ExpressVPN gratis provperiod 2024

Om du letar efter att kunna få en gratis provperiod ExpressVPN, så har du kommit till rätt plats. Du kommer att få all information som behövs för att kunna påbörja din gratis provperiod ExpressVPN samt hur du använder den och installerar det. Låt oss titta närmare på hur du kan skaffa ExpressVPN gratis provperiod.

Prova Nu
Testa ExpressVPN gratis period!

ExpressVPN gör din surfning snabb och säker! Prenumerera för att få 3 MÅNADER GRATIS. Använd deras 30 dagars pengarna tillbaka garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Artikel uppdaterad: 27 maj 2024

Få ExpressVPN gratis i 30 dagar med pengarna-tillbaka-garanti

Du kan enkelt få tillgång till ExpressVPN gratis provperiod genom att följa våra 6 steg som vi har tagit fram.

 1. Gå till (ExpressVPN hemsida)
 2. Välj plan
 3. Prenumerera (betalningen debiteras vid registrering)
 4. Ställ in en påminnelse om att avsluta din prenumeration innan återbetalningsperioden är slut (30 dagar)
 5. Kontakta ExpressVPN Support Team, via chatt eller e-post för att avsluta din prenumeration och få din återbetalning – inga frågor.

Vi har även en kupong till ExpressVPN som du kan få tillgång till genom att ExpressVPN kupong.

Tricket för att använda ExpressVPN gratis i mer än 30 dagar

Tricket för att du skall kunna använda dig av gratis provperiod ExpressVPN i mer än 30 dagar är att använda dig av olika email adresser. Du behöver flera olika email adresser för att kunna skapa nya konton hos ExpressVPN och återanvända ExpressVPN pengarna-tillbaka garanti efter 30 dagar.

Du kan använda vår länk för att få tillgång till special erbjudande / pengarna-tillbaka garanti om du vill köpa ExpressVPN

Gratis provperiod ExpressVPN

Gratis provperiod kontra betald med en pengarna-tillbaka-garanti

Expressvpn gratis provperiod innebär att du får tillgång till ExpressVPN under en 7 dagars period för iOS och Android enheter och även slipper att betala några pengar för att testa. 

Om du istället testar ExpressVPN gratis provperiod med pengarna-tillbaka-garanti så är detta på många sätt bättre än ifall du testar den kostndasfria 7 dagars perioden. Du får tillgång till hela ExpressVPN:s erbjudande för funktioner utan några risker. Om du inte är nöjd med ExpressVPN kan du enkelt få tillbaka alla pengarna inom 30 dagar.

För att få tillgång till ExpressVPN gratis provperiod med pengarna-tillbaka-garanti så måste du betala först, men om du inte är nöjd kan du enkelt få tillbaka hela beloppet du betalat inom 30 dagar.

Vår rekommendation är att du använder dig av gratis provperiod ExpressVPN med pengarna-tillbaka-garanti. Då får du tillgång till hela ExpressVPN:s erbjudande för funktioner och kan få enkelt tillbaka hela beloppet inom 30 dagar.

Gå till ExpressVPN hemsida för att få tillgång till ExpressVPN.

Prova ExpressVPN gratis idag

Använd ExpressVPN gratis i 7 dagar med den kostnadsfria provperioden

Du kan enkelt använda dig av gratis provperiod ExpressVPN i 7 dagar genom att följa 6 enkla steg som vi har tagit fram.

 1. Öppna butiken (App Store för iOS eller Google Play Store för Android)
 2. Hitta ExpressVPN-appen, ladda ner och installera den
 3. Klicka på starta 7-dagars gratis provperiod och prenumerera
 4. Ställ in en påminnelse om att avsluta din prenumeration minst 24 timmar innan den kostnadsfria provperioden slutar
 5. Ge behörighet att lägga till VPN-konfiguration till din enhet
 6. Avbryt din kostnadsfria provperiod

Låt oss härnäst kolla på varför du skall välja ExpressVPN.

Varför välja ExpressVPN

ExpressVPN är en av de största och mest kända VPN-tjänsterna som finns på marknaden. ExpressVPN är kända för att hålla den högsta klassen som VPN-tjänst. Dom har tillgång till över 3000 servrar och över 94 länder så du kan alltid vara säker på att kunna använda dig av ExpressVPN vart du än befinner dig i världen.

ExpressVPN erbjuder snabb hastighet med obegränsat med data som passar perfekt vid surfning eller streamning i både hd och ultra hd. Vi får inte glömma det viktigaste ExpressVPN tar din personliga integritet på högsta nivå och krypterar din data av militär standard. Detta gör att du alltid kan känna dig säker när du använder ExpressVPN som VPN-tjänst. ExpressVPN är även kompatibel med nästan alla enheter vilket gör den perfekt vid användning för mobil, ipad, spelkonsoler eller datorer.

ExpressVPN Gratis provperiod

Om du vill exempelvis få tillgång till annat utbud av streaming innehåll från Netflix, HBO Max, Disney+ m.fl så hjälper ExpressVPN dig med det. Du kan få tillgång till streamingssidornas innehåll från vart du än är i världen med ExpressVPN. Ifall du vill kunna få tillgång till censurerat innehåll eller kringgå tv kanalers geo-blockeringar så är ExpressVPN i världsklass med att hjälpa dig med det.

En gratis provperiod ExpressVPN erbjuds också, detta möjliggör att du som ny användare kan få tillgång till alla de fantastiska funktionerna som ExpressVPN erbjuder helt gratis.

Det finns väldigt många fördelar med att använda ExpressVPN och vår förhoppning är att du nu har en bättre förståelse varför ExpressVPN är en av de största och mest kända VPN-tjänsterna som finns på marknaden. Läs mer i ExpressVPN recension.

FAQ

Ska jag använda ett gratis VPN?

Du kan absolut använda dig av ett gratis VPN men du skall ha i åtanke att om en VPN tjänst är gratis så måste dom tjäna in pengar på något annat sätt. VPN tjänster som är gratis har oftast begränsad data överföring samt litet antal servrar som man kan använda. Det finns även risk att din integritet bryts om en gratis VPN tjänar pengar genom att sälja dina privata uppgifter till annonsörer eller andra.

Kommer jag att debiteras efter att ExpressVPNs kostnadsfria provperiod slutar?

Du kommer att bli debiterad efter gratis provperiod ExpressVPN slutar. Det du kan göra är att ställa in en påminnelse om att avsluta din prenumeration minst 24 timmar innan den kostnadsfria provperioden slutar, för att sedan kunna avbryta din kostnadsfria provperiod.

Behöver jag ett kreditkort för att registrera mig för ExpressVPNs kostnadsfria provperiod?

Du måste registrera en betalningsmetod för att kunna få tillgång till ExpressVPNs kostnadsfria provperiod. ExpressVPN använder sig av de flesta olika betalningsmetoder som finns på marknaden. Du kan bland annat betala med kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express eller Paypal samt online överföringar med Klarna.

Fungerar ExpressVPNs kostnadsfria testversion på vilken enhet som helst?

ExpressVPNs kostnadsfria testversion fungerar enbart för mobiler med iOS och Android enheter.

Hur avbryter jag ExpressVPN gratis provperiod?

För iOS:

 1. Logga in på ditt App Store-kontot som du använde för att skaffa din kostnadsfria provperiod eller prenumeration.
 2. Gå till Apples hemsida för att öppna listan över prenumerationer
 3. Klicka på Avbryt provperiod eller Avbryt prenumeration.
 4. Välj Bekräfta.

För Android:

 1. Öppna appen Play Butik på din enhet (Logga in på det Google-konto du använde för att registrera dig för din kostnadsfria provperiod eller prenumeration)
 2. Tryck på din profilikon uppe till höger.
 3. Tryck på Betalning och prenumerationer sedan Prenumerationer.
 4. Välj ExpressVPN.
 5. Tryck på Avbryt.

Hur lång tid tills jag får min återbetalning?

Återbetalning av dina pengar kan antingen ske direkt eller ta ett par dagar innan det genomförts. Det du måste komma ihåg är att även ifall din återbetalning har blivit godkänd och behandlats så kan det ta upp till 10 arbetsdagar innan du ser pengarna på ditt bankkonto.

Prova ExpressVPN gratis idag

Slutsats

Vi hoppas nu att du vet hur du kan få tillgång till ExpressVPN kostnadsfria provperiod. Du kan enkelt testa ExpressVPN med antingen erbjudandet på 7 dagar kostnadsfri provperiod eller ExpressVPN 30 dagars provperiod.

Det finns många fördelar för dig med att testa ExpressVPN gratis provperiod, bland annat kan du se om VPN-tjänsten passar dig och dina användningsbehov som du har.

Våran rekommendation är att du bör använda dig av VPN tjänsten ExpressVPN som har 30 dagars pengarna tillbaka garanti. ExpressVPN  är en extremt snabb och säker VPN. ExpressVPN hjälper dig enkelt med att gå förbi geo blockeringar och att skydda din integritet när du är uppkopplad till internet.

Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se