Hur ser jag på NFL Super Bowl LVII Live på internet i 2024?

Om du letar efter ett sätt att kunna streama Super Bowl Sverige, så har du kommit till rätt plats. Oavsett om du vill kunna se super bowl live stream utomlands eller kunna se super bowl stream Sverige så kommer vi gå igenom hur och vart du kan streama super bowl Sverige utan att missa den viktigaste matchen i NFL super bowl 2024.

Prova Nu
Se NFL Super Bowl LVII med ExpressVPN - 49% RABATT!

ExpressVPN gör din surfning snabb och säker! Prenumerera för att få 3 MÅNADER GRATIS. Använd deras 30 dagars pengarna tillbaka garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Artikel uppdaterad: 27 maj 2024

Superbowl LVII

Här är höjdpunktsinformationen för Superbowl LVII:

 • Datum: Februari 12, 2024
 • Plats: State Farm Stadium in Glendale, Arizona
 • Sista lagen: Kansas City Chiefs vs. Philadelphia Eagles
 • Halvtidsshow: Rihanna
 • Sponsorer: Apple Music

De bästa streamingsidorna för att se Super Bowl online 2024

Vi har letat upp de bästa streamingsidorna för att kunna följa samt se Superbowl livestreams. Här är några av de bästa exempel enligt oss:

NFL Game Pass

Om du vill kunna se super bowl live stream utomlands eller se superbowl i Sverige hos NFL Game Pass så måste du ha ett abonnemang och även ett konto. Hos NFL Game Pass kostar det att se super bowl stream det är enbart gratis när du skapar ett konto men vid att se super bowl så måste du betala för få ett aktivt abonnemang.

Priset ligger på $99.99 för ett år eller $9.99 per månad. Du kan se på NFL Game Pass på pc, mac apple  tv, spelkonsolor som ps4 och xbox.

Viaplay

Om du vill kunna streama Super Bowl Sverige hos Viaplay så behöver du skapa ett konto hos dom samt även inneha ett aktivt abonnemang. Det kostar hos Viaplay om man skall kunna se super bowl live stream. Det är dock gratis när du skapar ett konto men vill du ha möjlighet att kunna se superbowl i Sverige då måste du betala för att få ett aktivt abonnemang.

Priset ligger på från 149:-/mån. Du kan se på Viaplay från din mobil, dator, surfplatta, smart-TV eller spelkonsol.

Det finns också gratiskanaler för att kunna se superbowl live gratis. Fortsätt läsa härnäst för att ta reda på det.

Streama Super Bowl sverige

Var kan man se Super Bowl 2024 gratis

ITV (England)

ITV är en engelsk tv-kanal som man kan se Superbowl i Sverige gratis. Dom kräver varken något konto eller abonnemang för att kunna se superbowl live gratis. Man kan lätt se Superbowl live gratis om man går in på ITV hemsida. Du skall dock komma ihåg att det endast fungerar ifall du befinner dig i England. Du kan se på ITV på från din mobil, dator, surfplatta, smart-TV.

RTL (Tyskland)

RTL är en tysk tv-kanal som kommer sända se superbowl live gratis. Dom kräver inte något konto eller abonnemang om man vill se superbowl live. Man kan enkelt se på superbowl live om man surfar in på RTL hemsida. Du måste dock befinna dig i Tyskland för att kunna se på RTL. Du kan se på RTL från din dator, mobil, surfplatta, smart-TV.

Fox via Tubi TV (USA)

Fox via Tubi TV är en amerikansk tv-kanal som man kan se Super Bowl live stream gratis. Det krävs inget konto eller abonnemang för att se superbowl live. Man kan med lätthet se superbowl i Sverige om du surfar in på Fox via Tubi TV hemsida. Du måste dock befinna dig i USA för att kunna se på Fox via Tubi TV. Du kan se på Fox via Tubi TV med din dator, mobil, surfplatta, smart-TV eller spel-konsol.

7mate (Australien)

7mate är en australiensk tv-kanal som sänder se superbowl live gratis. Det krävs inte något konto eller abonnemang för att kunna se superbowl live. Du kan enkelt se superbowl i Sverige genom att du surfar in på 7mate´s hemsida. Du måste komma ihåg att du måste befinna dig i Australien för att kunna se på 7mate. Du kan se på 7mate med din dator, mobil, surfplatta, smart-TV eller spel-konsol.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Varför kan du inte se super bowl utanför tillgänglighetszonen

För att kunna streama Super Bowl live stream utomlands eller för att se Superbowl i Sverige så bör du komma ihåg att streamingsidorna som sänder Super Bowl regleras väldigt hårt i länderna som lyckats upphandla sändningsrättigheterna till eventet.

Resultatet blir att streamingsidorna och tv-kanalerna som är ägarna av sändningsrättigheterna måste skydda dom genom att använda sig av geo-blockeringar. Geo blockeringar tekniken innefattar att streamingsidan eller tv-kanalen som sänder innehållet låser ute åtkomsten till deras innehåll för dom som inte befinner sig i rätt land.

Se Superbowl i Sverige

Detta görs genom att man kan se vilken IP adress som sina tittare kommer ifrån och då även få fram vilket land dom befinner sig i. Det är helt omöjligt att se Super Bowl på svensk tv eller streama Super Bowl Sverige utan att du använder dig av en VPN tjänst.

Om du vill vara helt säker på att kunna streama Super Bowl Sverige från utlandet så måste du använda dig av en VPN-tjänst, produktens starkaste styrka är att du enkelt kan byta din IP-adress för att kunna kringgå tv kanalernas geo-blockeringar.

Hur man tittar på super bowl med VPN

För att streama super bowl Sverige utomlands så måste du använda dig av en VPN-tjänst detta för att gå runt streamingsidornas geo blockeringar. Härnäst går vi igenom hur du kan använda dig av en VPN-tjänst.

  1. Välj en VPN tjänst. Bästa VPN-tjänsten för att se Super Bowl live stream är enligt oss ExpressVPN. Köp nu för 49% rabatt.
  2. Köp en prenumeration hos ExpressVPN.
  3. Ladda ner och installera din VPN-tjänst.
  4. Anslut till platsen / landet där din kanal befinner sig.
 1. Njut för att se Superbowl i Sverige eller utomlands ifrån var som helst.

Testa ExpressVPN Gratis i 30 dagar

Det finns många aktörer på VPN marknaden som berättar gladeligen om sina 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Men ExpressVPN sticker ut från dom andra genom att man inte ställer några frågor till kunden vid återbetalning.

Vårt tips är att du skall testa den här ExpressVPN för tillgång till programvaran. Du får då hela 30 dagar på dig att kunna testa VPN tjänsten och kan sedan be om återbetalning hos kundtjänsten (exempelvis via livechatten). Det behövs ingen motivering. Du kan helt enkelt endast berätta för kundtjänsten att du antingen har ändrat dig eller exempelvis endast ville testa den.

Du får tillgång till full återbetalning inom ca 5 dagar. Många av våra läsare har bekräftat att detta fungerar!

Bästa VPN för att titta på Super Bowl

Vi har utfört många tester majoriteten av VPN tjänsterna som finns på marknaden. Detta gjorde vi för att kunna se vilka VPN tjänster som är bäst för att se Superbowl live gratis eller att se Superbowl i Sverige.

Vi har utgått från ett flertal kriterier för betygsättning av det bästa VPN-tjänsterna dessa är: Pris, Anslutningshastighet, Integritet, Kundsupport samt Global servertäckning.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Fördelarna med VPN

Användning av en VPN-tjänst har väldigt många fördelar. Om du använder dig av en VPN-tjänst så kan du enkelt kringgå geo-blockering samt även censureringar som har begränsningar. En VPN-tjänst hjälper till så att du kan åter få tillgång till webbplatser i flera länder i världen som annars varit blockerade.

En VPN är även perfekt för om du vill kunna få tillgång till ett större streaming innehåll som endast finns i andra länder exempelvis om du vill få tillgång till nytt innehåll från Netflix,Hulu, med flera.

Se Superbowl live gratis

Vid användandet av en VPN-tjänst är du både säker och anonym när du är ute på internet och surfar. VPN-tjänsten hjälper dig att dölja din IP-adress och hjälper dig även för att kryptera din data som du sänder. Inte ens din internetleverantör har någon insyn i vad du gör när du surfar på internet.

När du surfar på ett offentligt wifi nätverk så kan du vara i riskzonen för att bli utsatt av hackning. Men när du använder dig av ett VPN samtidigt som du är uppkopplat till det offentliga wifi nätverket så kan du vara både säker och anonym.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

FAQ

Var man kan se Superbowl LVII i Sverige

Du kan se super bowl LVII i Sverige med Viaplay eller NFL Game Pass. Du kan dock även se superbowlen live gratis i Sverige med ITV, RTL, Fox via Tubi Tv eller 7mate med hjälp av en VPN. Vilket hjälper dig att kringgå geo-restriktioner efter att du anslutit till servern där streaming-sajter finns.

Slutsats

Vi hoppas nu att du har en bättre kunskap om vilken kanal visar Super Bowl men även streama Super Bowl Sverige. Om du vill ha möjligheten att se Superbowl live gratis så finns det många streamingsidor som erbjuder det bland annat ITV, RTL, Fox via Tubi Tv eller 7mate. Vill du istället vara helt säker på att inte missa matchen kan du se Super Bowl live stream hos Viaplay eller NFL Game Pass.

Det du måste komma ihåg är att många av streamingsidorna använder sig oftast av geo-blockeringar för att blockera ute användare som inte befinner sig i landet. Använder du dig dock av en VPN-tjänst kan du se Superbowl live gratis eller streama Super Bowl Sverige mot en kostnad.

Våran rekommendation är att du använder dig av VPN tjänsten ExpressVPN med 30-dagars-pengarna-tillbaka-garanti. Resultatet från vårat test visar att ExpressVPN är en väldigt snabb och pålitlig VPN-tjänst. ExpressVPN kan hjälpa dig med att kringgå geo blockeringar för att se på Super Bowl live stream.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se