Vad är den snabbaste VPN för datorspel?

My teammates, you know how important it is to have a fast and stable internet connection. Also a low ping and no lag. This is the recipe for an amazing online gaming experience. Because lagging can lead to serious cases of rage quitting, I know, I’ve been there… But don’t despair. And don’t blame the team anymore. In fact, a gaming VPN may be the solution to boosting your online performance. So let’s review the best VPN gaming.
Swedish translation: Mina lagkamrater, du vet hur viktigt det är med en snabb och stabil internetanslutning. Även en låg ping och inget lagg. Detta är receptet för en fantastisk online spelupplevelse. Eftersom lagg kan leda till allvarliga fall av att ge upp, vet jag, jag har varit där … Men ge inte upp. Och skyll inte längre på laget. Faktum är att en spel VPN kan vara lösningen för att öka din prestanda online. Så låt oss granska den bästa VPN-spelande.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Det bästa VPN-spel

Nu när du förstår fördelarna med att använda ett VPN- spel, låt oss ta reda på vilken är den snabbaste VPN för datorspel. Medan i toppen under hastigheten är det bästa kriteriet, begränsade jag också listan till VPN som erbjuder en NAT-brandvägg.

ExpressVPN är den självutnämnda världens snabbaste VPN för spel! Men jag håller med detta uttalande. Och jag är inte den enda! Det är faktiskt den mest populära VPN bland FPS och RTS-spelare i USA. Och på senare tid fokuserar ExpressVPN alltmer på spelare. Deras lag arbetar med ett optimerat spelnätverk för att erbjuda lägre pingtid och minskad fördröjning. Mer info på deras hemsida.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Hur man konfigurerar VPN-spel på nätet?

I fortsättningen kan endast PC-mästerskapet njuta av en VPN-klient direkt från sin enhet. Och det är väldigt enkelt att installera och konfigurera. Så njut av det!Det finns dock en lösning för konsolbönder, inga bekymmer. Faktum är att du kan installera VPN på din router. Men du behöver en router som stöder VPN-anslutning!

Jag vill arbete med en artikel med en handledning senare. Under tiden fråga din goda vän Google om installationen av en VPN på din router!

Varför behöver du en VPN för gaming?

Att använda en VPN för att spela på nätet kanske inte verkar som det första att komma till ditt sinne. Kanske tror du fortfarande att en VPN kommer att sakta ner din internetanslutning. Men mycket att lära dig fortfarande, min unga padawan. Och jag ska visa det för dig nu.

Förbättra din bandbredd med ett VPN för datorspel

Först och främst behöver du en bra anslutning för att spela spel online. Och din ISP spelar en viktig roll i det, vilket ger din bandbredd. Däremot kan din leverantör också skada din anslutning genom att stryka den, liksom du läser den här artikeln.

Därför kan du uppleva olika hastigheter beroende på när du ansluter. Eftersom din leverantör måste garantera att kunderna får en anständig fart. Och det spelar ingen roll om du spelar en tävling. Om Trevor vill titta på Minecraft-videor på Youtube så kommer han att få bandbredd.

Men vid VPN får du den bästa hastigheten från din Internetleverantör. Eftersom det kommer att kryptera dina trafikdata. Och datakryptering säkerställer att din Internetleverantör inte kan läsa din onlineaktivitet. Om din Internetleverantör kan bestämma vad du gör på Internet kan du därför inte ställa in din anslutning.

Förbättra din anslutningsstabilitet med en VPN-spelprogramvara

Internetprotokollet bygger på paketväxlingskommunikationsmetoden. För att förklara det enkelt, skicka ett mail till någon i Australien. Du skickar inte ditt email på en gång (även om det ser ut som det). I själva verket är e-posten uppdelad i olika paketen. Varje paket är märkt med sin ultimata destination och får resa separat. Därför kan alla paket färdas med helt olika vägar. Och när de når sin destination, återmonteras de för att göra ett mail igen.

Och all din trafik använder samma metod, vilket kan skapa instabilitet om paket går förlorade. Du kan dock öka med en VPN. I själva verket emulerar en VPN vissa egenskaper hos ett kretsomkopplat nätverk över ett paketomkopplat nätverk. Så du har en direkt anslutning till servern.

Få tillgång till geografiskt begränsat innehåll med en VPN gaming 

Den mest populära egenskapen hos VPN, alias blockerar innehållet, är också tillgängligt för spelare! Så låt oss se hur du kan njuta av det online för onlinespel.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Spela som en lokal spelare – var som helst

Detta är en av de främsta anledningarna till att jag använder en VPN för att spela online. Ja, med en VPN kan jag få tillgång till online turneringar. Antingen i USA eller i Storbritannien när jag är utomlands. Jag kan också ansluta till vilken server som helst och spela geobegränsade spel var som helst i världen.

Dessutom fungerar denna avblockering med Xbox Live, PlayStation Network och Steam! Och kanske andra tjänster som jag aldrig har använt. Så du kan njuta av alla exklusiva spel och ladda ner exklusivt DLC-innehåll från alla länder. Dessutom kan ett spel VPN inte bara spela spel. Men det kan också hjälpa dig att köpa spel till billigare priser.

Låt oss säga att efter en månad med Shenmue 3 släppt, har spelet ett detaljhandelspris på £ 49,99 i Storbritannien. Men det amerikanska återförsäljningspriset är £ 39,99. Detta erbjudande är dock endast tillgängligt för dem som är inloggade från USA. Sedan behöver du bara ändra din IP till en amerikansk server via en VPN för datorspel. Och då kan du få den bästa affären!

Spela ”early access” -spel

Ett av dina nästa favoritspel är en sluten beta? Eller ett nytt spel är bara ute? Men de är endast tillgängliga för amerikanska eller japanska spelare … Synd.

Kanske inte, för du kan använda en VPN gaming och ansluta till i vilket land som helst. Som ett resultat kan du låtsas vara en riktig spelare i USA eller Japan. Därför kan du komma åt spelen tidigare och njuta av exklusiva tillägg tack vare din nya IP-adress.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Spela med dina vänner var som helst

Ibland vill du leka med vänner i andra länder. Men spelets servrar delas upp efter region. Och du kan inte komma åt andra regioners spelservrar … Hur frustrerande!

Snarare än att komma gråtande och klagande till Nintendos, få en gaming VPN. Och glöm inte att ta en med flera samtidiga anslutningar för dig och dina kompisar. Eftersom det låter dig spela tillsammans på samma server!

Undvik DDoS-attacker och skydda dina data med GPN (Gamers Private Network)

Har du någonsin hört talas om DDoS-attacker? Eftersom de snabbt blir svåra av e-sportsturneringar … Så är en distributed denial-of-service-attack en cyberattack där förövaren försöker göra din IP otillgänglig genom att tillfälligt eller obestämt översvämma den med förfrågningar. Som ett resultat överbelastar det ditt system som inte kan förhindra legitima förfrågningar från att bli uppfyllt. Och då är din anslutning för långsam för att spela online …

Och ibland använder andra lag också smutsiga taktik för att rikta din IP-adress med DDoS-attacken. Så du behöver en VPN med en NAT-brandvägg för att skydda din enhet mot dessa. Gärningsmannen kommer faktiskt att attackera den skyddade VPN-servern och inte din enhet. Så du kan spela normalt, du är inte utsatt längre.

Dessutom kan du spara dina data och spara filer säkert bakom en VPN-krypterad anslutning. Och du kan låta din anslutning vara öppen för ett spel under långa perioder utan att skapa någon säkerhetsrisk.

Slutsats

Detta var min guide: De 5 bästa spel VPN | Vad är den snabbaste VPN för spel? Håll dig klar för fler artiklar som kommer snart.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juli 2024

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se