Disney Plus Sverige: Vad vi vet om Disney+ hittills

Se upp, Netflix! Den världsberömda streamingtjänsten kommer att få en ny konkurrent det här året, och det är inte ett nytt namn i branschen. Disney kommer att lansera sin nya strömmningstjänst i 2024, men detta tentativa schema är endast för USA. Strömningstjänsten direkt till konsument kommer att kallas Disney+, till skillnad från tidigare spekulationer om att den kommer att kallas Disney Play. Amerikanska tittare kommer säkert att titta på Disney Plus det här året, men vad sägs om tittare från de andra länderna? Walt Disney-företaget har inte sagt något om detta än.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Allt vi vet om Disney Plus

Många fans frågar om vi kommer att titta på samma Disney-filmer via den här plattformen. Lyckligtvis är Disney full av överraskningar för sina tittare. Disney ordförande och VD Bob Iger avslöjade att det kommer att finnas en ny Star Wars och Marvel live-action-serie som ska utvecklas. Star Wars spinoff kommer att innehålla Cassian Andor och hans äventyr före händelserna i Rogue One: A Star Wars Story, medan MCU-serien kommer att centrera runt Loki med Tom Hiddleston.

Disney+

Utöver detta kommer klassiker och favoritfilmer hela tiden som Monsters, Inc. och High School Musical också att innehålla nya berättelser. Åh, och nämnde jag att Captain Marvel också exklusivt kommer att strömmas på Disney Plus? Ännu mer anledning att se Disney+ det här året!

Ett trick för att få en gratis VPN

Innan vi fortsätter, vill du inte veta hur du får en bra VPN-tjänst helt gratis?

Säg inte mer för att genom ExpressVPN kan du utnyttja alla deras premiumfunktioner utan att behöva betala en krona. Med deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti är du i goda händer.

Det finns andra VPN som också erbjuder gratis test, men de gör det alltid svårt för dig att återkalla ditt prenumeration. ExpressVPN ställer dock inte ens frågor. Du kan säga att du ändrade dig eller till och med om du bara ville prova det gratis. De bryr sig inte alls! Tricket ligger i den här länken. När du redan har testat det kan du enkelt ringa deras kundtjänst när du är nära slutet av din 30-dagars rättegång. Då är du garanterad att få tillbaka dina pengar direkt.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Det Bästa VPN som du kan se Disney Plus

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Hur man får prenumeration på Disney+

Tyvärr är det de enda detaljerna som vi har på Disney+ hittills. Det finns inga ytterligare detaljer om prenumerationsplaner än. Men om du vill få uppdateringar om dess framsteg kan du registrera dig på förhandswebbplatsen Disney Plus. För närvarande kommer vi att sitta hårt och vänta tills Disney lägger ut mer om det och berättar hur du får Disney+ -bibliotek som liknar USA om du är från ett annat land.

Jag vet inte om du är medveten om att Netflix-bibliotek inte är desamma i alla länder (tips: USA och Kanada-biblioteken är bomben). Om det händer med Disney+ också, vet du vad du ska göra.

Om du är en Netflix-användare kanske du känner till ett globalt konto. Det låter dig ansluta till Netflix oavsett var du är i världen så länge det inte är blockerat i det landet. Du kan dock bara komma åt Netflix-biblioteket från det landet. Så om du till exempel bor i Storbritannien och reser till Spanien kan du komma åt ditt Netflix-konto där och titta på filmer. Men du kommer att presenteras med spanska filmer och TV-program eftersom det är där du kommer åt det från.

Disney Plus

Nu vet vi inte med säkerhet om Disney+ också kommer att ha ett globalt kontoalternativ för sina framtida prenumeranter, men det är möjligt. Men det finns också en enorm möjlighet att situationen kommer att vara densamma som jag beskrev ovan. Så vad är den bästa lösningen för att titta på Disney Plus om du inte är bosatt i USA? Svaret ligger inom tre kraftfulla bokstäver: VPN. Jag säger er, det är väldigt bättre än att få ett globalt konto, plus att det har många andra fördelar också. Vi kommer att diskutera varandra senare.

Avblockera Disney+ med en VPN

Varje land har olika licenser och rättigheter för filmer, TV-program och dokumentärer, varför biblioteken har olika innehåll. Populära strömningstjänster (och eventuellt Disney+) använder geobegränsningar för att begränsa vad du har åtkomst baserat på det land du befinner dig. De spårar din IP-adress för att känna din plats, och om ditt lands IP-adresser är svartlistade finns det ingen Disney+ för dig att titta på.

Med en VPN kan du avblockera Disney+ och titta på den var du än är. Ja, även om du inte har en amerikansk IP-adress! Det fungerar genom att tilldela dig en ny IP-adress och förfalska din plats. Allt du behöver göra är att logga in på ditt VPN-konto, ansluta till en amerikansk server och det är gjort! Du ser ut som om du kommer åt det från Amerika. Du kan vara en av de första att prova strömmningstjänsten det här året och titta på Disney-filmer som en riktig amerikansk lokal.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Varför du behöver en VPN för att titta på Disney+

Sekretess och säkerhet. Hur skulle du känna om dina online-aktiviteter övervakas, från filmer du tittar ner till saker du söker i din webbläsare? Massövervakning, hacking och spionering är allvarliga frågor som inte bör tas lätt. Skydda din rätt till integritet och vidta extra säkerhetsåtgärder genom att få ett VPN. Vi kanske inte vet hur vi får Disney+ idag ännu, men jag kan berätta för dig hur du kan titta på Disney+ (och andra streamingtjänster) utan att oroa oss för en invasion av privatlivet.

En VPN fungerar genom att skapa en krypterad virtuell tunnel mellan din enhet och internet, så din internettrafik som passerar genom tunneln är säker från nyfikna ögon. VPN och antivirusverktyg skyddar dig båda mot skadlig programvara, men en VPN döljer dina data medan ett antivirusverktyg förhindrar skadlig programvara från att attackera din enhet. Det är ett billigt men effektivt sätt att hålla ut hackare och övervakningsbyråer.

Online anonymitet. Du vet antagligen att din internetleverantör (ISP) kan se alla dina online-aktiviteter. De kan till och med avsiktligt bromsa din internethastighet om de ser att du använder för mycket data, som strömmande och nedladdning. Om du vill veta hur du tittar på Disney+ anonymt, skaffa dig ett VPN. Som jag förklarade tidigare döljer en VPN din IP-adress så absolut ingen annan kan se dina online-aktiviteter. Det ger dig anonymitet online eftersom din Internetleverantör inte kan se vilka webbplatser du besöker eller vad du gör.

Gratis VPN: Vad är risken?

Så du vill inte skylla ut extra pengar för ett VPN-abonnemang, och de gratis VPN-tjänsterna har fått ditt intresse. Jag vet vad du tänker: Jag tål bara de irriterande annonserna om det betyder att jag får ett VPN gratis. Men jag säger er, bli inte förblindad av ordet ”gratis” eftersom det kan göra mer skada än nytta. Bortsett från de irriterande reklam som gratis VPN använder för att tjäna pengar är det inte 100% tillförlitligt. De kan sälja dina uppgifter till högstbjudande eftersom du inte betalar dem för att skydda dig.

Om du vill veta hur du kan titta på Disney+ på ett säkert sätt och hur du avblockerar Disney Plus i geobegränsade länder, skaffa dig ett VPN. En månatlig prenumeration är ett litet belopp att betala jämfört med vad du kommer att förlora om du använder gratis VPN.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Besök denna webbplats för fler uppdateringar om hur du får Disney+ i framtiden

Ser du fram emot den kommande strömningstjänsten Disney+? Jag med! Jag kommer att skriva fler uppdateringar snart så håll dina ögon skalade för fler artiklar om hur du avblockerar Disney Plus med ett VPN.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se