Se på Boxer Play utomlands med en VPN

BoxerPlay är en av de mest kompletta samlingarna av svenska och utländska kanaler som vi svenskar kan dra nytta av. Oavsett om du är intresserad av tv-serier, filmer eller dokumentärer så kan du hitta det mesta i Boxers katalog. Men vad händer om du skulle vara utomlands? Kan man fortfarande se Boxer Sverige utbud om du bor utomlands eller är på resande fot?

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Artikel uppdaterad: 27 maj 2024

Hur kan du se Boxer Play utomlands?

En vanligt fråga som kommer upp bland utlandssvenskar är funkar Boxer Play utomlands? Sedan ganska nyligen så kan du titta på flera av de svenska tv-kanalerna utomlands, så länge du är inom EUs gränser. Men för att göra detta så krävs det att du ska ange ett svenskt personnummer eller postnummer för att på så sätt bevisa att du egentligen bor i Sverige och därför har rätt att se Boxer Play utomlands. Detta kan krångla till det hela om det nu skulle vara så att du är utskriven från Sverige. Eller om du helt enkelt inte har svenskt personnummer till att börja med.

se boxer play utomlands

Så fungerar Boxer utomlands? Ett sätt att ta sig förbi detta och se Boxer utomlands är genom att använda sig av en VPN. När du använder en VPN så kan du lura siten du försöker nå till att tro att du är i Sverige, även om du inte är det. Och att använda sig av en VPN för att komma igång att se Boxer utomlands är väldigt enkelt.

  1. Börja med att välja ut en passande VPN och registrera ett konto hos dem. Vi rekommenderar ExpressVPN, men det finns även många andra VPN på marknaden att välja bland som fungerar lika bra för att se Boxer utomlands.
  2. Installera din VPN och anslut till en server i Sverige. Detta är en väldigt enkel process som även den mest otekniske bland oss kan klara av. För det mesta brukar VPN hemsida ge en full guide för hur du installerar och använder deras VPN så att du snabbt kan komma igång.
  3. Då var det äntligen dags att börja kolla! Klicka dig vidare till Boxer Play hemsida, registrera dig och välj ett abonnemang. Här har du flera olika att välja bland beroende på dina behov och önskemål. Sedan är det bara att plocka fram popcornen och börja titta!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Varför kan jag inte se Boxer Play utomlands?

Något som du stöter på oavsett om du försöker att kolla på svensk tv utomlands eller om du försöker att kolla på utländsk tv inom Sveriges gränser är att du ofta är blockerad från deras utbud. Detta är på grund av så kallade geoblockeringar och har att göra med utbudets licensavtal. Vad detta betyder för dig som tittare är att du endast kan se på filmen eller serien ifråga om din IP-adress visar att du är i området där licensen gäller. Så i Boxer utomlands fall så betyder detta att du behöver ha en svensk IP-adress för att kunna se deras kanaler.

se boxer utomlands

Men med hjälp av en VPN så kan du enkelt ta dig förbi dessa geoblockeringar. Genom att ansluta till en av deras servrar i Sverige och på så sätt lura kanalen till att tro att du är i Sverige. Genom att ansluta till en svensk server med en VPN så kommer din riktiga IP-adress att gömmas bakom en svensk IP-adress och nu kan du enkelt se på Svensk TV.

Bästa VPN för att se Boxer utomlands

Som tidigare nämnts så rekommenderar vi ExpressVPN för att kolla på Boxer utomlands. Utöver Boxer utomlands så kan du också enkelt använda denna VPN för att kolla på Netflix, Hulu och HBO Max, med mera. Med 3000 servrar i över 90 olika länder, inklusive Sverige, så kan du enkelt ta dig förbi geoblockeringar och börja titta på dina favoritfilmer och serier.

Skulle ExpressVPN inte riktigt vara din grej så kan du också få pengarna tillbaka om du skulle ändra dig inom 30 dagar. Detta betyder att du får en hel månad att se boxer play utomlands helt gratis.

Utöver ExpressVPN så finns det också en hel del andra VPN av hög kvalitet att välja bland. Så som Surfshark eller Cyberghost. Samtliga funkar alldeles utmärkt för att se Boxer Play utomlands.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Måste jag betala för en VPN?

När du börjar se dig om efter en VPN så är det väldigt lätt att fastna för dem som erbjuder sina tjänster helt gratis. Varför ska du betala för något som någon annan erbjuder helt gratis? Kort sagt så kan man säga som så att om du får en VPN gratis så är det mycket möjligt att du betalar för den på annat sätt istället. Och det är sällan till din fördel.

Till exempel så kanske tjänsten sparar din information och säljer den vidare till tredje part. Eller så är det mycket möjligt att du får stå ut med begränsningar när det gäller fart och data. Med andra ord så är det mycket möjligt att du får stå ut med en massa buffrande eller avbrutna sändningar. Och hur kul är det när du vill se Boxer Play utomlands?

boxer play utomlands

Det är heller inte helt ovanligt att dessa VPN-tjänsters servrar har blivit blockerade från de sidor som du försöker att få tillgång till, som när du vill se Boxer utomlands. Som ett resultat så får du samma felmeddelande som du skulle få utan en VPN. Med andra ord så är det mycket bättre att satsa på en seriös VPN-tjänst när du vill se Boxer Play utomlands istället.

Lyckligtvis så finns det många som är mycket prisvärda. Så även den mest budgetmedvetna kan hitta en tjänst som passar dem så att du snabbt och enkelt kan komma igång och se Boxer utomlands.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Vad mer kan jag använda en VPN till?

En VPN är så mycket mer än bara ett sätt att kunna se Boxer Play utomlands. Bland annat så kan en VPN hjälpa till att skydda din information och hålla dig anonym online. Den låter dig också ta dig förbi censur i länder som till exempel Kina. Och hjälper dig att se information som du kanske annars inte kan få tillgång till från vart du är. Många gånger kan en VPN också hjälpa till att skydda dig från olika virus och malware som du annars kan stöta på om du surfar utan VPN.

Sammanfattning

Om du är utanför Sveriges gränser och vill kunna se Boxer utomlands och annan Svensk TV så är en VPN det bästa valet för dig. Med hjälp av en seriös VPN-tjänst så är du både skyddad på nätet samtidigt som du kan blåsa förbi svenska geoblockeringar och se Boxer utomlands med ett enkelt knapptryck.

Om du känner dig osäker på om en VPN är rätt för dig så rekommenderar vi att du drar nytta av ExpressVPN 30-dagars provperiod. Skulle det vara så att du inte är nöjd så kan du enkelt avsluta ditt abonnemang och få pengarna tillbaka direkt. Med andra ord så har du inget att förlora!

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se