Här är det säkraste sättet att ladda ner torrents anonymt

Vem som helst kan ladda ner torrents – även med en potatis IQ – i bara några enkla steg. Men ladda ner torrents anonymt kräver lite extra ansträngning, det är väl värt det! Ja, i många länder är torrenting en olaglig verksamhet. Och du kan drabbas av svårigheter att ladda ner upphovsrättsskyddat innehåll. Därför fokuserar vi idag på anonym torrent, ladda ner anonymt, så du kan ladda ner torrent säkert.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Hur hämtar du ladda ner torrents anonymt?

Att ladda ner utan att få fånga kräver de rätta verktygen. Och det kräver också rätt inställning för dessa verktyg. För att gömma dina IP-adresser från allmänheten är det viktigaste. Och en enkel inaktiverad funktion kan innebära att din verkliga IP-adress är klar. Så låt oss se i detalj vad du behöver för att starta anonym torrenting (ladda ner torrents anonymt).

Ladda ner Anonymt: Torrent-klient

Först och främst i din verktygslåda behöver du en mjukvara för att öppna torrentfiler. Faktum är att dessa filer har en .torrent förlängning och du kan inte öppna dem utan en torrentklient. Medan det finns många klienter tillgängliga för att ladda ner torrentfiler, fokuserar jag på dessa tre: qBittorrent, Transmission och Deluge.

qBittorrent

Använd Qbittorrent för att ladda ner torrenter

qBittorrent är en öppen källkodskopia av uTorrent, som en modifierad utorrentklient. Men utan den irriterande reklamen! Därför kommer denna torrentklient att vädja till tidigare uTorrent-användare som letar efter en ny men ganska likadan klient.

Transmission

Använd Transmission för att ladda ner torrents

Fram till nyligen var överföring inte tillgänglig på Windows. Men det finns äntligen en version för Microsofts OS! Denna torrentklient handlar om ljushet och enkelhet. Och om du vill ladda ner torrents anonymt, är Transmission gjord för dig!

Deluge

Använd Deluge för att ladda ner torrenter

Trots att det är lätt, erbjuder Deluge många funktioner. Och det är en mycket bra torrentklient. Det låter verkligen BitTorrent-användare lägga till privata torrenter och konfigurera användningen av bandbredd. Dess webbgränssnitt är intuitivt och enkelt att använda. Slutligen, om en funktion saknas, kan du lägga till den med ett plugin.

Ladda ner torrents anonymt: Torrent VPN

Efter installationen av din torrentklient bör du prenumerera på en VPN-tjänst, vilket är mycket säkrare än en proxyservice. Faktum är att ett virtuellt privat nätverk är verktyget som gör att du kan ladda ner torrents anonymt. Och om du ladde ner torrents utan en VPN, kommer eventuell spoofer (t.ex. copyright trolls) att hitta din riktiga IP-adress. Du kan läsa min uttömmande artikel på torrent VPN för mer information. För att du bara hittar påminnelser om hur du hittar det bästa VPN för torrenting.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Ladda ner hastigheter

Vi pratar om att ladda ner utan att bli fångad här. Så, självklart vill du inte fångas. Men vad du verkligen vill är att ladda ner torrentsfiler anonymt och hämta innehållet snabbt.

Därför måste din VPN låta dig ladda ner obegränsade torrents. Och du måste också se till att maxhastigheten är tillräckligt hög. Annars måste du vänta i timmar för att ladda ner innehåll. Har ingen tid för det!

Dessutom är en bra funktion från VPN att kringgå P2P-blocks. Jag är faktiskt nästan säker på att din Internetleverantör stryper din Internetanslutning och saktar ner din P2P-trafik. Och det här är baserat på din internetaktivitet. Därför, med en VPN, ser din ISP endast krypterad trafik och kan inte sätta igång din anslutning. Och du kan använda all din bandbredd för att ladda ner anonymt.

Torrent vänliga

VPN-leverantörer kan tillåta torrenting och fildelning, eller inte. Det är faktiskt deras nätverk och de kan hållas ansvariga för upphovsrättsintrång. På grund av innehållet du laddar ner … Därför måste du se till att VPN’s policy gäller torrenter.

Och återhåll för att ladda ner torrents med en VPN-leverantör fientlig till det här fildelningsprotokollet. Eftersom du kan skada din integritet och säkerhet. VPN-leverantören kan faktiskt vidarebefordra all din information till upphovsrättstrollarna. Det exakta motsatsen till vad du försöker uppnå, eller hur?

Vissa VPN-enheter, som ExpressVPN (i rankningen nedan), erbjuder till och med profiler med förinställda inställningar, så att det blir så enkelt som möjligt för att uppnå anonym spridning.

Ingen loggningspolicy

Slutligen måste du välja en VPN-tjänsteleverantör som erbjuder en nollaktivitetslogg policy. Varför? Eftersom det finns risk för att din leverantör håller loggar på din onlineaktivitet. Och dessa stockar kunde falla i fela händer: De av upphovsrättstrollarna. Så med en VPN som håller loggar kan du vara skyddad. Men i slutändan kan upphovsrättsinnehavarna få din information…

Välj därför ett VPN med en ingen loggningspolicy. På så sätt är dina loggar ingenstans att hitta. Och din integritet är säker.

Bästa VPNs för ladda ner torrents anonymt

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Ladda ner anonymt: Torrent trackers

Okej, nu när du har en torrentklient och ett VPN-abonnemang blir det allvarligt. Medan jag vet att du inte kan vänta med att börja hitta torrenter och ladda ner anonymt, bör du aktivera din VPN från och med nu. Faktum är att du bör gömma din IP-adress när du besöker webbplatser som är relaterade till dina torrentaktiviteter. Dessa inkluderar torrent-indexeringssidor, torrent relaterade forum, undertexter arkivar till film, etc. Att skjula din IP-adress från allmänheten är nyckeln.

Faktum är att jag sa att anonym torrenting (ladda ner torrents anonymt) kräver lite ansträngningar. Men hela tiden! För om du gömmer din IP när du springer och besöker undertexts webbplatser med din riktiga IP, är det inte meningsfullt. Så du borde bättre hålla VPN ansluten hela tiden. Med det sagt kan du hitta torrent-webbplatser – Jag är säker på att du har hört talas om peer-tracker-konceptet – vilket index torrent-filer som är tillgängliga för nedladdning. Men det är inte så lätt att hitta en pålitlig webbplats. Eftersom webbplatser stängs av varandra på grund av upphovsrättsintrångsförsök. Låt oss se dessa tre populära torrentwebbplatser. Men var vänlig notera att adresserna är mottagliga för att ändra över natten …

katcr.to

KickassTorrent Logo

Kickass Torrent är TILLBAKA!!! Där borde du hitta de filer du letar efter. Och det finns generellt tillräckligt med såmaskiner att inte spendera natten på nedladdning. Du kommer också att uppskatta den tydliga och fullständiga presentationen av torrent:erna och den mycket aktiva gruppen på forumet.

extratorrent.cc

ExtraTorrent Logo

ExtraTorrent är ett av de största BitTorrent-indexerna. Och det är en direkt konkurrent till Kickass Torrent. Webbplatsen är enkel och exakt. Och det verkar som om allt var tänkt. Därför går du direkt till det väsentliga: torrent:erna.

thepiratebay.org

The Pirate Bay Logo

The Pirate Bay har blivit så känt att även de som inte hämtar torrents anonymt har hört talas om det. Faktum är att denna webbsida gjorde rubriker i media på grund av spelet att hämta och söka att det spelar med världen regeringarna. Och det är fortfarande en bra källa att hitta torrents!

Extra steg för att ladda ner torrents säkert och ladda ner anonymt

Oroa dig inte, du är nästan där. Men du måste se till att din VPN-klient är korrekt konfigurerad. Faktum är att du kan dölja din IP med en VPN när du inte är…

Skydda dig mot DNS läckor

Först av allt, jag låter dig läsa vad som är en DNS läcka – det är en detaljerad artikel. Eftersom det är lite svårt att förstå. Men för att hålla det enkelt: Din torrentklient kan skicka förfrågningar utanför VPN-krypterad tunnel. Och med andra ord: Din begäran om torrents kan skickas uppenbart från din riktiga IP-adress.

Skydda dig mot DNS Leak

ladda ner anonymt

Därför måste du aktivera anti-DNS läckage (eller DNS läckskydd) funktionen. Och alla de VPNs jag rekommenderar för torrenting kommer med den här funktionen inbyggd. När den är aktiverad kommer all din trafik att gå igenom VPN-krypterad tunnel.

Du fixade dock bara att det inte fanns någon IPv4 läcka … Och du måste också aktivera IPv6 läckskydd (eller inaktivera IPv6) -funktionen. Vissa VPN-klienter erbjuder faktiskt två alternativ, akta dig! Dessutom, om du inaktiverar IPv6, fixar du också den potentiella Teredo läckan.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Slå på Kill Switch

S *** kan hända, eller hur? Tänk dig: Du är borta medan torrents laddas ner, med din VPN ansluten. Och anslutningen sjunker. Oavsett anledning. Därefter tar ditt operativsystem över och kopplar enheten tillbaka till Internet. Men med standardinställningarna. Därför är du tillbaka i det klara … Ladda ner torrenter från din riktiga IP-adress!

Det här är dåligt. Men VPN-leverantörer lade till en funktion för att undvika denna situation: A Kill Switch (eller Nätverkslås). Och när du aktiverar kill-omkopplaren övervakar din VPN-programvara din anslutning. Om anslutningen faller blockerar VPN-mjukvaran all din Internettrafik. Tills den kan få anslutningen tillbaka.

Se till att anonym torrenting är OK (ladda ner anonymt)

Du har alla dina verktyg, och de är alla uppsatta. Men uppnådde du anonym spridning? Det finns ett test du borde göra: Läcker din IP-adress?

För att kontrollera, besök IPLeak eller titta här. Och om du kan se din riktiga IP-adress och / eller adressen till din ISP, har du en DNS-läcka! Men det är inte tillräckligt med DNS-läcka på webbläsning (HTTP-protokollet).

Faktum är att du måste gräva djupare. Bläddra ner till Torrentadressdetektering för att testa om din torrentklient läcker din riktiga IP-adress. Följ anvisningarna på skärmen och vänta tills resultaten visas.

Återigen, om du ser din riktiga IP-adress och / eller adressen till din ISP, har du en DNS-läcka … Så se till att VPN-enheten är korrekt inställd. Och kontakta din VPN-leverantör om du inte kan få anonym torrenting. Eftersom det kan vara ett problem med deras nätverk.

Detta var min guide: Anonym torrenting: Här är det säkraste sättet att ladda ner torrents anonymt. Håll dig klar för fler artiklar som kommer snart.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se