Bästa VPN-Tjänsterna För Disney+ (2024)

Vi älskar att titta på Disney+ för att kunna se på antingen de nyaste serierna (The Mandalorian, Star Wars) eller barndomsklassiker som vi alla älskar. Vi märkte att flertal gånger som vi rest utomlands, så kunde vi inte se på Disney+ även ifall vi hade en aktiv prenumeration. För att kunna se på Disney+ utomlands så behöver man använda sig av en VPN, men till vår förvåning så är det inte alla VPN-tjänster som fungerar. Vi kommer härnäst kolla på vilka VPN Disney plus fungerar bäst med.

Testa Nu
Fortsätt titta på Disney+ var som helst med ExpressVPN - 3 MÅNADER GRATIS!

ExpressVPN låter dig kringgå Disney+ geo-restriktioner! Prenumerera och få 3 MÅNADER GRATIS. Du kan enkelt använda deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Artikel uppdaterad: 27 maj 2024

De bästa VPN-tjänsterna för Disney+

Disney+ uppdaterar ständigt sin VPN-blockerande teknologi, så det är verkligen svårt att hitta ett VPN som på ett säkert sätt kan kringgå dess geoblockeringar. Vi har testat ett flertal VPN-tjänster och rangordnat vilka de bästa tjänsterna är för att kunna se på Disney plus med vpn. Alla de nominerade VPN-tjänsterna kan komma åt Disney+ på ett tillförlitligt sätt och har höga hastigheter för streaming i HD eller Ultra HD.

Vi har testat många VPN-tjänster som finns på marknaden för att se vilka som fungerar bäst för Disney+. Kriterierna som vi har utgått från när vi har rangordnat de olika VPN-tjänsterna är Global servertäckning, Anslutningshastighet, Integritet, Kundsupport samt Pris.

Vår bästa rekommendation är ExpressVPN. Det viktigaste är att den av blockerar Disney+ vpn blockerande teknologi utan några problem. ExpressVPN har även ett omfattande servernätverk som gör så att man kan komma åt flera regionala Disney+ bibliotek. Dessutom har den en snabb hastighet som med enkelhet kan hantera streaming av Ultra HD.

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Att Välja Den Bästa VPN

Global Servertäckning

Eftersom Disney+ inte är tillgängligt i alla länder, så måste du se till att din VPN leverantör har många ultrasnabba servrar samt finns i många länder. Det viktigaste är att VPN leverantören har servrar främst i målländerna, det vill säga de länder som plattformen finns i, exempelvis om man vill se på Disney+ i Sverige, Frankrike, Storbritannien osv. För bästa möjliga resultat att se Disney+ är det bäst att ansluta till det land som är geografiskt nära.

Anslutningshastighet

Den globala täckningen av servrarna som vi precis har nämnt, är nära kopplad till en god anslutningshastighet för en Disney plus VPN. Detta säkerställs genom att bland annat antalet och fördelningen av servrar. Detta är det som gör hela skillnaden mellan att ha en bra eller dålig anslutningshastighet som är av största vikt för din användarupplevelse.

Säkerhet och integritet

När vi pratar om skyddet av ditt privatliv är det inte som vid sändnings kvalitén, där man enkelt märker om det fungerar eller inte. Det syns inte med blotta ögat om ens privatliv är skyddat av VPN men det är väldigt viktigt att det fungerar. Ett kriterier för en bra VPN är att dom är transparenta gällande sin mycket strikta integritetspolicy.

Du måste vara säker på att även om leverantören blir ombedd att tillhandahålla historik så skulle den inte kunna göra det eftersom den inte sparar den.

Dessutom är en kvalitets-VPN för Disney plus en tjänst som erbjuder flertal andra funktioner som kan säkerställa att du alltid kan vara säker. Exempelvis om du skulle få ett anslutningsavbrott så skall en kvalitets-VPN säkerställa optimal säkerhet för att skydda dig.

vpn disney+

Kundsupport

När man tänker på kundtjänst så är det lätt att tankarna går till väntan, inkompetenta samtalspartner, nervositet… Låt oss vara tydliga, när du behöver kundtjänst från din leverantör så är det vanligtvis brådskande. I en tid där företag inte tvekar med att erbjuda 24/7 livechatt för teknisk support som de bästa VPN:erna för Disney+, varför skall man då vända sig till de leverantörer som enbart erbjuder gammaldags epostsystem med osäkra svar.

Pris

Ett bra värde för ens pengar är att hitta den gemensamma nämnaren, där den sökande får hitta en balans från Disney Plus VPN-leverantörernas sida mellan kvaliteten på den tillhandahållna tjänsten och deras priserbjudande. Det är med andra ord den garanterade användarupplevelsen som borde vara viktigast som sedan mycket väl resulterar i varför man betalar ett visst pris. Vårat val gäller endast VPN-leverantörer för Disney Plus som är intresserade av denna vinn-vinn harmonin.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Akta dig för att använda gratis VPN-tjänster

Det finns ett flertal problem man kan stöta på när man använder ett gratis VPN. Man bör ha i åtanke att det finns en anledning till att en VPN-tjänst är gratis. Gratis VPN-tjänster kanske säljer vidare ens privata data och tjänar sina pengar på den vägen. Oftast finns det väldigt få servrar som erbjuds, vilket gör att som en vpn Disney plus kan fungera med utomlands är väldigt lågt.

Anslutningshastigheterna är oftast väldigt begränsade vilket gör det svårt vid streaming I HD eller Ultra HD. Gratis VPN-tjänster har oftast även en begränsning gällande hur mycket data man får hämta samt skicka innan den stängs ner.

disney plus sverige vpn

Min rekommendation är att använda en betald VPN för att alltid vara säker på att Integritet följs och att anslutningshastigheten kan hantera streaming i HD eller Ultra HD samt slutligen att servertäckning fungerar utan några problem.  En VPN Disney plus fungerar med utan några problem är ExpressVPN. Med den kan man alltid vara säker på att streaming fungerar med Disney plus och kringgår deras geo-restriktioner blockeringar.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av maj 2024

Fördelar med att använda VPN

Det finns många fördelar med att använda en VPN. En Vpn kan vara ett väldigt användbart alternativ för att kunna skydda din integritet när du använder internet. Tack vare att en VPN krypterar din internettrafik och döljer din online-identitet så kan du alltid känna dig säker med att du surfar anonymt på internet. 

En VPN kan ta sig förbi geo-restriktioner blockeringar och komma åt censurerat innehåll samt blockerade webbplatser. Man kan även få tillgång till streaming plattformar med VPN för exempelvis Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Hulu. Klicka här för att läsa en artikel om hur du kan se Disney plus Sverige VPN.

disney plus med vpn

Om man ofta använder ett offentligt wifi-nätverk då kan det vara bra att använda ett VPN för att kunna surfa anonymt och med fullständig integritet. Hackare har många metoder för att stjäla ens information, särskilt utsatt kan offentliga hotspots vara, men med ett VPN är din online trafik osynlig för dem.

Konfigurera VPN för din enhet

Nu när du vet allting gällande VPN Disney plus så är det lämpligt att förstå hur man ordentligt sätter upp Disney+ med VPN.

  1. Välj den VPN du vill ha. Vi rekommenderar ExpressVPN som perfekt fungerar som VPN Disney plus är kompatibel med.
  2. Gå till deras hemsida och följ instruktionerna för att starta en prenumeration.
  3. Ladda ner VPN mjukvaran.
  4. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  5. Välj det land du vill koppla upp dig från.
  6. Njut av alla fördelar av Disney plus VPN med att se alla dina favorit filmer och serier från Disney+.

Slutsats

Det kan vara irriterande att inte kunna se på Disney+ när man reser utomlands. Problem som kan uppstå när man är utomlands och vill se Disney+ kan vara geo-blockeringar eller innehållets rätt som blockeras. 

Lösningen för att kunna se Disney+ utomlands är att ändra sin IP-adress. För att kunna ändra sin IP-adress är svaret att använda en VPN. Att välja en VPN är inte lätt, det är många kriterier som spelar roll såsom global servertäckning, anslutningshastighet, säkerhet och integritet.

För att säkerställa att din streaming med VPN Disney plus blir utan några anslutningsproblem och av-blockerar geo-blockeringar så finns det ett antal kriterier. Det är viktigt att VPN leverantören har servrar främst i målländerna, det vill säga de länder som plattformen finns i.

Den globala täckningen av servrarna som vi precis har nämnt, är nära kopplad till en god anslutningshastighet för en Disney plus VPN. Detta säkerställs genom att bland annat din VPN har många servrar i flera länder att erbjuda.

Ett kriterier för en bra VPN är att dom är transparenta gällande sin mycket strikta integritetspolicy. Du måste vara säker på att även om leverantören blir ombedd att tillhandahålla historik så skulle den inte kunna göra det eftersom den inte sparar den.

Vår rekommendation är att använda ExpressVPN. Det är en VPN Disney plus fungerar med utan några problem.

Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se