French Open livestreaming: Hur ser du Roland Garros 2023 live?

Oroa dig inte kära läsare, det finns bara fyra tennis Grand Slams i dag. Och detta är den andra artikeln i serien, där jag ska berätta för dig hur du kan se Roland Garros 2023 live. Medan den franska stora turneringen inte kommer att starta före maj, vill jag avsluta det här ämnet innan jag startar en ny … Så låt oss se de olika sätten att få French Open livestreaming.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Hur kan jag streama French Open live?

Medan alternativen för att titta på Australian Open var begränsade i Storbritannien, finns det fler alternativ för French Open livestreaming! Du kan faktiskt ställa in Eurosport (Discovery Communications, igen …) om du är en abonnent. Eftersom den europeiska kanalen har vissa sändningsrättigheter, men inte exklusiviteten den här gången. Inte än.

roland-garros-live

Kyle Edmund

Men du kan också njuta av några spel free-to-air med ITV! Eftersom de har vissa rättigheter fram till 2023. Därför kan du ställa in på ITV1 eller ITV2 för att se franska öppna 2023. Tyvärr är 2023 det sista året på ITV-kontrakt med Rolland Garros… Så det sista året med gratis att sändas…

french-open-live-streaming-free-online

Johanna Konta

Det här är lösningarna när du bor i Storbritannien. Men om du lämnar landet kommer du inte kunna se Roland Garros live på de engelska kanalerna. Varken på Eurosport (även om du har prenumeration) eller på ITV. På grund av TV-rättigheterna som begränsar sändningarna till ett visst territorium…

Pro tip från Al

Välj en server i Storbritannien för att titta på Eurosport från utlandet! Det är samma logik som gäller. Och jag rekommenderar definitivt ExpressVPN att låsa upp engelska innehåll.

Planera B för ett fritt live streaming gratis

Slutligen finns det en annan lösning för att se French Open livestreaming GRATIS online. Men jag är inte säker på att du verkligen gillar det. Eftersom det är på franska … Men TV-kanalerna sänder de flesta matcher och alla matcher från kvartfinalen! Free. To. Air.

watch-french-open-live

Heather Watson

Saken är: Du kan inte titta på franska kanaler från Storbritannien … På grund av TV-rättigheterna är de ännu en gång tillgängliga i Frankrike. Om du besöker france.tv -webbplatsen från Storbritannien får du detta meddelande: ”Av rättighetsskäl är den här videon inte tillgänglig från din plats.”Jag översatte naturligtvis det: Webbplatsen finns bara på Molière:s språket…

I nästa stycke kommer jag att adressera de geo-begränsningar som jag nämnde ovan. Så du kommer att kunna streama Roland Garros live från var som helst i världen, på alla kanaler. Kanske inte alla kanaler, eftersom vissa av dem kräver en betald prenumeration. Och jag vet inte tricket att göra betalkanaler gratis än…

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av februari 2023

Roland Garros livestreaming med VPN

Nu sa jag det … Den väl bevarade hemligheten för att avblockera geo-restriktioner är i dina händer! Allt du behöver göra är att använda kraften i ett VPN för att streama franska öppna 2023. Jag har redan förklarat i detaljer vad som är ett VPN. Låt oss bara säga här att det är ett säkerhetsverktyg som du kan emulera din position i det land du vill ha. Jag tror inte att någon VPN-leverantör erbjuder en server i varje land, men några av dem har ganska breda nätverk. Och de flesta av dem täcker alla större länder.

När du är ansluten till en VPN-server besöker den webbplatserna för dina räkning. Så när du surfar på nätet använder du faktiskt serverns IP-adress och inte din. Därför anses du med en server i Storbritannien som en engelsk användare. Och med en server i Frankrike betraktas du som en fransk användare. Se vad det betyder?

et betyder att det är bra, baby baby! Faktum är att begränsningarna gäller beroende på din plats. Och din plats bestäms av din IP-adress. Om enhetens IP-adress finns i den vita listan kan du komma åt innehållet. Men om det inte är det, kan du inte göra det. VPN låter dig ändra din IP för att vara på rätt lista vid rätt tidpunkt.

Välj den bästa VPN för French Open live stream

Om du vill ha den bästa upplevelsen för franska öppna 2023 live streaming behöver du en premium VPN. Oroa dig inte, premium betyder inte dyrt! Faktum är att VPN är ganska billiga: Från £ 5 till £ 10 för en månad. Och du kan få mycket bättre erbjudanden om du prenumererar på ett år, med upp till 75% rabatt.

Men vilken VPN att välja? Det finns så många tillgängliga på marknaden … Och alla låtsas vara de bästa, eller hur? Lyckligtvis har jag skapat den här bloggen, BestVPN.se, där jag delar min erfarenhet med virtuella privata nätverk. Och jag ger dig rekommendationer beroende på din aktivitet.

Så för FO behöver du en snabb VPN med ett Tier 1-nätverk. Videor använder alltid mycket bredband, särskilt om du vill ha högupplöst bild. Och du måste se till att ditt VPN kan avblockera ditt innehåll. Eftersom programföretag tenderar att förbjuda IP-adresserna för VPN-servrar för att skydda sitt kontrakt med innehållsproducenter. Sist, men inte minst, bör du få en användarvänlig VPN: Plug and play. Glöm manuell installation och komplicerade tutorials…

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2023
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2023
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2023
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2023
9
5 NordVPN: Recension 2023
8.8
Säg NEJ till gratis VPN: er

Om du inte betalar för det är du produkten! Och tro inte att icke-statliga organisationer står bakom de gratis VPN-skivor du kan hitta online … De vill inte vara ur fickan. Så de kommer att sälja dina uppgifter till högstbjudande, i bästa fall. Gör dig själv en behandling och prenumerera på en pålitlig VPN: Det är ganska billigt (från £ 5 till £ 10 för en månad). Och du kommer inte att ge upp din integritet online.

French Open live stream: Tutorial

Du har nu nått slutet på min artikel om French Open live stream. Men innan du går, titta på min snabbguide nedan. Den beskriver processen du måste följa steg för steg för att prenumerera på ett VPN och få det att fungera. Och det är verkligen enkelt, högst några minuter.

  • Välj ett VPN från listan
  • Klicka på den orange knappen för att gå till den officiella sajten
  • Registrera dig och prenumerera på tjänsten
  • Ladda ner, installera och starta VPN-klienten
  • I serverlistan väljer du en server som ligger i Storbritannien (Eurosport, ITV) eller i Frankrike
  • (Frankrike 2, Frankrike 3)
  • Klicka på knappen ”Anslut”
  • Gå tillbaka till webbplatsen eller appen, uppdatera eller logga i

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av februari 2023

Du är redo! Och du kan få French Open live stream var som helst, på alla dina enheter.

via GIPHY

Det här var min guide: French Open live stream: Hur ser jag på Roland Garros 2023 live? Håll ögonen öppna för fler artiklar som kommer snart.

Innan du går sportfans!

Ursprungligen en online manager, jag lever ut min passion på denna webbplats. De flesta av mina hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver jag detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Jag lägger särskilt fokus på säkerhet och integritet i mina artiklar. Eftersom jag alltid är bekymrad för våra läsare och för mig själv. Min önskan är att alla kan surfa på internet säkert.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se