gratis. Dom kräver varken att du har något abonnemang eller konto hos dom. Gå in på ZDF hemsida för att kunna se vm i friidrott.

Varför kan du inte se vm i friidrott livestream utanför tillgänglighetszonen

För att du skall ha möjlighet att kunna se vm i friidrott så bör du veta att streamingsidorna som kommer att sända vm i friidrott regleras hårt av de länder som förhandlat sig till sändnings rättigheterna till eventen.

Detta innebär att streamingsidorna samt även tv-kanaler som har sändnings rättigheterna skyddar dom genom att använda sig av geo-blockeringar. Med geo blockeringar innebär det att streaming sidorna och tv-kanalerna blockerar ute åtkomsten för tittarna som inte befinner sig i samma land och då får dom inte tillgång till deras sändningar.

streama friidrotts vm live

Tv-kanalerna och streamingsidorna lyckas leta upp vilket land användarna kommer ifrån genom att titta på deras IP-adress. Det är helt omöjligt att se livestream vm i friidrott om du använder dig samtidigt av en VPN.

För att vara helt säker på att kunna streama friidrotts vm live så skall du använda en VPN-tjänst. En VPN bästa funktion är att den kan byta ut din IP-adress och då kan du enkelt gå runt streamingsidornas geo blockeringar.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Hur man livestream vm i friidrott med VPN

För att du skall kunna se på vm i friidrott så skall du använda en VPN. Främst för att kunna gå runt streamingsidornas geoblockeringar. Vi har nedanför sammanställt en lista över olika steg för att du skall kunna använda en VPN-tjänst.

  1. Starta med att välja en VPN. Den bästa VPN tjänsten enligt oss för att se vm i friidrott livestream är ExpressVPN. Du kan köpa nu för 49% rabatt.
  2. Köp en prenumeration hos ExpressVPN.
  3. Ladda ner och installera din VPN.
  4. Anslut till platsen / landet där din streaming kanal befinner sig.
  5. Njut av att streama friidrotts vm live från utlandet ifrån vart som helst i världen.

Testa ExpressVPN Gratis i 30 dagar

Det finns många VPN tjänster som existerar på marknaden som oftast pratar om sin 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. ExpressVPN däremot särskiljer sig med dom andra eftersom dom inte några frågor ställs till kunderna för återbetalning.

Vårat bästa tips är om du testar länken här ExpressVPN så att du kan få tillgång till programvaran. Du får då 30 dagar på dig att testa deras VPN tjänst och du kan sedan med enkelhet be om en full återbetalning hos kundtjänsten. Dom kräver inte någon motivering. Du kan helt enkelt bara säga till kundtjänsten att du enbart vill testa tjänsten eller har ändrat dig.

Du kan få hela din återbetalning inom ca 5 dagars tid. Många av våra läsare berättar att det fungerar perfekt!

vm i friidrotts live stream

Bästa VPN för att se vm i friidrotts live stream

Vi har testa de flesta av de större VPN tjänsterna som finns på marknaden. Vi har sammanställt en lista över de bästa VPN tjänsterna för att kunna se vm i friidrotts live stream.

Vi har utgått från flertal kriterier vid betygsättningen för att hitta de bästa VPN-tjänsterna. Bland annat kollar vi på: Pris, Global servertäckning, Anslutningshastighet, Kundsupport och Integritet.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Fördelarna med VPN

Det finns många olika fördelar med att använda en VPN-tjänst. Bland annat ger det en möjlighet att kringgå geo-blockeringar samt även censureringar som kan existera. VPN tjänst kan hjälpa till med att göra så du får tillgång till webbsidor som annars varit blockerad.

En VPN hjälper dig även att få tillgång till ett nytt streaming innehåll som endast finns i andra länder hos exempelvis Hulu eller Netflix med flera. 

se friidrott vm livestream

Om du använder dig av en VPN kan du alltid vara säker på att den håller dig både anonym och säker när du surfar på internet. En VPN hjälper även till att gömma din riktiga IP-adress och även krypterar din data.

När du är ansluten till internet genom ett offentligt wifi nätverk så hjälper en VPN till att skydda dig mot att bli hackad. Om du använder en VPN samtidigt som du är ansluten till ett offentligt wifi nätverk så är du både säker och anonym.

Slutsats

Vi hoppas nu att du fått en bättre kunskap om vilka kanaler som kommer att livestream vm i friidrott. Ifall du vill kunna att livestream vm i friidrott gratis så kan detta göras hos RTBF, BBC iPlayer eller ZDF. Ifall du istället vill kunna vara säker på att inte missa ett enda race så kan du se vm i friidrott livestream hos NBC, Eurosport eller ESPN.

Du bör veta att streaming sidor använder sig av geo-blockeringar för att blockera användare som inte befinner sig i det rätta landet. Om du använder dig av en VPN så kan du med lätthet se vm i friidrott livestream.

Den allra bästa VPN för att streama friidrotts vm live är ExpressVPN som erbjuder en hela 30-dagars pengarna-tillbaka garanti. Enligt våra tester är ExpressVPN både extremt snabb och en väldigt pålitligt VPN-tjänst. ExpressVPN kan hjälpa dig att även gå runt geo-blockeringar för att streama friidrotts vm live.

Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se