Så gör du för att utnyttja vår ExpressVPN rabatt 2024

Vill du spara pengar på ditt VPN-abonnemang? Så här gör du för att få tre månader gratis och % extra rabatt med den senaste ExpressVPN-kupongkoden för 2024. Detta är den enda fungerande ExpressVPN rabattkupongen som  finns tillgänglig för närvarande.

Prova nu
Prova ExpressVPN - den bästa VPN-tjänster för nybörjare, riskfritt i 30-dagar

ExpressVPN är en användarvänlig tjänst med premiumfunktioner! 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti, 49 % RABATT och 3 månader gratis.

Artikel uppdaterad: 22 juli 2024

VPN rabatt

ExpressVPN Kupong: Spara 49%
ExpressVPN är den bästa VPN-leverantören 2024 med en ny generation säkerhetsfunktioner och otroligt snabb hastighet. Spara upp till 49%. Betala endast 6,22 per månad istället för saftiga 12,07/månad.
49% RABATT

Verifierad

Riskfri provperiod i 30 dagar
Du kan få ExpressVPN helt GRATIS i 30 dagar genom att dra nytta av dess riskfria pengarna-tillbaka-garanti.
Gratis provperiod

Verifierad

ExpressVPN kupong: Spara 35%
Missa inte chansen att spara. Lös in kupongen och få 35 % rabatt!

Utgånget

Verifierad

Om ExpressVPN och tjänstens funktioner

Det ökade beroendet av internetuppkoppling och frågor kring både integritet och säkerhet har gjort det nödvändigt att använda sig av VPN-tjänster. Men i och med att det finns en mängd olika VPN-tjänster kan det vara väldigt svårt att välja en.

expressvpn rabatt

ExpressVPN finns bland både de äldsta och mest populära VPN-tjänsterna som finns på marknaden idag. Här nedan listar vi de viktigaste punkterna om tjänsten. Om du vill läsa mer ingående om Express-VPN kan du hitta vår fullständiga recension här.

  • Över 3 000 servrar i mer än 94 länder
  • Extremt höga hastigheter
  • Upp till 5 anslutningar samtidigt
  • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Torrenta med 100% anonymitet
  • Snabb och hjälpsam support

Överblick över ExpressVPN:s funktioner och specifikationer

FUNKTIONER SPECIFIKATIONER
Zero-Log?
Torrents?
Netflix Ej tillämpligt
Multi-login
Länder som omfattas
Enheter som stöds
Pengar tillbaka garanti? Inte tillämpbar
Protokoll
Datatrafik Obegränsat
Kryptering Millitär 256 bit
IP-adresser Ej avslöjad
Servrar Ej avslöjad

Priset när du använder vår ExpressVPN kupong

När du använder vår ExpressVPN-kupong kommer kostnaden för årsplanen minska från dollar per månad till dollar per månad. Detta inkluderar 3 månader gratis och ger totalt % rabatt på det ordinarie priset för ExpressVPN:s årsplan.

expressvpn rabatt

Detta är det lägsta pris som ExpressVPN för närvarande erbjuder, och vi har bekräftat att den här kupongen fortfarande är aktiv från och med april 2024.

ExpressVPN är ett av de mest populära virtuella privata nätverken. Detta tack vare dess starka säkerhet, höghastighetsanslutningar, breda urval av serverplatser och exceptionella möjligheter att avblockera. Dessutom har nu våra läsare möjligheten  få 3 månader gratis. Dessutom har du chansen att använda en exklusiv kupong för att spara % på kostnaden för en årlig ExpressVPN-prenumeration.

Denna giltiga kupong ger dig dock inte bara en rabatt. Du kommer dessutom få ytterligare tre månader som läggs till automatiskt, helt gratis. Detta innebär att du betalar i genomsnitt dollar i månaden för en av de bästa VPN-tjänsterna som finns tillgängliga på marknaden idag.

Det är värt att notera att ExpressVPN kommer med en -dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du har registrerat dig men inte är nöjd kan du avbryta inom denna period och få full återbetalning. Detta tar vanligtvis inte mer än ett par dagar.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Så får kan du ta del av vår ExpressVPN rabatt på %

Följ vår guide här nedan, det tar mindre än fem minuter att komma igång. Och det kommer att leda till att du får det bästa erbjudandet av din ExpressVPN rabatt:

  1. Följ den här länken. Den kommer ta dig till ExpressVPN:s hemsida där du kan ta del av det exklusiva erbjudandet.
  2. Klicka på den gröna knappen på ExpressVPN:s webbplats. Du kommer till en sida som visar tre olika planer. Välj planen med % rabatt och 3 månader gratis. Alla planer har dock samma funktioner och erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.
  3. Fortsätt till kassan som vanligt. Vårt ExpressVPN-erbjudandet tillämpas automatiskt och ingen rabattkod behövs.
  4. Det var allt. Du har nu tillämpat den extra rabatten på % på din ExpressVPN-prenumeration och kan ladda ner ExpressVPN på din enhet.

Svårare än så är det alltså inte. Skydda dina uppgifter när du surfar på nätet. Ladda ner dina filer säkert och streama alla dina favoritserier och mer. Missa inte detta erbjudande. Ta del av vår ExpressVPN rabatt redan idag.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Vanliga frågor och svar om ExpressVPN rabatt

expressvpn rabatt

Kan jag använda mer än en VPN-kupong?

Nej, ExpressVPN låter dig inte stapla erbjudanden på varandra. Det betyder att du måste hålla dig till den bästa möjliga rabatten du har hittat. (Vilket utan tvekan kommer att vara vår, eftersom vi alltid får den maximala rabatten som finns tillgänglig för våra läsare!). Man kan inte heller använda en kupong två gånger på samma konto. Men man kan utnyttja kupongen igen på ett annat konto.

Kan jag använda VPN-kuponger för en befintlig prenumeration?

ExpressVPN:s webbplats nämner inte specifikt om rabattkoderna endast gäller för nya kunder. Kundtjänst kunde dock bekräfta att ExpressVPN-kupongkoder är tillgängliga för både nya och befintliga användare. Det finns dock en liten invändning: de kan bara användas en gång per konto. Om en kod till exempel ger dig ett års täckning till ett reducerat pris kan du inte sedan utnyttja samma kod igen för att undvika att betala fullt pris på obestämd tid.

Det man istället kan göra för att spara pengar på en befintlig prenumeration är att använda den längsta bindningstiden.

Får jag rabatt på alla VPN-planer med erbjudandet?

VPN-leverantörer erbjuder i allmänhet inte rabatter på alla planer. Detsamma gäller för ExpressVPN rabatt. Med vår kupong får du den högsta rabatten på årsprenumerationen. På så sätt kan du se till att du håller dig skyddad under en längre tid till ett pris som är nästan hälften av det normalt kostar.

Finns det VPN-kuponger för att få en gratis version?

Det finns inte några kupongkoder för en gratisversion av ExpressVPN. Däremot har du just nu chansen att få en 3 månaders gratisperiod och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti genom vår rabattkupong. Här kan du läsa mer om hur gratis versioner av VPN-tjänster fungerar.

Hur ofta erbjuder ExpressVPN nya erbjudanden och rabatter?

ExpressVPN släpper nya erbjudanden vid olika tillfällen under året. Under januarirean, Black Friday och Cyber Monday. Men du kan också hitta erbjudanden vid Halloween, på sommaren eller vid andra tillfällen när ExpressVPN bestämmer sig för att vara generös.

Spara den här VPN-kupongsidan som ett bokmärke  för att enkelt titta tillbaka. På så sätt kommer du inte missa när vi kan erbjuda våra läsare nya rabatter. Du har även möjlighet att hitta fler aktiva VPN-erbjudanden på vår VPN-kupongsida.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se