Skydda din integritet med den bästa VPN för iPhone

Ska jag verkligen presentera iPhone? Om du har bott i en grotta sedan 2007 är det en rad av smartphones som marknadsförs av Apple Inc. Trots att iOS är ett säkert operativsystem har säkerhetsproblem uppstått på plattformen. Faktum är att hackare kan bryta in i en iPhone, även om den är uppdaterat. Dessutom finns det alltid hot när du ansluter till något nätverk. Säkerhets- och integritetstrusler. Därför vänder många användare till  iPhone VPN. Men vad är den bästa VPN för iPhone?

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Varför ska du använda en VPN-app för iPhone

Verkar som om jag brukar upprepa mig själv. Men det är till det bättre! Så min första regel är: Använd en VPN på alla enheter som är anslutna till Internet. Lita på mig, du delar redan mycket information frivilligt på sociala medier. Och du vill inte lämna fler spår på varje webbplats du besöker.

 Skydda din integritet med den bästa VPN för iPhone

Utan att ens tänka på det, installerar de flesta en antivirus på sin nya enhet. Och de använder inkognitotillstånd för att bläddra privat. Men få av dem använder en VPN. Och jag undrar varför. Min gissning skulle vara brist på kunskap. Eftersom du bara skyddas lokalt med dessa. Därför är du helt synlig på Internet.

Företag har skapat VPN för att kompensera för en brist på säkerhet på din enhet. Läs min artikel om vad är en VPN för att få mer information. Men för att hålla det enkelt: En VPN är ett nätverk som fungerar som mellanhand mellan din enhet och Internet.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Respekten för din integritet

Jag är säker på att du kommer ihåg iPhones motto några år tillbaka: Det finns en app för det. Och det är sant. Nuförtiden kan du nästan byta ut din dator med en iPhone. Naturligtvis kan du ringa och skicka textmeddelanden – det är en telefon rätt. Du kan också surfa på Internet, handla online eller betala dina räkningar. Och utvecklare publicerar nya appar varje dag för att ge dig fler funktioner. Vilken tid att leva i!

Nackdelen är dock att riskerna med att utsätta känsliga data ökar i enlighet därmed. Och det är där en iPhone VPN kommer till nytta. Faktum är att med en VPN kan du skydda din kommunikation och undvika risken för avlyssning av data. Den bästa VPN på iPhone kommer att kryptera alla dina trafikdata. Därför kan du bläddra anonymt på någon webbplats, läsa dina e-postmeddelanden och skriva in dina lösenord på ett säkert sätt.

Och om en snooper (din regering, din internetleverantör eller någon hacker) spionerar på dig, kommer de inte att kunna få tillgång till dina uppgifter. Därför är det omöjligt för dem att hitta din riktiga IP-adress och din plats.

En säker anslutning till gratis WiFi-nätverk

Vad pratar jag om? Om du undrar, läser du inte den här bloggen regelbundet. Och jag måste skriva en artikel om farorna med gratis WiFi. Eftersom gratis WiFi-nätverk är farliga! I själva verket är du inte säker på ett offentligt nätverk. Eftersom det är omöjligt att vara säker på var nätverket härstammar från. Och du kan ansluta dig till fällan till ett 12-årigt barn med en gratis trojansk hästprogramvara …

Som ett resultat borde du inte ansluta dig till en gratis WiFi. Och du får aldrig mata in eller få tillgång till känslig data. Eftersom dessa data är uppenbara och lättillgängliga av någon snooper. Och det enda skydd som finns är en VPN-programvara. Nästan alla VPN-leverantörer erbjuder nu en inbyggd VPN för iPhone. Kontrollera mina VPN-recensioner för att veta vilka. En iPhone VPN-app kan du ansluta till gratis WiFi-nätverk på ett säkert sätt.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

En åtkomst till geografiskt begränsat innehåll

De flesta användare väljer att prenumerera på en VPN för den här funktionen, över säkerhet … Eftersom en VPN emulerar din plats till vilken som helst server i nätverket. Och det är det perfekta sättet att dölja IP-adress, som jag sa ovan. Det ersätter också din IP-adress med serverns. Därför tror de webbplatser du besöker att du är ”servern”.

Faktum är att en VPN iPhone Sverige skapar en länk mellan din enhet och en server. Servern, som ligger i det land där du vill låtsas vara, fungerar som mellanhand. Och det ansluter till webbplatsen för att hämta innehållet och skickar det tillbaka till dig.

Du kan använda den här funktionen för att titta på American Netflix eller stream AMC, till exempel. Och det här fungerar för alla länder och för allt begränsat innehåll – åtminstone de länder där VPN-leverantörerna har servrar.

En minskning av din datanvändning

Slutligen är här en funktion dedikerad till mobila enheter. Men bara några VPN erbjuder det, bland annat ExpressVPN. Och det kan eventuellt förlänga din dataplan med upp till fem gånger. Bra om du använder din mobiltelefon som en hotspot för din bärbara dator eller andra enheter.

Datakomprimering (eller filkomprimering) är ett alternativ som påverkar vikten på det du laddar ner:

 1. Genom att minska effekterna av bilder: Det krymper dem eller kodar om dem i lägre kvalitet. Medan funktionen drastiskt minskar deras storlek, kan du inte se skillnaden i kvalitet. Eftersom iPhone-skärmen är mycket mindre än en PC-skärm.
 2. Genom att ta bort och minimera HTML, CSS och Javascript innehåll: Därför laddas webbsidor mycket snabbare. Och du får tillgång till innehåll mycket snabbare.

 Välj den bästa VPN iPhone Sverige

Troligen dussintals VPN-leverantörer erbjuder en VPN på iPhone där ute – hävdar att de är bäst. Listan som jag utarbetat nedan innehåller bara den bästa VPN på iPhone. Alla dessa är pålitliga tjänsteleverantörer, som du kan välja för din iPhone, men inte bara.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8
VAR FÖRSIKTIG MED GRATIS VPN PÅ IPHONE APPS! Ingenting är verkligen gratis i den här världen … Om du vet vad jag menar. De kunde samla dina data och surfvanor för kommersiella ändamål eller sämre. Eller värre. Med en gratis iPhone VPN skulle du göra dig mer skada än bra.

Ställ in din VPN för iPhone

Med en app från App Store

Om din iPhone VPN-leverantör tillhandahåller en inbyggd app för iPhone är det väldigt lätt att ställa in. Dessutom kan appen erbjuda OpenVPN-protokollet (vilket inte är möjligt med en manuell inställning). Medan alla appar är annorlunda är processen väldigt lik:

 • Prenumerera på VPN-webbplatsen
 • Gå till App Store Sök efter den VPN du prenumererade på
 • Hämta och installera appen
 • Anslut med din inloggning och ditt lösenord
 • Välj en server i det land du vill ha
 • Klicka på länken, det är allt!
 •  VPN iPhone manuell inställning

Jag gjorde denna handledning med en iPhone som kör iOS10, med VyprVPN. Men de flesta iPhone-enheter har liknande inställningar.

 1. Inställningar trycker du på Allmänt
  Så ställer du in VPN på iPhone 1
 2. Och tryck sedan på VPN
  Så ställer du in VPN på iPhone 2
 3. Och tryck på Lägg till VPN-konfiguration
  Så ställer du in VPN på iPhone 3
 4. Peka på L2TP och ange följande information.
  • Beskrivning: VyprVPN
  • Server: Ange ett server värdnamn från listan här.
  • Konto: Din VyprVPN-inloggning
  • Lösenord: Ditt VyprVPN-lösenord
  • Secret: thisisourkey
 1. Tryck på Spara
 2. 6. I inställningarna, svep VPN-växeln till läget ON.

Detta var min guide: De 5 bästa VPN iPhone: Skydda din integritet med en VPN för iPhone. Håll dig klar för fler artiklar som kommer snart.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se