Här är de bästa VPN: erna för Kodi 2024

Medan jag är säker på att du redan har hört talas om den här mediaspelaren, låt mig göra en snabb introduktion. Kodi är ett gratis, öppet källkodsunderhållningscenter som förenar alla dina digitala medier på ett snyggt sätt. Och du kan spela upp videor, musik, podcast och andra digitala mediefiler, antingen från din lokala enhet eller från internet. Det är fantastiskt att titta på direktuppspelade videor. Men du kommer att möta geobegränsningar av upphovsrättsskyddat innehåll. Därför behöver du den bästa VPN för Kodi för att avblockera alla videoströmmar!

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Vad är den bästa VPN för Kodi 2024

Att välja en leverantör är aldrig en enkel uppgift. Eftersom det finns hundratals av dem tillgängliga. Och de skryter alla för att vara den bästa Kodi boxen

Jag tänkte på min medborgare när jag skrev. Följande leverantörer bör därför avblockera det mesta av det begränsade innehållet som är relevant för oss. Men om du har mer specifika behov, som att avblockera US Netflix, se till att ditt VPN för Kodi är kompatibelt!

Jag har byggt det här valet med tre huvudkriterier. Uppenbarligen erbjuder alla dem minst en server i Sverige. Eftersom du inte kunde blockera något innehåll på annat sätt. Och de är bland de snabbaste VPN på marknaden, med ett Tier 1-nätverk och högpresterande servrar. Därför kan du titta på videor av högsta kvalitet, som kräver mycket bredband. Slutligen är de alla lätta att installera och användarvänliga för dig som inte är tekniskt kunniga.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Medan du kan använda Kodi utan VPN, kan du få problem om du strömmar upphovsrättsskyddat innehåll. Och du kommer att vara begränsad till det lokala innehållet. Det är därför jag rekommenderar att du använder det bästa VPN för Kodi Sverige.

Vad sägs om ett Kodi VPN-tillägg?

Tillägg tillåter utvidgning av Kodis funktioner, men jag rekommenderar inte ett Kodi VPN-tillägg. För det första finns det inte så många leverantörer som erbjuder en. För det andra är det mycket mer komplicerat att installera ett Kodi VPN-tillägg än en vanlig VPN-klient. För det tredje skyddar en Kodi VPN-addon endast trafiken i mediecentret. Så resten av din trafik är exponerad.

Vad är den bästa gratis VPN för Kodi? Om du inte vill betala för, eller om du inte har råd, det bästa VPN för Kodi, finns det inte många lösningar. För ingenting är verkligen gratis idag. Men jag hittade en pålitlig leverantör som jag kan rekommendera: TunnelBear. Denna leverantör säljer inte dina uppgifter till högstbjudande, stjäl inte dina känsliga uppgifter och säljer inte din extra bandbredd.

kodi bt sport

kodi add on bt sport

Och du borde kunna strömma videor av god kvalitet utan att buffra. Miljontals användare litar på denna virtuella privata nätverkstjänst över hela världen.

Så vad är fången? Du får en begränsad mängd data varje månad: 500 MB. Det är inte mycket data – ungefär en timmes video i 320p … Men du kan få 1 extra GB varje månad genom att tweeta @theTunnelBear och be om 1 gratis GB data!

Mitt trick för att använda ExpressVPN gratis

ExpressVPN är den bästa VPN för Kodi. Och det erbjuder en generös 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Tricket är att använda den här länken för att prenumerera och använda den i 30 dagar. Innan den 30: e dagen måste du be om återbetalning via deras livechatt. Inom fem dagar får du full återbetalning, inga frågor ställs. Det fungerar verkligen, som många av våra läsare har bekräftat.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Behöver jag ett VPN för Kodi?

Medan jag inte planerar att övertyga dig här, kommer jag att upprepa mitt favoritmotto: Du bör använda ett VPN på alla dina anslutna enheter, hela tiden. Du är faktiskt utsatt på annat sätt. Först vet din internetleverantör allt om vad du gör online. Dessutom lämnar du spår av din aktivitet överallt där du går, på alla webbplatser du besöker. Och med alla dessa anonyma bitar med information är det möjligt att spåra dig. Och för att identifiera dig …

En VPN för Kodi är det enda sättet att skydda din integritet och öka din säkerhet. Det skapar en krypterad tunnel mellan din dator och VPN-servern. Och dina data är säkra från alla snoopers. Dessutom döljer den din IP-adress bakom serverns IP. Och du kan surfa på internet anonymt.

Det betyder att om du använder ett tillägg för att titta på streaming, kommer ingen att veta det. Inte din Internetleverantör, inte myndigheterna och inte upphovsrättstrollen.

Och det finns en annan fördel med att använda ett Kodi VPN för streaming: du kan få åtkomst till geobegränsat innehåll. Låt oss säga att du är på utlandsresa. Utan VPN kan du inte titta på dina favorit-TV-kanaler. Men om du ansluter till en VPN-server hemma kan du kringgå de geografiska begränsningarna.

Och detta fungerar för alla länder där din VPN-leverantör erbjuder en server!

Ställa in ett Kodi VPN

När det gäller att installera en Kodi VPN på din enhet finns det flera lösningar.

Installera VPN-klienten för ditt operativsystem

Detta är den enklaste lösningen och den jag rekommenderar. De flesta leverantörer erbjuder ursprungliga appar för populära plattformar som Windows, Mac osv. När du till exempel har prenumererat på ExpressVPN måste du ladda ner och installera appen.

Och sedan kan du starta VPN-klienten och aktivera två funktioner:

  • DNS-läckageskydd: Den kommer att garantera att all din trafik går igenom VPN.
  • Kill Switch: Den kommer att blockera all din Internet-trafik om VPN-anslutningen tappas och hålla din IP dold.

Slutligen kan du ändra VPN-protokollet om du har problem med strömning. Medan jag rekommenderar OpenVPN, som är snabb, stabil och säker, kan du prova PPTP eller L2TP som är mindre säkra men ger bättre hastigheter.

Ställ in VPN manuellt på din enhet

Att ställa in ett VPN manuellt kan vara utmanande och processen skiljer sig åt varje leverantör och varje operativsystem.

Installera VPN på din router

Ibland är det tyvärr inte möjligt att installera ett VPN på din enhet. Och du måste hitta en annan lösning. Du kan istället installera den på din router. Men du måste ta hänsyn till att:

  • Din router måste tillåta den här metoden.
  • De enheter som är anslutna till routern använder:
    • samma VPN-anslutning, bromsa ner den;
    • samma VPN-server, som bara blockerar ett land.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Med hjälp av en VPN med Kodi

När VPN är installerat måste du ansluta till en server. Du bör välja en server i det land där du vill kringgå begränsningar, dvs i USA för att titta på American Netflix.

Du kan bara ansluta till en server samtidigt. Och om du vill ansluta till ett annat land måste du koppla bort och ansluta till en ny server.

Som regel, ju närmare servern, desto snabbare är din anslutning.

Om du har problem med att avblockera en plats rekommenderar jag att du använder livechatten för att kontakta din VPN-leverantör. Och supporten låter dig veta vilken server som fungerar.

Slutsats

De flesta plattformar ställer in geo-begränsningar för deras innehåll idag, vilket blockerar din åtkomst när du inte är i deras serviceområde. Men du kan enkelt kringgå dessa med den bästa VPN för Kodi: ExpressVPN

Streaming är Kodis styrka. Och du kan släppa loss sin fulla kraft genom att installera tillägg från tredje part. Dessa kanske inte alltid är lagliga, så du bör använda ett VPN för ditt eget skydd.

Dessutom säkerställer en VPN din internetanslutning och skyddar din integritet. Faktum är att när din trafik går via VPN är den krypterad och anonymiserad. Därför kan din Internetleverantör, myndigheter och andra hackare inte spionera på dig.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se