Se Bundesliga 2024 Gratis med rätt VPN

Älskar du fotboll? Har det varit svårt att hålla dig borta från fotbollsläktarna under året? Om du är en av de som sörjer att Allsvenskan nu tar slut så kan vi glädja dig med att du har mycket annat att välja på vad gäller fotboll av högsta kvalitet. Det är ju nu när vintermörkret lagt sig som de andra europeiska ligorna börjar utveckla sig och se riktigt spännande ut. Premier League har fått en riktig rivstart och vi följer både Barcas svårigheter och Real Madrids berg- och dalbana i La Liga.

Efter Bayerns otroliga Champions League-säsong och seger vänder vi också blicken mot Tyskland. Kommer Borussia Dortmund och RB Leipzig kunna utmana Bayern München om titeln eller är det sydtyrolarna som kommer gå vinnande ur ligan igen? Faktum är att du kan se Bundesliga Live direkt via stream från din dator. Det behöver varken vara svårt eller dyrt!

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Artikel uppdaterad: 19 juli 2024

Var visas den tyska ligan?

I Sverige är det Viasat som har rättigheterna att sända samtliga matcher av Bundesliga live. Du kan se Bundesliga på TV eller på din dator via deras hemsida, men du behöver ha ett abonnemang. Tyvärr finns det inget billigt sportpaket som du kan prenumerera på för att se Bundesliga, utan istället behöver du betala för allt innehåll på Viasat. Detta är ganska dyrt, och du behöver alltså betala för saker du inte är intresserad av.

Se Bundesliga

Bundesliga Live

Istället kan du vända dig till Thailand och deras PPTV. PPTV har meddelat att de kommer att sända hela Bundesliga live gratis den här säsongen. För att kunna delta i allt detta behöver du bara en Thailand IP-adress, som enkelt fixas med en VPN. Med en VPN kan du skicka din anslutning via Thailand till PPTV, så att du kan följa Bundesliga live på deras kanaler.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Varför ska man använda en VPN?

För att du ska kunna se Bundesliga i Sverige utan att betala för hela Viasat-paketet kan du därför använda Thailand-kanalen PPTV. PPTV sänder matcherna helt gratis, men bara inom Thailands gränser. Om du använder en VPN kan du ansluta till en server i Thailand och titta på Bundesliga på TV på samma sätt som om du var i landet. PPTV kommer att läsa Thailand IP-adress och du kommer att kunna se Bundesliga gratis! Utöver detta skyddar också en VPN din identitet och din privata data när du surfar på nätet.

Hur gör jag för att titta på Bundesliga gratis?

Har du en dator, en padda eller smartphone som du vanligtvis använder för att titta på fotboll, är det enkelt att skaffa en VPN till din enhet. Gör såhär:

  • Starta ett abonnemang på en VPN-tjänst. Vi rekommenderar ExpressVPN som är en av de ledande leverantörerna av VPN online. Med denna kan du se Bundesliga på din dator eller surfplatta via en Thailand server.
  • Installera programvaran. Du får en e-post med instruktioner och det hela är lätt gjort på ett par minuter.
  • Starta upp din VPN och välj att koppla upp dig mot en server lokaliserad i Thailand för att börja titta på Bundesliga.
  • Öppna upp din webbläsare och sök efter gratis Bundesliga stream på hos PPTVhd36.com/live.
  • Njut av Bundesliga stream Sverige, helt utan kostnad.

Vilken VPN är bäst för att se Bundesliga?

Det finns några olika typer av VPN att välja mellan, framför allt gör man skillnad på de man betalar för och de som är gratis. Dessa brukar ha olika funktioner och fungerar också olika bra. De som håller högst kvalitet och låter dig streama Bundesliga Sverige är de du får betala för, men i längden blir det mycket billigare än att betala för att Viasat, till exempel.

Vi rekommenderar i första hand ExpressVPN som hamnar högst i topp på många listor över hela världen. Det är en säker VPN, med god kundservice, hög streamingkvalitet och denna tjänst ser också till att din personliga data suddas ut efter dig. ExpressVPN kan användas för att titta på Bundesliga i Sverige.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Kan jag använda en gratistjänst för att se Bundesliga?

Som vi nämnt finns det också några VPN-tjänster som är helt gratis att använda. De är dock varken lika säkra eller bra som de du betalar lite för. En gratis VPN ger dig inte alltid möjlighet att själv välja varifrån du vill vara uppkopplad. Med en sådan kan du alltså inte bestämma själv i vilket land du vill att servern ska vara lokaliserad, vilket gör det nästintill omöjligt att se Bundesliga på TV i Sverige gratis.

En annan nackdel är att de inte heller döljer din persondata på samma sätt som en betaltjänst. Det kan till och med hända att de faktiskt samlar den och sedan säljer den vidare till tredjeparter. En gratis VPN ger dig inte heller samma hastighet som en betaltjänst, och det kan vara svårt att följa Bundesliga live om streamen inte håller.

Se Bundesliga

Se Bundesliga Gratis

Om du verkligen vill kunna titta på Bundesliga utan problem och samtidigt spara pengar så rekommenderar vi en betal-VPN. Med ExpressVPN kan du vara säker på att uppkopplingen fungerar, IP-adressen stämmer och att ingen kan se vad du gör. I jämförelse med vad det kostar att se Bundesliga på TV med Viasat kommer du ändå billigt undan.

Andra Fördelar med en VPN

Som vi tidigare nämnt finns det ju andra tydliga fördelar med att använda en VPN. Förutom att du kan se Bundesliga så får du ju också tillgång till utländska kanaler och streamingtjänster. Du kan till exempel koppla upp dig till den brittiska eller amerikanska versionen av Netflix som har mycket annat typ av innehåll du inte hittar på den svenska tjänsten.

Det är ju också skönt att veta att dina personuppgifter och din data alltid är säker, vad du än gör. Shoppar du mycket online eller använder olika nättjänster så behöver du inte oroa dig att dina uppgifter syns för obehöriga ögon. Vad du än söker eller klickar på glöms bort och du kommer inte förföljas av annonser och algoritmer med mängder av prylar du kanske skulle kunna vara intresserad av. Istället kan du följa Bundesliga live i lugn och ro!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

FAQ

❓ Vem sänder Bundesliga?

Det är som sagt Viasat som har alla rättigheter till den tyska ligan i år. Du kan se Bundesliga på TV via deras kanaler eller på nätet om du betalar för denna tjänst. Samtidigt får du många andra kanaler inkluderat i paketet, oavsett om du vill ha dem eller inte. Det gör att priset blir desto högre att följa Bundesliga live.

👀 Vart kan man se Bundesliga?

Vill du inte betala för Viasats tjänster kan du titta på Bundesliga online. Den thailändska kanalen PPTV visar alla matcher i ligan gratis. Allt du behöver göra är att ansluta till en Thailand-server med hjälp av en smart VPN.

Sammanfattning – se Bundesliga gratis

Är du sugen på att se Bundesliga på TV så behöver du inte vänta längre. Med hjälp av en VPN kan du skicka din IP-adress till en Thailand server som gör att du får tillgång till PPTV. PPTV kommer sända alla matcher under hela säsongen av ligan, helt gratis.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se