PureVPN: Recension 2024

PureVPN recension

PureVPN tillhandahålls av ett företag från Hong Kong. Det har funnits på marknaden i nästan tio år nu. Och det är en av de billigaste och mest populära lösningarna tillgängliga idag. Med sin höga hastighet använder många användare, som är desperata på grund av sin dåliga internetuppkoppling, det för att öka sitt bredband och inte bara för att låsa upp innehåll. Låt oss granska PureVPN i detaljer nu.

Hämta den nu
IvacyVPN-erbjudande med begränsad tid - Spara 81%

Missa inte detta specialerbjudande. Använd IvacyVPN idag!

PureVPN Sverige, det är snabbt och det är billigt

Och det är bra! Med Pure VPN får du en säker och anonym anslutning. Dessutom, förutom deras standardpaket, finns det en extra funktion som kallas DEDICATED STREAMING. Dedikerad streaming är en applikation för dig som har en långsam anslutning. Det här alternativet låter dig gå in i en dedikerad webbläsare, givet av PureVPN, där du kan njuta av höghastighetsinternet. Om du prenumererar kan du också gå in i Smart DNS för att avmarkera TV-strömning utomlands på ett snabbt sätt. Detta är ett mycket snyggt alternativ, men det kommer med en kostnad.

PureVPN: Planer och prissättning

PureVPN: Priser och prenumerationer

Det finns så många kampanjer året runt att du aldrig kommer att betala standardpriset! Besök bara deras webbplats för att få de senaste rabatterna. PureVPN:s handelspolitik är bland de mest aggressiva på marknaden.

När jag skrev denna Pure VPN recension fanns det tre planer tillgängliga: en månatlig plan, en halvårsplan med 10% rabatt och en årsplan med 73% rabatt. Jag sa att PureVPN Sverige var en av de billigaste på marknaden! Dessutom stöder de över 50 betalningssystem. Det är svårt att göra det enklare för kunden.

Sammanfattning för Pure VPN

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Nej, vissa data sparas, var försiktig
Torrents? Ja
Netflix US
Multi-login 10 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 140+
Enheter som stöds Windows, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome
Pengar tillbaka garanti? 31 dagar
Protokoll PPTP, IPSec, L2TP/IPSec, IKEv2/IPSec, OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, SSTP, WireGuard
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar 2 000+

Pure VPN i detaljer

En snabb och säker VPN-tjänst

PureVPN Sverige har sitt eget privata nätverk tillverkat av gigabitkablar på mer än 750 servrar.

När du är ansluten till PureVPN Sverige har din Internetleverantör ingen tillgång till vad du gör. Och det kan inte begränsa din användning av din anslutning (nedladdningar, streaming av filmer… ). Allt detta är möjligt eftersom du är skyddad av en VPN-tjänst.

Kill switch

Detta är ett måste för människor som prioriterar säkerhet och integritet när de surfar.

I praktiken är det möjligt att identifiera din IP-adress när en internetanslutning avbryts. Men den här funktionen säkerställer att i detta fall all data mot utsidan är blockerad. Åtminstone tills VPN-anslutningen med PureVPN är tillbaka. På så sätt undviker du att din IP kan spåras under frånkopplingen.

PureVPN Smart Purpose (smart ändamål) val

PureVPN hemskärm

Om du inte är en expertanvändare är PureVPN åt dig! Det finns en meny som bara finns för att ange vad du ska använda den för. Välj bara vad du vill göra och PureVPN ställer in sig för dig.

Om du till exempel vill titta på ett fotbollsmatch i Sky Go, måste du bara välja TV WATCHING UK. Detta är en riktig smart meny!

Emulerade servrar, genom andra länder

Okej, det här kan bli lite komplicerat här. Jag försöker hålla det enkelt. Föreställ dig att vissa länder inte har någon fysisk server. I Pure VPN kan du ändå välja dessa länder ändå. Hur är det mojligt? Servrarna är emulerade.

Till exempel har Italien (för att se Sky Go från utlandet) en italiensk och en amerikansk server. Om du är i USA och vill titta på Sky Go kommer du att ansluta till den servern med låg latens.

Det finns också amerikanska servrar i hela Asien och Europa.

Automatisk protokollval

Med Auto-inställningen (för automatisk) väljer programvaran automatiskt vilket protokoll som är det snabbaste och säkraste för dina aktiviteter. Hur är det mojligt? När du använder PureVPN kommer den att analysera din trafik (nedladdningar, strömning, surfing på webben) och anpassa dess protokoll till din användning.

PureVPN: Automatisk protokollval

5 samtidiga inloggningar

Med PureVPN kan du ansluta samtidigt upp till 5 enheter. Anslut din dator, din telefon och din surfplatta eller ge din vän åtkomst till att dela VPN-tjänsten. Du kan också dela kostnaden!

Delad tunneling

PureVPN Sverige erbjuder Split Tunneling-funktionen. Det betyder att du kan bestämma vilka aktiviteter som ska gå via VPN från samma internetanslutning.

Torrent och loggningspolicy

PureVPN: Nätverksanslutning

Sedan januari 2015 konfigurerade Pure VPN vissa servrar för att få bättre resultat med torrents. Servrarna beställs per land. Leta efter P2P-ikonerna eller leta efter P2P i ”ändamål” under fliken ”fildelning”.

Dessutom har PureVPN en NO LOGS-policy. Det sparar bara typen av användning anonymt. Och bredbandet är obegränsat.

Extra egenskaper

Här är de andra funktionerna som Pure VPN erbjuder. Och dessa ingår nu i paketet.

  • NAT-brandvägg: Om du inte har en brandvägg eller antivirus kan VPN skydda dina enheter
  • Stealth VPN-webbläsare: En extern webbläsare, alltid säker, som sparar dina surfdata
  • Dedikerad IP: Ett alternativ för att behålla samma IP-adress överallt du vill
  • HDX Streaming: Höghastighetsanslutning för att titta på strömmande filmer via UK eller USA-servrar (Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, etc.)
7.4 Totalpoäng
PureVPN-recension: Utmärkt!

PureVPN är en allvarlig utmanare för den bästa VPN-titeln. Det passar alla som behöver en lättanvänd VPN för att titta på strömmande TV och ladda ner torrenter. Och det är så billigt!

Sekretess och säkerhet
8
Funktioner
6
Hastighet och prestanda
8
Valuta för pengarna
8
Lätt att använda
7
Fördelar
  • Höghastighetsanslutning
  • Prisvärd
  • 5 samtidiga anslutningar
  • P2P och BitTorrent tillåtet, utan loggar
  • Användarvänlig
Nackdelar
  • Få länder i Afrika omfattas
Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se