Panda VPN: Recension 2024

panda vpn

Panda VPN är den nya VPN-tjänsten av Panda Security, som mest är känd för Panda Antivirus, dess flaggskeppsprodukt. Så det är ytterligare en antivirus tungvikt som lanserar sin 2 i 1-lösning: Antivirus och Virtual Private Network (VPN). Låt oss titta på denna intuitiva VPN som erbjuder ett integrerat skydd med inte många tekniska funktioner.

Panda VPN, en seriös antiviruslösning med integrerad VPN

Låt oss starta den här Panda VPN recension med ett faktum: Mer och mer beslutar antivirusproducenter att erbjuda ett virtuellt privat nätverk utöver deras grundläggande tjänst, till exempel Avast eller Avira. Några av dem beslutar att arbeta i samarbete med en specialist på detta område. Medan andra föredrar att utveckla sina egna lösningar internt. Eftersom det är viktigt att komma ihåg att antivirus och VPN kompletterar varandra. Den första skyddar din enhet, den andra skyddar din internetanslutning. Och båda skyddar din integritet!

Å ena sidan är det vettigt att integrera båda säkerhetstjänsterna i en programvara. Det kan till exempel hända att vissa VPN inte är kompatibla med vissa antivirus- eller brandväggar. Denna typ av lösning kan lösa detta problem samtidigt som det blir lättare för användare.

Men å andra sidan kanske en allt-i-ett-lösning inte räcker för skickliga användare. Eftersom varje företag har starka och svaga punkter. Ibland kan en ytterligare funktion ge begränsade fördelar jämfört med den verkliga affären.

Så vad sägs om Panda säkerhets VPN? För att inte göra några misstag beslutade företaget att samarbeta med HotSpot Shield. Och jag påminner er om att det är en av de ledande på marknaden för VPN. Så Panda Antivirus, ledande på marknaden för antivirus under lång tid, inkluderar nu en mycket konkurrenskraftigt prissatt VPN.

Panda Antivirus VPN: Planer och prissättning

panda vpn test

Priset liknar topp-VPN:s. Men den årliga prenumerationen på Panda VPN pro är mycket konkurrenskraftig. För inte bara du kan njuta av en mycket bra VPN-tjänst. Men också, du har ett antivirusskydd för det här priset! Och alla produkter från programvaran, inkluderade till exempel kontroll av USB-periferienhet eller datainsamlingssatsen

Glöm inte att du kan ansluta 5 enheter samtidigt för att skydda alla dina enheter.

Efter en lång förhandling med Panda Security VPN lyckades jag få ett specialerbjudandeför läsarna av bestvpn.se. Med den här länken får du25% rabatt! Det är gratis!

Sammanfattningsblad för Panda VPN

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix Ej tillämpligt
Multi-login 3 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 15+
Enheter som stöds Android, iOS, Windows, MacOs, Linux
Pengar tillbaka garanti? 7 dagar
Protokoll OpenVPN
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar 500+

VPN Panda VPN i detaljer

Panda VPN och Netflix

Oh Jösses! När jag började skriva den här Panda VPN recensionen kunde jag  på in Panda VPN test också se amerikanska Netflix och strömma UK Netflix. Och jag var säker på att detta kunde vara en bra lösning. Men jag dubbelkontrollerade i morse innan jag publicerade. Och det fungerar inte längre… Så jag kan inte rekommendera den här VPN-enheten om du är en Netflix-abonnent, uppenbarligen … Och du skulle bättre titta på min Netflix VPN för att se till att du får det du behöver.

Panda VPN och UK TV

Förutom att Netflix inte fungerar, kan du inte se BBC iPlayer. Men jag lyckades se ITV utan problem. Och strömningskvaliteten var bra utan buffering. Det är verkligen synd att servrarna har förbjudits. Kanske kommer de att fixa det snart. Men om du är en Globe Trotter som vill ha en fix av brittisk TV, skulle du bättre välja en annan leverantör…

panda vpn itv

PandaVPN, torrents och P2P

Panda VPN sparar inte loggar och förbjuder inte torrenting. Så du kan ladda ner torrents på ett stabilt sätt och, som förklarats i det här inlägget, möjliggör programvaran att kringgå P2P-filter som implementerats av din Internetleverantör (ISP).

FÅ PANDAVPN
Panda Antivirus och VPN: 25% rabatt

Exklusiv rabatt för alla prenumerationer på Panda Antivirus med integrerat VPN.

Panda VPN-funktioner

Kill Switch

Även om Hotspot Shield har en kill switch funktion såg jag ingen information om det i Panda Dome VPN. Så jag antar att det inte finns något. Och detta är inte bra, speciellt om du vill använda detta VPN för att ladda ner torrents. Jag påminner dig om att kill switch skyddar dig om din VPN-anslutning tappas.

Antivirus

Jag talar om Panda Antivirus som en funktion. Men det är snarare motsatsen här. Faktum är att VPN är en funktion i Panda Dome-appen. Det är så sant att du måste installera Panda Dome innan du installerar VPN…

panda vpn itv

Nyckelpunkten för denna programvara är Panda-antivirus, som ingår i priset.

panda antivirus full analysis

Klienten innehåller alla funktioner i en komplett antivirussvit. Och andra specifika alternativ, såsom det aktiva USB-skyddet, eller processmonitorn och en räddningssats.

Panda VPN Windows-klient recension

Användarvänligt gränssnitt

Du måste installera Panda Dome programvaran, som innehåller alla antivirus- och VPN-funktioner, för att använda Panda VPN. Kundens gränssnitt är ganska trevligt och användarvänligt. Jag vet bara inte varför designern bestämde sig för att använda en bläddringsfält för instrumentpanelen… Hemsidan visar antivirusstatus och resultaten från liveanalysen för dina filer. Längst ner i fönstret finns ikonerna för att komma åt alla funktioner. Och du kan se vilka tjänster som aktiveras omedelbart tack vare ON-märket på ikonerna.

VPN:s gränssnitt är helt standardiserat med indikering av status, en lista över servrar organiserade efter land och en Connect-knapp. Du kan låta programvaran välja den server som bäst passar din plats tack vare alternativet Automatisk. Och du kommer att njuta av de bästa föreställningarna beroende på din plats. Och om du har speciella behov kan du fortfarande välja ett land i rullgardinsmenyn. Väldigt lätt.

Så snart du ansluter till en ny server visas ett meddelande ovanför aktivitetsfältet. På så sätt kan du säkerställa att allt fungerar korrekt!

panda vpn notification

Alternativ märkbart frånvarande

Naturligtvis finns det alternativ i Dome-programvaran. Men den del som ägnas åt VPN är nästan obefintlig … Du kan bara välja att starta VPN när Windows startar. Och anslut automatiskt till en favoritserver. Det är allt. Ganska lätt, enligt min ärliga åsikt.

panda vpn settings

Panda VPN: Andra appar

Den här delen kommer att vara ganska kort eftersom VPN bara är tillgängligt för Windows för nu… Jag hoppas att teamet för Panda Security utvecklar inbyggda appar för varje operativsystem. Eftersom det är svårt att rekommendera deras tjänst under dessa förhållanden…  Även om du använder Windows kommer det inte att vara möjligt att skydda din telefon eller surfplatta…

Dessutom letade jag efter anslutningsinställningarna för att potentiellt kunna berätta för dig hur du ansluter manuellt till VPN. Men jag kunde inte hitta någonting på supportwebbplatsen…

Panda Safe Web: Webbläsarförlängning

Bara ett ord om Panda Safe Web-förlängningen som installeras samtidigt som klienten. Tillägget är tillgängligt på Internet Explorer, Firefox och Chrome. Det gör det möjligt att blockera annonsspårning och annonser och skydda din dator mot phishing och skadlig programvara. Jag gillar personligen inte tillägg som installeras automatiskt. Om du väljer att avinstallera det kommer du fortfarande att kunna njuta av Panda Security-antivirus och VPN. Det är bara en extra tjänst!

panda safe web

Slutsats

Du har kommit till slutet av min Panda VPN-granskning. Jag rekommenderar Panda VPN och Antivirus till alla användare som vill ha en tjänst som fungerar och uppfyller de vanligaste behoven. I huvudsak om du behöver ett bra antivirusskydd och anonym surfning, är det perfekt. Men programvaran är endast tillgänglig för Windows. Så om du behöver en mobil lösning, gå på vägen…

Den skyddade surfningen och flera inloggningar gör det till en intressant lösning. Men det kommer att vara mindre användbart för de som letar efter ett VPN utan antivirus eller andra «prylar», men med mer konfigurerbara alternativ.

Och om din primära användning av ett VPN är att avblockera strömmande webbplatser är denna VPN definitivt inte för dig!

7 Totalpoäng
PandaVPN-recension: Bra

Panda VPN är en enkel VPN-lösning integrerad i Panda Antivirus. Det är lämpligt för alla som behöver en lättanvänd VPN att surfa anonymt och ladda ner torrenter. Men för att inte titta på online-strömning, eftersom de flesta servrar är förbjudna.

Sekretess och säkerhet
7
Funktioner
7
Hastighet och prestanda
7
Värde för pengar
7
Enkel användning
7
Fördelar
  • Höghastighetsanslutning
  • Integrerat antivirus
  • Streaming är möjligt
  • Inga loggar, P2P och BitTorrent accepterade
  • Användarvänlig
Nackdelar
  • Komplicerad att installera (först antivirus, sedan VPN)
  • Få konfigurationsalternativ
  • Ingen inbyggd brandvägg (NAT-brandvägg)
  • Ingen IP-bindning
Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se