Hur kan man se BBC iPlayer utomlands? Skaffa en BBC iPlayer VPN!

BBC Media Player för vissa, BBC iPlayer för andra eller bara iPlayer. Jag älskar den här streamingtjänsten från BBC. Du kan få alla deras program och titta på dem på alla dina enheter: PC, telefoner, surfplattor och smart TV. Bäst av allt, det finns ingen kommersiell reklam! Sedan 2011 är deras TV-program emellertid endast tillgängliga från brittiska IP-adresser. Men idag är din lyckliga dag. Eftersom vi får se hur vi kan se BBC i Sverige och utanför Storbritannien med en BBC iPlayer VPN.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Är det möjligt att titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien?

Låt oss börja med de dåliga nyheterna. Tyvärr är det inte möjligt att titta på BBC iPlayer utomlands. Om du är på semester eller på affärsresa, säger vi i Frankrike (inte så långt). Om du besöker iPlayer-webbplatsen och försöker spela den senaste Doctor Who får du detta meddelande: BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien.

Se BBC i Sverige med VPN
Åtminstone låter de veta att det handlar om rätt frågor. Eftersom BBC TV-produktioner betalas av den brittiska TV-licensavgiften och rättighetsavtal med tredje parter. Om det inte finns något avtal finns det ingen sändning. Enkelt som det.

Nu kommer de goda nyheterna: En lösning finns för att se BBC iPlayer utomlands! Och det är 100% lagligt. Jag talar inte om piratkopiering eller illegal streaming med deras glädje och sorg. Nej, med den här lösningen kan du titta på dina favoritprogram direkt från BBC-webbplatsen eller BBC-appen.

Hur kan man spärra BBC iPlayer utomlands?

Tja, titta på domännamnet på min webbplats. För det finns en STOR ledtråd! För att strömma BBC iPlayer utanför Storbritannien måste du prenumerera på en BBC iPlayer VPN-tjänst. Om det är din första gång här, tack för att du besöker! Och du bör kontrollera vad som är ett VPN. Eller för att göra det kort: Det är en programvara som hanterar all din trafik. Därför kommer dina data att resa via en VPN-server istället för att använda ISP: s nätverk. Eller ännu enklare: Det är ett verktyg som kommer att se till att du aldrig missar dina tv-program igen.

Du ser inte hur det skulle blockera ditt innehåll? Saken är att du kan välja var VPN-servern finns. Så om du ansluter till Storbritannien kommer all din trafik från Storbritannien. Även om du är i Frankrike. Och BBC-webbplatsen kommer att överväga att du är en användare i Storbritannien och ger dig tillgång till deras innehåll. Uppdrag slutfört!

Vad kan jag annars göra med en VPN för BBC iPlayer Sverige?

VPN-klubbens första regel: du bör alltid använda ett VPN när du surfar på alla dina enheter. Eftersom en VPN förbättrar din integritet och din säkerhet. På vilket sätt? Det skapar en krypterad tunnel mellan din dator och dess server. Därför är dina data skyddade från snoopers (din ISP, din regering, hackare).

Sedan gör det möjligt att dölja din IP-adress och ersätter den med sin egen server-IP-adress. Så de webbplatser du besöker har ingen aning om att du besöker dem. Du bläddrar anonymt. De känner naturligtvis dina förfrågningar, men de kan inte länka förfrågningarna till din enhet.

Slutligen kan du använda en BBC iPlayer VPN för att kringgå censur och få tillgång till allt geo-begränsat innehåll. På samma sätt som du använder den för att titta på BBC kan du ansluta till Facebook från Kina. Eller så kan du titta på Netflix US i Sverige. De flesta VPN-leverantörer erbjuder servrar på alla kontinenter, så att du kan ansluta till det land där innehållet är tillgängligt och komma runt begränsningar.
Avblockera iPlayer i Sverige med VPN

Hur säker är en BBC iPlayer VPN?

Om du använder en VPN för BBC iPlayer rekommenderar jag, dina data är säkra. Jag kan garantera det. Dessa företag samlar inte in dina data. De erbjuder policyer utan logg. Och de flesta av dem skapades som ett medel för att bekämpa övervakning och censur online. De värdesätter din integritet och din säkerhet.

Men om du använder ett gratis VPN finns det en risk. Du känner till ordspråket: ”Om du inte betalar för det, blir du produkten”. Dina navigationsdata har ett värde för företag och marknadsförare. Vissa skrupelfria företag kan använda dem i kommersiellt syfte … Och det är bara det bästa fallet.

Hur mycket kostar en VPN för BBC iPlayer Sverige?

Du vet vad jag tycker om gratis VPN:n… Jag kan lägga till att en gratis BBC iPlayer VPN oftast inte kommer att blockera BBC iPlayer. Eller dess hastighet kommer att vara för lång för en korrekt strömning. En bra VPN för BBC iPlayer Sverige är inte gratis, men det är billigt. Gör dig själv en present och investera i en riktig BBC iPlayer VPN för att njuta av full HD-strömning. Dessutom är din TV-licens redan betalad. Och om du inte gillar åtagande kan du prenumerera på bara en månad. Det är lätt och du kommer inte att ha någon obehaglig överraskning.

De flesta VPN-tjänster kommer att kosta dig mellan 50 och 100 per månad. Men om du prenumererar i 6 månader till 2 år kan du få mycket bättre priser, med över 60% rabatter.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Vad är den bästa VPN-enheten för att titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien?

För denna lista fokuserade jag på tre kriterier: Första kriteriet är enkelheten. Jag vet att du vill ha en enkel programvara, du kanske inte är en nörd. Låt oss gå efter en programvara som lanseras en gång och glömts bort.
Det andra kriteriet är lika viktigt som det första: VPN-anslutningens hastighet. Du är faktiskt på den här sidan för att komma åt en strömmande webbplats. För att titta på en video måste du ha en perfekt anslutning och hög hastighet. Annars ser du laddningsskärmen alldeles för mycket.

Det tredje kriteriet är viktigt, men inte så mycket om du är på semester: Det är värdet för pengarna. Vi pratar om en skillnad på £5 här… Så länge du har gjort jobbet har du värdet för pengarna.

Du kommer att märka att några av VPN-leverantörerna, till exempel VyprVPN eller ExpressVPN, erbjuder mycket specialiserade tjänster. Vissa fokuserar på gratis prövningar och 30-dagars pengarna tillbaka-garantier för att du ska känna dig bekväm med ditt val. Andra kommer att fokusera på att ge utmärkt kundsupport, oavsett om det sker via telefon, livechatt eller e-postkorrespondens.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Hur avblockerar jag BBC iPlayer? Komma igång med en BBC iPlayer VPN

Låt oss se hur du strömmar BBC iPlayer Sverige. Detta är en mycket enkel guide. Det bör fungera med de flesta VPN-tjänster. Låt mig veta om du sitter fast någonstans.

  1. Välj en VPN-programvara från min lista ovan (ärligt talat, alla är värda ditt förtroende)
  2. Klicka på ”WEBSITE” -knappen för att komma åt den officiella webbplatsen för VPN
  3. Skapa ett konto och prenumerera på tjänsten
  4. Ladda ner, installera och starta programvaran
  5. Välj en server i programvaran i Storbritannien
  6. Klicka på knappen ”Anslut”
  7. Gå tillbaka till BBC:s webbplats eller app, logga in

Det är allt! Nu vet du hur du kommer åt avblockera iPlayer var som helst. Det känns som hemma igen. Håll ögonen öppna för fler artiklar som kommer snart.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se