Hur gör jag för att se DAZN live stream varsomhelst 2022

Önskar du att det fanns ett Netflix för sport? Då har jag goda nyheter, det finns! DAZN online live stream (DAZN är en förkortning av DA ZONE) är en mycket prisvärd tjänst för att strömma både live och on-demand sport från hela världen. DAZN live stream lanserades i utvalda länder i Europa och Japan 2016 och tjänsten utökades nyligen så nu finns DAZN Sverige också.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Artikel uppdaterad: 26 september 2022

Kan jag se DAZN Sverige?

Ja, du kan se DAZN live stream i Sverige. Sverige blev del av de nya länder som DAZN expanderade till nyligen, tidigare fanns bara USA, Italien, Spanien, Kanada, Tyskland, Österrike, Schweiz, Brasilien and Japan tillgängliga. Det handlar om visningsrätter, DAZN online live stream betalar avgifter för de program de strömmar till dem som har rättigheterna i de länderna, vanligtvis tv-bolagen. Om de inte har avtal med ett land och låter användare därifrån se innehåller begår DAZN online live stream ett avtalsbrott aven om de har ett abonnemang.

dazn live stream

Geoblockering av DAZN online stream

För att undvika legala problem har DAZN online live stream därför något som kallas Geoblocking, eller Geoblockering på Svenska. Geoblockering listar ut vilket land du är i genom din IP-adress och DAZN live stream kan på så sätt blockera din åtkomst till tjänster. I EU är det i de flesta fall inte tillåtet att använda Geoblockering på webbsidor för att undvika diskriminering, men det finns ett antal undantag och strömmande video som till exempel DAZN online live stream faller under de undantagen.

Lyckligtvis finns det lösningar för att undvika att bli utelåst av av DAZN live stream geoblockering. Du kopplar upp dig via en server i ett land som har visningsrätter till DAZN streaming. På det sättet tilldelas du en IP-adress i det landet och du kan använda DAZN live stream. Hur det går till ska jag förklara nu.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av oktober 2022

Hur gör jag för att se DAZN Sverige utomlands?

En VPN behövs för att kunna se DAZN Sverige när du är utomlands på grund av Geoblockering. En VPN fungerar så att du kopplas upp mot en server som tilldelar dig en ny IP-adress. Om du väljer en server som är i Sverige kan du använda DAZN Sverige när du är utomlands om du har en bra VPN.

Hur skaffar jag ett konto hos DAZN i ett annat land?

Du kan registrera ett konto hos DAZN live stream från Sverige genom att använda en VPN. På så sätt kommer du undan geoblockeringen de använder sig av.  För att kunna genomföra en betalning av DAZN live stream kan du behöva ett bankkort i det land du har valt för din VPN DAZN live stream.

dazn sverige

Om du inte har ett bankkort i det land du valt finns det en ganska enkel lösning. Ett virtuellt bankkort från ett land med ankomst till DAZN online live stream. Välj till exempel Tyskland i din VPN, och skaffa ett tyskt virtuellt kort från MyWireCard, så du kan betala DAZN online live stream i Tyskland.

DAZN Sverige pris är ca 20kr/månad. DAZN har olika priser i olika länder, DAZN USA kostar till exempel 20 dollar/månad och i Tyskland kostar det ca 20 euro/månad. Det beror på att utbudet och därmed licenskostnaderna är olika.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av oktober 2022

Vilken VPN ska jag välja för DAZN Sverige?

För att göra det lite enklare för dig att välja har vi samlat en lista av de bästa för att se DAZN Sverige när du är utomlands här. De är testade och noggrant utvalda av oss bland den uppsjö av VPN tjänster som finns tillgängliga. För att vara säker på att kunna se streaming DAZN Sverige bör du välja en av dessa.

Vad kan jag se på DAZN live stream?

Urvalet av sporter på DAZN online live stream är enormt, du kan se Fotboll, Amerikansk Fotboll, Baseball, Basket, Bowling, Boxning, Biljard, Hästsport, Golf, Ishockey, Bilsport, Rugby, Squash, Pingis, Tennis för att nämna några exempel. Utbudet varierar beroende på vilket land DAZN live stream är från. Om du vill ha ett större utbud kan du använda en VPN för att se DAZN i andra länder där utbudet är mer omfattande.

Varför ska jag inte använda en gratis VPN?

En gratis VPN för DAZN Sverige har i stort sett bara en fördel, den är gratis. Varför ska man undvika någonting som är gratis kanske du tänker. Det beror på att ingenting är gratis, det är alltid ett pris att betala.

När det gäller gratis VPN är priset något oklart, det kan vara till exempel att de loggar din trafik och säljer din användardata, det kan vara skadlig programvara inbäddad i klienten och de kan till och med sända annan trafik genom din klient.

dazn online live stream

Förutom att det finns ett hemligt pris du betalar är en gratis VPN för DAZN Sverige belamrad med diverse restriktioner. De vanligaste är att deras IP-adresser är blockerade av de flesta tjänster, så det går inte att undgå Geoblockering och därmed inte se DAZN Sverige från utlandet. De har också begränsad trafikmängd och hastigheten är mycket begränsad.

För att komma undan gratis för en stund kan du registrera dig hos ExpressVPN och använda dig av deras pengarna tillbaka garanti som gäller i 30 dagar. Det är dock högst troligt att du kommer att fortsätta att använda ExpressVPN efter 30 dagar då de flesta är så nöjda med tjänsten att de gärna betalar för den.

Fördelar med en kommersiell VPN

En kommersiell VPN har full bandbredd och ingen begränsning av trafikmängd. De kan också användas för att undgå Geoblockering, så det går att se till exempel DAZN, Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO Max och Disney+ från andra länder för ett utökat utbud.

Med en betald VPN kan du också undvika den statliga censur som är vanligt i vissa länder. En kommersiell VPN låter dig också kryptera din trafik, ofta med militär kvalitet, vilket skyddar din trafik och personliga integritet om någon försöker avlyssna din trafik. Din riktiga IP-adress kommer att vara okänd, det enda som en otrevlig snokare kan se är den IP-adress som din VPN har delat ut.

Detta är extra viktigt att ha en pålitlig VPN när du använder dig av publika nätverk och i synnerhet om du använder ett gratis WiFi nätverk. All trafik som går genom ett gratis WiFi nätverk kan avlyssnas av de som tillhandahåller nätverket.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av oktober 2022

Sammanfattning: DAZN live stream

Så för att sammanfatta hur man gör för att bäst se DAZN i Sverige när man är utomlands 2022. Välj en bra VPN som fungerar för att undgå Geoblockering så du kan följa DANZ online live stream.

Om du vill se utbudet som DAZN har i andra länder gör du.

Så här, skaffa ett konto hos DAZN med din VPN inställd på ett av de länder där du vill se DAZN.

Om du inte kan betala tjänsten med ett svenskt bankkort kan du skaffa till exempel ett virtuellt kort från Tyskland med hjälp av MyWireCard.

Ursprungligen en online manager, jag lever ut min passion på denna webbplats. De flesta av mina hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver jag detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Jag lägger särskilt fokus på säkerhet och integritet i mina artiklar. Eftersom jag alltid är bekymrad för våra läsare och för mig själv. Min önskan är att alla kan surfa på internet säkert.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se