De bästa NordVPN Rabattkod 2024

NordVPN erbjuder väldigt förmånliga priser men du kan få ännu lägre pris när du använder dig av en NordVPN kupong. Vi kommer att hjälpa dig med hur du kan aktivera en NordVPN rabattkod, var inte orolig det är väldigt enkelt. Vi kommer i denna artikel gå igenom hur man använder en NordVPN rabattkod, vilka priser man får med NordVPN rabatt med mera.

Testa Nu
Dölj din IP adress med NordVPN - 3 MÅNADER GRATIS!

NordVPN gör surfning säkert och snabbt! Prenumerera för att få 3 MÅNADER GRATIS. Använd deras 30 dagars pengarna tillbaka garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Artikel uppdaterad: 15 april 2024

VPN Kupong

NordVPN kupong: Spara 60%
NordVPN är en av de mest populära VPN-tjänsterna 2024. Prova och spara upp till 66%. Betala endast 3,49 per månad istället för 10,49 per månad.
60% RABATT

Verifierad

Gratis provperiod i 30 dagar
Få en fullständig, riskfri pengarna-tillbaka-garanti!
Gratis provperiod

Verifierad

NordVPN kupong: Spara 86%

Missa inte chansen att spara. Lös in kupongen och få 86% rabatt!

Utgånget

Verifierad

Om NordVPN

NordVPN skapades år 2012 av företaget Tefincom & CO. Företaget har sitt huvudsäte i Panama och utgår även därifrån. NordVPN befinner sig utanför EU:s och USA:s rättskipningsområde. NordVPN är ett av de största och mest välkända VPN-tjänsterna på marknaden. NordVPN har blivit mycket populära tack vare att dom erbjuder en mycket bra produkt till ett väldigt förmånligt pris.

NordVPN finns i så mycket som 60 tal länder och har mer än 5000 servrar som man kan ansluta sig till. Tack vare att NordVPN är så utbrett över världen så har man stor möjlighet att använda det för att kringgå geo-blockeringar eller få tillgång till censurerat innehåll var man än befinner sig.

Eftersom NordVPN utgår från Panama som ligger utanför EU:s och USA:s rättskipningsområde så kan inga internationella underrättelsegrupper från länder dela med sig av information som kan ha insamlats från exempelvis massövervakning av sina medborgare. I enkla termer innebär detta att länderna inte har någon skyldighet inom lagen att lämna ut information till lokala eller internationella säkerhetsmyndigheter.

NordVPN kupong

NordVPN erbjuder samma krypteringssäkerhet som amerikanska försvaret använder sig av, nämligen 256 bit AES kryptering. NordVPN utgår även ifrån en väldigt strikt policy helt utan loggar, detta innebär att dom inte loggar din trafik plats, surfhistorik eller innehåll.

NordVPN har stöd för de största operativsystem som Windows, macOS, IOS, Linux, Android. Man kan även enkelt använda sig av NordVPN med spelkonsoler som exempelvis Nintendo Switch, PS4, Xbox One. NordVPN passar även  perfekt för att kringgå Netflix eller Amazon Prime geografiska blockeringar. Vill man enkelt kunna kringgå geo-blockeringar och streama i HD eller Ultra HD så kan man vara säker på att NordVPN levererar i alla lägen.

Om du mot  förmodan någonsin skulle ha problem med din VPN-tjänst hos NordVPN, så erbjuder dom en kundtjänst av världsklass och support 24/7. Du kan komma i kontakt med dom närhelst  på dygnet du skulle vilja antingen med livechatt eller e-post. Vid kontakt med E-post skall man dock vara beredd på att det kan ta lite längre tid än med livechatt.

Här kan du läsa mer om NordVPN. Där kan du läsa mer om hur NordVPN fungerar.

VPN i ett ögonkast

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log?
Torrents?
Netflix Ej tillämpligt
Multi-login
Länder som omfattas
Enheter som stöds
Pengar tillbaka garanti? Inte tillämpbar
Protokoll
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar Ej avslöjad

Testa Nu

NordVPN-kupong med pris

NordVPN har redan ett väldigt lågt pris som dom erbjuder för sin tjänst. Om du använder en Nord VPN kupong så kan du spara ännu mera pengar när du skaffar ett abonnemang där.

NordVPN pris

2 år

NordVPN är en billig VPN-tjänst speciellt om man binder upp sig under en längre period. Kostnaden för en månadsprenumeration kostar just nu $11,95 hos NordVPN. Billigaste för NordVPN som du kan få är för tillfället just nu $3,99 per månad och då binder man upp sig för 24 månader.

NordVPN rabattkod kan sänka kostnaden ännu mera på de ovanstående abonnemangen. Om du binder upp dig på 1 år abonnemang kan du få hela 58% rabatt med en NordVPN-kupong. Om du istället vill binda upp dig på ett 2 års abonnemang så får du hela 66% rabatt på abonnemanget med en Nord VPN kupong.

Testa Nu

Hur man använder en NordVPN-kupong

  • Börjar med att först och främst bestämma och välja ut vilket abonnemang som du vill teckna hos NordVPN. Kom ihåg att du kommer kunna spara mer pengar desto längre bindningstid du beställer.
  • När du går till betalning hos NordVPN så klickar du på en liten text där det står ”Har du en Kupong”. Där kan du sedan enkelt fylla i din Nord VPN kupong och sedan klickar du på knappen ”Lägg Till”.
  • Kom ihåg att titta en extra gång så att din rabatt har registrerats korrekt och gå sedan vidare med betalning för att slutföra köpet.

NordVPN rabatt

Vanliga frågor om NordVPN kupongkod

Kan jag använda mer än en NordVPN rabattkod?

  • Man kan enbart använda sig av en NordVPN rabattkod åt gången och den kan inte användas mer än en gång för samma konto. Du kan dock använda dig av samma kupongkod flera gånger fast för olika konton.

Kan jag använda Nord VPN kupong för en befintlig prenumeration?

  • Man kan enbart använda sig av kupong NordVPN när man registrerar sitt abonnemang för första gången. 

Kommer jag att få rabatt på varje VPN-plan med affären?

  • Nordvpn rabattkod har generellt inte rabatt på alla sina abonnemangsplaner. Man bör välja de abonnemangs bindningstider som har den längsta bindningstiden för att få högsta möjliga rabatt och spara mest pengar.

Finns det NordVPN-kupong för att få en gratisversion?

  • Det finns tyvärr inga NordVPN-kupong som ger en gratis version av NordVPN. NordVPN erbjuder en gratis test period för 7 dagar till att kunna utvärdera VPN tjänsten. NordVPN har en pengarna tillbaka garanti som innebär att om du säger upp ditt abonnemang inom 30 dagar från att du började använda abonnemanget så får du hela beloppet tillbaka.

Klicka här för att testa NordVPN gratis.

Hur ofta erbjuder VPN nya erbjudande och rabatter?

  • NordVPN erbjuder nya erbjudande under hela året. Oftast är det special erbjudande runt högtider och speciella sälj perioder exempelvis Black Friday / Cyber Monday.
  • Du kan sätta denna länk Black Friday sida som bokmärke för att kunna titta när det kommer nya erbjudande och Nord VPN kupong. Glöm inte att besöka våran NordVPN-kupong sida för att hitta flera aktiva VPN erbjudanden.

Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se