Vilken är den Bästa VPN-tjänsten för Netflix?

De flesta av er har säkert hört talas om att använda en VPN för Netflix eller andra streamingtjänster. En Netflix VPN är ett måste om du vill komma åt ett annat lands Netflix-katalog. Men du måste vara försiktig! Det är inte alla VPN-leverantörer som fungerar som Netflix VPN. Många av dem antingen misslyckas med att avblockera eller erbjuder inte ens möjligheten att avblockera Netflix. Så om du letar efter en bra Netflix VPN som du kan använda med Netflix kan vi hjälpa dig att hitta det! Om du vill undvika att slösa bort timmar och timmar på att leta efter den bästa VPN för Netflix, fortsätt bara läsa. I den här artikeln kommer jag att avslöja de bästa VPN:erna för Netflix!

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Varför behöver jag en Netflix VPN Sverige?

Netflix är inte vilken streamingplattform som helst, och det är inte alltid lätt att kunna avblockera den. Av den anledningen har jag förberett den här artikeln där jag kommer att lista alla de bästa VPN för Netflix för att avblockera Netflix. Men först en liten historielektion! Under de senaste åren har Netflix revolutionerat hur vi ser på tv-program och serier och lyckats expandera runt om i världen. Faktum är att Netflix för närvarande är tillgängligt i 190 länder där det är möjligt att njuta av deras innehåll på begäran.

bästa vpn netflix

Du måste dock veta att trots detta så får inte alla länder  samma behandling från Netflix. I själva verket har varje land sin egen katalog med filmer och serier, med mer eller mindre innehåll. Det landet som har allra mest innehåll är USA, så därför vill många ha tillgång till den amerikanska Netflix katalogen. Serier som Dexter och Criminal Minds, till exempel, är bara tillgängliga på amerikanska Netflix.

Om du är utanför USA kan du inte få tillgång till dessa serier. Anledningen till detta är att på grund av upphovsrätt så kan inte Netflix tillåta alla filmer och serier i varje land, utan förhandlar istället per hand.

Lyckligtvis finns det en helt laglig lösning för att se vilken katalog som helst i (nästan) vilket land som helst utan problem. Du kommer att kunna komma åt nytt innehåll och/eller titta på dina favoritprogram även när du är utomlands. Och allt detta med ditt vanliga Netflix-konto! Du slipper de långsamma, annonspackade piratsidorna.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Hur fungerar en av de bästa VPN Netflix?

Först och främst, för att förstå hur en VPN fungerar med Neflix, måste du först veta vad en VPN är. Jag kommer inte att gå in i detaljer i den här artikeln; allt du behöver veta är att ett VPN är ett verktyg som låter dig kryptera din internettrafik och dölja din IP adress. I stället för att visa din IP adress så visas en från den server du valt. På det sättet kan du efterlikna din plats så att det ser ut som du surfar från en annan plats. Så om din VPN har en server i ett visst land kan du genom denna VPN komma åt Netflix från det landet.

bästa vpn netflix

Du undrar säkert hur detta fungerar, men det är inte så komplicerat som det låter. Den bästa VPN Netflix-servern fungerar som en mellanhand mellan din enhet och Netflix. I praktiken ansluter den till Netflix åt dig och får åtkomstbehörighet tack vare den IP-adress du har när du får en internetanslutning. Eftersom servern finns i det landet kommer dess IP-adress inte att vara geografiskt begränsad och när servern har tillgång till innehållet överför den det till dig så att du kan titta på Netflix. För att göra detta behöver du helt klart ett bra och en av de bästa VPN för Netflix, annars fungerar det inte.

Varför fungerar inte min Netflix VPN?

Om din VPN inte fungerar med Netflix så har du helt enkelt inte en Netflix VPN. Netflix gör allt de kan för att blockera alla VPN-leverantörer som försöker komma åt plattformen. Varför? Jo, det är vad TV-rättighetsinnehavare förväntar sig och Netflix måste blockerar VPN:er enligt överenskommelser! Så om du får ett meddelande när du försöker nå Netflix betyder det troligtvis att Netflix upptäckte att uppkopplingen skedde genom en VPN och därför blockerade innehållet från dig.

Och då är det inte mycket du kan göra åt det. Antingen provar du en annan server och hoppas på att hitta en som fungerar med Netflix eller så byter du din VPN-leverantör. Om du har en av de bästa VPN för Netflix bör du dock inte stöta på det här problemet. Eller åtminstone borde det inte hända så ofta. De bästa VPN för Netflix uppdaterar ständigt sina servrar och IP-adresser. Som ett resultat så har de alltid flera servrar som fungerar med Netflix. Detta är något som de gratis Netflix VPN-tjänsterna som hävdar att de kan avblockera Netflix inte har.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Kan jag använda en gratis Netflix VPN?

Naturligtvis kan du alltid prova en gratis Netflix VPN, men det är inte alls att rekommendera. Med största sannolikhet kommer den inte att kunna avblockera Netflix, och antagligen är den inte ens effektiv som en VPN. Gratistjänster kommer med många begränsningar och kan dessutom ibland sälja din information för att få intäkter. Eftersom du behöver en snabb VPN för att streama skulle jag tyvärr inte säga att du kan hitta en gratistjänst som duger som en av de bästa VPN Netflix.

netflix vpn

När Netflix började förbjuda VPN-tjänster var det första de slog ut gratis Netflix VPN som inte har lika bra resurser som de bästa VPN Netflix leverantörerna. Detta innebär att gratis VPN-tjänster inte längre fungerar för att titta på Netflix och om du vill använda Hotspot Shield, TunnelBear eller Windscribe kommer du bara att stöta på de otäcka felmeddelandena jag berättade om tidigare. Även om dessa tjänster lyckas kringgå Netflix-block så är hastigheten för låg för att du ska kunna streama i bra kvalitet. Detta beror på det stora antalet användare spridda över ett begränsat antal servrar.

Och som sagt kan användning av en gratis Netflix VPN också vara mycket riskabelt. Numera är inget riktigt gratis och eftersom du inte betalar för de tjänster du använder måste gratis VPN-leverantörer tjäna pengar på något annat sätt. Och de gör det genom din webbinformation. Allt du gör online spåras och säljs sedan till den högsta budgivaren. En VPN ska skydda din integritet, men dessa gör motsats. Det är bättre att riskfritt prova en av de bästa VPN Netflix.

De bästa VPN för Netflix

Vilken VPN som är allra bäst kanske beror på om du vill avblockera en annan Netflix-katalog eller få tillgång till den svenska Netflix när du åker utomlands. Jag har försökt att hitta de bästa VPN Netflix-tjänsterna som är tillgängliga i en stor mängd länder och har de bästa hastigheterna så att du slipper buffring när du försöker njuta av en show.

Genom att välja en av de bästa VPN Netflix-tjänsterna från listan nedan bör du kunna använda Netflix, trots VPN-förbudet. Dessa bästa VPN Netflix-tjänster är utmärkta och erbjuder flera fördelar: först och främst kan de avblockera Netflix, och dessutom erbjuder de hög hastighet så att du kan titta på Netflix i högupplöst videoformat. Alla på listan är dessutom enkla att använda!

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

ExpressVPN

ExpressVPN är en mångsidig och snabb VPN tjänst som fungerar bra för att avblockera innehåll från Netflix och andra streamingtjänster som en av de absolut bästa VPN för Netflix. Denna bästa VPN för Netflix är bland de absolut snabbaste streaming-VPN:erna på marknaden. Denna Netflix VPN värdesätter användarnas integritet och har en strikt policy att de inte loggar data – ett perfekt val för åtkomst till Netflix med VPN. Funktioner som split tunneling krypterar din datatrafik och ger ytterligare skydd för din integritet samtidigt som din uppkoppling blir så snabb som möjligt.

Denna bästa VPN Netflix-tjänsten har kundtjänst tillgänglig dygnet runt och du kan riskfritt testa din VPN genom deras 30-dagars pengarna tillbaka garanti. Om du har en Android- eller iOS-enhet erbjuder ExpressVPN också en kostnadsfri provperiod på 7 dagar.

NordVPN

NordVPN är ett säkert val för att få tillgång till allt innehåll på Netflix genom VPN – och andra streamingtjänsters innehåll också. Med det enorma antalet servrar samt funktioner som Double VPN och Anti DDoS-servrar är det tydligt att NordVPN erbjuda sina användare en stadig och säker nätverksanslutning.

Denna bästa VPN Netflix-tjänsten har också en inbyggd kill-switch, en funktion som bryter internetanslutningen om VPN misslyckas och på detta sätt säkerställer att din faktiska IP-adress inte exponeras.

Med tillgänglig kundservice dygnet runt och en 7-dagars gratis provperiod och en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti  så slipper du riskera att spendera pengar ifall du inte skulle vara nöjd. Det är inte konstigt att NordVPN är en favorit VPN bland serie- och filmentusiaster över hela världen, och en av de bästa VPN för Netflix.

Surfshark

Surfshark är pålitligt och en av de bästa VPN för Netflix som imponerar gång på gång, och ett mycket bra val om du vill avblockera innehåll på Netflix med en VPN. Denna bästa VPN Netflix-tjänsten har bland annat servrar i USA, Kanada och Japan och ett antal funktioner som automatisk anslutning, delad tunneling och kill-switch som säkerställer effektiv och stabil nätverksanslutning. Surfshark har 45 dagars pengarna tillbaka-garanti om VPN-tjänsten inte lever upp till förväntningarna.

CyberGhost 

CyberGhost har förinställda funktioner som att avblockera populära streamingtjänster, inklusive Netflix med VPN. Vad som gör den till en av de bästa VPN för Netflix är dess hastighet och att den är väldigt enkel att använda och ett bra första val om du inte tidigare har använt en VPN.

Denna bästa VPN Netflix-tjänsten har kundservice som är tillgänglig dygnet runt och erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti om du inte är övertygad efter en viss period.

Private Internet Access

Privat Internet-åtkomst Netflix VPN är ett billigare alternativ med ändp en av de bästa VPN för Netflix, med ett lågt pris utan att påverka kvalitet, kraft eller säkerhet. Denna bästa VPN Netflix-tjänsten har en strikt anti-loggningspolicy – här är din data säker samtidigt som du får tillgång till massor av nytt streaming innehåll!

Steg-för-steg: Hur man använder en VPN med Netflix

Här är en kort guide för hur du använder en Netflix VPN. Det är väldigt enkelt, och alla VPN:er från listan ovan fungerar på nästan exakt samma sätt. Du borde kunna använda en VPN i alla länder, såvida inte VPN är förbjudet i det landet (som till exempel i Kina). I dessa fall så rekommenderar jag att du börjar prenumerera på ett VPN innan du lämnar Sverige om du planerar att resa dit.

  1. Välj en av Netflix VPN-leverantörer från min lista (jag rekommenderar ExpressVPN)
  2. Skapa ett konto och starta en prenumeration på tjänsten
  3. Ladda ner, installera och starta klienten på din enhet
  4. När programvaran har startats väljer du en brittisk server för att komma åt Netflix brittiska katalogen eller en amerikansk server för att komma åt den amerikanska, osv.
  5. Klicka på ”Anslut”.
  6. Besök Netflix.com och njut av allt nytt innehåll som blivit avblockerat!

Kom ihåg att Netflix alltid försöker blockera VPN-tjänster. Om en av servrarna misslyckas, prova med en annan. Om det finns för många servrar att för att försöka med alla kan du kontakta support. De kommer att berätta vilken server som fungerar för Netflix. De flesta VPN-leverantörer erbjuder en chattjänst som du enkelt kan kontakta dem igenom så att du kan avblockera Netflix inom minuter.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Fler fördelar med en VPN

VPN:er, inklusive de bästa VPN Netflix-tjänsterna, är inte begränsade till att streama den populära amerikanska plattformen Netflix. I själva verket fungerar de bästa VPN för Netflix även för andra streamingtjänster som Amazon Prime, Disney+, BBC iPlayer och många andra. Innehållet som visas varierar beroende på din geografiska plats. Och eftersom de bästa VPN för Netflix jag har rekommenderat också är några av de bästa VPN-tjänsterna du kan hitta på marknaden så borde du inte ha problem med att komma åt annat innehåll genom dessa bästa VPN Netflix-tjänster.

Förutom det ger var och en av de bästa VPN för Netflix dig dessutom skydd när du surfar online. Du slipper att oroa dig för din onlinesäkerhet eller integritet, även när du surfar på ett offentligt nätverk som till exempel på ett internet café. Varken myndigheter eller hackare kan spionera på dig!

Slutsats: Bästa VPN för Netflix

En Netflix VPN är inte bara bra för Netflix och chill… En VPN är först och främst ett säkerhetsverktyg att använda när du surfar på Internet. Genom att ansluta till en VPN-server krypterar och säkrar du automatiskt din anslutning också. Genom att ansluta till en VPN-server krypterar och säkrar du automatiskt din anslutning också. En bästa VPN Netflix skapar en krypterad tunnel mellan din enhet och dess server, så att all din information kommer genom denna tunnel, utom räckhåll för nyfikna människor (som din internetleverantör, hackare eller myndigheter).

Sist men inte minst är det faktum att ett virtuellt privat nätverk döljer din IP-adress och ersätter den med serverns. Så i praktiken kommer du att bläddra på ett helt anonymt sätt, från nästan vilket land som helst. Genom den här artikeln har jag visat alla bästa VPN för Netflix och jag hoppas att du hittat något du gillar.

Håll koll efter nya artiklar, och lämna gärna en kommentar!

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se