Ivacy VPN Recension 2024: Är IvacyVPN värt pengarna?

ivacy recension

I vår Ivacy VPN-recension 2024 kommer vi kommer att försöka avslöja allt som finns att veta om denna Singapore-baserade VPN-tjänst som påstår sig vara en prisbelönt och toppklass VPN-tjänst. Vi kommer att utforska planer och priser, hastighet, prestanda, avblockering, torrenting, säkerhetsfunktioner, loggningspolicy och mer. Läs vidare för att få reda på allt du bör veta om VPN Ivacy, och om denna tjänst är värd dina pengar.

Planer och priser: Hur mycket kostar Ivacy VPN per månad?

Ivacy VPN erbjuder inte flera olika planer, utan den enda variationen är längden av din plan, och så får du då också självklart rabatt ju längre prisplan du väljer. I denna Ivacy VPN recension skulle vi föreslå att ifall du vill ha en pålitlig VPN för en längre tid så väljer du en av årsplanerna; det blir mycket billigare per månad. 

ivacyvpn planer och priser

Från $9.95 per månad om du väljer en plan för en enstaka månad, till så lite som $3.50 om du väljer en årsplan, kan du se att rabatten för längre tider är mycket stor. Dessutom kan du ibland hitta kampanjer som drar ner priset ännu mera!

Ett stort antal betalningsmetoder erbjuds. Du kan betala med kort (MasterCard, VISA och mer), PayPal, Coingate, BitPay och många fler. 

Eftersom Ivacy  VPN är så prisvärd kan det få dig att undra hur effektiv den egentligen är; låt oss gå in på  prestanda, funktioner och egenskaper.

Skaffa den nu

Sammanfattning

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log? Ja, dina data och identitet är säkra
Torrents? Ja
Netflix US, FR, JP, UK, AU, DE, CA
Multi-login 5 samtidiga inloggningar
Länder som omfattas 56+
Enheter som stöds Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Raspberry pi, Kodi, Kindle, Windows Phone
Pengar tillbaka garanti? 30 dagar
Protokoll TCP, UDP, L2TP, IKEV
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar 1 000+

Användning av VPN Ivacy

För Netflix: Kan man streama med IvacyVPN?

Om en av dina huvudanledningar till att skaffa VPN är att titta på geo-blockerade streamingtjänster så kommer du bli glad över att höra att IvacyVPN ger dig möjlighet till att avblockera Netflix, Hulu, BBC iPlayer och mer.. Inte bara det utan med Ivacys stabila hastigheter är VPN Ivacy utan tvekan ett bra val för streaming.

ivacyvpn

Ivacy VPN Torrenting: Kan man snabbt ladda ner genom IvacyVPN?

VPN Ivacy erbjuder även obegränsad bandbredd med goda hastigheter utan begränsningar. Även om P2P-fildelning och torrenting påstås inte vara tillåtet, uppmuntrar de det faktiskt. De har optimerat Ivacy-serverlistan på plats särskilt för den här typen av aktiviteter.

I synnerhet placerade de sina P2P-optimerade servrar i USA och Kanada för enkel och snabb torrenting. Faktum är att alla 1000+ Ivacy servrar stöder torrenting. Mängden servrar växer också konstant.

Skaffa den nu

VPN Funktioner

Kryptering

IvacyVPN använder industristandard 256-bitars kryptering (militär- och bankklass.) Det är viktigt att denna kryptering anses vara den starkaste på marknaden idag. Denna kryptering gör det i stort sätt omöjligt för hackare eller myndigheter att få tag på din information. Det är därför samma kryptering används av militären, myndigheter och till och med banker för att skydda all känslig information.

Automatisk kill-switch

Dessutom är IvacyVPN utrustad med en automatisk kill-switch-funktion. I fall intrång eller DNS- och IP-läckor skulle ske då kopplar denna kill-switch automatiskt bort dig från din internetanslutning. I grund och botten förhindrar den att information läcker när saker går fel.

Split-tunneling

Den här funktionen låter dig överföra viktig information genom den krypterade VPN-tunneln samtidigt som de mindre viktiga uppgifterna kommer direkt in och ut genom din vanliga internet uppkoppling. Vi föreslår att du bara använder den här funktionen för att skydda din viktigaste information. Detta förhindrar att du kopplas bort från lokalt anslutna enheter och får den bästa möjliga hastigheten.

ivacy-vpn-inställningar

Smart funktion för val av server

Vi upptäckte att denna Ivacy VPN-recension har en extra funktion som gör det ännu enklare för dig att använda den. Den här funktionen gör så att VPN Ivacy automatiskt kan ansluta till den bästa tillgängliga servern. Genom detta så får användarna bästa möjliga användarupplevelse utan krångel. Tyvärr fungerar denna funktion dock bara med Windows

ivacy-vpn-smart funktion för val av server

Windows-appen

Gränssnitt

Gränssnittet för IvacyVPN är väldigt enkelt att använda och du slipper huvudvärk genom den enkla designen. Det blir färre distraktioner vilket låter användare fokusera mer på vad de vill använda VPN Ivacy för. Den gör precis vad det säger att den gör, och inget annat. När du väl använder den märker du att gränssnittets design är enkelt och bekvämt för daglig användning.

ivacy-vpn-gränssnitt

Inställningar

Dessutom märkte vi i denna Ivacy-recension att klientinställningar är ett personligt val. Om du är en mer avancerad användare kan du ändra inställningarna efter dina önskemål, annars låter du de rekommenderade inställningarna köras.

ivacyvpn

Du kan välja vilken server du vill använda, men vi rekommenderar dock att du väljer servrar som stöder P2P-fildelning för torrentändamål. Att välja en amerikansk server ger dig dessutom den högsta möjligheten att avblockera Ivacy VPN Netflix.

Fungerar med fler plattformar

Utvecklarna bakom IvacyVPN gjorde den tillgänglig för mer än bara Windows. IvacyVPN är även tillgänglig för iOS, macOS X, Ivacy VPN Android och Linux. Dessutom så kan du även använda den på smart-TV och spelkonsoler som Xbox och Playstation.

Kundtjänst och support

Support är ofta ett område där billiga VPN-tjänster inte gör bra ifrån sig. Därför finns det självklart anledning att tveka Ivacy… Så hur bra är kundtjänsten?

Överraskande nog så är VPN Ivacys kundtjänst inte alls illa. Användarrecensioner rapporter att kundtjänsten är bra, hjälpsam och att de är snabba på att lösa problem., Du har massor av olika sätt du kan nå dem på, som telefon, e-post, livechatt och sociala medier.

Slutgiltiga tankar

Vår Ivacy Review 2024 vill säga att VPN Ivacy är av god kvalitet. Det erbjuder bra hastigheter, billiga planer och ordentlig kundsupport. Den är enkel att använda, har många användbara funktioner och ger dig tillräckligt med integritet och säkerhet. Ivacy VPN Netflix avblockerings-funktioner är också välfungerande.

I grund och botten kommer den med nästan allt du behöver från en VPN-tjänst: Exceptionella sekretess- och säkerhetsfunktioner, en automatisk kill-switch, ett anständigt antal Ivacy-servrar som fortsätter att bli fler, tillgång till stora streamingtjänster, som Ivacy VPN Netflix, och en dedikerad server för P2P-fildelning, pålitlig kundtjänst och såklart det att den fungerar bra med alla större plattformar.

I slutet av vår Ivacy-recension drar vi slutsatsen att detta är en bra VPN att starta men inte i nivå med de bästa. För beprövad bättre prestanda rekommenderar vi dock våra bästa och rekommendera VPN:er.

8.1 Totalpoäng
Ivacy VPN

Säkerhet och sekretess
8
Funktioner
8
Hastighet och prestanda
8
Valuta för pengarna
7
Användarvänlighet
7
Fördelar
  • Inga loggar
  • Alla funktioner tillgängliga för alla användare
  • Högsta säkerhet
  • Inte för dyrt med långvariga prenumerationer
Nackdelar
  • Mycket för dyrt månad till månad
Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se