Hur tittar jag på Champions League online? Champions League live 2024!

Champions League-omgången på 16 startar på mindre än en månad. Och vi har fortfarande 3 lag som siktar mot finalen i Cardiff: Arsenal, Leicester City och Manchester City. Om du är i Storbritannien kan du titta på Champions League online på BT Sports, som erbjuder omfattande täckning av både Champions League och Europa League. Men om du är utomlands på semester eller på affärsresa, behöver du ett speciellt verktyg för att live streama Champions League online!

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Artikel uppdaterad: 24 maj 2024

Kan jag titta på BT Sports utanför Storbritannien?

Förmodligen den mest relevanta frågan att ställa om du vill ha Champions League Stream gratis. BT Sports är faktiskt den enda kanalen i Storbritannien som sänder Champions League. Så om du inte kan se den här kanalen kan du inte se UEFA Champions League live, eller hur?

Så är det möjligt? Antingen kan du försöka starta spelaren om du redan är utomlands. Eller så kan du läsa FAQ på kanalens webbplats:

champions league live

Här är ditt svar: Du kan inte se något videoinnehåll […] när du är utomlands. Besvikelse! Varför skulle de inte låta dig titta på någonting, särskilt när du prenumererar på deras tjänster? Jag har två ord åt dig: TV-rättigheter. Faktum är att ägarna sålde Champions League-rättigheterna till BT Sports för en sändning endast i Storbritannien. Därför, om du är utanför Storbritannien, har du inte tillgång till något spel.

Även om det kan verka olösligt just nu finns det en lösning för att streama Champions League finalen. Och det är lätt att implementera och 100% lagligt.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Hur ser du UEFA Champions League 2024?

För att du vill titta på BT Sports, eller hur? Och uppenbarligen inte en gratis ström av låg kvalitet full av virus och annonser, som buffer var femte minut. Annars är en annan Google-sökning ditt bästa alternativ, på dina egna risker.

Ett verktyg för att avblockera BT Sports Abroad

Faktum är att artikeln är att titta på Champions League 2018, live, från BT Sports. Så du kan njuta av den högupplösta Champions League live streaming och fotbollsexpertkommentarer från Paul Scholes, David James eller Steve McManaman.

BT Sports geo-begränsningar är baserade på din enhets IP-adress: Om din IP är utanför Storbritannien får du inget innehåll. Därför måste du fokusera på det här verktyget: en VPN. Jag låter dig upptäcka vad som är ett virtuellt privat nätverk i detaljer. Men vad du behöver veta idag är att den här programvaran kan emulera din plats var som helst i världen. Åtminstone var som helst din leverantör erbjuder servrar. Och i ditt fall behöver du en server i Storbritannien.

Champions League online

Tekniskt sett fungerar VPN-servern som en mellanhand mellan din enhet och BT Sports webbplats. Och när du ansluter till servern går all din trafik igenom den här servern. Med en server i Storbritannien anser BT Sports att du är belägen i Storbritannien – även om du inte är det. Som ett resultat kan du live stream Champions League, som du skulle göra hemma. Och lyckligtvis erbjuder de flesta VPN-leverantörer en UK-server.

Och så mycket mer

Så du vill titta på BT Sports utanför Storbritannien. Och du måste prenumerera på en VPN-tjänst. Men du är inte övertygad än. Du bör veta att ett VPN erbjuder andra fördelar. Faktum är att VPN utvecklades för säkerhetsändamål.

Surfa anonymt och skydda din integritet

Först och främst skulle jag rekommendera att du alltid använder en VPN på alla dina enheter. Som du skulle använda ett antivirus. Eftersom du lämnar spår av din aktivitet på alla webbplatser du besöker. Och med alla dessa anonyma bitar med information är det möjligt att hitta din plats och din identitet.

streama champions league

Därför användningen av ett VPN för att förbättra din integritet och din säkerhet. Genom att skapa en krypterad tunnel mellan din enhet och dess server skyddar den dina data från alla snoopers (din ISP, din regering eller hackare).

Dessutom döljer VPN-klienten din IP-adress och ersätter den med IP:n på sin egen server. Så de webbplatser du besöker anser att du är servern och har ingen aning om att du faktiskt besöker dem. Och du surfar anonymt. De känner naturligtvis dina förfrågningar, men de kan inte länka förfrågningarna till din riktiga IP-adress.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Omgå censur och avblockera allt innehåll

Slutligen kan du använda en VPN för att arbeta runt censur och få åtkomst till allt geo-begränsat innehåll, inte bara Champions League-spel på BT Sports. Därför kan du ansluta till Facebook från Kina. Eller så kan du se amerikanska Netflix från Storbritannien och BBC iPlayer från utlandet.

champions league stream gratis

De flesta VPN-leverantörer erbjuder ett stort urval av servrar. Så du kan ansluta till det land där innehållet är tillgängligt och undvika geobegränsningar.

Till en överkomlig avgift

Ingenting är verkligen gratis. De företag som erbjuder gratis VPN är inga frivilligorganisationer. Bakom deras tjänst finns ett nätverk med hårdvara, programvara och anställda. Och det är dyrt! Som ett resultat kan vissa skrupelfria företag använda dina uppgifter i kommersiellt syfte … Därför förstör du alla dina ansträngningar för att skydda din integritet.

Dessutom kommer en gratis VPN oftast inte att blockera BT Sports. Och dess hastighet blir för lång för en trevlig streamingupplevelse. En bra VPN är inte gratis, men det är billigt, mellan £ 5 och £ 10 för en månad.

Och du kan prenumerera på bara en månad. Det är lätt och du kommer inte att ha någon obehaglig överraskning. Men om du prenumererar i 6 månader till 2 år kan du få en mycket bättre affär med över 50% rabatter.

Den bästa VPN som tittar på Champions League live

Så jag valde nedanstående val av VPN baserat på dessa tre kriterier:

  • Min erfarenhet med VPN: Jag gillar vissa VPN bättre än andra …
  • VPN:s hastighet: Du vill titta på strömmande videor, så det är ett måste.
  • VPN blockeras: aldrig, då och då, regelbundet…

På grund av upp- och nedgångar i VPN-världen utvecklas denna lista regelbundet. Därför kanske vissa VPN vinner eller förlorar deras plats. Men alla VPN-tjänster på denna lista gör att du kan streama Champions League live.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Handledning för att titta på Champions League online

Slutligen, här är en mycket enkel guide för att se Champions League live och streama fotboll. Och det borde fungera med de flesta VPN-leverantörer, så du kan se Champions League på nätet gratis.

  • Välj en VPN-programvara från listan ovan (vilken som helst, verkligen)
  • Klicka på knappen för att komma åt den officiella webbplatsen för VPN
  • Skapa ett konto och prenumerera på tjänsten
  • Ladda ner, installera och starta programvaran
  • I klienten väljer du en server som finns i Storbritannien (mycket viktigt)
  • Klicka på knappen ”Anslut”
  • Gå tillbaka till BT Sports webbplats eller app, logga in

Det är allt! Nu vet du hur du ser UEFA Champions League stream. Och på alla dina enheter! Det är inte VM, men det är varje år!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

UEFA champions league streaming

Det här var min guide: Hur ser jag Champions League online? Champions League live! Håll ögonen öppna för fler artiklar som kommer snart.

Innan du går sportfans!

Jag har många andra tips för att titta på sport online med en VPN. Så njut av åtkomst till begränsat innehåll och läs artiklarna nedan:

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se