Så ser du Amerikansk Fotboll NFL 2024

Den Amerikansk Fotboll NFL är i full gång och under varje vecka som går blir matcherna mer och mer intensiva. Även om amerikansk fotboll Sverige inte är en av de stora sporterna så är sannerligen Super Bowl årets sporthändelse i USA. Är du en av de som lockas av denna brutala men vackra sport och är helt inne i kampen mellan Green Bay Packers, New York Giants och Chicago Bears? Vem tror du kommer gå hela vägen till den stora finalen i februari? Dramat i NFL USA kommer förgylla vinterdagarna för dig som kan titta på matcherna – och här förklarar vi hur!

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Artikel uppdaterad: 19 juni 2024

Var kan man se NFL på TV?

Som svensk kan det vara svårt att följa Amerikansk Fotboll NFL som i princip bara finns i USA. Att titta på NFL i Sverige kan vara svårt, då de stora kanalerna inte verkar intresserade av att visa sporten alls. Trots att det finns stort intresse för amerikansk fotboll Sverige sänds inte ligan över huvud taget. Till och med Super Bowl finns bara tillgänglig bakom betalvägg.

För dig som verkligen vill se NFL Sverige återstår det alltså bara att hitta ett sätt att streama ligan. Viaplay är den enda svenska tjänsten som låter dig se NFL Sverige, men deras paket är ganska dyrt och inkluderar mängder av program som du egentligen kanske inte är intresserad av.

Amerikansk Fotboll NFL

Amerikansk Fotboll NFL

Tyvärr kan du inte köpa sportpaketet utan att också betala för alla dessa extra program och filmer. Nästan alla andra streamingtjänster befinner sig utomlands och kräver att du också ska göra det för att kunna få tillgång till deras innehåll. Det enda sättet att kringgå detta och kunna titta på NFL i Sverige, är via en dator, surfplatta eller smartphone med en VPN.

Med hjälp av en VPN kan du koppla upp dig mot en server i utvalt land och sedan skicka din IP-adress via denna server till den streamingtjänst som du vill använda. I USA kan du till exempel välja att titta på live streams från kanalen Sling TV, NFL app, Twitch eller Amazon Prime. Det är genom dessa tjänster du kan se Amerikansk Fotboll Sverige. Här nedan berättar vi hur!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Så här gör du för att se NFL Sverige

Det finns alltså en mängd olika streamingtjänster som låter dig se hela matcher, highlights, kommentarer, mål, sammandrag och allt annat från Amerikansk Fotboll NFL om du befinner dig i just USA. Vill du titta på NFL i Sverige behöver du alltså sätta upp en VPN som skickar din IP-adress via en amerikansk server till den NFL stream som du vill följa. Allt du behöver göra för att titta på NFL i Sverige är att skaffa en VPN!

  • Välj en VPN för din enhet. Vi rekommenderar den pålitliga ExpressVPN som är både snabb och stabil.
  • Ladda ned programvaran, installera den och skapa en användarprofil.
  • Starta igång ExpressVPN och välj sedan att koppla upp dig mot USA.
  • Välj den streamingtjänst du vill få tillgång till och njut av Amerikansk Fotboll NFL i mängder!
Vill du se NFL gratis live stream?

Prenumerera på ExpressVPN. Anslut till en server i USA och titta på NFL gratisPluto TV.

Vilken VPN är bäst för Amerikansk Fotboll Sverige?

titta på nfl i sverige

Titta på NFL i Sverige

Nu när du bestämt dig för att skaffa en VPN är ju frågan helt enkelt: vilken är bäst? Det finns en mängd alternativ att välja mellan, som du säkert redan förstått, och vi rekommenderar faktiskt att du väljer en betaltjänst. En VPN som du betalar en liten slant för kommer att vara både snabbare, mer stabil och ge dig fler möjligheter att streama från olika länder.

Installerar du en VPN som är helt gratis kan du inte välja var servern ska vara lokaliserad och därmed förlorar du lite av poängen med en VPN. Det kommer troligtvis inte att gå att se NFL Sverige med en gratis VPN. De VPN vi presenterar här kostar litegrann, men de har också många fördelar som du säkert kommer att uppskatta i längden.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Kan jag titta på NFL i Sverige med en gratis VPN?

Det korta svaret på denna fråga är nej, du kommer troligtvis inte kunna titta på NFL i Sverige med en gratis VPN. Eftersom du behöver skicka din IP-adress till en server i USA behöver du ha en VPN där du själv kan välja att göra just detta. Gratis VPN saknar den funktionen samtidigt som de i många fall är för långsamma för att kunna streama NFL i Sverige.

Om du också bryr dig om din säkerhet och privata data ska du absolut välja en VPN som ger dig högsta säkerhet och suddar ut alla dina uppgifter online. De tjänster som är gratis kan faktiskt samla din information och sälja den vidare till tredjeparter som är intresserade av dina känsliga uppgifter.

Vilka fördelar har en VPN?

Förutom att du alltså kan se Amerikansk Fotboll NFL med hjälp av en VPN har de många andra fördelar också. En VPN, vilket egentligen betyder Virtual Private Network är just detta – ett privat nätverk som andra inte kan komma åt. En VPN döljer alla dina klick, dina timmar spenderade på Youtube-videos, din konto- och betalinformation på olika sajter så att andra tredjepartsintressenter inte kan se detta. Du kan surfa runt i lugn och ro utan att bli spionerad på och dina uppgifter och din integritet är helt skyddad med en VPN.

amerikansk fotboll sverige

Amerikansk Fotboll Sverige

Är du intresserad av andra idrotter än just Amerikansk Fotboll NFL kan du också välja att koppla upp dig till servrar i andra länder för att få tillgång till deras nationella ligor. Eller varför inte utnyttja ditt Netflix-konto till max och låsa upp de amerikanska eller brittiska innehållet genom att byta server för din IP-adress?

Väljer du en betal-VPN som ExpressVPN får du alltså mer än möjligheten att se NFL Sverige. Du får tillgång till andra delar av internet som vanligtvis inte fungerar i Sverige, oavsett om de är betaltjänster eller inte. Du får dessutom en snabb, stabil uppkoppling och ett skydd för din integritet på nätet. Det bästa av allt är du kan prova tjänsten helt säkert i en månad och sedan få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Så enkelt är det att skaffa en VPN för att följa NFL Sverige.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Sammanfattning – se Amerikansk Fotboll Sverige

Är du alltså sugen på att se NFL Sverige finns det två vägar att gå. Antingen betalar du dyrt för att få tillgång till Viaplay eller så sätter du upp en VPN och streamar innehållet gratis. Som vi nämnt kostar det lite att få en bra VPN, som exempelvis ExpressVPN, men om du spenderar mycket tid online och bryr dig om din integritet så är det en väl värd investering.

Du får ju just nu pengarna tillbaka om du inte är nöjd, vilket är en fin garanti. Med hjälp av en VPN kan du också få tillgång till annat innehåll på exempelvis amerikanska Netflix eller på andra streamingtjänster i världens alla länder. Även om du helst vill se Amerikansk Fotboll Sverige kanske du också är intresserad av att se vanlig internationell fotboll, helt gratis! Att använda en gratis VPN innebär att du inte får tillgång till alla dessa funktioner, så med en betal-VPN får du verkligen valuta för pengarna!

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se