Den 5 bästa VPN Chrome förlängningen 2024 för din webbtrafik!

Webbläsare har kommit mycket långt genom åren från deras mycket grundläggande rötter med liknande förmågan att lägga till tillägg och plugins som gör dem så mycket bättre och avancerade. Chrome har i synnerhet ett antal utmärkta tillägg som kan läggas till för att göra det till en mycket bättre sökmotor.

Problemet är att för varje bra och pålitlig Chrome proxy förlängning av VPN finns det en som är mer än skuggig och opålitlig. Lyckligtvis är vi tillgängliga för att se till att du bara använder de bästa VPN:er för Chrome genom att ge dig fem som vi inte har några problem att rekommendera.

Med hjälp av kriterier som hastighet, säkerhet, antalet tillgängliga servrar, ytterligare funktioner och säkerhet har vi testat varje Google Chrome VPN förlängning tillgängligt för att komma med en lista över våra fem bästa.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Tre skäl till att du ska använda en Chrome VPN förlängning

Innan vi dyker in i våra topp fem Chrome VPN tillägg, tyckte vi att du först skulle förstå fördelarna med att använda dem. Det finns tre huvudfördelar och dessa är:

  • De låter dig njuta av säker och anonym surfning.
  • Du kommer att ha en minskad exponering för nyfikna ögon eller hackare som alltid lurar på webben.
  • Du kommer att kunna njuta av att titta på/visa geolåst innehåll.

Du kanske tror att VPN:er är långsamma och resurshungande men VPN:er i dag är mycket bättre än de någonsin har varit. Faktum är att buffering när du tittar på innehåll via ett VPN är mycket sällsynt och du bör aldrig ha några problem med hastighet om du använder en av de bästa VPN-tilläggarna.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

De fem som vi rekommenderar att du tittar på kan hittas nedan.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN är extremt nära att vara näst bästa VPN för Chrome strax efter NordVPN, den har en extremt snabb Google Chrome VPN förlängning som är full av utmärkta funktioner. Denna populära VPN-förlängning fantastiska integritet och säkerhet i sitt nätverk med över 1 500 servrar över hela världen via ett snyggt och lättanvänt gränssnitt.

Om du ville se kraften i detta VPN addon Chrome-plugin för dig själv har det också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti som gör att du kan göra det. En månad med att titta på geolåst innehåll som körs utan att buffering på webbplatser som Netflix och BBC iPlayer kan du njuta av att veta att du helt enkelt kan kräva återbetalning om du inte är nöjd med den tjänst som den tillhandahåller.

Besök ExpressVPN

ExpressVPN Recension


2. CyberGhost

Cyberghost

CyberGhost är bland vår lista över det bästa VPN för Chrome på grund av att det är det bästa alternativet för nybörjare. Det är lätt att använda och ger oerfarna VPN-användare möjligheten att prova ett VPN som är mycket mindre förvirrande än någon annan.

Den kostnadsfria versionen av detta Google Chrome VPN-förlängning ger dig bara 500 MB data varje månad, men det kommer att vara mer än tillräckligt för personer som vill njuta av korta skurar av privat surfning.

Om du bestämmer dig för att du vill ha mer, kan det vara en bra idé att registrera dig via deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, eftersom du kommer att testa det med löfte om att få en återbetalning om det inte imponerar dig.

Besök CyberGhost

CyberGhost VPN Recension


3. Private Internet Access VPN

Private Internet Access VPN

Om du letade efter en Google Chrome VPN-förlängning som inte kostar något att använda alls, är Private Internet Access en som du bör överväga. Det finns en betald version också men det är samma som gratis vpn Chrome versionen förutom att den inte har några begränsningar.

Dessa begränsningar inkluderar endast valet av fyra servrar jämfört med de 30+ som är tillgängliga med ett av de tre betalda prenumerationsalternativen. Den goda nyheten är att det inte finns någon datagräns med den kostnadsfria versionen av detta VPN Chrome-förlängning och att du fortfarande kommer att kunna dra nytta av säkerhetsfunktionerna och protokollen som den betalade versionen har.

Som med ett antal andra VPN addon Chrome-tjänster på den här listan kan du dra nytta av en 30-dagars återbetalningsgaranti med Surfshark om du ville se om den fullständiga versionen är värd att betala för.

Besök Private Internet Access

Private Internet Access VPN Recension


4. IPVanish

ipvanish enheter

IPVanish VPN gör listan helt enkelt för att den erbjuder det bästa slaget för pengarna där ute just nu. Detta är lätt en av de billigaste VPN Chrome förlängningarna pengar kan köpa – särskilt när du tänker på det värde du får.

Det finns mer än 1 400+ servrar på detta VPN-tilläggs Chrome-plugin, ingen loggning sker alls och utmärkta funktioner som WebRTC blockering. Allt detta har förpackats i ett rent och enkelt att använda gränssnitt.

Är det den bästa VPN för Chrome? Förmodligen inte eftersom det inte är så snabbt eller inte har så många funktioner som de två ovan, men för sitt pris är det fortfarande en som vi rekommenderar starkt.

Besök IPVanish

IPVanish VPN Recension


5. NordVPN

NordVPN

NordVPN kommer in högst upp i vår lista över VPN addon Chrome plugins på grund av en mängd orsaker. Först och främst är det en av de enklaste att använda och är en mycket lätt förlängning som inte kommer att äta upp för många systemresurser.

Detta är ett extremt kraftfullt VPN Chrome förlängning som låter dig ansluta till så många som 3 000 servrar över hela världen och använda utmärkta säkerhetsfunktioner som CyberSec funktionalitet som gör att du kan vinka adjö till annonser och skadlig programvara.

NordVPN förlängningen är också mycket snabb och med sin 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti kan du testa för den första månaden med möjlighet att få en återbetalning för den månaden om du inte är nöjd.

Besök NordVPN

NordVPN Recension

VPN Chrome Extension kan förbättra Chrome

Som en allmän tumregel tenderar vi att råda användare att undvika VPN Chrome-tillägg och de är normalt sett inte lika effektiva som dedikerade VPN-klienter. När det gäller de fem ovan anser vi dock att dessa kommer att vara till stor fördel för din Chrome-webbläsare och för den surfning som du utan tvekan kommer att njuta av när du använder dem.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se