De 15 bästa torrentsidorna 2024

Att hitta en bra torrentsida för att ladda ner film kan vara svårt. För det första resulterar katt och rått-leken mellan myndigheter och de populära torrentsidorna ofta i att torrentsidorna stängs ner snabbt. För det andra finns det massor av svenska torrentsidor som präglas av annonser och skadlig kod som ger lågkvalitativa torrentfiler och till och med falska svenska torrents. Läs mer om torrentsidor (bästa torrentsidorna) och vpn tjänster nedan.

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Avblockera Torrentsidor och hämta Svenska Torrents nu

Skydda din integritet, åtkomst geo-blockerad torrentsidor och ladda ner obegränsade mängder svenska torrents med den bästa VPN-tjänsten för torrents: ExpressVPN

Innan du använder Torrentsidor – var på den säkra sidan

Den här webbplatsen uppmuntrar inte upphovsrättsintrång. Och du kommer inte hitta någon länk till upphovsrättsskyddat innehåll på den här sidan. Jag uppmuntrar inte människor att dela och ladda ner film olagligt. Men jag är emot censur och jag vill främja friheten att använda internet. Och alla borde kunna få tillgång till svenska torrentsidor och torrentsidor. Eftersom dessa torrentsidor är ett medel för att dela med sig av användbar information som är fri för alla. Dessutom innebär inte alla delade filer ett brott mot upphovsrättslagen.

Innan du besöker dessa webbplatser och börjar ladda ner något, föreslår jag att du använder en VPN-tjänst. Det skyddar din identitet och döljer dina aktiviteter från din internetleverantör (ISP) och andra copyrightaktivister. Särskilt om du ska resa till USA eller Tyskland. Mitt bästa val för torrentsidor (bästa torrentsidorna), baserat på både hastighet och integritet, är ExpressVPN – kolla in min lista över de bästa VPN-tjänsterna för svenska torrents nedan.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Bästa Torrentsidorna: En jakt på den Bästa Torrentsidan

För att lösa detta problem bestämde jag mig för att ta fram en lista över de bästa torrentsidorna år 2024, genom att dela med mig av följande information för du ska kunna göra en bedömning av torrentsidan:

 • Vilket år etablerades sidan?: det här är en slags ”pålitlighetsmätare”. Ju äldre en webbplats är desto mer pålitlig är den. En populär torrplats som har kunnat överleva 5, 10 eller fler år utan att stängas ned måste vara mycket tillförlitlig.
 • Populära innehållsformat: jag listar några av de populäraste innehållsformat som finns på de torrentsidan.
 • Bannlyst i följande länder: om jag har information om att en torrentplats har blivit bannad i ett visst land, inkluderar jag denna information.
 • Stödjer omedelbara nedladdningar: Jag anger om en torrentsida stöder omedelbar nedladdning eller inte.
 • Antal torrenter: jag delar med mig av det totala antalet torrents som finns tillgängliga på en webbplats vid sammanställningen av denna lista.

Vill du ladda ner film eller åtkomst svenska torrents? Många av dessa torrentsidor kan vara blockerade i Sverige. Så, för att återställa åtkomst måste du använda en VPN-tjänst. Inte bara kan du komma åt blockerade torrentsidor med en VPN-tjänst, du kan också vara säker på att din aktivitet inte kommer att kunna spåras tillbaka till dig och resultera i ett otäckt brev från din internetleverantör. Och jag kan rekommendera dig att använda ExpressVPN när du surfar på internet i allmänhet.

Bästa Torrentsidorna:

1. Torrentz2Torrentz2 nedladdning av torrents

Torrentz2 är en populär torrent-sökmotor som dök upp 2016 när Torrentz stängdes ned. Den kombinerar resultat från andra sökmotorer för att tillhandahålla en av de största databaserna av torrents. Torrent-sökmotorn stoltserar med att ha över 61 miljoner torrents och vår forskning visar att den har mer filmer än andra torrents. Det här med andra ord en bra torrentsida om du vill ladda ner film. Sidan skapades år 2016. De vanligaste typerna av innehåll är: Filmer, TV serier, Musik, Program, Spel. Sidan är inte bannlyst i något land. Den inte omedelbara nedladdningar och innehåller mer än 61 miljoner torrents.

2. iDope

idope nedladdning av torrents

iDope är en torrent-sökmotor som ger dig direktlänkar till torrents. Förutom att ha en massiv databas med över 18 miljoner torrents, har den ett bra användargränssnitt och har en mobilversion som gör den enkel att använda på smartphones. Sidan grundades år 2016 och innehåller filmer, tv-program, musik och spel. Den är inte bannlyst i något land, stödjer inte omedelbara nedladdningar och innehåller 18.450.000+ torrents.

3. Torrent Downloads

TorrentDownloads nedladdning av torrents

Vill du ladda ner film? Torrent Downloads är ett torrentindex med en av de största databaserna som finns. Vid sammanställningen av denna lista har den över 16 miljoner torrents. Sidan grundades redan år 2007 och innehåller TV-program, filmer, musik, böcker, spel och programvara. Den är bannlyst i Storbritannien och stödjer inte omedelbara nedladdningar. Antalet torrents uppgår till 16,121,000+.

4. LimeTorrents

limetorrents nedladdning av torrents

Med över 9,8 miljoner torrents är LimeTorrents en av torrentsidorna med de största databaserna. De erbjuder torrents för flera innehållstyper som filmer, TV-program, spel och applikationer. Den är för närvarande förbjudet i Australien och Frankrike. LineTorrents etablerades år 2009. Den innehåller filmer, tv-serier, musik, spel, applikationer och anime. Den är bannlyst i Australien, Frankrike, Storbritannien och stödjer omedelbara nedladdningar. Den innehåller 9,833,000+ torrents.

5. Bit Torrent Scene

bit torrent nedladdning av torrents

Bit Torrent Scene är en av de ledande källorna när det gäller torrents online. Den tillåter användare att ladda hem filmer, tv-serier, musik, spel, programvara och e-böcker. Sidan etablerades år 2017. Den är inte bannlyst någonstans och stödjer omedelbara nedladdningar. Antalet torrents uppgår till 5,118,000+.

6. Torlock

torlock nedladdning av torrents

Intresserad av att ladda ner film? Torlock är ett torrentindex och en sökmotor främst inriktad på tv-serier och filmer. Tor lock är ser till att användarna endast har tillgång till äkta torrents, och de har till och med introducerat ett program som betalar användare $1 för varje falsk torrent som de kan hitta på webbplatsen. Den etablerades år 2010 och innehåller blanda annat filmer, tv-serier, spel, musik, program, e-böcker och anime. Den är bannlyst i Australien, Indien och Storbritannien. Den stödjer omedelbara nedladdningar och innehåller 4,440,000+ torrents.

7. Pirate Bay

the pirate bay nedladdning av torrents

Pirate Bay är den absolut största torrentsidan i världen och en av de mest kontroversiella som någonsin existerat. Den har blockerats i minst 28 länder och har överlevt strider med några av världens mest kraftfulla regeringar. Den här webbplatsen är över 15 år, och är följaktligen tillförlitlig. Den tillåter användare att ladda hem och dela filmer, tv-serier, böcker, program, spel och musik. Vår forskning visar att majoriteten av de torrents som finns på TPB är filmer och tv-program.

TPB grundades år 2003 och erbjuder tv-program, filmer, musik, spel och program. Den är bannlyst i Argentina, Australien, Österrike, Belgien, Kina, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Indien, Indonesien, Iran, Irland, Italien, Kuwait, Malaysia, Nederländerna, Norge, Ryssland, Saudiarabien, Singapore , Spanien, Sri Lanka, Sverige, Turkiet och Förenade Arabemiraten. TPB Stödjer omedelbara nedladdningar och innehåller mer än 3,286,000 torrents.

8. 1337x

1337x nedladdning av torrents

Vid sammanställningen av denna lista har 1337x funnits i 11 år. Det innebär hög tillförlitlighet. De tillhandahåller en katalog med torrents och är många gånger det bästa alternativet till The Pirate Bay. Vår analys visar att över 90 procent av de 100 bästa torrents på 1337x är filmer.

1337x etablerades år 2007 och innehåller bland annat filmer, tv-serier, spel, musik och applikationer. Sidan är bannlyst i följande länder: Österrike, Australien, Irland, Storbritannien. Den stödjer inte omedelbara nedladdningar men innehåller mer än 2,375,000 torrents.

9. YourBittorrent

yourbittorent nedladdning av torrents

YourBittorrent har en något kontroversiell historia. Medan tjänsten grundades 2009, har den egentligen funnits sedan 2003 som ett samarbete mellan två partners – varav produkten var YourBittorrent. En av parterna ville att webbplatsen skulle stängas ner medan den andra parten ville att den skulle bli större. Detta ledde till en splittring och resultatet blev YourBittorrent.

Sidan etablerad år 2009 och innehåller bland annat filmer, TV-serier, programvara, spel, musik, anime och e-böcker. Den är förbjuden i följande länder: Portugal, Storbritannien. Sidan stödjer omedelbara nedladdningar och innehåller mer än 1,190,000 torrents.

10. Demonoid

demonoid nedladdning av torrents

När det gäller tillförlitlighet kan du räkna med Demonoid. Den populära BitTorrent-spåraren lanserades 2003, samma år som The Pirate Bay. Webbplatsen med över 10 miljoner användare har över 800.000 torrents och erbjuder torrents för filmer, tv-serier, musik, böcker, program och spel. Vår forskning visar att Demonoid har fler filmer och tv-serier än andra filer, tätt följt av musik. Så om du är intresserad av att ladda ner film kan detta vara en torrentsida för dig.

Demonoid etablerades redan år 2003 och tillhandahåller film och musik, TV-serier, böcker, program och spel. Den är bannlyst i följande länder: Ukraina, Storbritannien. Sidan stödjer omedelbara nedladdningar och innehåller 893,000+ torrents.

11. RARBG

rarbg nedladdning av torrents

RARBG är en populär torrent-tjänst som grundades 2008. Vår forskning visar att den populära webbplatsen som tillhandahåller torrents och har fler filmer än andra typer av filer.

RARBG etablerades år 2008. Sidan innehåller filmer, TV-program, spel, musik och programvara. Den är bannlyst i följande länder: Bulgarien, Danmark, Indonesien, Irland, Marocko, Pakistan, Portugal, Saudiarabien, Förenade kungariket. RARBG stödjer inte omedelbara nedladdningar men innehåller 811,000+ torrents.

12. TorrentsGroup

torrentsgroup nedladdning av torrents

Denna torrentsida grundades 2016 och har sedan dess vuxit till att erbjuda över 225 000 torrents. Tjänsten tillåter användare att dela filmer, tv-serier, appar och dokumentärer bland andra typer av filer.

Sidan grundades år 2016 och innehåller bland annat filmer, TV-serier, anime, appar, dokumentärer och spel. Den är inte bannlyst i något land och stödjer inte omedelbara nedladdningar. TorrentsGroup innehåller mer än 225 000 torrents.

13. EZTV

eztv nedladdning av torrents

Många ivriga fans känner till EZTV, en populär torrentsida för TV-program som grundades 2005. Efter en period av strider togs sajten över av EZTV.AG. Även om EZTV har en brokig historia har många funnit att deras torrents är av hög kvalitet.

EZTV.AG etablerades år 2015 och innehåller TV-serier och filmer. Sidan är bannlyst i följande länder: Australien, Irland, Storbritannien. Den stödjer omedelbara nedladdningar och erbjuder ett stort antal torrents, nämligen 153 000+.

14. YTS.AM

yts am nedladdning av torrents

YIFY-filmer är kända för att ha utmärkt videokvalitet trots små filstorlekar. YTS.AM är den ledande källan för YIFY-torrents online. Sidan etablerades år 2011 och innehåller filmer. Den är bannlyst i Irland och stödjer inte omedelbara nedladdningar. Den innehåller mer än 7200 torrents.

Svenska Torrentsidor: Andra anmärkningsvärda torrentsidor

Ovan finns de mest populära torrentsidorna listade (bästa torrentsidorna). Och jag hoppas att du hittar den du letar efter. Du kan dock leta efter innehåll specifikt i Sverige. Ovanstående tillgodoser i första hand engelsktalande personer. Därför har jag satt samman en annan lista med torrentsidor för svenskar (svenska torrentsidor):

  • The Pirate Bay | Filmer, musik, spel, TV-program
  • The Internationals | Filmer, musik, spel, TV-program
  • Swedream | Filmer, musik, spel, TV-program
  • Takeabite | Filmer, musik, spel, TV-program
  • Rarat | Filmer från Sverige
  • Starbits | Filmer från Sverige

De bästa torrentwebbplatserna har tagits ur bruk

Zooqle

zooqle nedladdning av torrents

Zooqle är en relativt ung tjänst jämfört med de flesta andra tjänster som finns på denna lista. Det är ett torrentindex som specialiserat sig på verifierade torrents, och med en databas på över 3 miljoner torrents är den absolut intressant. Även om den innehåller en mängd olika typer av torrents, är filmer och tv-serier särskilt populära på webbplatsen.

Zoogle etablerades år 2013 och innehåller bland annat TV-program, filmer, musik, spel, program, böcker. Zoogle är inte bannlyst någonstans och stödjer omedelbara nedladdningar och innehåller 3,200,000+ torrents.

Rekommenderad VPN-tjänst för torrents (bästa torrentsidorna)

Nu när du har hittat en tillförlitlig källa med svenska torrents gäller det att komma igång med att använda en VPN-tjänst. Det finns många fördelar med att använda VPN hela tiden på alla dina enheter, även när du använder iphone eller ipad. Och när du besöker en svenska torrentsidor är det obligatoriskt, eftersom alla internetleverantörer inte är vänligt inställda till svenska torrents. Om du vill skydda din integritet och ladda ner svenska torrents är dessa de bästa VPN-tjänsterna du kan hitta för de bästa torrentsidorna:

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

De tillåter svenska torrents (svenska torrentsidor) på alla sina servrar, eller på utvalda servrar. Och de erbjuder specialfunktioner som portöverföring för ett bättre skydd. Slutligen är de snabba. Du laddar ner filer med hjälp av maximal hastighet. Perfekt när du vill ladda ner filer.

Slutsats: bästa torrentsidorna och svenska torrentsidor

Vill du besöka svenska torrentsidor? Genom att använda en bra VPN-tjänst, gärna en med kryptering som ExpressVPN, kan du komma åt alla torrentsidor (bästa torrentsidorna) och ladda ner film. Men det är inte den enda fördelen med att använda en VPN-tjänst. Faktum är att din identitet och plats förblir gömd när du ansluter till en VPN-server.

Och efterforskningar av upphovsrättsliga skäl kommer inte leda någonstans vilket gör det svårt att spåra slutanvändarna. I de flesta fall övervakas de senaste hitsen och topplåtar från de stora skivbolagen extra noggrant. Utan en pålitlig VPN-tjänst kommer du att hittas väldigt snabbt.

Det är också klokt att se till att du är helt skyddad med ett bra antivirusprogram när du ska besöka svenska torrentsidor. Eftersom smittade filer som trojaner (som kan ha följt med dina nedladdade filmer) och keyloggers skickas mycket snabbt även om P2P delas. Och de kan skada dig och din enhet omedelbart.

Även om du kan använda ett nätverk som Tor, som använder kryptering för att dölja din internetaktivitet, kan det sakta ner internethastigheten. Och det garanterar inte anonym spridning. Men när du använder en VPN-tjänst förblir du anonym när du besöker svenska torrentsidor!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Profilbild

Viktor har nu skrivit artiklar och recensioner på den här bloggen i många år. Som en internetmarknadsförare har han fått betydande erfarenhet inom olika ämnen som rör internet. Dessutom har han utvecklat en gedigen teknisk kunskap med en bakgrund inom datavetenskapliga studier. Denna kombination gör det möjligt för honom att täcka ett brett spektrum av ämnen. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Viktor via e-post på viktor@bestvpn.se.

1 Comment
 1. Superbits är en kanon sajt

Lämna ett svar

BestVPN.se