5 Bästa GRATIS VPN för Windows PC & Laptop 2024

Windows är Microsofts flaggskeppsprodukt. Och det mest populära operativsystemet för stationära och bärbara datorer; en position som den har haft i över 30 år, trots upp- och nedgångar i kvaliteten på deras versioner. Det senaste tillskottet till familjen, Windows 10, är ​​bra. Och det var ett nöje för de flesta användare, som jag, att byta från Windows 7 eller 8.1 då.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Användarnas integritet är dock inte Microsofts främsta problem, som du kan läsa från deras sekretesspolicy, oavsett användarens upplevelse. Och din integritet kan vara i fara med alla de nya funktionerna som synkroniseras automatiskt med servrarna.

Därför måste du konfigurera ditt operativsystem korrekt och aktivera nya funktioner när det är möjligt. Men det finns några funktioner du inte har kontroll över. Och du måste installera ytterligare programvara för att skydda din integritet.

En VPN för Windows är naturligtvis en av dem. Och det borde vara högst upp på listan när du får en ny enhet. Eftersom ingen tjänst aktiverad som standard och ingen VPN-förinstallerad. Och din online-aktivitet är tydlig.

Men vilken är den bästa Windows VPN-klienten? Det finns så många att välja mellan. Och de hävdar alla att vara den bästa VPN anslutning Windows 8, bäta VPN anslutning Windows 7 och bästa VPN anslutning Windows 10. Låt mig hjälpa dig med det: sammanställt resultaten av alla våra bästa VPN recensioner i den här artikeln.

Få en gratis VPN i ett enkelt trick

Eftersom du kommer hit och letar efter den bästa gratis VPN Windows & PC kan du lika gärna komma direkt till hur du kan utnyttja detta.

Om du har lagt märke till det, erbjuder många VPN-garantier 30-dagars pengarna tillbaka. Men saken med detta är att de alltid försöker dölja det och gör det svårt att faktiskt få en återbetalning. Men den bästa VPN på marknaden gör detta. ExpressVPN tar dina bekymmer på allvar. Det återbetalar alltid dina pengar direkt utan några frågor.

get the best vpn for pc free download

Tricket fungerar genom att använda den här länken för att hämta programvaran. Då har du 30 dagar att utnyttja alla deras premiumfunktioner och använda dem till ditt hjärtas innehåll. För att få en återbetalning måste du helt enkelt kontakta deras kundtjänst i slutet av 30-dagarsperioden.

Jag har själv använt detta trick och jag var mycket nöjd med tjänsten!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Vad är den bästa VPN för Windows?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är ett säkerhetsverktyg för att skydda din integritet online. Det krypterar data mellan din enhet och dess server i en säker tunnel. Och det anonymiserar din onlineaktivitet. Det ger också andra fördelar, som att skydda din enhet på offentlig WiFi och göra det möjligt för dig att kringgå censur eller få åtkomst till begränsat innehåll. För en mer detaljerad presentation, kolla vad VPN är.

Låt oss nu komma tillbaka till uppgiften: Hitta ett gratis VPN för Windows 10. Jag tog flera kriterier i beaktande för att avgöra vad som är det bästa VPN Windows 10. Och här är de viktigaste:

  • Kvaliteten på VPN-appen för Windows
  • Prestanda för servrar och nätverk
  • Stark kryptering
  • Noll loggar Sekretessfunktioner
  • Geo-restriktioner förbikoppling

Naturligtvis måste appen vara användarvänlig, både under installationen och dagligen. Och det måste vara intuitivt – du behöver inte läsa manualen eller besöka hjälpsidan. Eftersom du har en mjukvara som all annan programvara. Och om du behöver byta server regelbundet måste det vara enkelt och snabbt.

När det gäller föreställningar måste du förstå att VPN-klienten hanterar din internetanslutning: all data du skickar och tar emot. Så om du är långsammare än din ISP anslutning, känn det. Och du gillar det en bit. Därför måste den bästa gratis VPN för Windows 10 erbjuda en hög hastighet på de flesta servrar för den bästa upplevelsen.

De kommande tre kriterierna är relaterade till skyddet av din integritet.

En stark kryptering är avgörande : Det garanterar att dina krypterade data reser säkert på nätverket. Annars kan snoopers enkelt bryta den och få åtkomst till din onlineaktivitet och känsliga data, till exempel dina inloggningsuppgifter eller dina meddelanden till exempel.

Loggning är ett problem för alla VPN-användare. Din leverantör kan faktiskt logga in all din aktivitet, som din Internet-leverantör. Men ingen skulle använda en tjänst som gör det. Och jag skulle aldrig rekommendera en sådan leverantör. Din VPN Windows 10-leverantör måste erbjuda en strikt policy för ingen loggning. Och vara transparent om att loggas och varför. Även om nollloggar kan vara för bra för att vara sanna, kan du förvänta dig ett minimum av loggar. Och absolut ingen logg som kunde identifiera dig.

a free vpn for pc windows 10 to be anomymous

Som jag sa ovan är Windows 10 bra. Men det finns kända sårbarheter på OS. Därför bör ditt VPN tillhandahålla funktioner som fixar dessa sårbarheter. Den första är kill switch: Den blockerar din internettrafik om din VPN-anslutning tappar. Och det ser till att ditt operativsystem kan ansluta igen utan VPN skyddet. Den andra är DNS läcksskyddet: Det tvingar alla förfrågningar att gå igenom VPN-anslutningen. för om förfrågningar gjordes från tunneln, bär de din riktiga IP-adress.

Slutligen får VPN-leverantörens IP-adresser inte svartlistas av de viktigaste innehållsleverantörerna för musik- och videoströmning. Och du borde kunna se Netflix USA och andra streaming tjänster felfritt. Skyddet av din integritet får inte göras på bekostnad av dina favoritaktiviteter.

Som sagt, här är de sex bästa VPN:er för Windows:

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

För ytterligare information om var och en av dessa leverantörer, läs deras motsvarande recensioner. Du kan prova deras gratis VPN tjänster för windows 10 i 7 till 30 dagar, tack vare deras pengar-tillbaka-garantier. Och ytterligare ett trick: Du sparar mycket pengar om du prenumererar på ett år. Du kan till och med få några månader gratis!

Gratis VPN för Windows, verkligen?

Ja, du kan använda alla VPN Windows 10 i listan ovan GRATIS. Först och främst kan du njuta av deras kostnadsfria prövning under en begränsad tid. Och sedan erbjuder dessa leverantörer upp till 30 dagars nöjdhetsgarantier. Detta borde räcka för att du kan prova dem dagligen. Och sedan bestämma dig för vilken du vil ha.

Med gratis VPN:er rekommenderar jag att du är på den säkra sidan. Men du bör vara försiktig med alla gratis onlinetjänster. Eftersom en fångst för det mesta. Och dessa företag måste tjäna pengar på det. Så om du inte betalar är du produkten.

Ett av de mest kända exemplen är Hola, för vilket vi nu rekommenderar bättre alternativ. Denna leverantör säljer bandbredden för gratis användare till betalda användare. Det är kanske inte så stort vid första anblicken. Eftersom gratis användare är ansvariga för aktiviteterna för betalda användare som använder deras IP-adress. Men föreställ dig följderna av att strömma eller strömma upphovsrättsskyddat innehåll. Eller värre. Och bara ett exempel: Det finns många andra.

Sammanfattningsvis, är det bra att leta efter en gratis nedladdning av VPN tjänster för Windows 10. Och jag förstår att några av er inte har råd att spendera några dollar på att skydda era integritet varje månad. Men du bör läsa våra recensioner och andra användares recensioner innan du installerar en gratis Windows 10 VPN-klient.

VPN för Windows: Är det nödvändigt?

Med ett ord: Ja. Eftersom du alltid spenderar mer tid online. Och eftersom Big Brothers tittar och spårar på dig: regeringens byråer, företag och hackare. De har alla sina egna skäl att samla in dina uppgifter. Och de börjar spionera på dig så fort du går online. Men din integritet är en rättighet. Och om du inte kämpar för det kommer du att förlora det. Det här är inte mina ord, de kommer från Eric Schmidt, en Google-ordförande. Och han vet vad som händer. Han är medveten om alla hot mot din integritet:

  • Massövervakning och censur från regeringar
  • Spårning och profilering från företag (ISP:er, annonsörer, sökmotorer, etc.)
  • Hacka från 12-åriga pojkar och riktiga hackare
  • På din dator bör du ha ett antivirusprogram, en brandvägg och en VPN för Windows. Och därmed basta.

Och om det inte räcker för att övertyga dig, kanske du hör mig om jag berättar om de andra fördelarna med VPN Windows 10. Säkerhet och integritet är viktigt, säkert. Men hur är det med strömmande och strömmande? För det är när en VPN är praktiskt.

browse-with-the-best-free-vpn-for-windows

Och om det inte räcker för att övertyga dig, kanske du hör mig om jag berättar om de andra fördelarna med VPN Windows 10. Säkerhet och integritet är viktigt, säkert. Men hur är det med strömning och torrent? För det är när en VPN är praktiskt.

Jag har nämnt Netflix ovan, men det fungerar på samma sätt med Hulu, Amazon Prime och alla andra leverantörer. Dessutom kan du också se Champions League Live. I grund och botten kan du titta på allt geo-begränsat innehåll var som helst med det bästa VPN för Windows 10 – var som helst en server är tillgänglig. Och om du tittar på gratis strömmar på den typ av webbplatser som du inte ska besöka skulle en VPN Windows 10 vara en bra idé. Den döljer din IP-adress och den skyddar dig mot skadlig programvara.

Sist men inte minst, om du letar efter gratis VPN tjänster för Windows 10, kan du vara den typ av läsare som gillar att dela filer via P2P och torrent. Och detta är en farlig aktivitet som kan kosta dig mycket pengar. Eftersom copyright-trollen alltid är på jakt efter att skydda sina intressen. Så du bör använda ett VPN för att dölja din onlineaktivitet. Men inte alla gratis VPN för Windows 10 accepterar P2P och strömmar på deras servrar. Kolla in vår rankning av gratis VPN för torrenting för att hitta rätt för dig.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Det är det nu!

Om din PC kör Microsofts operativsystem, bör du definitivt få en gratis VPN-nedladdning för Windows. Eftersom din integritet är riskerad både på din dator med invasiva funktioner och online med snoopers. Och att använda en VPN Windows 10 är den ultimata lösningen för att sänka denna risk betydligt.

Det finns många leverantörer på marknaden, men bara en handfull av dem kan låtsas titeln som bästa VPN för Windows. Och jag har listat upp dem alla ovan. Dessa leverantörer är pålitliga och de erbjuder de bästa funktionerna för din integritet och en optimal upplevelse. För att inte nämna deras gratis prövningar och pengar-tillbaka-garantier.

Du kan prova en gratis VPN för Windows 10. Men på din egen risk – det viktigaste är förlusten av din integritet, med dina data sålda till högstbjudande.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se