SaferVPN: Recension 2024

safervpn

Väntan är äntligen över, här är min SaferVPN Recension. Faktum är att denna israeliska VPN, som grundades 2013, fortsätter att växa. Så jag antar att det nu är dags att du lär dig mer om det också! Först och främst är det inte konstigt att Safer VPN får fler och fler användare. Det erbjuder faktiskt funktioner som är värda de bästa VPN:er: hastighet, kryptering och självhanterade premiumservrar för att bara nämna några. Det faktum att det har utfärdats i Israel kan dock väcka vissa frågor om respekt för användarnas integritet. Så låt oss granska SaferVPN i detaljer.

SaferVPN, en prisvärd och ergonomisk VPN

SaferVPN är en VPN för avslappnade användare som fortsätter att öka i topplistan TheBestVPN.UK. Och i slutet av denna säkrare VPN recension kommer du lätt att förstå varför. Företaget är baserat i Israel, ett land under ständigt militärt hot. Och en nära allierad till USA i deras globala övervakningsverksamhet. Endast dessa två fakta bör höja en röd flagga. Det finns dock en strikt ingen loggpolicy angående deras användares onlineaktivitet. Och det är mycket tydligt på deras webbplats vad VPN loggar.

safer vpn

Dessutom erbjuder SaferVPN attraktiva föreställningar till en överkomlig kostnad med ett nätverk av premiumservrar i mer än 30 länder. Och det täcker de mest populära engelsktalande länderna: Storbritannien, USA, Kanada och Australien.

Slutligen har SaferVPN utvecklat ursprungliga applikationer på nästan alla plattformar, inklusive routrar. Och det gör det mycket intressant med 4 samtidiga anslutningar. Du kan faktiskt skydda alla dina enheter med bara en prenumeration. För att inte tala om att det alltid är möjligt att manuellt ställa in VPN på smartphones, även om appen tillåter att använda OpenVPN-protokollet.

SaferVPN: Planer och prissättning

safervpn pricing

Som ni ser har du valet mellan 3 prenumerationer som är mycket billiga även från månadsplanen. Det här är verkligen en av de billigaste VPN:erna på marknaden, med priser som liknar NordVPN eller PureVPN. Så om du letar efter en billig VPN är SaferVPN helt klart ett alternativ att överväga. Speciellt när du får 4 samtidiga anslutningar. Deras två års affär med ovanstående skärmdump är ett begränsat erbjudande. Så jag skulle rekommendera dig att besöka deras webbplats för att se till att du har det bästa erbjudandet idag.

SaferVPN test: Dessutom erbjuder Safer VPN en kostnadsfri testperiod, men bara i 24 timmar, vilket kan vara lite för kort … Om du behöver mer tid för att tänka dig kan du dra nytta av deras 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Därför kan du prova deras tjänster upp till 2 veckor utan risker.

Sammanfattningsblad för Safer VPN

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login 5 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 50+
Enheter som stöds Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Router
Pengar tillbaka garanti? 30 dagar
Protokoll IKEv2, OpenVPN,L2TP/IPSecIKEv2, PPTP
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser 2 000+
Servrar 1 300+

VPN SaferVPN i detaljer

Enkelt och enkelt att använda

Om du är nybörjare i VPN-världen är SaferVPN en bra lösning till att börja med! Inget huvudvärk här: installationen görs på några sekunder, inte ens några minuter. Sedan loggar du in och du kan ansluta. Det är allt.

Naturligtvis kan du komma åt listan över täckta länder, antingen genom att klicka på flaggan eller på stiftet. Och jag menar länder eftersom det inte finns någon lista över servrar tillgängliga i klienten. Därför kan du bara välja land och inte servern där du vill ansluta. Den automatiska serverplatsen ansluter dig till den snabbaste servern för din enhet. Du kan också ställa in favoritserver genom att klicka på stjärnan så visas de högst upp i listan. Inget fint men det sparar några sekunder!

safervpn test

Begränsade inställningar

Jag måste göra ett stycke om det för det finns några inställningar. Men vi kommer att gå riktigt snabbt över några SaferVPN-inställningar. På fliken Allmänt hittar du de grundläggande alternativen: att starta i Windows-start är det mest intressanta.

safervpn general settings

Sedan kommer fliken Protokoll, där du, som namnet antyder, kan ändra protokollet. En kort anmärkning om protokollhanteringen för SaferVPN: Standard är inställd på Automatisk. Så jag antar att det väljer det bästa VPN-protokollet för den snabbaste och säkraste surfupplevelsen. Men för mig är det bästa protokollet OpenVPN i de flesta fall. De andra är antingen för långsamma eller inte tillräckligt säkra…

safervpn protocols

Kontrollera funktionsavsnittet i min SaferVPN recension för andra flikbeskrivningar.

SaferVPN och Netflix

Om du vill titta på US Netflix väljer du en annan VPN. Jag försökte verkligen få tillgång till de amerikanska, engelska och nederländska biblioteken utan framgång… Även efter att ha kontaktat deras kundtjänst via livechatt. Så det finns för tillfället ingen server som avblockerar de mest populära Netflix-katalogerna. Jag bad dem att erbjuda servrar för åtminstone åtkomst till USA:s katalog, men jag fick inga nyheter än.

Så du bör också kolla in min artikel om de bästa VPN:n för UK Netflix, för att ha en lista över VPN som fungerar med engelska Netflix.

SaferVPN, Torrents och P2P

Du kan använda P2P-protokollet och ladda ner torrents med SaferVPN. Det finns dock bara en server tillgänglig för allt relaterat till P2P och torrents: Nederländerna. Så du kan förvänta dig en hög belastning och mindre föreställningar under högtider. Men åtminstone vet du att du kan använda SaferVPN för att strömma! Och jag menar lagliga torrenter, naturligtvis …

Vad sägs nu om loggningspolicyn på SaferVPN? Den goda nyheten är att det finns en strikt NO LOG-policy för din onlineaktivitet. Så allt du gör online är skyddat: surfhistorik, nedladdade filer, DNS-frågor och IP-adress. Och även om myndigheterna begärde åtkomst till dina uppgifter kunde SaferVPN inte dela något. För det finns inget att dela!

Trots det samlar Safer VPN mycket information om din session. De loggar faktiskt när du loggar in och kopplar bort, mängden data som överförts under sessionen, vilken VPN-server du anslöt till och vilket land du ansluter till. Även om det bara är att hantera kvaliteten på deras tjänster, tycker jag att det är lite för mycket. Men jag låter dig vara domaren för det.

Kill Switch

För att skydda dig i händelse av ett VPN-anslutningsfel erbjuder SaferVPN en Kill Switch-funktion. Om din VPN-anslutning minskar blockerar Safer VPN all din internettrafik, så länge VPN-anslutningen inte återställs. Så din IP-adress är inte tydlig på internet.

Jag rekommenderar dig starkt att aktivera Kill Switch, särskilt om du använder Safer för att ladda ner torrenter. Detta är en av de första sakerna som jag nämner i min artikel som förklarar hur man laddar ner anonymt. Utan den här funktionen kan ditt operativsystem starta om dina nedladdningar, även om din IP inte är dold…

Automatisk Wi-Fi-säkerhet

SaferVPN erbjuder en intressant automatisk WiFi-säkerhetsfunktion, som är tillgänglig för alla applikationer. Det upptäcker när du ansluter till ett icke-säkert offentligt WiFi-nätverk och skyddar omedelbart din enhet genom att ansluta till en VPN-server. Så du är försäkrad mot riskerna för osäkra WiFi-nätverk.

safervpn auto wifi

Och om du behöver göra undantag för nätverk du kan lita på är det möjligt. Om du till exempel ställer in SaferVPN på din router är det inte värt att använda det på din dator som är ansluten till den här routern.

Streaming-servrar

SaferVPN erbjuder servrar som är speciellt konfigurerade för strömning i USA och England. Dessa ska garantera en optimal upplevelse när du tittar på videor online. Även om det inte fungerar med Netflix US, försökte jag titta på AMC och det fungerade!

Andra SaferVPN-appar

Förutom Windows-klienten erbjuder Safer VPN programvara och applikationer på alla populära plattformar: Mac, Android och iOS. Jag tycker att mobilapplikationer är bättre utformade än PC-klienten. Jag tror att de borde ha gjort som ExpressVPN: Duplicera samma klient på varje plattform.

Det här var min Safer VPN-recension! Andra recensioner kommer snart, håll dig uppdaterad!

7 Totalpoäng
SaferVPN-granskning

SaferVPN är en av de enklaste VPN-tjänsterna jag någonsin testat, vilket gör det till en idealisk lösning för nybörjare som vill skydda sig på internet. Medan mer skickliga användare kan använda det, är bristen på alternativ lite frustrerande ... Trots servrar som är optimerade för strömning fungerar SaferVPN inte med Netflix. Prestanda för dessa servrar är perfekt för att titta på video i högupplöst, men inte på Netflix ... Och om du vill använda Safer VPN för att ladda ner torrenter, inga problem! Det finns faktiskt även en server optimerad för det. Slutligen, med klienter eller applikationer för varje plattform, kan du dra nytta av SaferVPN-tjänster på alla dina enheter.

Värde för pengar
7
Enkel användning
7
Tillgänglighet
7
Enheter som stöds
7
Täckta länder
7
Fördelar
  • prisvärd
  • Native app för iPhone och Android
  • P2P och BitTorrent tillåtet, utan loggar
  • Användarvänlig
Nackdelar
  • Få konfigurationsalternativ
  • Loggar på sessioner
  • Inget DNS-läckskydd
  • Ingen inbyggd brandvägg (NAT-brandvägg)
  • Ingen IP-bindning
Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se